|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
Niestety nie ma co liczyć na więcej niż ok 7-8 tyś ze Śląskiem. W sumie się nie dziwie, jeśli ktoś nie jest wielkim fanatykiem a stadion to dla niego jedynie miejsce rozrywki jak np. kino to na jego miejscu po ostatnich wyczynach też rozejrzałbym się za jakimiś premierami w multikinie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W ciągu ostatniego tygodnia zszedł jakiś tysiak biletów na Śląska. To i tak niezły wynik
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
do meczu jeszcze troche wiec spokojnie .... pewnie bedzie nieco wiecej niz na Pogoni,,,,
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tyle złotych pomysłów się przelało jak tutaj wspomóc klub, żeby było lepiej, skąd brać kasę na przebudowę zespołu, a liczba biletów sprzedanych na Śląsk żenująca. Od tego należy zacząć.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko, kiedy kończy sie sprzedaż internetowa ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
W Poniedziałek o 23 bylo 13205 biletow do sprzedania
Dzisiaj Wtorek o 23 jest 11982 biletow a wiec w 24 h poszlo 1223 biletow |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
We wtorek o 23 było 11982 biletów do sprzedania
Dzisiaj w środę o 23 jest 10810 biletów a wiec w 24 h poszlo 1172 biletów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czyli w sumie ile juz sprzedanych ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Okolo 7 tys.
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dycha będzie, bo dziś pójdzie z 1,5k, jutro 2 + Górnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
STAWIAM KARNET
Żeby nie było .......enia po meczu że nie miałeś kasy na bilet / karnet. NIE STAĆ CIĘ - PISZ DO MNIE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
inicjatywa szczytna tylko, żebyś się nie przejechał - najlepiej niech jakiś pewny użytkownik Ci kogoś podrzuci pewnego, żeby skorzystałi, żebyś nie wydał kasy w błoto a klub też nic nie będzie z tego miał ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja postawie w takim razie bilet na mlyn. Jesli kogos nie stac prosze pisac na priv. Bede tylko do 13:30.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te karty kibica to pomyłka, biorę dwie osoby na mecz. Skończyły się im karty, przez co nie możemy teraz kupić biletu przez internet. Czeka stanie w kasach jak kretyni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Strzała jak dasz rade to przyjedź tak na 16 do Krakowa i na luzie kupicie bilety bez kolejek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie z tym jest problem, kolega pracuje i się nie wyrobimy. Z trzech osób pojadą dwie, które mają kartę.
W skali mojej "ekipy" to klub nie straci, ale takich osób z pewnością jest więcej. Miejmy nadzieję, że Wisła wygra. Sukcesy przekładają się w największym stopniu na frekwencje, a następny mecz z mistrzem. Ja jednak niestety na wesele . Do jutra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Strzała jeśli Twój kumpel może sam dojechać do Krakowa z pracy to chyba znalazłem rozwiązanie waszego problemu. Do przedłużenia ważności karty nie musisz być osobiście więc możesz mu Ty ją przedłużyć i kupić bilet a kolega dojedzie w swoim czasie, chyba że nie da rady dojechać to lipno :/
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Można będzie jeszcze jutro na stadionie kupić karnet na cały sezon? Na oficjalnej podana informacja, że można do meczu z Górnikiem, ale sprzedaż internetowa jest zamykana już dzisiaj. Do Strefy Kibica niestety dodzwonić się nie mogę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
po cholerę dzwonić do klubu jak masz jak byk napisane na głównej (news z wczoraj):
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tu_sezonowego/ liczę, że sobie znajdziesz już odpowiedni paragraf w tekście |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dzięki, nie patrzyłem na newsy z oficjalnej, wyłącznie w zakładkę "Karnety".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zapomnialem danych zeby sie zalogowac na bilety online. Przypominanie nic nie da. Jak założyc nowe konto?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomnialeś swojego numeru PESEL i e-maila ? Masz mniejsze IQ od DG77?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dane logowania to albo twój adres e-mail, albo numer PESEL. Jak zapomnialeś hasła, cepie, to jest taka opcja - nazywa się (uwaga bo to może być ciężki szok dla twojego niewielkiego mózgu i może eksplodować jak po mocarzu) - "przypomnij hasło" i wtedy otrzymujesz nowe na e-mail.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cepe, a jak wpisuje swój email i pisze, że taki w ogole nie jest zarejstrowany to co wtedy
|
|
|