|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
|
Dwa cytaty z twittera na poprawę humoru:
Cytat:
Cytat:
![]()
Wisła ponad wszystko
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oglądał ktoś rezerwy w meczu z Połańcem? Jak się spisuje ten bramkarz Kais Al-Ani? Coś wiadomo o tych jego testach w Hiszpanii? był w końcu czy nie był?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tomasz Zając strzelił bramke dla Chrobrego, grał 33 minuty a Chrobry wygrał 3:1 z Miedzią.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ale moim zdaniem w następnym sezonie powinien wraz z Kościelniakiem grać w drugich połowach, a nie siedzieć na wypożyczeniu. Bo i tak ze skrzydłowych to mamy tylko DG77 i Sarkiego (no chyba, że przedłużą Barientosa). ![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Barrientosa już przedłużyli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Barrientos będzie grał zapewne na środku pola. Wskazuje na to testowanie Cywki na skrzydle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Teraz chłopak zamiast 174 będzie miał 178 cm
PS. Wybacz Ajax ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"@WyrwaMichal: Łukasz Garguła odchodzi z Wisły. "Klub nie będzie ze mną rozmawiał w sprawie przedłużenia kontraktu"."
"@jaceksta: Po meczu do szatni wszedł prezes Gaszynski i powiedział Gargule, że nie przedłuża z nim kontraktu." O ile o wchodzeniu do szatni to pewnie bajka, o tyle jednak kontrakt nie zostanie przedłużony.
Ostatnio edytowane przez filemon : 07.06.2015 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cywka może grać na skrzydle...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
http://www.90minut.pl/news/251/news2...i-z-Wisly.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Tymczasem: "@jaceksta: Ostoja Stjepanović też odchodzi z Wisły. On akurat dowiedział się.o tym parę dni temu." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze, że odchodzi 4 ludzi ze środka pola (Dudka, Ostoja, Stilic i Guła) muszą mieć kogoś nagranego skoro hurtem pozbywają się tylu gości, bo nie wierze że Gaszyński jest naiwny.
Choć jak na razie jego rządy są przeciętne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
za dwa sezony będzie miał 200cm i bramki z główki będzie seryjnie strzelał![]() Ciekawy jestem jeśli przed obozem nie pojawi się w klubie 4 nowych zawodników to będzie powtórka z poprzednich sezonów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam nieodparte wrażenie, że przy rozmowach kontraktowych aspekt sportowy ma drugorzędne znaczenie, a liczy się tylko cięcie kosztów.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I jest to promyk nadziei na przyszłość. Musimy mieć piłkarzy na których nas stać a nie płacić sporo za rezultaty które mają przyjść. Budżet klubu powinien się zapinać przy zajęciu 14 miejsca i frekwencji 10 tyś osób na meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Rządy są takie na jakie pozwala kasa,a tą trzyma właściciel. Nie zapominajmy o tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
trzech bo Dudi dalej u nas raczej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mi żal tylko Stilica. Wokól niego można by cos budowac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Meczety chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
|
a mnie szkoda tylko
Zachwycaliśmy się asystami Macieja Makuszewskiego, inteligencją piłkarską Sebastiana Mili i młodzieńczą fantazją Adama Buksy. Coś nam podpowiada, że ten ostatni – jeśli tylko w wakacje nie pójdzie w tango – może być pozytywnym akcentem w przyszłym sezonie. Zero tremy na boisku i – co chyba jeszcze bardziej zaskakujące – totalny luz przed kamerą. Do pełni satysfakcji brakowało mu tylko trafienia. był tu puściliśmy go lekką ręką.. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Napisałem jak przyszedł, powtórzę jak odchodzi: Stilić gra jak zajebisty oldboy na orliku: technika i przegląd ok, zero obrony, zero biegania, przy twardszym przeciwniku znika. Jak widać w naszej lidze taki gość może mieć status gwiazdy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A mi szkoda tylko Ostoji no ale jak Dudka zostanie to nie bedziemy sie meczyc z samym Uryga chociaz moim zdaniem macedonczyk w srodku pola dawał wiekszy spokoj. W ostatecznosci do tyłu cofniety zostanie Boguski ale jego jako rozgrywajacego zawodnika tym bardziej nie widze.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.06.2015 o godz. 08:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Dudka i Uryga to para rezerwowych jak dla mnie, bez przynajmniej jednego nowego DP nie ma co liczyć na dobrą grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Potem w Lechii też chyba rok przesiedział na ławce albo trybunach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ten zajebisty oldboy ma 9 bramek i 13 asyst. Jak dla mnie Wisła może grac samymi takimi oldboyami
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|