|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest w lidze wolny zawodnik. Nazywa sie Tomasz Podgórski. Nie jest może jakimś kotem, ale srednim ligowcem owszem coś w stylu młodszy pączek. Teraz go odstrzelili w Piaście. 29 lat, wiek idealny jeszcze na kontrakt 3 letni.
Imho by sie przydał w srodku. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to bardziej 10 niż środek pomocy, no ale w Europie często z ofensywnych robią środkowych by tą drugą linie jak najbardziej pchali do przodu, u nas to już praktykowane z Boguskim i Jankowskim
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
przydał by się , ale tym wpisem uświadomiłem sobie na jakim zakręcie jesteśmy żeby "marzyć" o Podgórskim
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no niestety.
Mało jest klubów które możemy przelicytować i mało jest piłkarzy chcących tutaj się grać o rozwoju zapominając Cały czas mamy tylko Pawła Brożka! ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Można byłoby wypożyczyć od biedy Piecha. To zawsze lepiej niż nic, a Legia chyba nie ma z nim co zrobić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mozna by tylko czy byłby sens?
Piech sprawdza się w druzynach które grają lagę bez ładu i składu. W Legii to wyglądał jakby pierwszy raz grał w piłke, zupełnie inaczej niż w Bełchatowie, Widzewie, Ruchu czy innych "potęgach". Imho wydawanie pieniedzy "od biedy" jest bez sensu. W Naszym przypadku wymagane są ruchu mądre przemyślane i skuteczne. Piech spoko jakby : A) nie było PB b) grał za 4 koła ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy widać, że jest jakiś pomysł i wizja. Pewnie przez brak kasy te wzmocnienia nie są aż tak jakościowe jak większość by sobie życzyła, ale ja jestem dobrej myśli. Wtopy transferowej nie było od dłuższego czasu, więc ja ufam naszym scoutom.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Adam Delimat @a_delimat 30 sek.30 sekund temu
Wiśle udało się porozumieć z Tomkiem Zającem w sprawie nowego kontraktu, niedługo podpiszą. Dzisiaj Zając weźmie udział w treningu ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Moskal pewnie odpalił mu klocka ze swojej pensji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Rozsądne właśnie byłoby wypożyczenie Piecha, bo to niewielkie obciążenie dla budżetu, a zawodnik, mimo wad, klasy, na którą w obecnej sytuacji nie możemy sobie pozwolić. To prawda, że do tej pory Piech spisywał się lepiej w drużynach, które grały sporo z kontry, ale nie jest powiedziane, że ekstraklasa wkrótce nie zweryfikuje naszych aspiracji i nie staniemy się kolejnym Bełchatowem. Nie... sry, nie staniemy się, bo mamy tylko jednego defensywnego pomocnika, który nazywa się Uryga i byłoby to samobójstwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ok. Tylko przy takim założeniu zaczynają trenować 1/7/2015. Owszem mogą trenować wcześniej, ale co w przypadku złapania kontuzji?
![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Chłopa ktory w Legii kasuje 100 Wytlumacz jakos z sensem... E: pomyłka. Kasuje 50 koła miesięcznie nie 100 ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.06.2015 o godz. 12:28.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale w rok ?
nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszałem ze głownym zrodlem dochodów AG nie jest Wisła lecz pewny przybytek na Kazku. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 23.06.2015 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Czy glownym - nie wiem, na pewno regularnym ![]()
Ostatnio edytowane przez filemon : 23.06.2015 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Oglądał ktoś I ligę, widział w akcji tego Popovicia?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W sumie to jeszcze od niech Wieteske pozyczmy i Masłowskiego. Niech za nich też płacą ... ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dobry ruch transferowy, powinniśmy ściągać takich zawodników - zaaklimatyzowanych i ogranych w naszym kraju, wyróżniających się w niższych ligach. Myślę z 1,2 ligi złożyłby fajną 11 dającą rade w e-klasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Co do Podgórskiego, pełna zgoda. Powinniśmy choć spróbować. Zastępca Guły jak znalazł.
A dzisiejsze informacje z dozą wczorajszych jakoby niby Wisła przegrała Mraza z Piastem można odbierać dwojako. Z jednej strony mamy wystarczającą liczbę obrońców, więc pewnie zaproponowali mu kontrakt w stylu -jest wolny a może się uda a Piast i Termalica są bardziej zdeterminowane i tyle. Lecz w świetle informacji, których udzielił sam Burliga jakoby miał kilka ofert, co potwierdza się też z nieoficjalnymi doniesieniami z TT o rzekomych ruchach finansowych z klubu nie napawa już takim optymizmem. A dalej są piłkarze pokroju Możdzenia i Pawłowskiego, których kiedyś tu podałem jako ewentualne wzmocnienia Wisły z E-klapy, zostałem zaatakowany przez kilku użytjowników, tymczasem Ci dwaj meldują się dziś nieopodal Krakowa http://katowickisport.pl/maciej-krak...4,1,12778.html rozumiem Murapol i tak dalej.. ale naprawdę nawet BB jest nas w stanie tak przebić ? My obserwujemy zagraniczny szrot a Ci ściągają może i nie gwiazdy ale zawodników z potencjałem. W artykule mowa też o Krakowiaku i Nowaku z Widzewa. Szczególnie bramkarz odznaczył się bardzo dobrze podczas ostatnich występów Widzewa w poważnej piłce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
rozsadne? to co piszesz jest nierozsądne, czy jesteś aż tak naiwny myśląc ze zarząd Legii jest az tak głupi aby wypożyczyć swojego napastnika Wiśle ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|

|
||||||