The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2015, 10:45
PiVoSH92"Gra to jedno, ale doping dziś niesamowity - aktywny, reakcje na wydarzenia boiskowe"

da się połączyć? da się , gratulacje, szczegóły do dogrania ale tak to mniej więcej powinno wyglądać, jeszcze raz gratulacje
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.08.2015, 10:52
Piękny wieczór pod każdym względem. Dziękuję!
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 02.08.2015, 11:02
Cytat:
Kontraktowanie Robaka i Dudki to większa kpina niż Slusarski za czasow Rumaka
Cytat:
Wspomniana trójka tak jak Dudka, Tetteh, Thomalla, Robak póki co nadają się do jednego wora z Keitą i Claasenem którzy byli największymi niewypałami przed zmianą trenera.
Cytat:
Ale Robak, a szczegolnie Dudka, to jest chyba żart jeśli chodzi o "budowanie drużyny".
~hejlech.pl

Kibice Lecha już wiedzą...
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 02.08.2015, 11:21
Cierzniak-Amika 2-0 !!, wreszcie w bramce stoi BRAMKARZ. Mecz szybki, dramatyczny. Doping- brawo, Brożek?- to facet na końcopwe 30 minut. Moskal ma swoją koncepcję, wynik go broni. Każdy kto był docenił i widział wielką walkę naszych kopaczy. Wreszcie graliśmy u siebie. Dzięki. Amika?, nie interesują mnie, jaka liga taki mistrz. Generalnie w obronie są słąbiutcy. Ich problem. TYM CO NIE PRZYSZLI NA MECZ,--- WESOŁYCH ŚWIĄT !!
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 02.08.2015 o godz. 11:24.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.08.2015, 11:21
Tak jak myslałem z kazdym meczem druzyna bedzie grala coraz lepiej, to był zdecydowanie najlepszy mecz sposrod tych trzech jakie juz rozegralismy. Tym bardziej z dobrym nastawieniem powinnismy jechac do Warszawy. Najlepsi na boisku Cierzniak i Boguski, najgorszy Brozek na ktorym wszystkie akcje sie konczyły. Guerrier znowu nie mogł sobie poradzic z Ceesayem, wszystkie pilki z nim przegrywał, był zdecydowanie o krok wolniejszy od rywala. Ciesza bardzo te 3 punkty, ten doping musiał nakrecic pilkarzy
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 02.08.2015, 11:24
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Tak jak myslałem z kazdym meczem druzyna bedzie grala coraz lepiej, to był zdecydowanie najlepszy mecz sposrod tych trzech jakie juz rozegralismy. Tym bardziej z dobrym nastawieniem powinnismy jechac do Warszawy. Najlepsi na boisku Cierzniak i Boguski, najgorszy Brozek na ktorym wszystkie akcje sie konczyły. Guerrier znowu nie mogł sobie poradzic z Ceesayem, wszystkie pilki z nim przegrywał, był zdecydowanie o krok wolniejszy od rywala. Ciesza bardzo te 3 punkty, ten doping musiał nakrecic pilkarzy
Tyle tylko że w akcji gdzie Guerrier dostał piłkę od Boguskiego to Cessay wywiesił białą flagę i powinno się to skończyć bramką...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 02.08.2015, 11:27
Co do Brożka to odnoszę wrażenie, że sporo by zyskał grając ZA napastnikiem. Rozrzuca piłki dobrze, asysta świetna, tylko szybkość i wykończenie już nie te.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.08.2015, 11:47
Kilka uwag:

1. Zajebiście mi ulżyło - świetny mecz w naszym wykonaniu, widać było pazur, doskakiwanie do przeciwników, pomysł w rozgrywaniu akcji. Na prawdę gęba się cieszyła móc oglądać Wisełkę jak za starych dobrych czasów. Dotyczy to też trybun - o to chodzi Pany, o to chodzi - reagowanie na wydarzenia boiskowe to jest to ! Mam nadzieje, że będzie to kontynuowane i każdorazowo bramkarz mający za sobą trybunę C będzie zesrany ze strachu jak pewien wroniecki zdrajca. Świetnie było !

