|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Teraz jest tor na Makuszynkiego w Hucie, krety
![]()
Niepokonana !! Nasza WISEŁKA Kochana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie sa jeszcze w Krakowie Gokarty?
Chodzi mi o dokladne adresy. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widac ze sie w ogole nie orientujesz w temacie, tego toru od ponad roku juz tam nie ma...
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ten tor na makucha jest lipny...bylem tam raz i wiecej nei pojde...najwiekszy minus to to ze jest bardzo krotki a lepszy to moim zdaniem jest na Wawrzynca stara hala tramwajowa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
są już otwarte pod M1. Wie ktoś jakie tam są ceny?
![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest napewno bo nawet strone maja i pisalo ze tor otwarty
wszyscy sobie zachwalaja ten tor bo jest przedewszystkim duzo wiekszy sa miejsca do wyprzedzania etc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podaj link?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie nie moge znalesc
jakbym mial to bym podal ale jeszcze znalzlem strone tego toru : http://www.gokarty.pl/ no chyba ze rzeczywiscie ten tor na wawrzynca jest juz zamkniety....ale ja slyszalem od ludzi ze jest otwarty...takze na 1906% Ci nie powiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Przenieśli się do byłego Hotelu Forum . Tutaj macie więcej danych: http://www.gokarty.pl/index-4.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja byłem ostatnio na Makuszyńskiego i polecam.
Naprawdę można sobie pojeździć ![]() Niedługo mam zamiar pojechać tam koło hotelu forum,zobaczymy jak bedzie ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Koło Hotelu Forum ~24 sek(byłem 2 raz na gokartach). Parę zakrętów jest, lepiej iść w tygodniu, no chyba, że chcesz czekać z godzinę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ci co dopiero się uczą 30 s ![]() Ogólnie tor jest kręty,trudny technicznie A przy tym hotelu to obsługa miła jest i wogóle? Warto iść ? ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() Najlepsi kreca po 19s (rekord 18,95- tor suchy okolo 24- deszcz) A co do obslugi musisz sie przekonac jacy jestesmy i czy warto ![]() Pozdrawiam obsluga Motodrom Kraków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() I nie bój sie odwiedzę Was wkrótce Również pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
~Cagal czyli jak deszcz pada to tor normalnie czynny? Jest jeszcze w Krk jakiś tor godny uwagi(oprócz tych 2)?
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 01.07.2009 o godz. 09:46.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja wczoraj jeżdząć na Nowolipkach miałem czas 21.31. Był to mój 2 raz na gokartach więc nienajgorzej
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I jak ktoś sie uczy,powoli jedzie to 30s okrążenie robi. Jest jeszcze jeden tor,tam przy M1. Byłem ale nie jeździłem Z tego co widziałem to nic ciekawego,gokarty stare,nawierzchnia nierówna bo z kostki brukowej ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
dokładnie, pod m1 jest jednym słowem chujowo. Gokarty w tragicznym stanie, niewygodne siedzenia, wysoka cena jak na takie warunki i ta kostka brukowa...
Ostatnio edytowane przez NowaHutaWNH : 01.07.2009 o godz. 16:52.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Chciałbym zabrac syna na gokarty(9 lat).Ktore miejsce możecie polecic dla takiego dzieciaka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez blanco : 01.07.2009 o godz. 17:47.
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kto jeździ na Makuszyńskiego?
Za chiny nie mogę zejść do 21 sekund wymaganych do przesiadki do mocniejszego bolidu - jakie macie techniki wchodzenia w zakręty - te ostre? Puścić tylko gaz i zakręt czy jeszcze deptać po hamulcach? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Odświeżam temat.
Z racji tego że ostatnio dosyć sporo nowych miejsc z gokartami pootwierało się w Krakowie pytanko do was- co moglibyście polecić na chwilę obecną? ![]()
Trenuj
Sporty Walki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W Krakowie ( o ile nie w Polsce) bezwzględnie najlepszym torem jest ten na ul. Domagały (kryty). Nowocześnie przygotowany tor - równy nowy asfalt, bandy, knajpa. Karty w dobrym stanie. Przede wszystkim czysto. Nie ma mowy aby ktoś założył kask na "goły" łeb - obowiązkowa kominiarka czyli norma w cywilizowanym świecie. Ogólnie standard niczym nie różniący się od torów w Niemczech czy we Francji.
W zasadzie ostatni tor, na którym jeździłem w Niemczech ( podobno z gatunku "lepszych") był obiektywnie gorszy. Miał w zasadzie jedną przewagę - długość trasy. Reszta zdecydowanie na korzyść naszego.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 26.07.2015 o godz. 17:00.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tylko że cenowo Domagały to nawet przebija te tory niemieckie
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
to dalej można iść na http://www.wrt-karting.pl/ - Nowolipki http://gokarty.pl/tor/ - Fabryczna lub przetestowac http://elikart.pl/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|

|
||||||