|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
warto zapamiętać te gęby , galeria hańby
![]() wie ktoś dlaczego znika ten obrazek hańby ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.05.2015 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Zluzuj majty
Ostatnio edytowane przez heoij : 27.05.2015 o godz. 20:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
63.5 kg, jak tak czekasz na spełnione obietnice Dudy to gdze byłes jak Bulowi trzeba było wyliczać co zrobił, co zawalił itd? Najgorsi są właśnie tacy pieprzeni hipokrycie. Głosował na s....ysyna z WSI, na kłamcę, złodzieja, zdrajcę a teraz pierwszy do szczekania na Dudę. Takich ludzi trzeba eliminować z życia publicznego.
To całe stado popleczników Bronka, tych, którzy firmowali jego osobę swoim nazwiskiem czy wizerunkiem to banda zer. Rozumiem, że można było na niego zagłosować, może ktoś na prawdę jest taki chory, że bojąc się PiSu głosował na Bronka ale ta banda zer, tych aktorów, sportowców, celebrytów, która szła za nim w ogień to są zwykłe łajzy. Historia lubi się powtarzać i zataczać koło. Popierać dziś PO i Bronka to tak jakby być za PZPRem. Zastanówcie się ludzie co wy robicie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
najbardziej śmieszą mnie te wyliczenia niczym głuchy telefon, na początku było chyba 100mld zł a na końcu już niektórzy politycy Peło powtarzali 350mld zł
Co przez 8 lat robiło PO, żeby zatrzymać emigrację młodych aby nakłonić ludzi do rodzenia większej liczby dzieci? NIC! Dosłownie NIC! a Prezydentowa jeszcze śmiała mediach oświadczać, że emigracja to dla ludzi szansa! Teraz przychodzi nowy Prezydent, który chce! przynajmniej chce i leży mu w sercu(dobro tego kraju), żeby Polacy za 30 lat nie stanowili narodu dziadków to mu się kłody pod nogi rzuca i śmieje z jego propozycji! a ten sam rząd nie potrafił zrobić nic w tej kwestii, zresztą znamienne są słowa rozmowy Wojtunik Bieńkowska na temat górnictwa. W ten właśnie sposób myślano o przyszłości gospodarki węglowej i tak samo myśli się o przyszłych pokoleniach. Cytując klasyka "co my się będziemy martwić jak za rok będzie rządzić opozycja" :/ Kocham ten kraj, ale nie mogę już patrzeć na tą partię tapicerów(Cimoszewicz tak swego czasu mawiał o PSLu - partia stołków) byleby się nachapać i zjeść za Państwowe porcję ośmiorniczek a naród w dużej mierze liczy od miesiąca do miesiąca na co wydać ostatnią złotówkę. Oglądał ktoś wczoraj Belkę w TVN24? Mówił ten (celowo) "komediant" na temat frankowiczów oczywiście w wyrafinowany sposób oświadczył, że da się pomóc ale nic na tzw. chybcika - czyli ile ten koleś potrzebuje czasu na to, żeby Polski urząd zareagował?! 5 lat!? to są kpiny z ludzi! no ale jak się zarabia 100 tyś złotych miesięcznie to czas płynie bardzo wolno... aaa i bardzo ważne dodatkowo oświadczył, że nie można banków za bardzo dociskać bo poupadają! Jak dla mnie to mogą się wykrwawić na śmierć! i tak znajdą sobie posadki u konkurencji!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 27.05.2015 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jak ja obserwuję co to się wypisuję to ja tracę wiarę w ludzkość. Czy nie potraficie normalnie dyskutować? Zawsze musicie dzielić ludzi? Wrzucać, segregować, wyzywać? Jesteście tak ograniczeni, że nie rozumiecie, ze ktoś może mieć różne zdanie? Może niektórzy ludzie nie wierzą w cuda, są zniechęceni obietnicami bez pokrycia jakimi nas karmią WSZYSCY POLITYCY i nie wierzą tak łatwo, że da się wszystko zrobić, że obietnice za miliardy złotych to nie bułka z masłem a budżet to rozciągana guma. A to, że ktoś ze sportowców poparł Bronka to co takiego? Jego decyzja, jego wola. Czemu ktoś musi być od razu wyzywany? Z drugiej strony racja, że pojawiające się już hejty na Dudę to poziom dna. Ci którzy go krytkują, powinni sobie dać na wstrzymanie. Narób go wybrał, więc niech się sprawdza w działaniu. Na pierwsze rozliczenia przyjdzie czas za jakiś dłuższy okres prezydentury. A że niektórzy dziennikarze będą ujadać bez powodu i wymyślając sobie powody to pewnik, tak jak, że niektórzy będą go ubóstwiać-podobnie jak było w przypadku Bronka. Ja dawno uważam, że w tym kraju nie ma rzetelnych dziennikarzy.... Niestety. Ja mam nadzieję, że na tym forum nie zapanuje święta prawda i będzie można rzeczowo dyskutować, bez bycia wyzywanym za inne poglądy. Żeby nie wyszło na to, że krytykujecie jedno zakłamanie (które ma de facto miejsce), a zaczniecie żyć według innego. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Proszę bardzo.
Turtaj pierwszy z pojebow popierający Waszego prezydenta: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jerzy...aign=onetsg_fb Takich idiotow jest ogrom... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() Rozumiem, że taką statystykę: http://prostozmostu.net/kraj/znamy-w...ladach-karnych też włączysz w swoją tezę? A nie miałeś kończyć z tym tematem? ![]() ![]()
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Wasz, Wasz prezydent Jak był Komorowski to rozumiem, że był on prezydentem nas wszystkich Czemu wyborcy PO chcą już dzielić Polskę? Przecież mówiono, że to doktryna PiS'u. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kilogramowy czy jak ci tam , powiem krótko ,Zelnikowi butów czyścić jesteś niegodny ", poza tym powiedział prawdę , całą prawdę o tzw "przemyśle in vitro" na którym kasę klepią kliniki , temat dotyczy 28 tysięcy osób , tak 28 tys osób i jest to wymierna kasa dla klinik , najpierw in vitro a potem Profesorowi Chazanowi dranie "podsyłają" upośledzone dziecko do aborcji , i kręcimy temat , zwalniamy z pracy , żal jak łże media robią wodę z mózgu , stuprocentowo temat zastępczy jak aborcja dotyczący garstki ludzi , najpierw tabletka dla dzieciaków, potem spiralka dla starszej , i nagle się okazuje że nie mogą mieć dzieci , będzie coraz gorzej ale pewne jest że in vitro tego nie rozwiąże , a tylko wspomoże kliniki które na tym tłuką kasę
hubert.fan "z całym szacunkiem ale bardzo proszę nie porównuj Zelnika do tej komunistycznej swołoczy , jest to niesmaczne nawet w formie żartu"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.05.2015 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak popatrzyć kto popierał Komorowskiego: Jerzy Urban, Adam Michnik, generał Jaruzelski czy Czesław Kiszczak to ja wolę Zelnika
Komunistyczni generałowie popierają Komorowskiego http://www.wprost.pl/ar/507510/Komun...Komorowskiego/ http://niezalezna.pl/67266-klub-gene...oze-byc-grozba Na stronie Klubu Generałów WP - instytucji gromadzącej w swoich szeregach wierchuszkę komunistycznych wojskowych, o których „zasługach” za chwilę, pojawił się apel o wsparcie i głos w wyborach na Bronisława Komorowskiego. ![]() gen. Franciszek Puchała – jeden z głównych planistów stanu wojennego, autor paszkwili atakujących płk Ryszarda Kuklińskiego; gen. Roman Misztal – wieloletni szef komunistycznego wywiadu wojskowego, który zwalczał opozycję demokratyczną; gen. Józef Użycki – szef Sztabu Generalnego LWP, członek WRON; gen. Józef Baryła – członek WRON, członek Politbiura KC PZPR, autor książki „W marksizmie-leninizmie nasza siła”; gen. Józef Szewczyk – w stanie wojennym Naczelny Prokurator Wojskowy, który domagał się jak najwyższych wyroków dla uczestników strajku w kopalni „Wujek”, podległe mu organy doprowadziły do zaocznego skazania płk R. Kuklińskiego na karę śmierci; gen. Mieczysław Michalik – komendant Wojskowej Akademii Politycznej im. Feliksa Dzierżyńskiego; gen. Zbigniew Nowak – wieloletni wiceminister obrony narodowej PRL, zastępca gen. Jaruzelskiego; Seniorem klubu, o czym klub pisze na swej stronie internetowej, jest 95-letni generał dywizji Teodor Kufel – wieloletni szef bezpieki wojskowej, absolwent kursów KGB w Moskwie w 1954 r., w czasach stalinowskich komendant wojewódzki MO w Poznaniu. Z młodszego pokolenia w klubie działa też m.in. gen. Bolesław Izydorczyk – były szef WSI, jeden z głównych bohaterów książki S. Cenckiewicza „Długie ramię Moskwy”. To zresztą nie pierwszy tego typu sygnał ze strony środowisk powiązanych z poprzednim reżimem - zwłaszcza wojskowym.
