The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2015, 09:04
No, ogarnięty i jak widać przewidujący. Wrócił już z tej Tunezji ?

Zresztą co tam Makłowicz. Lepsza jest kłamacz z misiem. Szczyt hipokryzji
Hej Nasz TS !!
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 27.06.2015, 09:07
Jerzy Dudek przed ciszą wyborczą
https://www.facebook.com/jerzydudek2...54634014558493

Swoją drogą przeglądając jego fb przed wyborami mocno tam agitował niczym prawdziwy hejter. Ciekawe czy to z przekonania czy dla kontraktów reklamowych np. Orlenu
Ostatnio edytowane przez ZawszeSztywny : 27.06.2015 o godz. 09:11.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 27.06.2015, 09:18
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To było po zamachach?
to była akcja po zamachu http://swiat.newsweek.pl/atak-terror...,359297,1.html

martin_TSW "Akurat Makłowicz, to ogarnięty gość"

jesteś pewny ? http://podroze.dziennik.pl/swiat/art...o-tunezji.html

i podsumowanie, prośba do "kolegów" ogarnijcie go

Padre1906 "Zidiociały kerim wrzuca je teraz bo pasują mu do tematu, nie ma co zwracać uwagi na zaczepki wariata. Działania na poziomie wyborczej."
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.06.2015 o godz. 09:24.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.06.2015, 09:28
Myśle, że szajka niemieckojęzycznego kaszuba jest o wieeele bardziej niebezpieczna niż teroryści.
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.06.2015, 09:49
Co tam kerimek? sam się ogarnij. Czytanie niezależnej nie wychodzi na dobre.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
gooro33
Senior Member

Stary 27.06.2015, 12:45
Akurat Makłowicz to pejsowy frajer..
A te zachęty do wyjazdu do Tunezji były po zamachu na muzeum Bardo w Tunisie.
Tunezja wyleciała z pierwszej 5 najpopularniejszych kierunków podróży z Polski i posypała się kasa żeby zachęcić ludzi do wylotów. Sprzedajne celebryckie szmaty
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

martin_TSW
Member

Od: 10.2004

Stary 27.06.2015, 12:45
kerim1906:

Cała jego akcja z Tunezją faktycznie trochę może niefortunna. Jest podróżnikiem i ma pewnie inne spojrzenie, niż typowy Polak na sytuację w krajach arabskich. Tunezja jest najbardziej liberalnym krajem arabskim, który żyje z turystyki głownie zagranicznej (również z Polaków), więc jest łatwym celem ataków terrorystów.

Tutaj masz link z opinią Makłowicza na temat naszego Państwa: http://www.youtube.com/watch?v=wlkNSYxO7wg
Generalnie gościa lubię, ma fajne programy kulinarne i nie jest celebrytą.

Najpierw sam się ogarnij z wydawaniem opinii o kimś, a dopiero później przywołuj do ogarniania innych.

PS. Nie widziałem, że jest po gorszej stronie Błoń. To od dzisiaj już go nie lubię .
Ostatnio edytowane przez martin_TSW : 27.06.2015 o godz. 12:48.
WIERNOŚĆ NA WIEKI
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.06.2015, 12:57
Pejsowy frajer? Z tego co wiem, to Wiślak
Anty PO-PiS!!!
martin_TSW
Member

Od: 10.2004

Stary 27.06.2015, 13:06
Z tego wywiadu wynika, że jest bezstronny:
http://ligapolska.eu/index.php?plik=...ronie+Cracovii

Nie mogę nic znaleźć, coby potwierdzało, że jest pejsem.
WIERNOŚĆ NA WIEKI
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.06.2015, 14:34
Ech, ludziska.
Google i macie:

Cytat:
Robert Makłowicz w swoim autorskim programie "Podróże kulinarne" potrafi nierzadko zaskakiwać wyborem scenografii, w której zdradza tajniki przygotowywania różnych potraw.

Makłowicz gotował już między innymi na statku, w węgierskiej winnicy, w obserwatorium astronomicznym i na Kasprowym Wierchu.

Kolejny pomysł jest chyba najbardziej intrygujący. Makłowicz niedługo nakręci kolejny odcinek "Podróży kulinarnych" w trakcie piłkarskiego meczu na stadionie Cracovii.

W środę zjawił się w siedzibie klubu i uzgadniał szczegóły przedsięwzięcia z prezesem Cracovii, Pawłem Misiorem.
Cytat:
[Nie będzie mnie na derbach. Moja sympatia będzie jednak po stronie Cracovii, bo Wisła i tak zdobędzie mistrzostwo. Fajniej jest kibicować słabszemu - mówi Robert Makłowicz.
Cytat:
No właśnie, jak to jest z panem – Wisła czy Cracovia?

Jestem nietypowy. Nie dam się wpisać w rywalizację między tymi dwoma drużynami. Kibicuję obu. Jak miałem lat piętnaście, to chodziłem na Wisłę. Cracovia grała wtedy w niższych ligach. Mój syn potem grał w Cracovii, to chodziłem na ulicę Kałuży. Grał w juniorach. Bronił. Życzę powodzenia jednym i drugim. Wisła niech zdobędzie mistrzostwo, a Cracovia utrzyma się w lidze.
polecam temat:

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2445

Śmierdzi czosnkiem i pisze do wybiórczej. Dziękuję.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 27.06.2015, 15:57
Kukiz zaczyna przerazac...
Gadnie w stylu "Na .... na program ,wejdziemy do sejmu i roz.......imy to wszystko" jest straszne...
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.06.2015, 16:39
Cytat:
Śmierdzi czosnkiem i pisze do wybiórczej. Dziękuję.
Po prostu taki mały PZPRowiec. Niby Polak, niby patriota, niby chce zmian ale z miłą chęcią liże dupę systemowi. Taka tam zmiana systemu poprzez egzystowanie w nim.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Drozd
Senior Member

Stary 27.06.2015, 17:08
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Co tam kerimek? sam się ogarnij. Czytanie niezależnej nie wychodzi na dobre.
Nic tam lemingu... Pyszczysz, wyzywasz a jak się okazuje, że wyszedłeś na idiotę to jeszcze prowokujesz. Jakie to typowe...

Kukiz mam wrażenie jedzie ne fantazji dlatego brzmi jak Lepper na koksie. Przerosła go popularność i teraz nie wie jak sprawy ogarnąć. To znaczy jak spowodować żeby ci co ewentualnie wejdą z jego list o razu się na niego nie wypięli.
Hej Nasz TS !!
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.06.2015, 17:32
Czyżby Drozd się zapomniał przelogować?
...And Justice For All
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 27.06.2015, 18:05
Bądź jak ten gość!

63.5 Kg
Senior Member

Stary 27.06.2015, 18:20
A i widze ze Paweł .......i kto ,gdzie i kiedy...
Zaproszenie Ogórek,Korwina, Tananjny czy Brauna to całkowity misz-masz...
Padre1906
Senior Member

Stary 27.06.2015, 19:07
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nic tam lemingu... Pyszczysz, wyzywasz a jak się okazuje, że wyszedłeś na idiotę to jeszcze prowokujesz. Jakie to typowe...
Dzięki za poprawę humoru.
Drozd
Senior Member

Stary 27.06.2015, 19:35
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Czyżby Drozd się zapomniał przelogować?
Stoisz w sąsiednim rzędzie czy szeregu, bo że w tym samym stadzie lemingów co powyższy prowokator to bankowo.

Nic innego nie potraficie tylko pyszczyć i bredzić, a jak się okazuje, że bredni nie da się już bronić to nagle pojawia się "żartowałem". Lemingom typowe i żenujące.

Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za poprawę humoru.
Służę uprzejmie...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.06.2015 o godz. 19:37.
Hej Nasz TS !!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.06.2015, 21:05
Drozd, już po 22-giej, leki wziąłeś?

PS Mam cię trollu POwski zignorowanego więc nie musisz się wysilać na wielkie odpisywanie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.06.2015, 06:49
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Pejsowy frajer? Z tego co wiem, to Wiślak
Niestety, pejsowy frajer. Kiedyś w jakiejś gazecie czytałem relację, jak to na starym jeszcze stadionie razem z jakimś innym celebrytą w paski ogladał derby (ubrany w tą ich zasraną koszulkę , niby pidżamę) i ubolewali wspólnie nad słabą grą pasiastych miernot i chyba wynikiem.

Znalazłem takie coś. I wychodzii, że nawet przeżut :

http://www.sport.pl/sport/1,65025,5135022.html
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 28.06.2015 o godz. 07:02.
Drozd
Senior Member

Stary 28.06.2015, 10:42
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Drozd, już po 22-giej, leki wziąłeś?

PS Mam cię trollu POwski zignorowanego więc nie musisz się wysilać na wielkie odpisywanie
Jest następny ze stadka . Jak mnie pajacu ignorujesz to siedź cicho zamiast się ośmieszać. Mam zamiar dokładnie tak zaszkodzić PiSowi jak Dudzie na przekór lemingom...
Hej Nasz TS !!
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.06.2015, 11:34
No i po raz pierwszy od wyborów mieliśmy szerszy występ Kukiza. Wrażenie: jak dla mnie bardzo średnie. Podtrzymuje to co napisałem wcześniej: na dociągnięcie 20% do wyborów Paweł nie ma szans żadnych. Jeśli uda mu się dobić do 10% to będzie jego wielki sukces. Najbardziej prawdopodobny wariant jest taki że nie przejdzie nawet progu 5%. Osobiście martwi mnie to, bo wszystko to co odpadanie od Kukiza zagłosuje w większości na PO lub grupy POpodobne w stylu "niezależnych". Dodatkowo, z tego co by weszło z jego listy, byłoby najłatwiej sklecić jakiegoś "parlamentarnego sojusznika" dla PiS.
AYALA
Senior Member

Stary 28.06.2015, 12:56
Matka Kurka o wczorajszej konwencji Kukiza w Lubinie http://www.kontrowersje.net/pawe_kuk...oj_wizj_polski
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 28.06.2015, 14:12
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No i po raz pierwszy od wyborów mieliśmy szerszy występ Kukiza. Wrażenie: jak dla mnie bardzo średnie. Podtrzymuje to co napisałem wcześniej: na dociągnięcie 20% do wyborów Paweł nie ma szans żadnych. Jeśli uda mu się dobić do 10% to będzie jego wielki sukces. Najbardziej prawdopodobny wariant jest taki że nie przejdzie nawet progu 5%. Osobiście martwi mnie to, bo wszystko to co odpadanie od Kukiza zagłosuje w większości na PO lub grupy POpodobne w stylu "niezależnych". Dodatkowo, z tego co by weszło z jego listy, byłoby najłatwiej sklecić jakiegoś "parlamentarnego sojusznika" dla PiS.
Można gdzieś w sieci obejrzeć?
Anty PO-PiS!!!
63.5 Kg
Senior Member

Stary 28.06.2015, 14:20
Jestem bardzo zdziwiony sciezka podążania Kukiza...
Albo robi to swiadomie albo nie wie co ma robic...
Odsuwa coraz więcej ludzi dzięki którym udało mu się osiagnac tak niebotycznie dobry wynik by po chwili im dziekowac za każdy ,choćby najmnjieszy wyskok przed niego...
Brak planu,brak pomysłu i brak programu do niczego nie prowadzi...
Powiedz mi Paweł jak mogę isc na Ciebie glosowac skoro Twój plan brzmi" Roz.......my to wszystko"
Wszystko czyli co
Rozwalisz partie i co dalej
Chcesz zmienić konstytucje ale co dokładnie?
Chcesz żeby wszystko było inaczej ale co?
Gadanie małego dziecka...
Az tu nagle wyplywa ze dziękujesz ludzia od czarnej roboty a zapraszasz Korwina,Ogrek,Brauna czy Kowalskiego i zapewne takich pojawi się jeszcze więcej...
....a Paweł albo w lewo albo w prawo bo się zrobilo gowno z tego co chciales zrobić...
A jak Kukiz osiągnie zbyt wysoki poziom po wyborach jesiennych ,gdzie już każdy będzie wiedział ze nie ma sensu zawierac koalicji z Nim może dojść do takiego precedensu ze to inni bedda musiec razem walczyc przeciwko niemu....
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 28.06.2015, 14:38
Braun na całe szczęście ma Kukiza gdzieś:

http://wpolityce.pl/polityka/257485-...wojej-druzynie
Anty PO-PiS!!!
Costur
Member

Od: 06.2013

Stary 28.06.2015, 14:54
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Braun na całe szczęście ma Kukiza gdzieś:

http://wpolityce.pl/polityka/257485-...wojej-druzynie
A jednak Braun nie ma konta na Twitterze:
http://grzegorzbraun.pl/bardzo-wazny-komunikat
kerim1906
Banita

Stary 28.06.2015, 19:36
Drozd napisał do użytkownika o nicku padre1906 "Nic tam lemingu... Pyszczysz, wyzywasz a jak się okazuje, że wyszedłeś na idiotę to jeszcze prowokujesz. Jakie to typowe..."

cała prawda, ale do "wyskoków" niektórych użytkowników można się przyzwyczaić , standard "brnięcia"

chciałem wyjaśnić , wklejając zdjątko makłowicza z hasztagiem o tunezji nie rozkminiałem czy on jest monarchista czy żyd ze złej strony błoń , nie ma to dla mnie znaczenia, określiłem go mianem leminga bo każdy uczestniczący w tego typu masakrycznych akcjach jest lemingiem bez względu na to jakie ma poglądy , zarówno on jak i reszta "namawiaczy"do podróży do Tunezji po zamachu w marcu 2015 powinni połknąć język , raz a dobrze połknąć
Padre1906
Senior Member

Stary 28.06.2015, 19:52
Wrócił kerimek.
Oczywiście że nieważnym dla Ciebie jest to z kim ktoś trzyma. Przecież Twój prezydent to żydek.
kerim1906
Banita

Stary 28.06.2015, 19:55
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
a może o to w tym wszystkim chodzi? należy tylko mieć nadzieję że PIS zdobędzie samodzielną większość

coś z dzisiaj, evita "peron" w akcji

najpierw oryginał http://vod.gazetapolska.pl/10448-pre...ladnie-pachnie

i komentarz

Bareja w pełnej krasie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 30.06.2015 o godz. 10:48.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów