|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
panowie jeszcze trochę i zawodnicy z 1 ligi będą dla nas wielkimi wzmocnieniami przecież my praktycznie wogóle nie mamy pomocy ani ataku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Popovic https://www.youtube.com/watch?v=TlqOREnH9K4 i Cavalier ![]() https://www.youtube.com/watch?v=h_n-OX9ryik Przydałby się jeszcze def pomocnik i napastnik.. Panie ZWE co z Chrapkiem? temat upadł? zostaje we Włoszech? Jeszcze żeby Zając jednak został.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/tomas-po...spieler/182718
taki mój typ jeśli chodzi o defensywę chłopak może grać na środku obrony, na środku pomocy czy na prawej obronie, do tego jakiś uchowany polak na ziemi portugalskiej, jest też kapitanem młodzieżówki w Portugalii![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Glowacki przynajmniej zostaje
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...w-wisle/mbjbmj |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A co z napastnikiem ? Znów zostaniemy z jednym Brożkiem ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co to za różnica, czy są inni czy ich nie ma? Tylko Brożek zasługuje by nazywać go napastnikiem.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Może niektórzy koledzy pzrestana strasznie marudzić i trochę zejda na ziemie.
Ten sezon ma być tylko i wyłącznie sezonem przejściowym. Priorytetem ma być zamkniecie wszystkich spraw starych,obecnych oraz splate wszystkich zadluzen zawartych w przyznanej licencji bez możliwości terminow ich wydluzen... Mysle ze zalozeniem na ten sezon będzie awans do 8 aby moc spokojnie dojechać do końca... Dlatego zadnych wielkich transferow to bym się nie spodziewal,wiadomo ze jacys zawodnicy musza przyjść i uzupelnic brakujące pozycje ale o tylko tyle i nic więcej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ktoś pamięta dlaczego w 2014r., gdy testowaliśmy Popovicia nie podpisaliśmy z nim kontraktu? Sprawdził się sportowo, ale nie dogadali się co do finansów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: link
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 20.06.2015 o godz. 15:55.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja bym Popovica brał, bo nie ma kto u nas wolnych wykonywać... bo jak wiemy Dudka odszedł
![]() A tak na poważnie, to w tych niższych ligach jest muuuultum piłkarzy którzy mają potencjał, tylko w takich klubach jak Wisła nikt im nie chce dać szansy. Jaga to się tylko z takich piłkarzy składa wynalezionych z nikąd właśnie. Jeśli polityka Gaszyńskiego odpali, czyli branie niskokosztowych piłkarzy z potencjałem, to będzie jego sukces, czego mu serdecznie życzę. W tej sytuacji finansowo-organizacyjnej klubu to najrozsądniejsza rzecz jaką można zrobić. P.s ten Portugalczyk nienajgorszy... mam nadzieję, że jego aklimatyzacja przebiegnie sprawniej niż Barrientosa wislakrakow124 - pewnie krzywo po schodach chodził ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Popovica odeslali bo Stilic się pojawił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozliwe ze tak bylo bo wydaje mi sie ze o Popovicu dosc dobrze sie wypowiadali a pozniej w I lidze wyladowal.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Gra Mraza mi się podobała i był to obok Cernycha jedyny piłkarz z Łęcznej którego chciałbym w Wiśle. O Popovicu nie mam zdania bo nie widziałem go w żadnym meczu. Wierzę jednak że tak jak Mraz może być wzmocnieniem.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Schody schodami
ale chyba Semiro się pojawiło.... i lepiej po schodach chodziło ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
chyba nikt tu nie pamięta juz w jakich okolicznościach odszedł on ze Śląska... Ambrozjowe szaleństwo ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mraz byl niewypalem w Slasku, ma niezla lewa noge, ale brakuje mu zwrotnosci,zwinniejsi pilkarze w lidze latwo go ogrywaja.Na stronie pisze, ze ma byc dwoch ofensywnych pomocnikow, a Mraz takim nie jest, to obronca albo def pomocnik.
Popovic ma kontrakt do 30.06.2016 za darmo go nam nie dadza, bo to ich najlepszy pilkarz zreszta niewiadomo czy sobie w ekstraklasie poradzi. Ciekawe ile prawdy jest w tym Simonie Vukceviću, to napewno najlepiej wyszkolony pilkarz z tych, o ktorych pisza w internecie.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 20.06.2015 o godz. 20:42.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|