The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2015, 17:46
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak gdzieś szukasz biedaka to marsz przed lustro...

Jeżeli jasiu nie zakodowałeś to w poprzedniej rundzie grała zupełnie inna drużyna, zatem nie 18 a 2 mecze o stawkę zagraliśmy pod trenerem Moskalem.
Takiego zwracania się do mnie nie życzę. Nie zgadzam się z Twoim zdaniem ale traktuję Cię z szacunkiem i tego bym sobie życzył również w drugą stronę...

To w zeszłym sezonie nie graliśmy o puchary ani o jak najwyższe miejsce? Ciekawe?

Jakie grzechy? Słoneczko przygrzało? Stworzyłeś własną listę wstydu.O czym ma świadczyć to, że głowa gra od dawna co ma wspólnego z warsztatem Moskala, o jakich starych grzechach piszesz , jaką taktykę na siłę foruje Moskal? Otrząśnij się i porzuć nadzieję, że sabotażystom uda się podkopać pozycję Kazimierza Moskala. Zostanie z nami na kilka lat i tego sobie i Wiśle życzę.
A czyli rozumiem że wygraliśmy więcej niż 3 mecze za Moskala?
Ludzie zwalają winę za porażkę na nowych piłkarzy i przebudowę zespołu. A to był indywidualny klops Głowackiego.

Smuda po dwóch latach pracy przegrał pięć meczy z rzędu. Mało tego zapowiedział, że taka seria nastąpi. Ktoś kto za nim płacze nie może być normalny...
A to przypomnij mi jakie wyniki poza tymi 5 meczami osiągnął Smuda w zeszłym sezonie?
Za którego trenera takie tuzy piłkarskie jak Garguła, Burliga, Boguski, grały dobrą piłkę?
Za którego trenera Brożek strzelał seryjnie bramki?
Za którego trenera windowaliśmy rekord meczy bez porażki?
Za którego trenera byliśmy na pozycji lidera?

Pech z poprzedniej rundy to nie zawsze był pech, a teraz ja pecha nie widzę za to wreszcie widzę grę w piłkę do przodu, czego nie było o poprzedniego pobytu Kazka w Wiśle. Trzy lata totalnej popeliny w oczka nie kłuło? Teraz ledwo coś się rusza już armia płaczków biadoli o pechu i zbyt spokojnym trenerze. Śmiech na sali... Probierz jest kozak, kolego Ajax, bo podskakuje i ma czasem farta,a jak nie ma farta to w pałę. Moskal jak nie ma farta to jest remis. Ja wolę Moskala.
Jak na razie to Probierz ma wyniki a Moskal nie. Kto skacze przy linii a kto nie to mnie mało interesuje. Jak dla mnie Moskal może stać tyłem do boiska byleśmy zdobywali bramki po akcjach na nie przy farceniu i nie remisowali w kółko.

Moskal to taki kiepski uczeń jadący na dobrej opinii. Zawsze coś/ktoś jest winny złych wyników.

Ja sobie pozostania Moskala w Wiśle nie życzę bo jak dalej będziemy tak czekać aż mu siądzie to wygramy z 6 meczy w całym sezonie.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów