|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Ja widzę tylko trzy problemy do zdobycia PP
1. Legii za bardzo zależy na PP i trudno będzie go zdobyć. (ale przeciesz to piłka i wszystko jest możliwe) 2. Nie stać Wisłę na LE 3. Żeby trener nie odpuścił PP I moim zdaniem największym problemem jest 2 punkt |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie ma zadnego odpuszczania czegokolwiek
jest mecz PP ,moze w koncu bysmy i jego zgarneli ,bo potencjał jak widać jest tylko zwyciestwo w kazdym meczu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
O odpuszczaniu nie ma mowy, ale Mączyńskiemu trzeba dać uraz zaleczyć. Kuczak i Żemło też mogli by doświadczenia zdobyć, tym bardziej że Głowackiego i Brożka (jakkolwiek by nie grał) musimy oszczędzać.
Z takim potencjałem w drugiej linii to i tak powinniśmy chorzowian przejść. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Odpuścić nie odpuścimy ale najsilniejszego składu nie damy. Zagramy na zasadzie uda - uda się albo nie uda.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Który z szanujących się trenerów zagra na "uda się, alb nie"? chyba żaden! Trener z prawdziwego zdarzenia mierzy w jak największą ilość trofeów! w naszym przypadku nie gramy w LM ani LE, więc grać na 2 fronty o PP i Ligę to nie żaden problem, tym bardziej, że Puchar Polski to zaledwie kilka meczów i temat z głowy, więc nacisk na PP i jazda! nie ma żadnego odpuszczania przypominam, że mecz w Polsacie Sport w czwartek o 20:00 |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Upały plus mecz za 3 dni z Lechią powoduje że : Głowacki, Brożek, Uryga, Boguski raczej Burliga, Cierzniak nie zagrają. Więc mam rację. Nie będzie tak jak za Smudy że z góry odpuszczaliśmy z tą ławką jaka mamy będziemy się angażować w PP na jakieś 60%
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam sie i dlatego.z takim podejściem odpadniemy z PP
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Napewno kilku odpocznie ale to jest super okazja dla cywki , popovicia zeby sie pokazac mlodzi tez będą chciec sie pokazac Kaziowi . Ruch tez ma krotka lawke wiec powinnismy ich przejsc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Bramka: ręcz.....eeee Buchalik ( osłabienie ) Prawa obrona: Jovic ( bez zmian ) Środek: Guzmic i np. chwalony przez trenera Kujawa ( osłabienie ) Lewa obrona: Żemło ( osłabienie ) Pomoc: Cywka, Popovic, Crivellaro - ( brak Mączyńskiego może być osłabieniem, ale już Urygi - nie jestem pewien ) Skrzydła: Kuczak i Guerrier ( jak wyżej - Boguski jeździ na d..., stara się, podłącza do ataku, przy Kuczaku to stary wyjadacz, ale z tego co pamiętam, to dla Kuczaka to naturalna pozycja na boisku, a Donald na drugiej stronie robi swoje ). Atak: Jankowski ( nie mam zdania ) Nasuwa mi się pytanie, czy mimo braku podstawowych zawodników, taki skład nie jest wystarczający na grający średnio Ruch ? Dodatkowo - pamiętajmy, że Ruch miał jeden dzień mniej na odpoczynek. ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
W bardzo podobnej, lub gorszej (grał wczoraj, my przedwczoraj) sytuacji jest Ruch, więc nie ma podstaw do czarnowidzenia. Będzie dobrze jeśli młodzi dostaną wsparcie w 2-3 starszych zawodnikach, plus nowi jak T. Cywka i D. Popović. Damy radę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Chciałbym zobaczyć Kujawę i Kuczaka. Mimo wszystko Cierzniak może zagrać, pozycja bramkarza nie wymaga tyle wysiłku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Są jakieś wiadomości z obozu Ruchu, czy zamierzają wyjść podstawowym składem?
Dla nas ten mecz będzie zapewne szansą dla Jankowskiego, Popovicia i Cywki, a może też Kujawy, Żemło, Kuczaka. Oby tylko ręcznika Kazek nie wstawił do bramki.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 11.08.2015 o godz. 16:43.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu macie rozpiskę
http://ekstraklasa.net/puchar-polski...eee4705af87fb8 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z drugiej strony chyba byśmy się zapłakali wszyscy, gdyby z Ruchem wyszedł Cierzniak i doznał kontuzji (ODPUKAĆ). A Moskal ile by batów zebrał...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wszystko jest zależne od tego co my chcemy osiągnąć w tym sezonie i przyszłym i jeszcze dalej.
Jeśli teraz naszym celem nie są puchary, to bez zastanowienia wystawić zmienników by na lidze nie zostać zaskoczonym w momencie kontuzji. Jeśli natomiast chcemy walczyć o PP, wychodzimy optymalnie. ale jakoś mam wrażenie ze nie będzie nam po drodze z PP, jeszcze z chorzowskimi, stare znajomosci itd - Puścimy! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znając życie to wyjdą rezerwy, pobiegają trochu, poudają i się skończy 0:2. Przy naszej kadrze to myślę, że nie będziemy ryzykować gry na dwa fronty.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie gdzie transmisja?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Polsat Sport .....10 znaków
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W zadnym kanale otwartym nie bedzie ? np. polsat sport news ? ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Lipa pozostaje tylko jakis stream
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A było juz tak pięknie...i znowu ten twór bramkarskopodobny bedzie "bronił" ,a potem machał rękami jak juz babola przepuści.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.08.2015 o godz. 22:54.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Wygramy, i to dość pewnie - 3 lub 4-1.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Akurat Ruch to nie Lech czy Legia, które starają się grać dobrą dla oka piłkę. Niebiescy będą raczej starali się nam przeszkadzać w grze i liczyć na kontry, dlatego boję się, żeby nie wyglądało to jak w meczu z Górnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Czekaj, Kujawa, Buchalik. Zaczynam się bać. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bramke na bank stracimy mam nadzieje ze bedzie kolejna runda...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
I po co to .......enie, że nie będą odpuszczać ? Naprawdę nie są w stanie zagrać dwóch meczów więcej w rundzie ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szlak mnie trafia ze zlosci jak ogladam ten brak ambicji u trenera i grajkow... Ze slabym Ruchem taka gra? A obrona to samobój przedmeczowy...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|