|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Stępiński niech lepiej nie wraca i zostanie w Niemczech. Przez te pół roku w Krakowie nic nie wniósł do gry zespołu. Rozpisywać się nie muszę, chyba każdy to widział.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale Mario grywał po max 20 min i jeszcze na skrzydle gdzie jego miejsce jest z przodu. Dostał szansę w meczu z Jagą od początku zamiast Brożka i wg mnie wypadł całkiem nieźle (nawet strzelił bramkę ale ze spalonego). Nie ma co narzekać jesteśmy najaktywniejszym klubem w tym okienku i widać że nie są to goście z łapanki tylko przemyślana strategia.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
dokładnie Stępiński po prostu na Wisłe jest za słaby kolejna sprawa że w obecnej kadrze mamy tylko 2 obcokrajowców z poza unii europejskiej więc napastnika możemy szukać wszędzie i myślę że jednak w tym oknie transferowym zaskoczymy się jeszcze bardzo miło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Grał niewiele bo widocznie był za słaby na treningach by grać więcej. Proste.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Trener Moskal mówi, że chciałby go mieć w składzie, więc jak dla mnie dobrze by było, żeby wrócił i mógł się pokazać na swojej nominalnej pozycji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mączyński jak na nasze warunki super transfer :o Alan trafi tam, gdzie jest jego miejsce. Może da mu to do myślenia i zachęci do cięższych treningów
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.2x45.info/aktualnosci/359...carz-i-mikita/ Brać tego Michałka całego!
Owszem jesli chodzi o papier to mega transfer dla Wisły. jesli chodzi natomiast o umiejetnosci to nigdy mnie nie przekonywał, a w kadrze Nawałka pchał go na siłe. Potrafi podejśc po piłke i ją podać. Tyle czy aż tyle? Moze w Chinach nauczyli go jakichś super prostopadłych piłek czy cos, bo ogólnie to taki Łukasz Surma z niego.Oby był ojcem sukcesów Wisły, ale tak samo jak uważałem Miskiewicza za słabego gk od momentu przyjscia do WIsly tak uwazam ze Maczyński to nie jest motor napędowy zespołu. Spraw Boże bym sie mylił! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Trzeba jeszcze jednego ofensywnego killera na pozycję napastnika lub skrzydłowego, takiego który wygryzie szybko Brożka lub Donalda, i będzie udane okienko transferowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
obym się mylił, ale wróżę że to koniec transferów a to Jankowski będzie alternatywą dla Brożka Powiem jednak szczerze, że nie sądziłem, że to okienko będzie dla nas aż takie emocjonując. Szacunek dla Gaszyńskiego. Przywrócił wiarę w sercach kibiców i powinno odbić się to pozytywnie na frekwencji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
napastnik jest konieczny ale w przypadku ze Moskal sie zdecyduje grac 2 napastnikami , jesli wciaz pozostaniemy przy jednym niezatapialnym Brozku to kazdy nowy nabytek po paru miesiacach spedzonych na lawie bedzie kombinowal jak spie...lic stad jak najdalej i szukac wymowki w pismakach ze po jakiejs niezaplaconej wyplacie bedzie chcial rozwiazywac problem , obawiam sie ze Kazek wciaz bedzie gral tylko i wylacznie Brozkiem - a najwyzej beda gpo czasem zmieniali Jankowski z Boguskim , tylko co za rok ? dla mnie te n rok Pawla byl koszmarny - niby obronil sie 15 bramkami grajac bez zadnej konkurencji - ale przynajmniej polowa z tych bramek to byly dolozenia nogi do pustaka, karne itp ....wiem ze bramka to bramka ale obawiam sie ze to koniec Brozka jesli chodzi o duza pilke extraklasowa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
^^@
Karnych to on miał 2, maksymalnie 3 Powód: nawet nie, cały jeden karny
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 07.07.2015 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I do tego 5 asyst - co to za zawodnik, dajcie spokój...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
On przy tak słabej SKUTECZNOŚCI i tak jest lepszy od reszty napadziorów w tej lidze (po tym jak Sa i Wilczek wyjechali), gdyby ten aspekt nie był tak słaby to nie grałby w Wiśle tylko na zachodzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Najgorszemu wrogowi bym takiego napastnika nie życzył...
A tak na poważnie, to najeżdżanie na Brożka, biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności, jest po prostu poniżej krytyki. "Żenujący", to najłagodniejsze słowo, które przychodzi mi na myśl w kontekście krytykantów Pawła. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
Daj Boże, żebyśmy długo nie czekali na drugiego przynajmniej porównywalnej klasy napastnika. Paweł świętą krową nie jest, ale doprawdy to czasem staję się żenujące, Paweł już teraz jest trzecim w historii strzelcem bramek dla Wisły w lidze, a pewnie niedługo będzie drugi więc jakiś szacunek się należy... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jak komuś się wydaje, że przyjdzie pierwszy lepszy napastnik i wygryzie Pawła ze składu to jest śmieszny. Boli jedynie, że nie widać wśród naszych wychowanków nikogo kto by mógł chociaż w ataku wchodzić na 10-15 min... to mnie nawet boli bardziej, niż brak transferu napastnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ponoć nie planujemy już kolejnych transferów. Ciekawe, czy awaryjne przyjście Cierzniaka wyczerpało budżet na wynagrodzenia dla napstnika (przecież miał dojść jeszcze jeden ofensywny, a to chyba nie Krzysiek?), czy to sprawy zupełnie niepowiązane?
Spróbowałbym DG77 jako schodzącego ze skrzydła napastnika i Jankesa jako fałszywą "9". Maciek mógłby wyciągać obrońców, robiąc miejsce Haitańczykowi. Poza DG nie widzę u nas nikogo, kto mógłby zastąpić Brożka w charakterze killera. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Aha Buchalik - grający piłką bramkarz
Guzmics - tradycyjny obrońca, zabezpieczający Głowacki - stoper, obrona Cywka - cofnięty rozgrywający, wsparcie Uryga - rygiel defensywy Mączyński - pomocnik długodystansowiec Boguski - enganche |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I to jest ....a piłkarz a nie placzus:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to o napastniku możemy w tym oknie już zapomnieć, oby tylko udało się ściągnąć tego skrzydłowego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to Maczynski tak powiedział ? jesli tak to szacun.
Cytat:
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
naprawde uwazasz ze dzial scoutingowy jest od wyszukiwania takich pilkarzy jak Maczynski?
![]() bo nie za bardzo raczej... byla okazja, prezes szybko zareagowal, skonsultowal z Moskalem i mamy zawodnika... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale jakby na SALI ktoś tematu nie rzucił to by chłopa w klubie ne było. Dlatego pytam dlaczgeo jeden ze scoutów nie napisał smsa do trenera/prezesa czy kogos tego typu tylko pomoc musiała wyjsc od kibica/dziennikarza? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czyli nadal chcemy pozyskać skrzydłowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Ja zrozumiałem z tego, że to koniec transferów w tym okienku.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|