|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/252/news2...em-Korony.html
poszedł do Kielc, taki z niego wiślak hehe zamiast spiąć dupę zacząć grać jak Moskal chciał na niego stawiać to ten wygórowania finansowe sobie ustala, a w obecnej Koronie szczerze wątpię że dostał więcej niż dawała mu Wisła. To raczej chwytanie się brzytwy, bo umówmy się raczej nikt ekstraklasowy nie wyrażał nim zainteresowania ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Buksa zaczynał w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie Zając zdupił do Korony, to tylko dlatego, ze bał się konkurencji u nas. Chce grać, zobaczył jacy piłkarze przyszli i obiektywnie stwierdził, że jest za słaby na 1 plac. Poszedł tam gdzie ma szanse grać. Nie nasza wina, że gość albo jest za słaby w rzeczywistości, albo boi się rywalizacji (słaby w głowie). A takich słabych psychicznie gości to my mamy aż za dużo, więc goodluck and goodbye
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Szkoda że Zając do garbatych nie poszedł bo może tam by miał większe szanse na grę ...
Jakoś kończąc staż nikt nie prosi w firmach o 15 tys miesięcznie, trzeba pokazać na co nas stać - gość widać pokazał wybitnie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zając już oficjalnie w Kielcach i ch... mu w krzyż! Ostatnim sparingiem pokazał, że jest totalnym dnem! Nawet oglądając finałowy dwumecz w ubiegłym roku niczym się nie wykazał. Mam nadzieję, że Kuczaka podpiszą bo piłkarsko jest dwie klasy lepszy od "nowego Frankowskiego". Życzę mu piłkarskiej kariery na miarę Marcina Szałęgi!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() 10 znaków ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo Zając był rok temu najlepszy na boisku. ROK temu żeby było jasne. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chyba jednak nie do końca ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Może i nie nadawał się jeszcze do pierwszej drużyny, ale juniorów przerastał kilkukrotnie. Straciliśmy najzdolniejszego juniora. W rezerwach robotę robił również Przemek Lech, a dla niego również zabrakło kontraktu. Brawo zarząd
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Myślałem, że żartujecie z tą Koroną i Tomkiem Zającem... przynajmniej będzie znał uczucie spadku z Ekstraklasy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Piszą że pojawia się temat z Bilińskim. Co mi przychodzi tu do głowy - kolejny Polak. Dawno tego nie było, ale w obecnej polityce klubu coraz chętniej spoglądają na rodaków. Zmniejszamy problem aklimatyzacji w polskich realiach. Co istotne Popowic Polakiem nie jest, ale zna nasz klimat - mam na myśli ten piłkarski i ten geograficzny. Zatem widać pewien kierunek w polityce, a zawsze jakieś rodzynki zagraniczne znaleźć się muszą.
![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Na prawdę chciałbym by Biliński był w Wiśle, ale żeby tylko nie było tak jak ze Starzyńskim, o którym gazety już pisały a on spierniczył do Belgii...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to nie do końca ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Faktem jest, że w meczu rewanżowym objechał obrońców i strzelił bramkę podcinką, ale tyle sytuacji co spartolił w pierwszym meczu wołała o pomstę do nieba. Ale skoro na punkcie Zająca niektórzy mają pytostój... na to nic nie poradzę. Przy takiej obronie nawet Agnieszka Szott-Hejmej by coś strzeliła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A: Aaa, to taka zamiana! Biliński za Zająca! No popatrz miłościwie panujący. Ja w życiu żem nie myślał, że tak korzystnie uda mi się wymienić moje stare!
B: Widzisz Kazek, dziwny jest ten świat. Trzeba kogoś naprawdę szybkiego w dupę kopnąć, by los się do Ciebie uśmiechnął. A: To kogo mam jeszcze kopnąć by Buchalika wymienić... https://youtu.be/z9EfEp-vB_g?t=10m22s ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozwolę sobie nie skomentować jakże merytorycznej uwagi kolegi ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Idź się przewietrzyć człowieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a mać, najlepszy junior...
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
O Przemku Lechu że idzie do Płocka to już dawno wiadomo. U nas w środku ciężko miałby się przebić. Może tam mu się uda zaistnieć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |