The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2015, 16:05
nawet nie wiedziałem, bzdet "taksówkowy " jest z 2012 roku, kolego Incognito natychmiast zgłosić do prokuratury, natychmiast , popełnili poważne przestępstwo , a teraz pchają się do władzy , skandal

http://www.wykop.pl/ramka/2642311/po...owka-do-sejmu/
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.07.2015, 16:15
Co to jest przejazd taryfą w porównaniu z miliardami wypływającymi z naszego Kraju przez obce korporacje kosztem nędzy milionów Polaków https://kefir2010.wordpress.com/2015...ce-korporacje/
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.07.2015, 18:44
Każdy z posłów zapłacił za kurs 300 złotych. A dokładnie zapłacili podatnicy. – Tak musiała (Kancelaria Sejmu – przyp. red.) nam to zwrócić – z rozbrajającą szczerością wyznaje posłanka.

Koleś robi aferę o 900 zł. Kiedy jeden obiadek u sowy kosztował 1600. Szczyt k... bezczelności... i jeszcze debilne porównania wymyśla. Już się całkiem niektórym we łbach poprzewracało.

Wyp... z tą bandą czym prędzej... a jak się to komuś nie podoba to lamentować i biadolić to cudowna muzyka dla uszu normalnych Polaków.
Hej Nasz TS !!
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.07.2015, 07:01
Kopacz fajnie wygwizdana wczoraj na Arenie u Gortata
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
kerim1906
Banita

Stary 20.07.2015, 14:31
jak to szło ? Kościół – Szkoła – Strzelnica – Stonoga , żeby nie było śmieszny jest ostatni człon

http://niezalezna.pl/69128-zbigniew-...nie-wykluczone
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.07.2015, 19:12
Interia napisał(a):
Scenariusz przedostawania się do Europy nie jest związany bezpośrednio z Turcją. Dróg dotarcia na stary kontynent jest bardzo wiele. Często ekspertom ds. terroryzmu zarzuca się, że demonizują ośrodki dla uchodźców, a przecież to jedna z głównych dróg przedostania się terrorystów na obszar Europy.

Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/...mpaign=firefox
Dziękujemy Kopaczowej za 2000 syryjskich uchodźców.

IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
A tłumaczenie "PiS robi źle ale PO robi gorzej" jest delikatnie mówiąc śmieszne.
Nie jest śmieszne, istnieje coś takiego jak różnica skali. Ale dyskusja raczej bez sensu, bo jesteś na 90% PO-wskim trollem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.07.2015 o godz. 19:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
kerim1906
Banita

Stary 21.07.2015, 21:33
wolfy "Nie jest śmieszne, istnieje coś takiego jak różnica skali"

dorsz za 8,40 pln i 300 zeta za taxi (zgodnie z prawem) vs miliardy z afer to jest ta "skala"

może kiedyś zrozumieją zakres"skali" ?

wolfy"Dziękujemy Kopaczowej za 2000 syryjskich uchodźców"

to trzeba przełożyć z polskiego na nasze, normalnie nie dotrze co się wyprawia
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.07.2015 o godz. 21:37.
kerim1906
Banita

Stary 25.07.2015, 11:23
szacunek dla kibiców Śląska http://niezalezna.pl/69293-kibice-sl...efana-michnika
Drozd
Senior Member

Stary 25.07.2015, 20:33
Cytat:
Tego jeszcze nie było. Niemal połowa Polaków chce zagłosować w jesiennych wyborach parlamentarnych na Prawo i Sprawiedliwość. Wprawdzie to tylko sondażowe wyniki, ale 49 proc. dla PiS robi wrażenie - zapewne najbardziej na politykach Platformy Obywatelskiej. Pytania „czy PiS będzie rządziło” lub „z kim PiS będzie rządziło” są już chyba nieaktualne. Do sensacyjnego, niepublikowanego jeszcze sondażu dotarł „Fakt”, który podaje, że posłowie PO z trwogą przekazują sobie tę informację.
http://niezalezna.pl/69297-spektakul...z-250-mandatow

Jak sondaż nie spasuje to się nie publikuje, a tematem dziennikarzyn przekroczenie prędkości.
Hej Nasz TS !!
kerim1906
Banita

Stary 25.07.2015, 21:16
Drozd"a tematem dziennikarzyn przekroczenie prędkości."

to było dobre , żółte paski i hasło"gnał 115 km/h, k...a gnał na ekspresówce gdzie zamordyści co kilka kilometrów poustawiali ograniczenie do 70, jeszcze lepszy był tekst że 3 posłów PIS przekroczyło prędkość (jechali w trójkę) , copyright by sobieniowski z wsi24
Drozd
Senior Member

Stary 25.07.2015, 21:35
Szukają czegokolwiek jedynie się ośmieszając. Przecież każdy kto oglądał te dramatyczne relacje z miejsca przekroczenia prędkości, musiał się zastanowić czy tych reporterów całkiem pogięło czy ktoś im każe się tak kompromitować...
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.07.2015, 22:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Nie jest śmieszne, istnieje coś takiego jak różnica skali. Ale dyskusja raczej bez sensu, bo jesteś na 90% PO-wskim trollem.
Nie, nie jestem. Ja z tych kanapowych i wentyli bezpieczeństwa, jak to mówicie wy PiS-owscy propagandziści przerażeni platformą. Ale dyskusja raczej bez sensu, bo nie można doszukiwać się minusów jedynej słusznej socjalistycznej partii Prawie i Sprawiedliwości.
Drozd
Senior Member

Stary 26.07.2015, 08:15
Może panie wentyl wyjaśnisz na co pójdzie te 900 000 000 jurków, które właśnie pożyczyła ta od kopania metr w głąb?

