The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2015, 21:13
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nie podpisal.Jakies FK Sarajevo to chyba jestesmy w stanie przelicytowac, to jest liga 4 sortu.To, ze graja w pucharach nic nie znaczy, jak jedna runde el przejda to bedzie sukces.
Tymczasem w Sarajewie:
"Ponoć gada tez z Wisla Kraków. To jest liga 5 sortu, ogór na ogórze. Oni nawet na miejsce pucharowe sie nie zalapali, zreszta tak jak prawie od 5 lat. W dodatku sa w glebokim kryzysie i spierdzielilo im niemal pol kadry. Ich bysmy nie przelicytowali?"
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 21.06.2015, 21:43
Nie porownoj zarobkow w lidze polskiej z bosniacka, zreszta skoro negocjowali ze Stilicem kilka razy, to chyba jakas kase na jeden powazny kontrakt maja.Polska liga w rankingu uefa 19, bosnia 37.Nie przesadzaj.Jego interesuje kto mu wiecej zaplaci.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 21.06.2015, 21:58
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Nie porownoj zarobkow w lidze polskiej z bosniacka, zreszta skoro negocjowali ze Stilicem kilka razy, to chyba jakas kase na jeden powazny kontrakt maja.Polska liga w rankingu uefa 19, bosnia 37.Nie przesadzaj.Jego interesuje kto mu wiecej zaplaci.
*porównuj
Proponuję naukę czytania ze zrozumieniem. Napisałem tylko i wyłącznie, że w Sarajewie mogą myśleć analogicznie. Bo mogą. Oni przynajmniej płacą na czas, mają pełną kadrę, grają w pucharach i ma stamtąd bliżej do domu.
Plus dodatkowe wyróżnienie ode mnie za wniosek logiczny: mają słabszą ligę = nie mogą mu dać więcej hajsu niż my. Brawo
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 21.06.2015, 22:02
To nie jest liga slaba,slaba jest nasza za tamta sa tylko dzikie pola, granie w takiej lidze to jest juz upadek.To, ze placa to twoje spekulacje, a ich kadra nie wyglada na powazna na transfermarkt.Zaden zespol od nich nie gra nawet w fazie grupowej LE, graja co najwyzej w el do el.Ich liga znajduje sie w towarzystwie Lichtensteinu, sam sobie zobacz.W d mam co oni mysla,skad maja niby wiedziec, kto tu odszedl,logiczny wniosek jest taki, ze jak odrzucil ich propozycje to dali mu gorsza.Sam czytaj ze zrozumieniem.

http://blog.kalendarz-kibica.pl/2015...ing-uefa-2016/
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.06.2015 o godz. 22:06.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 21.06.2015, 22:10
Mamy rok 2015, od 5 lat nie graliśmy w pucharach, nie mamy hajsu, pół kadry spieprzyło, w licytacjach przebija nas Chrobry Głogów, nie mamy sponsora a wypłaty dajemy ze sporym opóźnieniem, częściowo albo w ogóle. Przeczytaj to sobie. Jak nie pomoże to drugi raz, jak wtedy nie zrozumiesz, to trudno, wiedz, że się starałem i wklejaj dalej linki z rankingami lig

E: Strasznie bladzisz, naucz sie czytac to wrocimy do dyskusji, zupelnie nie widzisz, co pisze. Od poczatku staram sie zwrocic uwage, ze wcale nie jestesmy jakas atrakcyjna propozycja dla niego i dokladnie tak samo moga nas lekcewazyc w Sarajewie, jak Ty ich. Tyle, nie wmawiaj mi slow, ktore sobie wymysliles przez jakas dysfunkcje.
Ostatnio edytowane przez filemon : 21.06.2015 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 21.06.2015, 22:14
Czy ty wogole rozumiesz, ze on sie z nimi nie dogadal?A gdzie on gral w Grecji, tam placa tak samo.Jak sie pokaze w naszej lidze to moze isc wyzej niz z Sarajewa.Tam juz wystarczy stadion zobaczyc,czy dziury po kulach w budynkach na miescie, to mozna sp.Kilkanascie lat temu tam wojna byla.

