|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Do WS
To tylko zabawa , sama nazwa tematu plotki i propozycje , wiec nie wiem czemu niektórzy tak przezywaja ze ktos napisze swoje propozycje , |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zabawa?szkoda
masz talent, pisz do klubu moze Cie zatrudnia ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak to piszą na innym forum podobno interesujemy się:
Radosławem Pruchnikiem, Wojciechem Kalinowskim, Szymonem Jaroszem, Wojciechem Trochim, Damianem Ciechanowskim i Patrykiem Diczkiem (chyba Dziczkiem*) Z tej listy to nawet jak się przyjrzeć tym młodym to tylko 2-3 możliwe, że coś tam sobą prezentują, ale to tylko stwierdzam na podstawie, że byli w obrębie kadr młodzieżowych... ![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Na TT pojawiło się nazwisko Simon Vukcević... znam doskonale z FMa, koleś zawsze był 2 poziomy powyżej Wisły był genialnym wzmocnieniem. Czy w realu jest równie dobry? I jakim cudem przekonaliśmy go w ogóle do podjęcia ew. rozmów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Fakt faktem, gość pisze tylko o sytuacjach niemal na sto procent pewnych. W każdym razie mam nadzieję, że Trochimy to jednak wymysły..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak swoją drogą - co sądzicie o ewentualnym powrocie Kwieka? Kontrakt mu się kończy chyba, jako substytut Dudki byłby chyba ok patrząc na nasze możliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem to bez sensu. Dudka jest średni, a Kwiek nawet średni nie jest. Jeszcze nie tak słabo z Wisłą. W kontekście nazwisk, które padają, wypada Kwiek blado - ani wiek, ani umiejętności, ani chociażby sentyment.
Ostatnio edytowane przez filemon : 20.06.2015 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Blińskiego odstrzelili z Dinama może by go tak wypożyczyć
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W kontekście naszych luk kadrowych - z Zawiszy brałbym Alvarinho. Jeszcze nie taki stary, może grać na of pomocniku i napastniku i świetnie strzela rzuty wolne więc nie odczulibyśmy tak braku Stilicia.
Mały problem, że na taki pomysł wpadło pewnie 3/4 ligi i jeszcze kilka klubów zagranicznych
Ostatnio edytowane przez tofik : 20.06.2015 o godz. 17:06.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za Dudke na def.pomoc. sprowadziłbm twardego jak skała Jovanovicia z Korony.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.06.2015 o godz. 17:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
"właściwie każde z nazwisko które dzisiaj się pojawiły, byłyby dla nas ogromnym wzmocnieniem. Dlatego trochę nie chce mi się wierzyć, ani w Crivellaro ani w Vukcevisia. Za Popovicia trzeba zapłacić. Mraz wydaje się realny, tyle że to obrońca...
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.06.2015 o godz. 17:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Matej Jelić
19 goli w obecnym sezonie jeżeli wierzyć transfermarket to umowa do końca czerwca br. http://www.transfermarkt.pl/matej-je.../spieler/49188 Jeżeli nie to może Piątkowski,ale ciekawe ile gwiazda by chciała ? na obronę Giorgi Popchadze dużo by nie chciał do rotacji w sam raz a może i pierwszy skład? Rabiu Ibrahim CV niezłe,ale pewnie s-f chodź umowa do czerwca br. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ciekawe jak u niego wymagania z kasa stoją ? Też byłbym za.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
sory- ale dla mnie ten koles to surowiec straszliwy - zero pilkarskie- i kolekcjoner kartek , zero rozegrania , zero gry ofensywnej - zwykly rzeznik nadrabiajacy swoje olbrzymie braki kartkami i atakami na nogi - to tylko moje zdanie |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Baaardzo realny jest transfer Simona Vukcevicia z Levadiakosu
![]() Ponadto do Wisły ma przejść Mraz z Łęcznej! Pozdrawiam i zachęcam do obserwowania mnie na Twitterze - https://twitter.com/MikeGrzesik91 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ze słowackiego klubu MSK Zilina jest dwóch młodych utalentowanych zawodników godnych uwagi,którzy z pewnością byliby wzmocnieniem Wisły:
20 letni obrońca Milan Skriniar oraz 22 letni skrzydłowy Jakub Paur. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanović wirtuozem nie jest ale od Dudki napewno lepszy , pewnie że by się chciało kogoś innego tylko....kasa misiu kasa:/ zresztą on ma kontrakt do 06/2016 to odpada...
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzies wyczytalem ze priorytetem bedzie odbudowa 2 lini - jesli to prawda a nie kolejny wymysl pismakow w ezonie ogorkowym - to mam nadzieje ze Kazek zaryzykuje i wkoncu zagra klasycznym ustawieniem 1-4-4-2 - z cieniasem P.Brozkiem i mlodym Zajacem .... Misiek - Burliga- Gumis- Glowa - Sadlok - dziki - ? Cywka ? ? - Brozek - Zajac
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jovanovic jest salbszy od Dutki - tzn jest taki sam mega cienki i drewniany w ofensywie - ale Dutka nie lapal tyle kartek co ten rzeznik , a miec zawodnika ktory oslabia zespol kartkami w naszej sytuacji to masakra- przy nim Ostoja to dzentelmen ..... idealny bylby tutaj powrot Sobola .... ale to sc - fi niestety ....a Uryga to dla mnie kolejny transfer do Okocimskiego albo Stroz ...sorry Powód: bo J Ż S
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 20.06.2015 o godz. 23:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek w 35 meczach strzelił 15bramek i miał 5 asyst pokaz mi napastnika w Legii, Lechu czy Lechii który ma więcej i za ile oni tam grają jeszcze napisz ... A ty nazywasz go cieniasem wstydz się AntyMod ! Myslisz że stać nas na kogoś lepszego od Pawła? Powodzenia w szukaniu.....
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie rozumiesz roznicy - Pawel strzelil tyle bramek a powinien duzo wiecej ..... p oprostu jest lajdos i tyle ...osobiscie juz w niego nie wierze ( choc bardzo szanuje) , po prostu nie trawie napastnikow chimerycznych jak P. B . no sory ....dla mnie Pawel jest jak Semir ....1 mecz genialny i nastepne 3-4 mega cienkie ........ wybacz gosciu - mi to nie pasuje , mam ogromny sentyment do Pawla ale niestety nie teraz , teraz w tej biedzie jaka jest na R 22 potrzebny jest napastnik ktory wyjkorzysta 1 na 3 sytuacje a nie jak Pawel 2- na 40 !!!!!!! ....niewiem , moze to moj blad ale widze w mlodym Zajaczku zalazek franka ....to tylko moje zdanie ...sory , w cos trzeba wierzyc |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|