|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no jak sie pewnie wj...al w srodek kolejki to wszedl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Są dwa tygodnie zazwyczaj przed meczem by wrobić kartę albo kupić bilet. Więc nie narzekajcie. Skoro wiecie że nie dacie rady kupić biletu wcześniej to ogarnijcie się i przyjedźcie wcześniej. Wczoraj przed 14 jeszcze praktycznie nie było kolejek.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Co wy dzieci jesteście, że wam zawsze trzeba tłumaczyć, że przed meczem zawsze są mega kolejki? ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Do sprzedania voucher na karnet Runda Wiosenna SEKTOR C. Cena: 80 zł Dzwonić: 571 457 207
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skąd na C pojawiły się vouchery i od kogo?
A potem się dziwimy że... ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
vouchery z policji
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z telefoniki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak ma być w tym klubie normalnie ? Wychodzimy z bardzo fajną akcją a marketing nie istnieje.
Przy kasach dalej ani jednego plakatu o akcji. Aż się prosi zawiesić ze 2-3 plakaty pod kasami i na wejściu. Do tego poinstruować dziewczyny z obsługi o obecnej akcji i odzew byłby dużo większy. Na takim meczu jak z żydami,czy Ległą jest masa osób,których na co dzień na stadionie nie uświadczysz i nie mają pojęcia,że jest jakikolwiek szalik-cegiełka. Więc jak niby ten szalik mają kupić?
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.03.2015 o godz. 22:48.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czasami właśnie wydaje mi się, że połowa tego forum byłaby w stanie lepiej prowadzić pion marketingowy za drobne, niż osoby które biorą za to dobre pieniądze w klubie.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
UFA ma pion. Ten pion DO UFY NALEŻY.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To że marketing podlega pod UFA nie znaczy, że Wisła nie może wywiesić kilka plakatów w strefie kibica.
Przecież sprzedaż tysiąca szalików cegiełek to jest PORAŻKA. Ta akcja powinna być bombardowana przez klub na fb, twitterze, instagramie, na stronie i gdziekolwiek się jeszcze da. W ogóle sam szalik to za mało, pod koniec tamtego roku już powinien być w przygotowaniu wiślacki kalendarz na 2015 rok, wiele osób z chęcią by taki kalendarz kupiło bo to jest dużo praktyczniejsze niż szalik, bo każdy kibic szalik ma, w dodatku wiele osób ma ich po kilka lub kilkanaście. Mamy mega wielką trybunę wschodnią i zachodnią i nie wierzę, że nie ma tam miejsca na prawdziwy wiślacki sklep. Jesteśmy najstarszym klubem w Polsce, jednym z najbardziej utytułowanych a nie mamy sklepu z prawdziwego zdarzenia. Ja nie mówię, że to musi być od teraz, ale jakieś starania w tym kierunku powinny być czynione. Wiślacki Świat to porażka, o sklepiku w strefie kibica nie wspominam nawet bo wstyd. Czasami nie trzeba dużo pieniędzy ale chęci. Jak nikomu w klubie się tego nie chce zrobić to można się do kibiców zwrócić, jest wśród nich pewnie masa osób które by to ogarnęły, osoby wykształcone, po studiach, marketing też pewnie "kilku" studiowało. Temat rzeka, ale po co ja się będę produkował jak nikt z klubu tego nie przeczyta, a nawet jeśli to mają to głęboko gdzieś. Smutne ale takie właśnie osoby w tym klubie pracują, że nawet nie ma kto przekazać pracownikom w strefie kibica, że na C nie ma miejsc siedzących, tam się stoi i kibicuje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Prezes na spotkaniu tłumaczył, że Marketing i promocja to dwie odrębne sprawy, i że rzekomo promocja jest w kwestii klubu... Szkoda tylko, że jej nie widać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Trzeba pieniędzy, chęci same nie wystarczą. Stadion nie należy do Wisły, tylko do miasta. Wynajęcie miejsca pod trybuną niestety kosztuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
czy na D22, D23, D24 nie mozna kupic biletow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak przez net, ale w kasie można kupić spokojnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba se pomyliłeś z B...
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
sory - moj blad- wpis i pytanie do usuniecia ...ale ok skoro jestesm to jeszcze jedno pytanie : czy na D 22, D23, D24 jest przestrzegany numer siedzenia
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 10.03.2015 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
to zależy od wyglądu,, ale raczej nie..
ale jak idziesz z synem polecam sektory F i chyba taniej wyjdzie. :-#
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 10.03.2015 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Do sprzedania voucher na karnet na sektor C (w tym na derby). 80 zł. Dzwonic, pisac: 571 457 207
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Mam do sprzedania 2 bilety na sobotni mecz. Bilety wygrałem w konkursie totolotka.Poprzednim razem gdy także wygrałem w tym konkursie był to sektor A11. Cena do uzgodnienia prosze pisac na maila [email protected]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cóż tu więcej dodać - ceny eleganckie (wg mnie za niskie - ale ok, niech będzie), w końcu opcja season ticket , z której skorzystam, chcecie transferów, chcecie dobrej gry i Pucharów - kupujcie bilety. To tyle
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak kupowalem bilety na mecze top dla siebie i dziewczyny na E22 to placilem 100zl teraz kupujac wczesniej dostaje rabat i za te same bilety zaplace 85zl. Klub sie stara poprostu o kibicow i brawo dla nich. Oby tylko ludzie to docenili i przychodzili na mecze.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozostaje zrobić jedno. Wstać i przyklasnąć. Brawo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za dużo tych udogodnień i zniżek. My i tak mamy ceny na poziomie 1 ligi. Nie przystoi nam mieć takie ceny. Lech czy Legia znów będą sprzedawać bilety na poziomie cen.. naszych karnetów.
A jeżeli chcemy, żeby Wisła wróciła na miejsce to musimy go wesprzeć kupując zdecydowanie droższe bilety i karnety.
Ostatnio edytowane przez element : 24.06.2015 o godz. 16:45.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W tamtym sezonie tez było taniutko. Coraz taniej.. i coraz gorzej dzieje się z klubem
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
"Nie przystoi nam mieć takich cen. Lech, Legia..." Wyjmij rękę z nocnika, gugu dawno przestało być ciepłe. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ceny wcale nie takie atrakcyjne jak się wydaje w porównaniu do poprzednich sezonów (przykładowo jak sprawdziłem na C są droższe niż jesienią 2013 i 2014, a było też 10 meczy i zamiast derbów mieliśmy mecz z Legią z topów jeśli chodzi o różnicę).
Pewnie zaraz ktoś powie, że narzekam, ale sam prezes mówił, że ceny mają być lepsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Jesli my zaczniemy walczyć o te cele tak jak oni wtedy ceny mogą sie zmieniać. Poki co ceny sa na odpowiednim poziomie. A po trzecie wg mnie na słaba frekwencje ma wpływ nie tyle słabe wyniki co przede wszystkim bardzo zła sława kibiców i bezpieczeństwa w Krakowie. Skojarzenia sa proste. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|