Napisalem, ze CHYBA jestesmy w stanie ich przelicytowac.To ,ze ta liga jest slabsza od naszej to moge byc pewny tak samo jak litewska.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.06.2015 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.06.2015, 22:25
filemon napisał(a):Wyświetl post
Mamy rok 2015, od 5 lat nie graliśmy w pucharach, nie mamy hajsu, pół kadry spieprzyło, w licytacjach przebija nas Chrobry Głogów, nie mamy sponsora a wypłaty dajemy ze sporym opóźnieniem, częściowo albo w ogóle. Przeczytaj to sobie. Jak nie pomoże to drugi raz, jak wtedy nie zrozumiesz, to trudno, wiedz, że się starałem i wklejaj dalej linki z rankingami lig
a w jakich to licytacjach przebił nas Chrobry?
bo chyba nie o Zająca?
bo jeśli chodzi o Kościelniaka to Wisła go sama odpuściła...

więc... może tak trzymajmy się faktów a nie twórzmy ich na poczekaniu
i bez sensu
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 21.06.2015, 22:43
emjot napisał(a):Wyświetl post
bo chyba nie o Zająca?

i bez sensu
No wlasnie Zajaca, ktoremu zaproponowali wiecej niz Wisla = przebili w licytacji. Inna sprawa ze i tak najpewniej pojdzie gdzies poza Polske. Trzymaj sie faktow, a nie rzucaj oszczerstwami.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 21.06.2015, 22:52
Nie brales pod uwage, ze na tym Zajacu nam nie zalezalo, dali mu jakas smieciowa umowe dla pilkarza numer 18 w kadrze.To byl pilkarz rezerwowy, dla chrobrego to pewnie jeden z najwazniejszych.Tylko Dudka i Stilic byli podsawowymi pilkarzami z tych ktorzy odeszli. Jeden poszedl do Apoelu drugi do Lecha, te kluby to nas przelicytuja w 5 minut.Polowa z tych, ktorzy odeszli nie dostala wogole propozycji przedluzenia.Jestesmy w strasznym kryzysie finansowym, ale takich klubow jest pelno chocby w Rumunii czy Grecji.Gdybysmy nie mieli kasy na zaden wyzszy kontrakt w tym sezonie zadnych negocjacji ze Stilicem by nie bylo,dwa tysiace euro mu chyba nie proponowali, kilka razy z nim negocjujac i jego agentem.Z ligi nie spadlismy zeby robic budzet na I lige.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.06.2015 o godz. 22:55.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 21.06.2015, 22:55
No wlasnie Zajaca, ktoremu zaproponowali wiecej niz Wisla = przebili w licytacji. Inna sprawa ze i tak najpewniej pojdzie gdzies poza Polske. Trzymaj sie faktow, a nie rzucaj oszczerstwami.
ty chyba nie wiesz co piszesz
o umiejętności czytania ze zrozumieniem to już zupełnie nie mówię

jakie kurna oszczerstwa
idź spać chłopie bo coś Ci się bredzić zaczyna
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.06.2015, 22:57
bo chyba nie o Zająca?

i bez sensu
zbliżają się WAKACJE... tak dla przypomnienia...

a tak na poważnie to czekajmy cierpliwie na ruchy transferowe w naszym klubie (2 pomocników wg tego portalu ma się zjawić w przyszłym tygodniu), które muszą być realizowane, bo nie wyobrażam sobie, żebyśmy zaczęli sezon z 15 profesjonalnymi piłkarzami, bez środkowych pomocników, skrzydłowego i napastnika... i tak samo myśli prezes i cały zarząd... szkoda, że właściciel nie...
nie martwcie się, Wisła nie będzie się biła o utrzymanie, nie z takimi piłkarzami, których ma obecnie w kadrze... potrzebne jest kilka sensownych ruchów transferowych, oczywiście ZA DARMO, które się sprawdziły jak w przypadku, wcześniej Guzmicsa, Jankowskiego, Buchalika i Sadloka, a teraz choćby Cywki... ktoś powie, że to były/są chujowe ruchy? no właśnie, dlatego cierpliwości panowie i panie...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 21.06.2015, 23:05
ty chyba nie wiesz co piszesz
o umiejętności czytania ze zrozumieniem to już zupełnie nie mówię

jakie kurna oszczerstwa
idź spać chłopie bo coś Ci się bredzić zaczyna
To mi wytlumacz, chetnie sie dowiem. Na razie zamiast swoich "faktów" jedziesz z oszczerstwami, ktorych jak widze nawet znaczenia nie rozumiesz.
Dala Wisla Zajacowi propozycje niskich zarobkow? Dala.
Dal Chrobry wyzsza, ktorej Wisla dac nie moze? Dal.
Tez bym chcial zeby bylo inaczej. Chyba ze Twoim zdaniem jest - to smialo, podziel sie.

Kolege od "wakacji" pozdrawiam i zycze udanych wraz z kolegami z klasy A powaznie, to daleki jestem od czarnowidztwa, a jedynie, czego nie umie pojac MichaelMyers, zwracam uwage, ze (potencjalny) Vukcevic majac do wyboru Wisle i Sarajewo, wcale nie musi wybrac Wisly, tylko dlatego ze liga jest silniejsza czy zarobki ma niewiele wyzsze (acz mniej realne).
Ostatnio edytowane przez filemon : 21.06.2015 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 21.06.2015, 23:23
filemon- oczywiscie, ze nie musi.Co nie zmienia faktu, ze twoje sugestie, ze ta druzyna jest mistrzem, to placi regularnie, i ma dobra kadre, wcale nie musza miec racji bytu.Sa mistrzem fatalnej ligi, ktora stoi na poziomie naszej I, to ze tam zdobyli mistrzostwo to nie znaczy ze taka Termalica by im nie wbila 3-0.Z ta ich kadra.Ja wiem, ze ranking sie zmienia, ale tutaj jasno widac, ze to jedna z najslabszych lig zarejestrowana w uefie.Skoro odrzucil ich oferte, to wnioskuje, ze lepsza ma z Wisly, albo jeszcze ktos z nim rozmawia.Chociaz jezeli gosc jedzie na rozmowy do sarajewa, to moge zalozyc, ze powazne finansowo kluby raczej o niego nie zabiegaja.Napisalem o ich lidze 4 sort, bo jest slabsza i biedniejsza, infrastrukturalnie daleko cofnieta od naszej, i tego chyba nie bedziesz negowal.Dlatego jezeli te oferty beda podobne, to jest duza szansa ze przyjdzie tutaj.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.06.2015 o godz. 23:27.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.06.2015, 23:26
Nie no już bez przesady. Wisła spokojnie mogła by przebić ofertę Chrobrego, problem jest taki, że Wisła nie widzi aby ten gracz był więcej wart (przynajmniej obecnie).
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 21.06.2015, 23:48
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Nie no już bez przesady. Wisła spokojnie mogła by przebić ofertę Chrobrego, problem jest taki, że Wisła nie widzi aby ten gracz był więcej wart (przynajmniej obecnie).
Moglaby, ale nie ma na to pieniedzy. Gdyby miala (e: CHĘĆ DAĆ), sadze ze nie poskapilaby na Zajaca tych paru tysiecy. Mozna to nazywac jak sie chce, ale Chrobry zaoferowal wiecej.

To nie sa moje domysly, MichaelMyers, tylko oni placa regularnie. Zlozyli mu propozycje - odrzucil, ale to watku Sarajewa nie musi wcale zamykac.
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.06.2015 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.06.2015, 00:37
Moglaby, ale nie ma na to pieniedzy. Gdyby miala, sadze ze nie poskapilaby na Zajaca tych paru tysiecy. Mozna to nazywac jak sie chce, ale Chrobry zaoferowal wiecej.
No tak, faktycznie.

Wisła taka biedna, że nie stać ją żeby wyłożyć miesięcznie więcej o 3 czy 5 tyś. zł.

Takich bredni to ja tu nie czytałem od bardzo dawna, a różne kwiatki widywałem ostatnimi czasy.

Tu nie chodzi o to, że Wiśle brakuje paru tyś. zł. Po prostu Wisła zaoferowała taki kontrakt jaki uważa za stosowny dla gracza tego formatu co Zając. Można się z tym nie zgodzić, można uważać, że wypuszczanie Zająca z rąk z powodu tak śmiesznie niskiej sumy jest błędem. Ja osobiście wiązałem z nim duże nadzieje, ale nie będę zgrywał omnibusa, bo ja gościa na treningu nigdy nie widziałem.

Tylko czas pokaże jaka jest prawda. Możliwe, że Wisła trafnie ocenia jego potencjał. Możliwe, że się myli. Jednakże twierdzenie, że Wiśle bardzo zależy na Zającu tylko po prostu jej nie stać jest kretynizmem pierwszej wody. Jakby zarząd uważał Zająca za wyśmienitego grajka to nadal mógłby przebić ofertę Chrobrego conajmniej pięciokroć.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 22.06.2015 o godz. 00:41.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 22.06.2015, 00:39
Liczymy każdy grosz, każdy transfer/przedłużenie kontraktu jest pewnie analizowane dziesiątki razy, toteż nie mają zamiaru ryzykować z Zającem, który może wypalić lub nie. Jeśli okaże się, że zastał się z umiejętnościami, to przecież nikt im za to nie zwróci.. W pełni popieram, nie ma co przepłacać za młodzież.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 22.06.2015, 02:57
Otóż to. To samo twierdzę, dodając fakt, że Chrobry oferował mu więcej (bo tak było).
Wracając do wątku, z którego wyszedł ten temat - MichaelMyers, chyba się rozumiemy, (mówiłem tylko o tym,) że oni w Sarajewie też mieliby powody do analogicznych wypowiedzi.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.06.2015, 06:20
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...isly,id,t.html

czyli faktycznie Carlos miał ofertę z Wisły
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 22.06.2015, 07:05
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Liczymy każdy grosz, każdy transfer/przedłużenie kontraktu jest pewnie analizowane dziesiątki razy, toteż nie mają zamiaru ryzykować z Zającem, który może wypalić lub nie. Jeśli okaże się, że zastał się z umiejętnościami, to przecież nikt im za to nie zwróci.. W pełni popieram, nie ma co przepłacać za młodzież.
Wreszcie jakiś głos rozsądku w zalewie wakacyjnych pierdoł.
Skończyły się czasy gdy byle łamagom piłkarskim płaciliśmy krocie. Bo oni i ich menago twierdzili, że są najlepsi i w pojedynkę wygrają wszystko. Taka polityka spowodowała, że jesteśmy w miejscu w jakim jesteśmy - w czarnej dupie.

Obecnie priorytetem jest spłacenie zaległości i ustabilizowanie sytuacji - czytaj płacenie na czas.
Wbrew ogólnej rozpaczy uważam, że przy odpowiednim podejściu zarządu obecna sytuacja może nam wyjść w dłuższej perspektywie na dobre. A patrząc na dotychczasowe poczynania widać, że działamy rozważnie. Nie stać nas na Stilica - nie będziemy przepłacać, do widzenia. Nie widzimy potencjału w nieopierzonym gówniarzu, który jeszcze prosto kopnąć nie potrafi - do widzenia. Starzy piłkarze z podejrzewam wysokimi kontraktami - Dudka, Garguła, żegnamy bez żalu.
Można zbudować drużynę na graczach, którym się gdzieś nie powiodło, którzy mają kartę w ręce, którzy są za free. Wystarczy popatrzeć na Białystok.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 22.06.2015, 07:27
To mi wytlumacz, chetnie sie dowiem. Na razie zamiast swoich "faktów" jedziesz z oszczerstwami, ktorych jak widze nawet znaczenia nie rozumiesz.
Dala Wisla Zajacowi propozycje niskich zarobkow? Dala.
Tez bym chcial zeby bylo inaczej. Chyba ze Twoim zdaniem jest - to smialo, podziel sie.

Kolege od "wakacji" pozdrawiam i zycze udanych wraz z kolegami z klasy A powaznie, to daleki jestem od czarnowidztwa, a jedynie, czego nie umie pojac MichaelMyers, zwracam uwage, ze (potencjalny) Vukcevic majac do wyboru Wisle i Sarajewo, wcale nie musi wybrac Wisly, tylko dlatego ze liga jest silniejsza czy zarobki ma niewiele wyzsze (acz mniej realne).
wolfu i s1mone wytłumaczyli ładnie to co mógłbym napisać
zresztą tak myślę że szkoda na to klawiatury
żyj sobie chłopie w swoim oszczerczym świecie i w przeświadczeniu że Chrobry przebił Wisłę
a Zając i tak wyjeżdża zagramanicę
paradne
i bez odbioru
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.06.2015, 07:45
żyj sobie chłopie w swoim oszczerczym świecie i w przeświadczeniu że Chrobry przebił Wisłę
paradne
i bez odbioru
No wlasnie wytlumaczyles pieknie ze jak ktos daje wiecej to nie daje wiecej.Dziwna logika na tym forum
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 22.06.2015, 08:58
paradne
i bez odbioru
Haha, ładnie odlatujesz.
Wiedziałem, że tak pobredzisz trzy po trzy i w końcu nic nie powiesz, strasznie słabiutki jesteś

"Wisła daje x, Chrobry daje 1,6x, zespół zagraniczny np. 3x", rozumiem, że to w Twojej bystrości może być trudne, ale chyba widać... Litości... że Chrobry dał więcej niż Wisła? A wybrał zagranicę, bo najkorzystniej.

Chryste, ale to przykre. Mój pies by to zrozumiał trzy posty temu, a Ty dalej zero.

trzymaj się
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.06.2015 o godz. 09:03.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.06.2015, 09:17
Haha, ładnie odlatujesz.
Wiedziałem, że tak pobredzisz trzy po trzy i w końcu nic nie powiesz, strasznie słabiutki jesteś

"Wisła daje x, Chrobry daje 1,6x, zespół zagraniczny np. 3x", rozumiem, że to w Twojej bystrości może być trudne, ale chyba widać... Litości... że Chrobry dał więcej niż Wisła? A wybrał zagranicę, bo najkorzystniej.

Chryste, ale to przykre. Mój pies by to zrozumiał trzy posty temu, a Ty dalej zero.

trzymaj się
Nie chce mi się wracać do początku dyskusji oraz tezy, której bronisz pisząc, że Wisła za Zająca więcej dać nie może. Warto, jednak zaznaczyć, iż stwierdzenie to można odczytać na dwa sposoby.

Po pierwsze, może oznaczać, że nie daje, bo jej nie stać. Po drugie, iż nie daje, bo nie chce. W tym drugim przypadku nie jest to dowód na nic, a jedynie przejaw rozsądnej polityki. Najwyraźniej Wisła uznała, że Zając może zagrać, jeśli w ogóle, za paczkę papierosów i więcej nie warto. Bardzo rozsądne podejście. W końcu.
Odpowiedz cytując
POtey
Member

Od: 07.2005

Stary 22.06.2015, 09:34
Panowie sytuacja jest jaka jest Prezes Gaszyński w wywiadzie dla PS powiedział wprost, że sztab pionu sportowego ocenił, że większość naszych Mistrzów CLJ nie przekroczy poziomu 1 ligi w najbliższym czasie, więc decyzja została podjęta jaka została.

Bardziej interesujące jest to, że podobno mają młodsi (czyli zakładam, że chłopaki z CLJ z tego sezonu) pojawiać się na treningach w 1 zespole, co przy jakichkolwiek problemach ze składem może powodować, że w końcu jakiś 17-18 latek może trochę pogra końcówki. Bo jak Prezes mówi, polityka innych klubów go zaciekawiła i chce iść tą drogą.
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 22.06.2015, 09:34
Kurz, słusznie - ja jednak łączę oba zdania i uważam, że Wisła nie daje Zającowi więcej, bo nie chce, jak najbardziej, ale też jej nie stać na dawanie juniorom wysokich pensji (imho Zajac gdyby sytuacja miała miejsce 5 lat temu by został w drużynie z wyższą pensją). "Nie stać" nie oznacza, jak niektórzy trywializowali, że Wisła popadłaby w ruinę po jego kontrakcie, ale oznacza, że te jego np. 100 tysięcy rocznie przydadzą się bardziej gdzie indziej. Niemniej czynnikiem decydującym jest oczywiście chęć zawarcia kontraktu. A "nie może" nie oznacza tylko finansowej niemożliwości, ale znaczy też brak chęci (vide "Nie mogę (="nie chcę") ci na to pozwolić"), stąd pewien błąd w rozumieniu niektórych.

A zaczęło się od tego, że powiedziałem że Chrobry dał więcej (co jest prawdą), a emjot chyba nie znał sprawy i wypuścił się z durnymi tekstami, których potem nie umiał wytłumaczyć
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.06.2015 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.06.2015, 10:16
POtey napisał(a):Wyświetl post
Panowie sytuacja jest jaka jest Prezes Gaszyński w wywiadzie dla PS powiedział wprost, że sztab pionu sportowego ocenił, że większość naszych Mistrzów CLJ nie przekroczy poziomu 1 ligi w najbliższym czasie, więc decyzja została podjęta jaka została.

Bardziej interesujące jest to, że podobno mają młodsi (czyli zakładam, że chłopaki z CLJ z tego sezonu) pojawiać się na treningach w 1 zespole, co przy jakichkolwiek problemach ze składem może powodować, że w końcu jakiś 17-18 latek może trochę pogra końcówki. Bo jak Prezes mówi, polityka innych klubów go zaciekawiła i chce iść tą drogą.
Wg Twittera Akademii w treningach wezmą udział Handzlik i inni.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 22.06.2015, 10:33
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30215

Popovic - na rok i z niską klauzulą odejścia

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30216

Mraz - ciągle trwają negocjacje

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30217

Firlej - 18 letni no name z 5 bramkami w III lidze dolnośląsko-lubuskiej

----

Tym razem to już na serio walka o utrzymanie. A w przyszłym sezonie może być jeszcze gorzej.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 22.06.2015, 10:35
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30215

Popovic - na rok i z niską klauzulą odejścia
Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Odpowiedz cytując
szprotson