|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Majewski nie dla Wisły
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...i-,nId,1837712 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No to jeden odpada z tych czterech piłkarzy z którymi toczyły się zaawansowane negocjacje
Miało przyjść tylko trzech, więc czekamy na nich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No niestety z taka opinia ciężko nam będzie ściągnąć kogoś sensownego i to wszystko odbudować. Zostaja nam tyko piłkarze na dorobku ale desperatów bez klubu przez dłuższy okres - tak jak próbowaliśmy tego Bangoure poskładać.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Z Polaków którzy prezentują jakiś tam poziom to można rzeczywiście spróbować Maków, bo oni przyjdą do Wisły, choćby po to aby spełnić swoje marzenia i pograją za te ,,średnią" pensje za którą Majewski nie ma zamiaru pracować. Zwłaszcza Michał powinien być priorytetem (10 asyst, 2 bramki) Jeśli negocjujemy ze Starzyńskim to fajnie lepszy taki rozgrywający niż żaden.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A nie sądzisz że Jan Vlasko też by sie nadał i grałby za kikaset złotych? W końcu on jest ze Słowacji, byłem tam raz na nartach i nie widziałem bogaczy. Aaaaa, i dobrym tropem moze byc klub Etoil Du Sahel czy jakos tak, oni maja biała gwiazde w herbie wiec NAPEWNO jakis grajek bedzie chciał przyjśc pokopac w polskiej białej gwiezdzie. No i ze Zvezdy kogoś. W końcu druzyna sie nazywała Red Star, pal licho ze czerwona, wazne ze gwiazda wiec tez przeciez ktoś spełni marzenia. Jeszcze ktos? Aaaa jest jeszcze taniec z gwiazdami. Oni za odcinek biorą dyszke, wiec napewno znajdzie sie ktos kto obnizy żadania i wpasuje się w nasze finansowe eldorado. A co myślicie o powrocie Kalu Uche, Kuby i Marcelo. Napewno by chcieli wrócić bo coś tam, Wiślacy itd. .... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
POWODZENIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
znakiznakiznaki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tak mam problem z małymi dziecmi wracajacymi ze szkoły i wypisującymi co im sie przyśniło.
Gdyby to miało jakis sens to było by zrozumiałe, ale ze nie ma zadnego to irytuje. Szczegolnie ze temat powielany setki razy. Ale żeby nie było; Skad pewność ze Maki przyjdą do Wisły spełnić swoje marzenie? Pytanie pierwsze. Skad wiesz ze dla w/w piłkarzy na 1 miejscu jest spełnianie marzeń a nie zarabianie na zycie. Skad wiesz ze jaką (kwota) pensję nie chce pracować RM a chcą pracować w/w. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok znów do Warszawy? http://www.legia.sport.pl/legia/1,13...ml#indeks_news
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
po 2 to zwykli prości chłopcy, którzy zawsze podkreślali że w tym momencie dla nich najważniejsza jest gra a nie zarabianie kasy, przynajmniej nie w tym momencie (można poszukać wywiadów-kilka razy to podkreślali) po 3 nie mam takiej gwarancji i nie moge tego wiedzieć (ale jestem pewien że inaczej Majewski a inaczej Mak potraktuje Wisłę-podobnie jak Stilic i Brożek, czy Głowacki i Bunoza. I na koniec jeśli masz 23 lata to rzeczywiście jesteś ode mnie starszy a ja nie mam jeszcze wakacji i nie wracam już z szkoły.... Wiem że temat Maków był poruszany tutaj jakieś 100 razy ale dodałem ten wpis w kontekście tego że jak widać z nikim nie możemy się porozumieć więc warto poszukać takich dla których Wisła to więcej niż 5 liter.... ![]() Pozdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W przyszłym tygodniu ukaże się ogłoszenie w Gazecie Krakowskiej:
Pracownik do kopania piłki, moze być do przyuczenia PILNIE PRZYJMĘ osoba kontaktowa: prezes R. Gaszyński
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 18.06.2015 o godz. 13:07.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Sytuacja z dnia na dzień robi się chyba coraz bardziej tragiczna..
Nawet jakies pozytywy te najmniejsze nie sa już w stanie tego przyslonic... Ciezko będzie kogs namowic do gry w klubie z którego zawodnicy odchodzą a i pensje leca na leb na szyje,z czego jeszcze wjakiejs części sa niewypłacane... Taki przekaz idzie w eter a nikt glupi nie jest... Jestem prawie pewien ze Majewski zgodzilby się zagrac za dużo mniejsze pieniądze w Wisle gdyby tylko nie obecna sytuacja finansowa klubu... PS. Odnoscie Sadloka i jego przeprowadzki do Legii to widać ze wcale nie mowi nie...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 18.06.2015 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
2.Czy ty znasz tych zwykłych prostych chłopców ze tak ich określasz czy oceniasz ich przez pryzmat mediów? Komorowski też grzeczny miś był... 3. Nie masz gwarancji i nie mozesz wiedzieć tego co wiesz? W koncu sam napisałes że :[quote], bo oni przyjdą do Wisły, choćby po to aby spełnić swoje marzenia i pograją za te ,,średnią" pensje za którą Majewski nie ma zamiaru pracować. Więc pytam raz jeszcze skąd pewność ze Oni przyjdą, skad pewnosci ile dostał Majewski, skad pewnosc ze klub moze zaoferowac tyle samo Makowi/Makom i skad pewnosc ze w/w piłkarze zgodzą się na taką kwotę. Napisałeś że "oni przyjdą do Wisły" wiec chyba masz jakies mocniejsze argumenty niz wywiad z 2011 by potwierdzić chociaz trochę swoją teorie? pewnie nie. W sumie to wg. mnie nie wiesz czy Maki dalej kochaja Wisłe, nie wiesz ile zarabiaja, nie wiesz ile chca zarabiac, nie wiesz czy chce ich Nasz trener, nie wiesz czy Oni chcą iśc do Wisły, nie wiesz ile zaproponowano Majewskiemu, nie wiesz ile moga zapropnować Makom a napisałes post w którym twierdzisz inaczej. Wiec pytam, na jakiej podstawie? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jestem prawie pewien, że Majewski nie zgodziłby się zagrać za dużo mniejsze pieniądze.
A Sadloka sprzedać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
2 mln euro na drzewie nie rosnie!
Sprzedawac. a na obronie? Przeciez mamy złotych CLJ Korona sie rozpada, taki Sylwestrzak moze czekac na Nasz ruch....albu ....a Malarczyk czy inny Jakub Dziółka ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jagiellonia podpisała Vasilljeva z Piasta. Trzeba przyznać, że solidny transfer.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za bardzo to ich nie mamy już... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A Swierczok w Lecznej. Tez by sie przydal. Tak naprawde to majac jakis przyzwoity budzet na pensje mozna zbudowac dobry sklad tylko z wolnych zawodnikow.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A zresztą, za dużo już widziałem tego co się dzialo na Wiśle żeby się denerwować... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Powoli lecz systematycznie idziemy na dno
bul bul bul ![]()
Piggy oddaj hajs
|