Po co pożycza skoro od ośmiu lat Polska kwitnie. Kto będzie oddawał? I ta baba śmie wspominać coś o problemach Grecji? Nikt platformą nie jest przerażony tą bandę oszustów trzeba zwyczajnie pozbawić wpływu na sytuację w Polsce bo dla nich im gorzej tym lepiej. A takie wentyle jak Ty wywołują jedynie wstręt i politowanie, bo jak można szukać u kogoś plamki na ubraniu samemu siedząc po uszy w łajnie?
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 10:03
Pójdzie na prawo i lewo, do kieszeni partycypujących w obecnym systemie, jak wszystkie inne niejasno przekazane pieniądze przez ostatnie dekady.
U mnie wstręt wywołuje niejasno wydane 900 milionów i wstręt wywołuje niejasno wydane 1000 złotych. Kto siedzi po uszy w gównie ten siedzi, ja na pewno nie.
Przerażony jest ten, który widzi ich wszędzie a nie widzi, że problem leży gdzie indziej, że przyczyną tego złodziejstwa jest ustrój, podstawa państwa, który należy całkowicie zmienić. Ludziom nie będzie się żyło lepiej przez in vitro czy jego brak, przez 500 złotych na każde dziecko czy przez autostrady budowane na Euro, stadiony i dotacje. Dopóki będziemy się godzić na taki niewolniczy socjalizm jaki proponuje POPIS dopóty będzie pełno złodziei drobnych i większych, poobsadzanych w państwowych spółkach na zaszczytnych synekurach. Bogaci możemy być bez dotacji, bez opieki Tuska i Kaczyńskiego.
Drozd
Senior Member

Stary 26.07.2015, 12:40
Dobra dobra skończ z popisem, powscy oszuści mieli szansę na POPiS w 2005 ale woleli zamiast naprawiać Polskę napychać własne kabzy. Robią to od 8 lat bo Tobie podobni wybrali ich nawet po czterech pierwszych latach złodziejstwa. Więc nie relatywizuj cwaniaczku tylko przyznaj się że bronisz skompromitowanej bandy która zadłużyła Polskę na miliardy, ukradła oszczędności Polaków z OFE i dalej sk....ynom mało. A ty tu bredzisz o partycypujących w systemie. A kimże oni są jak nie POwcami lub ich przydupasami. Te szmaty potrafiły doprowadzić do upadku polskie firmy realnie budujące drogi bo wykonawcy których wybrali zwyczajnie nie płacili polskim podwykonawcom. Takie zachowania to norma w POwskim systemie. Dlatego wybacz ale Twoje nieudolne próby czepiania się PiS który od lat nie ma na nic wpływu są dowodem że coś z Tobą nie tak.

Jeżeli nie widzisz różnicy między 900 mln, a 1000 zł. To idź sobie kup mieszkanie za 1000 zł... k... po co z takim na dyskutować.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 12:45
Naucz się czytać nieuku.
kerim1906
Banita

Stary 26.07.2015, 13:37
IncognitoTSW PoPis ? ja wiem że w 2005 miałeś tak z dwanaście trzynaście lat, ale warto zapoznać się z historią , mamy 2015 rok i od ośmiu lat niszczy ten kraj banda urbanoplatfusów z zeteselem a Ty o PoPisie piszesz? to tak jak nie przymierzając zeteseelowiec piechocinski, dalej sprzedajcie mainstreamową bajkę o PoPisie i jeszcze zbojkotujcie wybory bo nie ma na kogo głosować , na to urbanoplatfusiarnia liczy
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 14:03
Dla mnie PiS=PO. Jedyne różnice dostrzegam w sprawach światopoglądowych, gospodarczo nie widzę ich za wiele
Ale spokojnie, wiadomo że tym razem w końcu wygracie wybory, przynajmniej będzie trochę inaczej. Jeśli jesteście tacy wspaniali, to tym razem nie oddajcie frajersko władzy po dwóch latach i zmieńcie Polskę. Znów będziecie mieć swojego prezydenta, swojego premiera (co prawda może się okazać, że to Marcinkiewicz 2.0 ale nie kraczmy). Będziecie mieć za sobą hordy związków zawodowych, które trzeba będzie jednak wykarmić (a jedzą ile się da). Czekam na ten dzień, kiedy w Warszawie będzie Budapeszt... chyba że to już nieaktualne? Bo ostatnio prezes odmówił spotkania z Orbanem, który burzy solidarność ludów eurokołchozu. Irlandia nie wypaliła.
Drozd
Senior Member