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.05.2015 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
63.5 Kg- ja się ogromnie cieszę, że wygrał kandydat który nie był popierany przez komunistów !
![]() 7. rocznicę śmierci rotmistrza Witolda Pileckiego Andrzej Duda złożył w Warszawie kwiaty przed tablicą upamiętniającą pomordowanych w okresie PRL. Duda zaznaczył, że ma nadzieję, iż doczesne szczątki rotmistrza zostaną odnalezione i Polska będzie mogła pochować go z godnością. W poniedziałek, w samo południe, Andrzej Duda - według wyników sondażowych, zwycięzca wyborów prezydenckich - wraz z szefową swojego sztabu wyborczego Beatą Szydło złożył kwiaty przed tablicą upamiętniającą pomordowanych w okresie PRL, przy ul. Rakowieckiej na warszawskim Mokotowie. Jak powiedział dziennikarzom, jest to „ważny dzień”. Jest rocznica śmierci rotmistrza Witolda Pileckiego, wielkiego polskiego bohatera, dlatego przyjechałem tu złożyć kwiaty w tym miejscu, które jest jego miejscem pamięci — dodał. Mam nadzieję, że Polska odnajdzie doczesne szczątki rotmistrza i będzie mogła go pochować z godnością, na jaką zasłużył — podkreślił Duda. ![]() Nareszcie wszystko idzie w dobrym kierunku. Mój Prezydent ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.05.2015 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie tylko "mój prezydent" ale w ogóle, w przeciwieństwie do poprzedniego gostka na tym stanowisku - w końcu Prezydent.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Tak jest najprościej.Jak to już chcą dzielić? Przecież oni nic poza dzieleniem nie robią od lat. Kto wymyślił moherowe berety? Zaraz jak przegrał wybory. Teraz będzie podobna śpiewka. Wystarczy myśleć i wnioskować. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Serio z tym in vitro?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Szkoda, że Duda zaczyna od stawiania pomników: http://polska.newsweek.pl/duda-posta...,363951,1.html Czy w Polsce nie ma ważniejszych spraw?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
http://niezalezna.pl/7880-ossow-kretactwa-komorowskiego https://www.google.pl/search?q=pomni...g&ved=0CDIQsAQ
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.05.2015 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może cię to zdziwi, ale głosowałem na Dudę. Nie znaczy to jednak, że muszę teraz być w niego ślepo wpatrzony i popierać wszystko co robi. Trzeba dbać o naszą historię, ale dobrobyt w kraju nie zbudujemy wznosząc kolejne pomniki, a tym bardziej takie, które mają wymiar czysto polityczny. A telewizji nie oglądam, więc nie wiem co Lis robi ludziom w głowie.
Ostatnio edytowane przez liber : 28.05.2015 o godz. 17:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uważam, że problem nie leży w tym, że Duda chce aby pomnik powstał tylko w tym co media chcą widzieć i o czym mówić.
No bo zastanówmy się, gościu chce postawić pomnik ofiarom katastrofy. Czy to jest aż tak dziwne/ważne żeby teraz to rozdmuchiwać? Media tworzą psychozę i teraz zamiast mówić o poważnych rzeczach to będą katowały ludzi tym pomnikiem = Smoleńsk = zamach = PiS oszołomy. Niech postawi ten pomnik i .... z tym. Po co się nad tym głowić i spuszczać? On nie chce gazować ludzi, nie chce wieku emerytalnego do 99 lat podnieść, on chce tylko postawić jeden mały pomniczek, na kilku metrach kwadratowych wielkiej Warszawy. Nie jest to żaden haniebny pomnik. Po co robić więc aferę wkoło tego? Jak są afery typu taśmowa, typu Bul na krześle w Japonii, łamanie obietnic czyli zamiast obniżania to podnoszenie podatków, negatywny wynik głosowania nad podwyższeniem kwoty wolnej od podatku, dawanie polskich pieniędzy Żydom itp to jest cisza. To ....a nie jest ważne nic a nic, prawdziwa afera powiewa tym jebanym mediom a jak się trzeba przyjebać do PiSu, Narodowców czy Korwina to byle gówno sobie wymyślą i robią z niego aferę. CO za s....ysyństwo. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
liber "A telewizji nie oglądam, więc nie wiem co Lis robi ludziom w głowie."
chwała Ci za to że głosowałeś na Dudę , rozważ co napisał Jaroo1 , krótko i celnie , pisząc o lizie miałem na myśli że wklejasz g..o z lizweeka i tym epatujesz , nie wiem czy oglądasz liza w tv ale go wklejasz, chyba że nie wiesz kto to firmuje ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Masz oczywiście rację, że media demonizują PIS. Ja tam okres, w którym tworzyli rząd wcale źle nie wspominam, a wręcz przeciwnie. Jako przedsiębiorca nawet trochę skorzystałem, bo np. obniżono składkę rentową do ZUS. Dlatego wbrew ogólnemu mniemaniu PIS był prorynkowy.
Dlatego nie trudno zauważyć, że chciałbym, aby prezydent w pierwszej kolejności pomyślał trochę o gospodarce, aby nas tak dużo nie wyjeżdżało, bo kto tutaj zostanie? Tą lukę trzeba będzie jakoś zapełnić. I kto tutaj przyjdzie? Ukraińcy, albo co gorsza muzułmanie z Afryki? Pomniki tak, ale w tej chwili są dużo ważniejsze sprawy.
Ostatnio edytowane przez liber : 28.05.2015 o godz. 17:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
chyba nie uważasz że to priorytet Dudy ? zapytały łże media co by mieć paliwo do ataków to odpowiedział , szczerze, bo jest szczery
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
No i wyjaśnij na czym polega polityczność tego upamiętnienia. Skoro taką widzisz. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Postawienie takiego pomnika to raczej nie jest arcytrudna i mozolna rzecz. Politycy raczej tu wiele nie zrobią, mogą tylko dać pomysł, wyrazić taką wolę i reszta się zrobi sama, za ich plecami. Czy więc to będzie takie zawracanie głowy prezydenckiej? Nie. Takie już jest życie, że gdzieś tam pomiędzy tymi najważniejszymi sprawami jednocześnie trzeba załatwiać te mniej istotne z ekonomicznego punktu widzenia. Duda akurat od początku mówi, że pierwsze co będzie próbował zrobić to obniżenie wieku emerytalnego i podniesienie kwoty wolnej od podatku. Także Lisek chujusek ma ból dupy i szuka afery. Mam nadzieje, że nasz Naród będzie bardziej świadomy, mądry i nie da się aż tak manipulować mediom, mam nadzieję, że ludzie wyczują to szczucie, plucie jadem i nie dadzą się mediom. Czekam z niecierpliwością jak się sytuacja rozwinie. Jedno jest pewne, będzie tworzenie psychozy, będzie a raczej już jest. Widzisz już co się dzieje. Duda prezydentem będzie za 2 miesiące a już zaczęło się szczucie i plucie. Już typa rozliczają z obietnic, już jest na tapecie Jarek, Antek i wojna z Rosją (a właściwie na razie to zeszło z tapety, to był fajny straszak przed wyborami), już są wyliczanki Zelników przez forumowicza 63,5 kg itp. Nagle ci co lizali rowa Bulowi stali się tak skrupulatni i czuli na politykę i życie społeczne, że ho ho. Jak trzeba było patrzeć na ręce Bula, mówić o prawdziwych aferach, o tasmowej, WSI itd to pedały cicho siedziały, a jak Duda sobie powiedział o pomniku w wywiadzie czy Zelnik coś powiedział to jazda jest. To są chorzy ludzie, którzy mają ten Kraj w dupie, w dupie maja kłamstwa, złodziejstwo, dożynanie obywateli wysokimi podatkami, wiekami emerytalnymi, powiązania polityków z agentura obcych państw, powiązania polityków ze służbami i ich mafijnym obliczem, dla nich się liczy strach przed PiSem, jakiś pomnik, jakieś in vitro. Byłoby to śmieszne gdyby nie było żałosne bardzo szkodliwe dla sprawy polskiej. Jak ktoś DZISIAJ (nie wiadomo jak się sytuacja dalej rozwinie) napina się na Dudę a Bronka broni to jest zwykłą, zdradziecką ekhm... ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jarosław Kaczyński w TV Republika: "Jestem tak szczęśliwy, że od trzech dni kładę się spać rano, bo nie mogę się powstrzymać od świętowania"
http://wpolityce.pl/polityka/254170-...od-swietowania |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
świetny , optymistyczny wywiad ,kto nie widział zachęcam , a to co zacytowałeś
, Jaro wymiataurbanoplatfusiarnia coraz bliżej dna http://ztzt.salon24.pl/651495,po-na-...blikacja-jutro
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.05.2015 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No i można zobaczyć, że Jaro to spoko gość. Szkoda, ze nie ma z nim tak normalnych wywiadów w głównych mediach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez picasso : 28.05.2015 o godz. 20:35.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|