2. Cierzniak - super mecz. Bez zastanowienia mogę powiedzieć, że uratował nam 3 pkt. ALE poczekałbym jeszcze z wynoszeniem go na piedestał i wychwalaniem, bo dostaniemy czwórkę z Legią i wiekszość będzie wieszał na nim psy. Spokojnie. Aczkolwiek widząc jego wczorajsze interwencje jestem spokojny - z Buchalikiem w bramce stracilibyśmy bramkę np po strzale Kamińskiego z rożnego, tego jestem pewien.
3. To samo się tyczy Boguskiego - niech potwierdzi swoją zwyżkową formę w kolejnych meczach. Aczkolwiek wczoraj świetne spotkanie.

4. Głowa... - ewidentnie widać, że forma Arka coraz słabsza. Wczoraj znów 2 błędy, raz minął się z piłką, że gdyby nie zaasekurował go Gumiś to była by setka dla Amici.

5. Najważniejsze - MOSKAL KAZIMIERZ, NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ !!! Apeluje o odpieprzenie się od Kazka i ocenianie jego pracy po zakończeniu rundy jesiennej. Ja jestem pewien, że będzie dobrze.

Tak jak pisałem wcześniej - z Górnikiem wyglądało to słabo, z żydami dużo lepiej. Wczoraj z kolei dużo lepiej niż w derbach. Gościowi przemeblowano zupełenie linię pomocy - oczywistym było ,że potrzeba czasu, żeby zatrybiło.
Ostatnio edytowane przez Krav : 02.08.2015 o godz. 11:53.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 02.08.2015, 11:48
pany! piękny wieczór wczoraj, jak za dobrych czasów i mam nadzieję, że to nowy początek kolejnej serii na naszym stadionie, kiedy u siebie nie przegrywamy, a przeciwnicy przyjeżdżają i wiedzą, że będą mieć przejebane, ave!
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.08.2015, 12:08
Jezeli to co przyjechało wczoraj naR22 to miszcz Polski to ja nie mam pytań. Chyba nawet Groclin z lat 2003-2005 w obecnej marnej lidze wygrał by mistrza.
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 02.08.2015, 12:21
Doping był taki sam jak mecz w wykonaniu naszych. Ciągle jest co poprawiać ale tak czy inaczej zajebiście! Miejmy nadzieję, że ta zwyżka formy będzie stałą tendencją.
Pierwszy raz od niepamiętnych czasów czułem to "coś" i na boisku i na trybunach.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.08.2015, 12:52
Ciekawe co będzie jak przegramy ? piłkarze be Moskal out ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.08.2015, 13:41
Moje uwagi:
- z Buchalikiem na bramce nie wygralibyśmy, być może nie byłoby nawet remisu. Drużynę buduje się od bramkarza, a Buchalik to ręcznik.
- Boguski znów pokazał, że potrafi dać wiele jakości drużynie. Ma słabsze i lepsze mecze, jak praktycznie każdy u nas, ale sumarycznie bardzo dużo daje. Do tego świetnie współpracuje z Brożkiem.
- Crivellaro wreszcie na swojej pozycji i znów pokazał pazur. Takiego piłkarza nam było trzeba, ale za napastnikiem, a nie jako "fałszywy" skrzydłowy.
- jak zwykle lepiej nam się gra z drużynami próbującymi grać w piłkę. Niestety, takie w lidze są dwie, może trzy.
- DG77 daje dużo jakości na skrzydle i potrafi się odnaleźć pod bramką. Dobra gra za Moskala w poprzednim sezonie nie była jednorazowym wyskokiem.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.08.2015, 13:45
Brylant siebie zapytaj, bo z tego co pamiętam po derbach sam płakałeś jak mała dziewczynka...

Wiadomo, że łatwiej jest bluzgać i wieszać na kimś psy, dlatego gęste ostatnio szeregi biadolących jakby ucichły.

Ja, to że Kazek jako trener, oraz brak w drużynie Dudków i Garguł to świetny zaczyn pod porządny bochen, wiedziałem już od lat. Dobrze ze defetyści tak na forum jak i w otoczeniu klubu nie zdołali wystarczająco popsuć atmosfery. Teraz może być już tylko lepiej, a to spędza sen z powiek tak w Warszawie jak i w Poznaniu. Jeżeli ktoś zauważył wczorajsze zwody sędziego mające na celu dać pyrom szansę to ostrzegam przed kolejnym meczem. Tam dopiero będą jaja...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 02.08.2015, 13:55
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co będzie jak przegramy ? piłkarze be Moskal out ?
Jak to co będzie? To samo co zawsze. Kibice będą czekać na następny mecz a leszcze rozdzierać szaty i wieszczyć koniec Wisły.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.08.2015, 13:56
Wczoraj sędzia strasznie lubił sobie gwizdnąć faule pod wolne dla Lecha. Z drugiej strony parę razy nie zauważył fauli na Joviciu i murzynku.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.08.2015, 13:57
South napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj sędzia strasznie lubił sobie gwizdnąć faule pod wolne dla Lecha. Z drugiej strony parę razy nie zauważył fauli na Joviciu i murzynku.
za to pare razy mógł nam dać kartkę za faul i tego nie zrobił.

Brawo Cierzniak, brawa cały zespół!
Boguski - Lech Poznań 2:0 ehehehe
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.08.2015, 13:57
Moje uwagi:
- z Buchalikiem na bramce nie wygralibyśmy, być może nie byłoby nawet remisu. Drużynę buduje się od bramkarza, a Buchalik to ręcznik.
- Boguski znów pokazał, że potrafi dać wiele jakości drużynie. Ma słabsze i lepsze mecze, jak praktycznie każdy u nas, ale sumarycznie bardzo dużo daje. Do tego świetnie współpracuje z Brożkiem.
- Crivellaro wreszcie na swojej pozycji i znów pokazał pazur. To nie jest kolejny Barrientos, piłkarz który podobno na treningach czynił cuda, ale w meczu z dobrej strony pokazał się tylko raz. Takiego piłkarza nam było trzeba, ale za napastnikiem, a nie jako "fałszywy" skrzydłowy.
- jak zwykle lepiej nam się gra z drużynami próbującymi grać w piłkę. Niestety, takie w lidze są dwie, może trzy.
- DG77 daje dużo jakości na skrzydle i potrafi się odnaleźć pod bramką. Dobra gra za Moskala w poprzednim sezonie nie była jednorazowym wyskokiem.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 02.08.2015, 14:38
raindog"Jak dla mnie, powinno być więcej reakcji na wydarzenia boiskowe - i powinien to robić cały stadion. Kiedyś bywało dużo lepiej, ale dzisiaj nie było tak irytująco jak w ostatnim czasie. Jak jest gówniany mecz, to czasami nie wiem, co bardziej mnie usypia - doping czy gra na boisku. Wbrew pozorom, nie jest to zależne od frekwencji... lecz raczej od gry. Jak jest słaby mecz, to w gruncie rzeczy - doping = usypiające przyśpiewki, a jak nasi dobrze grają, to widać, że stadion żyje wydarzeniami na boisku.

Przyśpiewki mają sens, gdy wypełniają max jakieś 30% meczu. Jak jest względna cisza i nagle głośny śpiew. Jak śpiewane są przez 100%, gdzie może w 10% w kontekście tego co się dzieje na boisku, to jest to po prostu monotonne i nudne"

o tym pisałem w dyskusji przed meczem, jestem pozytywnie zaskoczony że udało się połączyć fajny doping i reagowanie na wydarzenia boiskowe, trochę do poprawienia ale kierunek jak najbardziej ok, zgadzam się z Twoim ostatnim akapitem o "procentach", ale jak widać zmierza to w dobrym kierunku, przynajmniej mam taką nadzieję, co do Marciniaka to ten gość jest międzynatodowy? ta jego seria wolnych z dupy wzięta była co najmniej irytująca, generalnie bardzo słabe sędziowanie
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.08.2015, 15:09
Po raz pierwszy Moskal miał w bramce bramkarza i od razu wygrał. Choć oczywiście cały zespół zagrał bardzo dobre zawody to w końcu ten brakujący element w układance się pojawił i zrobił różnicę. Cierzniak już tej bramki raczej nie opuści. Stawiam wszystkie swoje żołędzie na to że gdyby Kazek miał w bramce Cierzniaka zamiast Buchalika od dłuższego czasu to jego bilans byłby znacznie lepszy.

Kolejny bardzo dobry mecz Jovicia, imponuje mi jego zaangażowanie, cały mecz biega od linii do linii na pełnej prędkości i wreszcie dodaje do tego także argumenty piłkarskie. Bo w poprzedniej rundzie wydawało mi się że z tym 'argumentem piłkarskim' było dość krucho.

Do ekhm... "pełni" szczęścia brakuje nam defensywnego pomocnika pokroju Wilka czy Sobola. A kiedy oni byli to brakowało nam z kolei kogoś kto potrafi rozegrać piłkę. Dzisiaj jest Mąka, Crivelaro, Popović (?), ale w tyłach kiepsko. Bo Uryga mam wrażenie że się kompletnie nie rozwija, a nawet zwija... Cieniutkie są te jego występy, a zmiennika nie ma...

Edit: Aha, bym zapomniał: Moskal Kazimierz - nie rusz Kazika bo zginiesz! Ja tam jestem jego zwolennikiem, uważam że gra Wisły za jego rządów jest znacznie lepsza niż ostatecznie osiągane wyniki. Ta drużyna odzyskała swoje DNA, to jest prawdziwa krakowska piłka i z chęcią się na to patrzy! Jeśli stan kadrowy się unormuje i na każdej pozycji będzie miał piłkarzy (a nie Buchalika na bramce czy Urygę na def. pom.) to wtedy będzie można od niego oczekiwać wyników. Wielu osobom Stilić przesłaniał trzeźwe spojrzenie na naszą sytuację kadrową, a (moim zdaniem) kadrowo jest bryndza z paroma wyjątkami.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 02.08.2015 o godz. 15:35.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.08.2015, 15:10
O rany, co to się podziało, kolejny raz całkowicie zgadzam sie z wolfy'm. Chyba się starzeję.

Bardzo mnie ten mecz uszczęśliwił )

Wszyscy hejterzy Bogusia powinni uderzyć się w pierś po tym meczu.

Raaaaaaaafaaaaaaaaaaaaaał Boguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuskiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Odpowiedz cytując
loory
Member

Od: 12.2011

Stary 02.08.2015, 15:50
przepraszam ale nie rozumiem całego pocisku na Pawła. Wszyscy wiemy ze nie jest demonem szybkości (już? czy wgl tam był) ale przecież widać że każda długa piłka jest kierowana na niego. I może nie wygrywał dryblingami ale wg mnie na paacach jednej dłoni można wyliczyć jego przegrane pojedynki o pozycje i górną piłkę. W tym aspekcie jest naprawdę mocny. Szkoda że czasami się tam zakręcił sam ze sobą ale nie mamy lepszego napastnika i wg mnie Brozio daje z siebie 1906%!

Muszę przyznać że nie dawałem szans naszemu bramkarzowi. Po pierwszym meczu z Górnikiem myślałem że to będzie klapa a tu z meczu na mecz coraz to lepiej wygląda. Nie wiem jak wam, ale ja już ciśnienia nie mam przy każdym stałym fragmencie że nasz Majkel - dziurawe rece - Buchalik wypluje piłkę pod nogi napastnika. Każde wyjściem do piłki w powietrzu jest pewne!

