|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Info na podstawie złapanego gołębia pocztowego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dziwne, że jeszcze nikt nie nakręca nowej sagi pt. "Vojo Ubiparip w Wiśle".
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
bo po co taki e cos jak ubiparipa w Wisle .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Pomocnik mający w 167 meczach ligi luksemburskiej 1 (jedną) asystę i 0 (zero) goli. Takich właśnie szukamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
do jedzenia te posiłki? bo chyba nie do grania, ohujałeś za przeproszeniem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bitonowi skończył się kontrakt. U nas był zajebisty, teraz chyba obniżył loty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/eric-bic.../spieler/46504
17 bramek w tamtym sezonie , |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja bym sie zainteresowal Ubiparipem -> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=19384
Gdy tylko nie przesladowaly go kontuzje wygladal calkiem dobrze, do tego waleczny jak kazdy Serb i obeznany z liga polska. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
o k...a ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
To slaby pilkarzyna i z tego co pamiętam to wlasnie On przegral rywalizacje z Genkowem o gre w Wisle.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.07.2015 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() jak Cię mogę Ale tracić czas na wyszukiwanie takich gwiazd to choroba jest ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Cytat:
kilka razy proponowałem tu tego typa, zobaczymy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Tak na marginesie coraz bardziej podoba mi się polityka transferowa Lechii. Po wagonach zawodników już w poprzedniej rundzie zaczęli robić transfery na jakość ( Mila, Gerson itp.) a teraz ten gość wydaje się na papierze spoko, wykupili Colaka, który bądź co bądź jest solidnym i młodym napastnikiem. Oby tak dalej.
Czemu Wisła nie mogła tak rozporządzać kasą jak teraz Lechia, gdy ją miała :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A niby jak rozporzadzala? Przecież kupowalismy najlepszych polskich zawodników jacy byli dostępni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Chodziło mi bardziej o okres Valxovski, gdzie była kasa ze sprzedaży paru zawodników i została przejebana na kontrakty dla dziad(k)ów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie daj Boże odetną Lechii dopływ pieniędzy i równie dobrze może skończyć tak jak Wisła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/freddy-a...l/spieler/8518
Hmm, w sumie nie byle kto, jakieś tam poważne kluby miał w swojej karierze, nawet zaliczył kilka występów w reprezentacji USA a ma 26 lat, skonczyl mu sie kontrakt z FK Jagodina (I lia serbska) wiec wydaje mi sie ze spokojnie w naszym zasięgu. Co myślicie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Adu to tylko i wyłącznie nazwisko. Wylansowany na potrzeby amerykańskiej piłki na cudowne dziecko. Liczba zwiedzonych przez niego klubów na pewno nie jest przypadkiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wylansowany? On się po prostu świetnie zapowiadał - w młodzieżowej piłce był znakomity.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Przehype'owany. Zapowiadał się nieźle, ale ilu takich już było? Miał potencjał na granie w czołowym klubie PL czy La Liga, ale nie on jeden go zmarnował. Ale tylko o nim jest TAK głośno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Mysciak --------------------- Słuchaj Ty jesteś normalny czy się leczysz ,a nie daj BOŻE Ci za to płacą Na tym FORUM jest taki co dostał mieszkanie od WUJASZKA CUPIAŁA . I dziwić się ze klub upada ,a kibice cieszą się jak debile . Wisła pieniądz z transferów nawęd nie zobaczyła.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
słuchy mnie doszły że Wisła dość intensywnie negocjuje z Mączyńskim i napastnikiem z 2 Bundesligi czy ktoś mógł by to potwierdzić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() hehe kiedy to było. A chłopak chociaż nie wypalił z graniem w piłkę to pewnie w naszej lidze by się sprawdził. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A kto Ci powiedział?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
kumpel ma wtyki jakieś w Wiśle i przekazał mi jako ciekawostkę dlatego wolałby się u jeszcze upewnić czy ktoś o tym słyszał
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|