|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dolha+ kasa = zdrada pamietam Jasiu Paulista szalał w tym meczu,i wynik tez byl fajny generalnie jest co wspominac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
Stare dobre czasy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tak czy inaczej obojętnie w jakim składzie Lech zagra to i tak w głowach będą mieli dzisiejszy i przyszły mecz z Basel. My z kolei derby zagraliśmy lepiej niż z Górnikiem. Te dwie rzeczy powodują, że można być lekkim optymistą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Lech raczej już odpadł więc ciekawe jaki skład w sobotę wyjdzie na Nas.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
trochę ich wybiegali może w sobotę będzie dla nas łatwiej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Po takiej ciężkiej porażce poznaniakom ciężko będzie zebrać się na mecz w Krakowie.
Obstawiam zwycięstwo Wisły po dobrym ustawieniu naszych przez Moskala i wykorzystywaniu kiepskiego bronienia przez podopiecznych Skorzy strefą przy stałych fragmentach gry i dośrodkowaniach. Jeśli Głowacki wykorzystał już limit pecha to będzie spoko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
sory pisałem z głowy, jakoś wydawało mi się że 3 a potem Kotor, ale racja 4 ;D
Jeden z lepszych meczy przy R22, i ta duma gdy Dolha uciekl do szatni ;D Dolha szmato, co Ty na to a co do dzisiejszego meczu, Basel pokazało nam jak niewiele trzeba aby pokonać Amice ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Cała filozofia polega wystawianiu ich obrony na błędy - im więcej wrzutek, nawet tych pozornie głupich tym więcej u nich zamieszania. Prostopadłe piłka od Szwajcarów robiły im z obrony jesień średniowiecza. Nie dostać w papę z tyłu a z przodu przy odrobinie zaangażowania powinno wpaść
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Kadar niesamowicie słaby, dajmy mu szansę się pomylić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Pozwolę sobie przekleić:
http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.p...,41664/#p41664 Polecam ![]() m89 - z forum SKWK udziela się tutaj? Jakbyś czytał to forsuj swoją wersje przeróbki Lazio bo jest lepsza, zwłaszcza końcówka mi się spodobała... "my fani z królewskiego miasta" W końcu coś na pełnej pompie będzie można śpiewać przez dłuższą część meczu bez zamulania! https://www.youtube.com/watch?featur...&v=dbp4bjaiwjo Cytat:
Cytat:
Do nauki! ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 30.07.2015 o godz. 01:00.
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Marciniak sędzią naszego meczu, tylko zwycięstwo!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tak mogło by być przy 2-1
3-1 wybilo im z głowy puchary, nadzieje i inne ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daltego moga chciec zmazac plame w meczu z nami i juz myslec tylko o wynikach w lidze.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
niby tak, ale to raczej powinno siedzieć im w głowie, w koncu to mityczna liga mistrzów.
Po za tym, nie mogą sie zmeczyc z nami na 100% bo w glowie tez bedzie siedziało ze jak dostana mocny w....... to szydera będzie długa. Imho przyjadą tu po remis, bo gdzies tam w kąciku będzie sie tliła nadzieją o ktorej to mówił Formella ![]() Jakby nie było, punkty zostają w Krakowie! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
"ty widzisz ten usmiech rekina"
ja pie$#$% |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Witam, pierwszy raz chciałbym pójść na sektor C, aby "żyć" meczem. Mam takie pytanie, czy znajdę gdzieś śpiewnik, tak aby zapoznać się z przyśpiewkami, które będą podczas meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Krysteq
Odpuść sobie C, lepiej idź na narożnik, tam jest dużo ogarniętych ludzi, a nie trzeba non stop dopingować. Na C idź wtedy jak będziesz się dobrze orientował w specyfice dopingu. Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Ale na dzień dobry również uważam że powinieneś odpuścic C, Idz lepiej na D, zobaczysz z czym to sie je |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Chodzi o to, że już kilka razy byłem na meczu Wisły, jednak nigdy na sektorze C, więc kiedy jak nie teraz?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak się nauczysz pieśni. Jak koledzy wyżej wspomnieli,idź na D. Tam też się śpiewa,tylko nie tyle co na młynie.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiem że część z Was jest na urlopach w różnych częściach świta ale bilet można kupić przez internet wszędzie, chyba że chcecie czytać że Wisła jest w stanie zapełnić tylko pól stadionu na mecz z kuchenkami.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
Dla przykładu super przyśpiewka "Królowa polskich rzek" która powinna być odśpiewana przez cały stadion tak:https://www.youtube.com/watch?v=SI38Inq45U4 (dla nie kumających końcówka od 25 sek.) Mogłoby wyjść naprawdę super! Niestety niektórzy wyją to jakby wyszli z jakiejś libacji.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tak nie pojedynczy, ale od lat już nie stosowany, nasza postawa na młynie jest zbyt statyczna
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A może by tak z tym spróbować ?
https://www.youtube.com/watch?v=zObnQVv_3wc Zamiast techno - wiadomo Wisła. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez kasiarz : 31.07.2015 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Rękami i nogami podpisuję się pod pomysłem, żeby doping znów w jakimś przynajmniej stopniu był reakcją na wydarzenia na boisku. Nic mnie tak nie irytuje jak kolejne lalowanie podczas akcji Wisły lub w np. 90. minucie przy stanie remisowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czasami mam wrażanie, że mecz sobie, a kibice sobie. A już najbardziej irytuje/śmieszy/drażni mnie dopingowanie stadionu: - "cały stadion od-po-wia-da!" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Marzy się żywy i żwawy doping jak za dobrych lat. Jutro ciężki mecz nie ma co.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|