Natomiast nie potrafie zrozumieć ciągłego stawiania na Alana. Sam jestem za tym by dawać szansę naszym juniorom i wychowankom ale no własnie ale! Alan ewidentnie jest elektryczny przy najmniejszym pressingu przeciwnika. Wiem wiem, jest to defensywny pomocnik ale nie można tylko od niego wymagać by umiał taktycznie sfaulować bądź przerwać akcje czystym przejęciem piłki. Wg mnie wyprowadzenie piłki to on ma dalej na poziomie trampkarza. Przecież już nawet wczoraj nasz Trener nie wytrzymał jak ten przestraszny zamiast (nawet) cofnąć piłkę do bramkarza czy to do Głowy, jedzie dzidą w bok = i mamy strate. Ani jedno jego "długie" podanie nie było celnym. ale już ok, dajmy że to Mączyński ma wyprowadzać przejęte piły, to jest takie piękne porzekadło które mój było treneiro powtarzał na każdym treningu : " lepiej mądrze stać niż głupio biegać" i tak słyszałem na stadionie jak się to tam jedne z drugim kłócą że " Mączyński się "opier*ala" a patrz jak to Alan zasuwa". jasne że Alan lata 2 razy więcej bo własnie się słabo ustawia. A Mączyński stojąc w miejscu blokował 2 zawodników Lecha. Alan się przesuwa i robi dym odsłaniając swoja strefę i było groźnie.
Teraz będzie szansa wypróbowania Cywki na defensywnym pomocniku. Zobaczymy co z tego będzie. Ale mam odczucia że dużo spokoju

A mecz to 5+! Szkoda tylko że pojawiło nas się tylko 13tys. Bo warunki i rywal z najwyższej naszej półki. Nie wiem czego więcej potrzeba ;/

JJJ
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive
maybe so, maybe so but the theory of competition says
just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 02.08.2015, 16:29
loory napisał(a):Wyświetl post
A mecz to 5+! Szkoda tylko że pojawiło nas się tylko 13tys. Bo warunki i rywal z najwyższej naszej półki. Nie wiem czego więcej potrzeba ;/

JJJ
Myślę ,że miesiąca "nie wakacyjnego"
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.08.2015, 16:51
Najlepsi na boisku Cierzniak i Boguski, najgorszy Brozek na ktorym wszystkie akcje sie konczyły.
Tak? To sprawdź jak padł pierwszy gol.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.08.2015, 17:35
Pierwszy gol to w 60% zasługa Boguskiego, bo poszedł w ciemno, 20% Głowy bo celnie zagrał długą piłkę. Brożek ładnie zgrał ale gdyby sam dostał od kogoś taką piłkę na 90% by do niej nie wystartował. Nie można winić go za brak zaangażowania jednak sprawia wrażenie jakby wszystko chciał zrobić na luzie, jak profesor, niestety brakuje mu dokładności, a zwłaszcza szybkości fizycznie jak i szybkości decyzji. Kiedy w drugiej połowie będąc 5 m od bramki zamiast strzelać byle jak, zaczął się odwracać do bramki tyłem ręce mi opadły. Nie ma jednak co narzekać jestem zdania, że się rozkręci i zacznie grać automatycznie zamiast kombinować.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 02.08.2015, 17:49
Takiego bramkarza nie mieliśmy od czasów Artura Sarnata. Buchalik rezerwowym a Miśkiewicz won.
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.08.2015, 17:59
INZAGHI napisał(a):Wyświetl post
Takiego bramkarza nie mieliśmy od czasów Artura Sarnata. Buchalik rezerwowym a Miśkiewicz won.
Mówisz to po 3 meczach (jednym wybitnym i dwóch przeciętnych)? Jak puści szmatę, to zostanie drugim Piekutowskim? To był jeden mecz, oby podtrzymał dyspozycję.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.08.2015, 17:59
Tobie chyba się coś pomyliło. Buchalik won, Miśkiewicz rezerwowym. Pamiętasz 2 sezony temu kto nie wpuścił bramek w 7 kolejnych meczach?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.08.2015, 18:15
Pareiko,Dolha ?,Miśkiewicz przed odejściem
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.08.2015, 18:23
najgorszy Brozek na ktorym wszystkie akcje sie konczyły
Dzis raz jeszcze ogladalem potwórke i mysle, ze chyba ogladalismy dwa różne mecze Dla mnie najgorszy był Alan, który był odpowiedzialny przy stałych fragmentach za Kaminskiego, pozwalajac mu na bardzo grozny strzał i pozniej dosrodkowanie. Dodatkowo, kilka groznych strat i o maly wlos sprokurowany karny.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów