|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szukam serialu komediowego,najlepiej sitcomu, coś niezbyt ambitnego, ale z jakimś rysem fabuły mimo wszystko...
Tak żeby do poduszki mozna było coś włączyć... Na razie w tej roli sprawdzają się: "Bundy", "Różowe lata 70"", "Office", ale wszystko się już przejadło, każdy odcinek oglądaliśmy po parę razy... "Parks and recreastion" odpada... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ostatnio ogladam The Newsroom. Nie jest to szczyt szczytów, i jeśli nie będziemy oczekiwać fajerwerków to otrzymamy całkiem przyzwoity serial.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Entourage powinno sie sprawdzic w tej roli. Big bang theory. Oooo albo super bedzie How i met your mpther. Konrad. na to czego szukasz to najlepsze bedzie How i met your mother, Big bang moze slabo siasc a Entourage tez musi sie spodobac, bo jest troche mocniejsze niz poprzednie propozycje.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.07.2015 o godz. 23:03.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dzięki MatMario, ale wszystkie te seriale oglądałem
. Co prawda żona nie, ale ja też chcę mieć jakąś frajdę z oglądania .![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To pewnie Dwóch i poł też masz przerobione... W takm razie nie wiem, może te Suitsy będą ok?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja mogę Ci polecić "Jess i Chłopaki" (eng New Girl), dość śmieszny i bez skomplikowanej fabuły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak szukasz komediowego to polecam Mrs. Brown's Boys
Nie wiem czy są polskie napisy do tego, angielskie są więc jest łatwiej bo to irlandzki serial bodajże. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba ci to napisałem parę postów wyżej...
Ballers też jest spoko. Taka Ekipa ale bardziej w klimacie Pain and gain. Jest potencjał. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla tych co jeszcze nie wiedzą. Od przyszłego roku będzie V sezon Prison Break'a.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądam ostanio serial Power i powiem że fajne to nawet.
Fajna postać Tommyego Egana, aktor z jakimiś polskimi korzeniami, nawet tatuaż PW na nodze. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mr. Robot ktoś kosi? Wszędzie dostaje hiper turbo oceny. Fakt jest coś w tym serialu intrygujacego ale osobiście cały czas odnoszę wrażenie, że czegoś mu brakuje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem chyba do 5 odcinka. I wskoczyłem w Power i całą serie przejechałem.
Robot jest ostrym świrem, zastanawia mnie ile to jest iluzja a ile robi w realu. Muszę nadrobić te parę odcinków ale magnetyzmu do tego serialu nie czuję. Nawet mnie męczył trochę jak się nad tym zastanawiam. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał o "Narcos". To jest fialo na sb wspomniał
Serial bardzo dobry i warty polecenia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
narcos kozak
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
polecil by ktos jakas strone do ogladania, po zamknieciu alekino ciezko znalesc cos sensownego
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Man from high castle - genialny serial
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No obejrzę. Właśnie kończę Jessice Joens. Dla mnie lepsza od Deardevila np. Też polecam.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Pakt" jak wam się widzi? Dla mnie 7/10
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
mnie się bardzo widzi 8/10 może więcej ale to już zależy jak się skończy. Generalnie bardzo fajny pomysł, zawsze to cieszy jak jakiś polski serial dobry powstanie. Czerpie trochę z norweskiego Układu i z Detektywa.
Jedyny minus to dykcja aktorów, czasami muszę przewijać i dawać głośniej bo za c.uja nie mogę zrozumieć co oni mówili. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś nie widział to polecam serial Gomorra.
Ale jak nie macie za dużo czasu to nie zaczynajcie bo wciąga zajebiscie Wersja z napisami dużo lepsza niż z lektorem. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
podrzucisz skad mozna sciagnac bo szukam i nigdzie nie moge znlezc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
W tych klimatach genialna jest Ośmiornica/La Piovra. Choć to ciut inny typ serialu, mniej spektakularny, wydawać się może nudniejszy, ale prze to niesamowicie ludzki. Niestety jest trudno dostęny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Narcos siadlo. Polecam
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mialem juz jakis czas na dysku wiec ciezko dac mi linka, brakowalo mi jednego odcinka i rzeczywiscie mega problem bo byly tylko z lektorem.
Spobuje tej osmiornicy a od narcos lepsza gomorra mi sie wydaje. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szukam dobrego serwisu online gdzie obejrzę CSI Nowy jork, obecnie zatrzymałem się na sezonie 7 ktoś coś ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
znajdziesz tam wszystkie sezony. ![]()
Ideały nie istnieją, a jednak jestem.