Stary 26.07.2015, 14:30
Taa PO=PiS, a zielone=czerwone i ukraść 100 to to samo co 100 mln. Cieszę się, że do tego stopnia potłuczeni liżą dupę partii oszustów. Ciągnie swój do swego...

ps. Oddacie frajersko władzy? Ty faktycznie jesteś ......
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 14:56
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Taa PO=PiS, a zielone=czerwone i ukraść 100 to to samo co 100 mln. Cieszę się, że do tego stopnia potłuczeni liżą dupę partii oszustów. Ciągnie swój do swego...
Może jeszcze raz, bo widzę że nie rozumiesz tekstu pisanego tumanie bez szkoły. Wskaż mi gdzie napisałem, że to jest "TO SAMO". Napisałem, że wstręt wywołuje taka kradzież i taka kradzież, czyli każda kradzież.
kerim1906
Banita

Stary 26.07.2015, 15:10
IncognitoTSW "Dla mnie PiS=PO"

i na takich liczy urbanoplatfusiarnia, wmówić że te dwie partie to samo, nigdy nie gloryfikowałem Pis-u , uważam że na "dole" niczym się nie różnią , ale stawianie znaku równości to woda na młyn urbanów, kiszczaków i "nawrócconych jaruzelskich", możesz dawać znak równości jak Pis porządzi osiem lat, jeżeli robisz to teraz wpisujesz się w mainstream, to jest dla nich muzyka jakiej potrzebują i niestety znajdują wiernych słuchaczy
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 15:18
A czy ja komuś bronię głosować na PiS/PO ? Niech głosuje kto chce. Ja nie słucham mainstreamu, najtrzeźwiejsze głosy rozsądku są poza głównymi mediami (mam na myśli Michalkiewicza czy Brauna).
Drozd
Senior Member

Stary 26.07.2015, 15:33
Może jeszcze raz, bo widzę że nie rozumiesz tekstu pisanego tumanie bez szkoły. Wskaż mi gdzie napisałem, że to jest "TO SAMO". Napisałem, że wstręt wywołuje taka kradzież i taka kradzież, czyli każda kradzież.
Gdybyś napisał, że kradzież 100 wywołuje wstręcik, a 100 mln wstręcisko to jeszcze bym zrozumiał, ale Ty zwyczajnie zrównujesz złodziejaszka który ukradł lizaka z aferzystą który ukradł fabrykę lizaków. Mało tego uważasz że to normalna postawa no bo kradzież to kradzież. Puknij się w pusty łeb...
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 15:48
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Gdybyś napisał, że kradzież 100 wywołuje wstręcik, a 100 mln wstręcisko to jeszcze bym zrozumiał, ale Ty zwyczajnie zrównujesz złodziejaszka który ukradł lizaka z aferzystą który ukradł fabrykę lizaków. Mało tego uważasz że to normalna postawa no bo kradzież to kradzież. Puknij się w pusty łeb...
Napisałem, że to to samo czy nie? tumanie bez szkoły...
kerim1906
Banita

Stary 26.07.2015, 17:57
dzisiaj niedziela, ale nie mogę się powstrzymać , k...a chce się wyć , gdzie jest granica? a może jej nie ma?

http://januszwojciechowski.salon24.p...-oddaje-dzieci
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 26.07.2015, 18:17
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
dzisiaj niedziela, ale nie mogę się powstrzymać , k...a chce się wyć , gdzie jest granica? a może jej nie ma?

http://januszwojciechowski.salon24.p...-oddaje-dzieci
To jest beznadziejny przypadek braku logiki, dzieci "należą" do rodziców i żadne "państwo" nie zapewni im lepszych warunków.

A na marginesie, kolejne złodziejstwo http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,tit...?ticaid=1154ab

Kolejne pieniądze w błoto. Btw. 6 tysięcy za komputer, który ma najbiedniejszym dać dostęp do internetu...? To już można było kupić po 2 tysiące i 3 razy więcej ludzi by miało dostęp. W każdym razie poziom absurdów jakimi zajmują się nasi umiłowani przywódcy jest przerażający.
kerim1906
Banita

Stary 26.07.2015, 18:30
tu raczej nie chodzi o logikę tylko o kasę , urzędnicy uwiarygadniają się że są potrzebni, poza tym domy dziecka dostają 3 tysiaki miesięcznie za "głowę", nie wiem jak jest w rodzinach zastępczych, ale to jest biznes, odebrane dziecko to wymierna kasa, nie mówię o patologiach ale "muszki" czy "króliki" to jakaś masakra, dziecko można odebrać określając rodzinę jako biedną albo z za małym metrażem na głowę, nie żartuje , to fakty, kraj urbanoplatfusiarni, nikt za nic nie odpowiada, święte krowy
Drozd
Senior Member

Stary 26.07.2015, 21:06
Dla mnie PiS=PO.
Napisałem, że to to samo czy nie? tumanie bez szkoły...
Nie raz, panie uczony ...

Dlatego zwracam uwagę ze bredzisz i nawet ci bez szkoły to widzą.
Hej Nasz TS !!
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.07.2015, 21:35
Dobrze że ty z kerimkiem piszecie normalne rzeczy
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów