|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
wychodzi na to że gdy już błąd popełni to tracimy bramkę ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Niestety ale tym razem Kaziu zamieszał w niewłaściwym czasie, niewłaściwego zawodnika. Sorki ale wpuszczenie Brożka za Boguskiego zaskoczyło mnie kompletnie w 86 minucie. Mając z tyłu głowy co działo się w poprzednich meczach to albo za Stępińskiego albo wcale. Albo Stjepanowić za Stępnia i Boguś do przodu. Nie do wiary ale jak zobaczyłem że Boguś zszedł to miałem złe przeczucia. Za późno na taką zmianę. Mam wrażenie że to po to żeby nie było dymu że Brozia nie wpuścił. Oczekiwałem Stilića i Brożka koło 60-65 minuty. Wtedy mozna byłby dobić słabą Jagę. Potem to chyba nie było sensu, to są piłkarze którzy muszą chwilę pobyć na placu żeby coś z tego wyszło, a do bronienia raczej się nie nadają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Do tego Jovic nienadaje sie na obrone bo jest za slaby fizycznie. Stracilismy przez niego bramke z Gornikiem i stracilismy ja teraz. Niestety obrona Wisly jest zaskakujaco slaba. Strzelamy bardoz duzo bramek ale rownie duzo ich tracimy, a niestety druzyne buduje sie od obrony! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie no ewidentnie Głowa jest w gorzej dyspozycji niż rok wcześniej i podejrzewam, że to się będzie pogłębiać, jest lekki brzuszek, dynamika już nie ta, latka lecą - za to zawsze ambitny i potrafi samym ustawieniem wiele nadrobić. Nadal jest to stoper jak na polskie warunki wyróżniający się, Sadlok np. może się od niego wiele nauczyć, Gumiś też.
Takie są fakty i trzeba się z tym pogodzić, czas nie stoi w miejscu. Za to mimo tego fatalnego wyniku jestem bardzo zadowolony z gry Jankowskiego i Boguskiego, bo to oni ciągną nasz zespół za uszy dopóki mają siłę biegać. Jak już pisałem w temacie trenera, Moskal miał nosa do wyjściowej jedenastki za co olbrzymi plus, a z drugiej stron dużo większy minus za przespanie zmian. Już koło 70 minuty się o nie prosiło, Jaga robiła 3, gdy my nadal byliśmy bez zmian i było widać, że nabierają wiatru w żagle. Wtedy powinny iść zmiany, albo defensywne, albo ofensywne - ale konkretne, przeciwstawiające się temu co chce grać nasz przeciwnik. A tu cisza i czekanie na to, aż Jaga pozbiera się z desek. Sam spieprzył to co wyczarował niestety. Teraz trzeba liczyć, że osiągniemy lepsze wyniki od Lechii w ostatnich 3 kolejkach, a mamy w nich zarówno Legię jak i Lecha i może to zabrzmieć dziwnie, ale w dużej mierze od nas zależy kto zasiądzie w mistrzowskim fotelu.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.05.2015 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bo Głowacki jest przedostatni na boisku. Taka pozycja, biorąc pod uwagę, że sam najczęściej naprawia błędy innych nie dziwi fakt, że jeżeli sam się pomyli to nie ma kto go zaasekurować. Trudno mieć do niego o to pretensje. Raczej reszta powinna się zebrać do kupy. Momentami gra wygląda super, mam wrażenie ze do momentu kiedy gramy do przodu. Jak zaczynamy się cofać zaczyna się psuć, pojawia się nerwowość widać jednak, że każdy wie co ma robić. Problemem są indywidualne błędy.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Napisałem, że będziemy rozdawać karty do końca i tak będzie, mimo porażki w dalszym ciągu kwestia pucharów jest w zasięgu i w nogach naszych piłkarzy. Z takim samym prawdopodobieństwem możemy zdobyć 9 pkt jak i 0 w 3 ostatnich meczach. Sprawa jest otwarta.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|