|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj wreszcie Duda taki, jaki powinien być w każdej rozmowie z Bredzisławem pewny siebie, ożywiony, przekonujący, kontrujący pomówienia i bzdury. Szczególnie udała mu się kontra w kwestii konwencji rzekomo antyprzemocowej. Bredzisław wyprowadzony z równowagi co było widoczne choćby w mówieniu na wdechu, częstym i głośnym przełykaniu śliny czy w mowie końcowej kiedy po bułgarsku ruchem głowy przeczył swoim słowom.
W moim przekonaniu dzisiaj zdecydowanie wygrał Duda!
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 21.05.2015 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W przeciwieństwie do ostatniej debaty ta niestety była dużo slabsza...
Po prostu slaba i taka monotonna a czasem wręcz o niczym... Ciezko ja jakos sensownie podsumować... Może polacze obie i podsumuje tak ze Bronek jest jednak lacznie wygral.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komor 0-4 Duda.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie przywiązuję większej wagi do debat i myślę że większość osób decyzję ma już podjętą.
Ale dzisiaj Bredzisław naprawdę wypadł bardzo, bardzo załośnie. Duda wyciągnął wnioski z niedzieli. Swoją drogą to nie wiem, jak miałki trzeba mieć umysł, żeby kupować te gadki o średniowieczu...Czego Duda może ludziom zabronić? Oby coś się zaczęło zmieniać w niedzielę! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolisz przyjąć 1500 chrześcijan, czy 2000 ciapatych? Nie ta liga "gołąbku".
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pewnie ze brawo. Bo chrzescian.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Szczerze pisząc lepiej syryjskich chrześcijan, Koptów etc. aniżeli czarnych islamistów. Najlepiej jednak umożliwić powrót repatriantów z Kazachstanu, naszych Rodaków ze Wschodu (ot choćby z Donbasu). I o tym właśnie konkretnie mówił Duda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zresztą, ja to mam w dupie. Żaden nie potępił Gila za machloje w Warszawie, żaden nie obiecał wysłać go do łagru - żaden głosu ode mnie nie otrzyma. Amen
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem lepszy byl Komorowski. Odpowiadal spokojnie, najczęsciej spójnie a czasem i sensownie. Duda trzymał sie swojego scenariusza szytwno i zaczynal sie troche gubic jak debata schodzila zaplanowanej linii. Duda tez sprawial wrazenie zdenerwowanego i zestresowanego.
PS W niedziele nie bede glosowac ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem Twoim "ziomeczkiem". Takimi zwrotami tylko się pogrążasz. Ciapatość to stan (braku) umysłu, podobnie jak chrześcijaństwo. Staropolska gościnność, mówi to Panu coś? Co z Ciebie za chrześcijanin, który nie poda wody spragnionym, nie nakarmi głodnych? Wolę przyjąć pod swój dach nawet i Cyganów niż ciapatą zarazę, która ma w "świętej" księdze jihad, dla którego jestem niewierny i ma mnie zajeebać.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jako zwolennik Dudy jestem bardzo zadowolony po dzisiejszej debacie. O ile ta wcześniejsza była nie najlepsza w wykonaniu Dudy (przez co Bredzisław nabrał wiatru w żagle), to dzisiaj wypunktował Bronka wysoko, Dla wyborców przekaz jest jasny albo zmiana oczekiwana przez Polaków albo kolejne 5 lat mroku Postkomunistycznego, który dobije nas finansowo i psychicznie. Wybór należy do nas.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
![]() Tak się wstydzić swoich barw ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Sztandar! Wyprowadzić! .... Czyli gorący kartofel odrzucić. I to najlepsze podsumowanie rządów Platformy
Ostatnio edytowane przez FraMat : 21.05.2015 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie wiem czy oglądaliście te rozmowy PO i PiS po debacie ta drobniutka kobitka z PiSu pozamiatała tych ze sztabu PBK
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() to będzie hit internetu , wyprowadzenie urbanoplatfusianej flagi
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ein folk, ein reich, ein fuhrer, ein partei.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Najlepsze było jak pan Prezydent kazał przeprosić ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pierwszej debaty nie widziałem. Dziś wyraźnie lepszy Duda. Komorowski miotał się po jakichś gównach, Duda mógł go jeszcze bardziej wypunktować, zwłaszcza w chwili gdy Komor zarzucił mu koleżeństwo z zamaskowaną chuliganką.
Jutro Duda kończy kampanię wiecem na Rynku Głównym, o 21:40. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Niezle pan Duda wypadl, energicznie i naturalnie (przynajmniej w transmisji radiowej), a jak na polityka, ktory chyba od nie dawna na ’swieczniku’ to bardzo dobrze. Debata fajniejsza (ogolnie) od poprzedniej.
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Właśnie oglądnąłem powtórkę. Niebo i ziemia w porównaniu z poprzednią. Duda w pierwszej debacie po prostu był za grzeczny, aczkolwiek w tej drugiej jednak brakowało mi takiej trochę bezczelności i uszczypliwosci- a można było.
Duda nie wypadł jakoś super rewelacyjnie, ale za to Komorowski został zgnojony- i taka sytuacja mi się bardzo podoba ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
![]() Jeśli chcecie doprowadzić do upadku tej partii arogantów, nieuków, łgarzy i hochsztaplerów. Jeśli chcecie, aby wymowa tego symbolicznego zdjęcia spełniła się w rzeczywistości. Jeśli chcecie tego tak mocno jak ja, to w niedzielę nie ma innego wyjścia tylko trzeba iść na wybory i postawić krzyżyk przy nazwisku Duda. To będzie pierwszy krok. Kamyczek, który poruszy lawinę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Platforma jest między nogami Moniki Olejnik
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Było coś o Rusaku, WSI itp.?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duda zaorał Komorowskiego choć mógł go nawet zmasakrować tylko czekałem jak przy sugestiach Komora o zamaskowanych kolegach wyjedzie z podpalaczem budki Sienkiewiczem ,a w sprawie minimalnych pensji pojedzie z Bieńkowską ("co za idiota pracuje za 6 tyś). Tylko Onet coś tam bredzi o swojej sondzie w której po debacie wygrał Komor, na RMF-ie podali że ich sondaż to 70 do 30 % dla Dudy. Mam nadzieje że nikt wątpliwości nie ma i w niedziele Bronek pakuje walizki a kumple z WSI pomogą mu wynosić.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|