The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2015, 14:16
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Powiedział tak typ o gościu, który po prostu nie chce aby były zabijane niewinne dzieci. Zajebiście. Jak ktoś tu jest pojebem to tylko takie POjeby jak ty, które ot tak sobie skazują na śmierć niewinne dzieci.
Wiem, że poświęcić swoje życie dla życia dziecka to jest dramatyczna decyzja, urodzić dziecko z gwałtu to na pewno też nie jest nic fajnego, urodzić chore dziecko to też nie jest miłe ale... o co w tym wszystkim chodzi? O EGOIZM. Nawet w tych trzech przypadkach zawsze dochodzę do wniosku, że to jest czysty egoizm a nie żadne kierowanie się umysłem, sercem czy sumieniem.
Gwałt - trudne przeżycie ale czy łatwiejsze jest zabicie dziecka? Najwidoczniej, dla niektórych tak
Zagrożone zdrowie i życie matki - czyli co, wybieramy, ja będę zdrowy a moje dziecko niech idzie do piachu? Żałosne...
Chore dziecko - czyli lepiej uśpić, pardon rozerwać szczypcami? Na pewno to jest godniejsza śmierć ;/
Pojebami ,takimi jak Chazan , są ci którzy każą rodzić matce zdeformowany płód , który umiera kilka dni po porodzie (o czym było od razu wiadome) ,narażając matkę na utratę zdrowia i życia. Chazan za to co zrobił , powinien siedzieć w pierdlu.
To kobiety powinny mieć prawo do aborcji ,jeśli dziecko zostało poczęte w wyniku: gwałtu ,związku kazirodczego lub gdy poród zagraża jej życiu.
Nie stosuj socjotechniki ,że zabijane są dzieci bo 2 cm skrzek ,który nic nie czuje nie jest człowiekiem.
Wygrał Duda ,to pojeby anty-aborcyjne już wyszły na ulice zbierając podpisy pod wnioskiem o całkowity zakaz aborcji . Wygrają Pisowcy w październiku to zrobią z Polski drugi Iran.
I jeszcze jedno dlaczego przeciwnicy aborcji są na ogół za karą śmierci?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów