|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czemu od razu śmierdzi? Od tego się nie umiera. Bolało, zrobili Mu tomografię i wyszło. Skąd wiem? Popatrz na mój nick
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No to szkoda,że znów nie zagra!Dla Burego lepiej by grał na prawej,nie służy mu ta lewa strona.
W niedzielę ważne żeby Rysiek z Głową obili Nikolica. Remis jest punktem wyjścia,a wygrana w zasięgu.
Ostatnio edytowane przez Babba : 06.08.2015 o godz. 11:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ciekawe jak wyglada sprawa Urygi.. Czytajac wywiady z Głowackim widac ze Alan to z punktu widzenia obronców wazny zawodnik ( mimo iz na forum znawcy piłki uwazaja go za pomylke w skladzie Wisły).
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bo ZWE to ukryta opcja warszawska na naszym forum
![]() Tylko zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo... Aczkolwiek nie popłaczę się jeżeli będzie remis ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
bo dziwne ze tomogral czy przeswietlenie robia dopiero po tygodniu.. ale skoro masz takie pewne info wnioskuje ze z okolic Dankowic
Bury tez da rade JJBG !!!Powód: a tak !
Ostatnio edytowane przez ciomborek8 : 06.08.2015 o godz. 11:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Uryga... to może być casus Trałki. Wizualnie najgorszy zawodnik, statystycznie nic specjalnego, ale bez niego w środku pola nic sie nie układa.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ej ludzie, tomografu się nie robi jak ktoś ma złamany palec u nogi ... litości
![]() Zwykły rentgen a że po tygodniu to nic dziwnego bo może na początku po prostu nie bolało. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak by go nie bolało to dograł by Derby do końca , nie dograł.. jak dla mnie to rentgen powinien byc robiony odrazu po meczu zeby wykluczyc ew. złamanie .. i na oficjalnej i w PS pisano ze Maciek bedzie gotowy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Uporczywie bolało i Maciek przebadał się dodatkowo. Napisałbym, że do wesela się zagoi, ale chłop już po wszystkim
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
chyba do transferu do Legii sie zagoi ![]() poczekajmy na oficjalną informację ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przeca TK jest też jest do złamań. Lepiej wykaże jakieś popaprane pęknięcia niż RTG .Maćko miał widocznie mikrozłamania,skoro bolało,a które wyszły dopiero po tomografii.
Ostatnio edytowane przez Babba : 06.08.2015 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30310 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
.... z tym Sadlokiem, Bury też ogarnie temat na lewej obronie.
Co do meczu to się mogą dziać cuda. Mam tylko nadzieję, że Nikolicowi skutecznie Rysiek i Głowa wybiją piłkę z głowy. Liczę na dobre spotkanie i o jeden gol więcej dla nas. Brozio standardowo pewnie nagle na ległej się odblokuje i coś strzeli ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak naprawdę dla Legii to też będzie pierwszy sprawdzian. Jeżeli przetrzymamy początek, który obstawiam, że będzie trudny, to będziemy grać jak równy z równym.
Dziś z Kukesi zagra pewnie połowicznie rezerwowy. Nie liczyłbym na kontuzję kogoś kluczowego. Niech grają z nami najsilniejszą 11 jak Lech. tak żeby potem nie było wymówek. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Legia poza Nikoliciem dziś wychodzi najmocniejszym składem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Ale nie w nominalnym ustawieniu. Pazdan gra jako pomocnik, a w jego miejsce na obronie wchodzi Lewczuk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Powiem tak, w niedziele mamy naprawdę trudny sprawdzian, ale jeżeli go zaliczymy to będzie znak, że walczymy o cele NAJWYŻSZE, które jesteśmy w stanie zrealizować mimo wypowiedzi niektórych "ekspertów" i płaczu niektórych użytkowników forum o spadku. Wygrywając w niedziele Wiślacy udowodnią, że są mocni. Remisując również. Nawet porażka(tfu) w dobrym stylu pozwoli patrzyć w przyszłość w kolorach
Co do samego meczu to bardzo dobrze byłoby wyjść na prowadzenie 1-0 i wtedy grać swoje. Postawić swoje warunki gry. Jeżeli zagrają w takim stylu jak z amica to o wynik jestem spokojny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jak przegramy w złym stylu to będziemy średni czy jak? Bo już widze wszystkie inne opcje obsadziłeś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Chyba źle mnie zrozumiałeś R33. Do tego lamentu i płaczu o spadku mi baaaaardzo daleko
Po prostu chodziło mi o to, że walka z(co by nie mówić) mocną na początku sezonu ległą pokaże na co nas stać. Jeżeli dostaniemy za przeproszeniem w pi*de 5-0 i nie stworzymy zadnej okazji no to na pewno zbyt mocni nie jesteśmy Ten mecz to będzie prawdziwy sprawdzian i wyznacznik formy. I o to chodziło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jestem spokojny o chłopaków, na pewno dadzą z siebie wszystko. Zwycięstwo obstawiałbym w ciemno, gdyby nie fakt, że 12 zawodnikiem będzie ślepy z Bydgoszcza. Pewnie znowu podaruje im ze dwie brameczki.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No tam, gdzie gra ta WKS Zawisza (buahahaha)
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak tylko gwoli formalności: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zerwa_sadloka/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ehh, głupie złamanie palca i 4 tyg. przerwy :/
Całe szczęście że Burliga na lewej obronie dobrze się ostatnio pokazał. Niby nie jego pozycja, ale może z meczu na mecz będzie grał lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Kazimierz Moskal napisał(a):
WISEŁKO NASZA KOCHANA WYGRAJ TEN MECZ WTEDY ZNÓW TRZY PUNKTY BĘDZIESZ MIEĆ! ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Żyro kontuzjowany, wzmocnienie (7) :(
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|