|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Lewy obronca by się przydal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witek może grać na lewej obronie!!! Napastnika jakiegoś jeszcze potrzeba!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Gdyby udało się sprowadzić Mączyńskiego byłoby super.Ciekawe jak wygląda sytuacja z Vukcevićiem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
EAuyalq.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
transfer Rafael Crivellaro jest ewidentnym znakiem ze Barientos zostaje, który miałm problemy z aklimatyzacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 24.06.2015 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Barrientos to podobno do soboty miał się określić, a ślad po nim zaginął. Czyli gościa raczej już nie zobaczymy...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mają tego samego menedżera: Barrientos, Crivellaro (oprócz tego Quintana i Astiz).
Więc jeśli coś o Barrientosie, to powinno się wyjaśnić przy okazji Rafaela, skoro ten gość jest w PL. https://instagram.com/hugocajuda/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dalej uważasz, że ŻADEN z niego skrzydłowy? Niech gra "w miejsce Ostoi" (kij, że ten za Moskala nie grał), jak najbardziej - natomiast tekst "żaden z niego skrzydłowy" śmieszy do dziś Chyba wiesz to nawet lepiej od niego samego:„Mogę zagrać na każdej pozycji w linii pomocy. Także jako skrzydłowy. Grałem tak na Wyspach i strzelałem bramki. W Wiśle będę grał tam, gdzie będzie mnie widział trener i dam z siebie 100%, aby tylko pomóc drużynie” – stwierdził nowy pomocnik Wisły.
Ostatnio edytowane przez filemon : 24.06.2015 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
testowany przez nas Firlej to lewy skrzydłowy (nie wiem czy było info, wszędzie tylko że pomocnik)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
a jako skrzydłowy to faktycznie mu wychodziło tam granie, 15 bramek przez 9 lat no no bójmy siętak jak mówiłem, on tu przychodzi w miejsce Ostoi i będzie grał jako ŚP, tylko ciekawy mnie sytuacja kto na DP, bo Urygi, Boguskiego tam nie widzę ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Sytuacja innych klubów jest moim zdaniem drugorzędna istotna jest nasza sytuacja, a ta jest paradoksalna. Mamy mizerny skład pustawy stadion i długi, ale wreszcie kompetentnego prezesa i ambitnego trenera. Do tego pełno młodzieży w składzie. Co się z tego urodzi? Liczę na puchary...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Burliga będzie grał na DP tylko trzeba obronę wzmocnić.
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
Jakbysmy od miasta dostali 10mln na sezon to rozmawialibysmy o zupełnie innej sytuacji w Wiśle. ![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
człowiek bez zwrotności na DP? no żarty, już bym wolał Gurriera na środek dać, tylko że by zszedł po 5 min z czerwoną, podobnie byłoby z Burligą
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Prawdą jest, że na chwilę obecną z klubu odeszła jedna chimeryczna, ale gwiazda - robiąca różnicę, jeden zbliżający się do emerytury zapchajdziura z doświadczeniem z reprezentacji, lig zagranicznych, jeden piłkarz po kontuzji, wypożyczony napastnik, trzeci bramkarz i trochę juniorów. Można rzec, że były to uznane nazwiska - Stilic, Dudka ( Stjepanovic przed kontuzją w sumie też ). Kto za nich ? Jest Cywka - gracz, który może grać na kilku pozycjach, z doświadczeniem z silniejszej niż nasza ligi, sporo młodszy niż Dudka. Jest już Denis Popovic - jeden z lepszych grajków I ligi, rocznik 89 ( więc młodszy od Stjepanovica - gra na innej pozycji ) Kto następny ? Czas pokaże, bo po raz pierwszy od bardzo dawna okienko transferowe w wykonaniu Wisły jest aktywne, a nazwiska przewijające się przez media/forum/itp dają nadzieję, że nie ściągamy całkowitych noname-ów ( a przynajmniej nie wszystkich ). Część przyjdzie, część nie (np. Majewski ), ale jakim składem rozpoczniemy ligę i co z tego wyrośnie, to śp. Reyman raczy wiedzieć... Z pustawym stadionem i długami nie mogę polemizować... ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ostatnio czytalem ciekawy artykul na temat transferow w Wisle i trzeba przyznac ze te ostatnie transfery do Wisly byly calkiem przyzwoite i raczej nie zdarzaly sie drogie pomylki a siatka skautow pracuje coraz lepiej. Przy odpowiedniej polityce finansowo-marketingowej jest duza szansa na odbudowanie zdrowego zespolu z ambicjami na mistrza
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|