|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Amice pomogła reforma, a jest tak samo tragiczna, jak Legia. Jedni, to mistrzowie porażek, a drudzy remisów. Ile te topowe drużyny rozegrały spotkań, w których od początku do końca dominowały? Mówienie, że ktoś komuś odleciał i odleci, to fantastyka, bo zaraz przychodzi szara rzeczywistość i podejście kopaczy do wykonywanego zawodu. Dopóki nie zmieni się pewnej mentalności, która występuje u wielu polskich graczy, to o jakości(w dłuższej perspektywie, niż kilka spotkań w LE) można zapomnieć.
Wybiegając w przyszłość, to Amika nie będzie rozstawiona w III i IV rundzie el. do LM, czyli maks jaki mogą wyciągnąć to faza grupowa LE. O ile znowu nie zleją ich jacyś amatorzy, bo trzeba przypomnieć, że trzon tego zespołu, to piłkarze, którzy kompromitowali się we wszystkich możliwych rozgrywkach(z kelnerami, studentami, bankowcami). Będzie wesoło .A co do Legii, to Ci ludzie naprawdę potrafią lać wodę... Podobno Żyro jest już w Anglii za 2 mln euro(szok!). Jeszcze opchną Dude i całą drużynę można przebudować. Ktoś się jednak nabiera na te listy tego Egebenge(czy jak mu tam) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale za co gratulować i komu i po co?
Zdobyli mistrza i koniec. To tak jak w temacie, który wisiał przez chwilę - to tak jakby się cieszyć że się ma raka płuc zamiast raka krtani. ....a żeby kibice Wisły gratulowali i to jeszcze Amice ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I jeszcze kciuki w kwalifikacjach LM za nich trzymajcie ...bo no będą punkty dla Polski przecież.... Tylko Wisła!!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nam jakoś nikt nie gratulował z Poznania jak zdobywaliśmy Mistrzostwo Polski a życzyli nam jak najgorzej ...
Niektórzy użytkownicy powinni się zastanowić nad tym co piszą bo przynoszą wstyd temu forum. Gratulować się debilom zachciało, nie wiem czego ... Sąsiadce też pogratulowaliście ? W końcu to ich zgoda ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 10.06.2015 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczyło wejść na ich forum i poczytać co o nas wtedy sądzili, tak samo w Warszawie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie samym forum człowiek żyje....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie samym, ale opinie na forum są pisane przez kibiców którzy interesują się klubem i pokrywają się ze zdaniem większości.
Natomiast to co powie jakiś Janusz który oglądnie sobie czasami bramki w skrócie TV a na stadionie był 2-3 lata temu mnie nie interesuje ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprawdę wali mnie to kim jest większość. Nikt nie będzie mi wyznaczać komu wypada, a komu nie wypada gratulowac. Taka rola przegranego, żeby uscisnac reke wygranego - zwłaszcza jeśli ocenia się tylko względy sportowe. Relacje kibicowskie nie mają tutaj nic do rzeczy.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Niech ktoś skasuje to posty powyżej bo ręce opadają ...
Proponuję wyjazd do pyrlandii w koszulce Wisły i gratulacje kibicom na miejscu - co to za internetowe hejtowanie - macie jaja - jesteście ekumeniczni do szpiku kości - trzeba jechać i uścisnąć grabę na miejscu !!! ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Kocur, nic dodać nic ująć , można tłumaczyć , jak grochem o ścianę
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.06.2015 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
jak puścili materiał ze świętowania leszków na jakiejś stacji, nic innego nie było słychać w tle niż "Wisła to st.." a teraz dalej tym baranom niech gratulują , ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O patrz, a ja byłem na Placu Mickiewicza na świętowaniu i nie wiem nawet,czy cokolwiek poszło na Wisłę, mimo że z wami graliśmy. Bardzo mocno przeceniacie stosunek ludzi w Poznaniu do Wisły koledzy, nie jest to zbyt palący nas klub, w odróżnieniu od takiej Legii czy Pogoni. Sory, jeśli się zawiedliście
![]() Cóż, teraz trzeba się wziąć do roboty, żeby kompromitacji w pucharach nie było. Ale Maciek chyba jednak da radę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W drugą tronę można też powiedzieć,że tych prawdziwych,forumowe napinki małolatów nawet nie interesują
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.06.2015 o godz. 20:00.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Spokojnie, jak widzisz Wiślacy (niektórzy) będą ściskać kciuki, wiesz punkty do rankingu krajowego itp ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie chodzi o ściskanie kciuków, a o pogratulowanie najlepszej ekipie całego sezonu. Oczywiście, że nie jestem wcale zadowolony z ich sukcesu, szczęścia im też w losowaniach nie życzę, ale jednocześnie nie mam jebanego bólu dupy jak wielu z Was.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gratulowac za co ? I komu? Amice przestancie rozwalac mi system panowie...
Cały wroniecki stadion krzyczy ze Sąsiadka (chce)rządzi w Krakowie a ja mam im gratulowac No way !!!
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 10.06.2015 o godz. 23:02.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No to ciekawe ile dała hamica
![]() ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nic, bo to by była korupcja. Co innego premia za wygraną, co innego hajs za porażkę. (Czy tam remis - jeden czort - stratę punktów, skrot myslowy)
Ostatnio edytowane przez filemon : 11.06.2015 o godz. 09:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaką porażkę, przecież był remis. I szanse na strzelenie gola też były.
Ostatnio edytowane przez mtk : 11.06.2015 o godz. 08:57.
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nieistotne, hajs za stratę punktów to korupcja. Tak więc nic nie dali, odpowiadam na pytanie. Co innego premia za zwyciestwo, co innego hajs za stratę punktów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty to wiesz i ja to wiem, nasza drużyna była tak słaba, że nic wykorzystać nie potrafiła. Przy tym pozostańmy. Boli mnie tylko, że niedawno prawie tym samym składem gładko rozklepali amicę w Poznaniu i to w najniższym wymiarze kary. Jednak w naszej skopanej i tak nic się nie zmieniło.
Ostatnio edytowane przez mtk : 11.06.2015 o godz. 09:24.
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapewne też dlatego z większością naszych bohaterów się żegnamy. Tych samych co do 80 minuty w piłkę jakoś potrafili grać.
Ostatnio edytowane przez mtk : 11.06.2015 o godz. 09:40.
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ohoho, czy to aby nie za podobne przewinienia nazywacie Reissa powszechnie "złodziejem", a o Kolejorzu mówicie że brał udział w procederze korupcyjnym? Bo o ile mi wiadomo, to chodziło o przyjmowanie motywacyjnych dodatków, a nie o sprzedawanie meczów.
Cóż, życie lubi płatać figle |
|
|