|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Szkoda, że nie gramy u siebie, komplet murowany w tych meczach byłby ..
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pytanie do legionistów: jak u Was wygląda sprzedaż biletów przed meczem bo u nas to raczej idzie dosyć powoli.
Ja bym był o 12 pod stadionem czyli 3,5 h przed naszym meczem to dam radę bez problemu kupić bilet ? Nie chcę wyrabiać KK. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli Parchovia się praktycznie utrzymała. Niesamowite, jak Zawisza dał się wypunktować. O wiele, wiele lepiej grała Bydgoszcz, ale nadziali się na kontry..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chapeau bas.
![]() Oj bedzie. Imo Jaga może okazać się czarnym koniem tych rozgrywek. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bez najmniejszego problemu. Na kilka godzin przed co najwyżej staniesz w krótkiej kolejce. Dopiero przed samym meczem zacznie się kocioł, gdzie jedni wyrabiają KK w pomieszczeniu po lewej od kas, drudzy odbierają bilet, a jeszcze inni przychodzą na pogawędki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tym razem Jaga uległa zdeterminowanej 14 legionistów. Podobno karnego nikt nie zauważył, na czele z Bońkiem, ale Gil był czujny.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niech ich mafia z FIFA wypierdzieli z pucharów po pierwszym meczu na 2 lata za puszczenie bąka na trybunie.
Nie chce mi się o tym pisać, przebijają Bełchatów czy Zagłębie za najlepszych czasów fryzjera. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
#razemgramydokonca
Nowa wspólna akcja L i PZPN! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Od dawna piszę, ze ta liga jest moderowana. Amica nie ma najmniejszych szans na MP. Jak trzeba będzie (a jest taka potrzeba), to zostanie przekręcona w jednym z najbliższych meczów, a Legia wyciągnięta za uszy z wora i posadzona na tronie. Ta liga jest taka jak demokracja w Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Postanowiłem okrasić swoją stopkę. Cytaty z polskatimes z oraz oficjlanej strony L.
Patrząc na osobę Gila trudno się nie zgodzić. Bezczelność jakiej mało. Parafrazując: Gil wały kręci a Siejewicza posadzili. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Po prostu sprawiedliwości stało się za dość, w głupi sposób odpadli z LM to teraz dostaną Mistrza w prezencie heheh
O ile jeszcze pół roku temu ta pomoc Legii była czasami subtelna, do wytrzymania - sam byłem przeciw temu aby jakoś szczególnie się spinać na Legię i wyznawać teorie spiskowe pod ich adresem - to teraz Legia bez Radovicia nie istnieje a sędziowie dalej są zdania, że trzeba ich ciągnąć. Problem w tym, że ta Legia gra tak słabo, że forsowanie ich to głupota najwyższej klasy. To się po prostu nie godzi. Co innego pomóc raz na pięć kolejek a co innego praktycznie każdy mecz przekręcać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że po wysłaniu przelewu wyrobiłem się z wpisaniem wyniku w typerze
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
emj10 jeszcze tu masz czelność wchodzić i prowokować słoneczkami ?, won Jaroo1 oni maja w 3 ostatnich meczach zero punktów , nul , bramka ze Śląskiem skandal , karny dla Jagi plus megaprzekręt z karnym dla warszawki , czyli 3 mecze 0 punktów, tak to wygląda
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jedyny plus ciągnięcia za uszy Legii będzie taki, że w ewentualnych kw do LM, dostaną solidny Euro wpi.rdol.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że przynajmniej w odpowiednim momencie Gil wyciągnął nas za uszy
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja pier.dole, dostaliście karnego z dupy w 98 min, wasz zawodnik powinien zostać wypie.rdolony na zbity pysk za celowy atak na bramkarza a Ty jeszcze śmiesz jakieś kocopoły wypisywać i się głupio przy tym uśmiechać, że wszystko jest ok.
Powinieneś jak dla mnie odpocząć sobie od forum na jakiś czas. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Macie 3 opcje do wyboru: 1. Cieszyć się i udawać, że jest ok - najgorsza opcja 2. Próbować odciąć się od tego kurestwa - najbardziej szlachetna opcja ale i najtrudniejsza do wyboru bo trochę tak głupio się przyznać, że Mistrz kupiony 3. Siedzieć cicho - neutralna opcja
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 21.05.2015 o godz. 09:48.
![]()
drozd:
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ten rozmywacz wołominiak emj10 nigdy nie miał wstydu i honoru , teraz jeszcze haniebnie prowokuje wklejając zdjęcie z d...y , jego nie trzeba prosić o odpoczynek od naszego forum , jemu trzeba dosadnie ,won
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie karnego dla Jagi nie było, bo to było widać nawet z trybun, że to była zwykła śmierć z głodu. Powtórki potwierdziły, że powinna być żółta dla Jagi za próbę wymuszenia w samej końcówce spotkania. Po trzecie jak to wspomniał już Kocur po bąku było ok. 10 min przerwy (tyle ja doliczyłem się na zegarku), więc wydawało się, że przedłużą mecz o 10-12 minut. Zaskoczeniem na trybunach było przedłużenie meczu o jedynie 8 minut.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.05.2015 o godz. 10:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ja mam. Do czasu ostatniego meczu ewentualne 3 pkt. w Poznaniu nie będa nam już do niczego potrzebne. Wczorajszy mecz pokazał, ze zawodnicy nie dopuszczą do takiej sytuacji by mieli grać w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Nie twórzmy teorii spiskowych na miarę Smoleńska. Zawodnicy są po prostu słabi. Ja wiem, że ch.uja w tych pucharach ugrają, ale chodzi o jakiś sygnał dla kibiców, że wszystko idzie w dobrą stronę, a nie marazmu przez następne parę sezonów.
Ostatnio edytowane przez siemstein : 21.05.2015 o godz. 10:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gwiaździsty "Wczorajszy mecz pokazał, ze zawodnicy nie dopuszczą do takiej sytuacji by mieli grać w pucharach."
miałem takie samo wrażenie , oni nie chcą grać w pucharach a my tracimy nerwy i zdrowie prośba, zignorujcie prowokatora i rozmywacza wołominiaka emj10 63.5 Kg "Skoro już wszystko napisales to możesz wypierdalac na swoje forum..." kolega kilogramowy wyraził to dosadniej , może co poniektórym otworzą się oczy co to za "koleś " ten wołominiak emj10 , piszę o tym od dawna |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
https://twitter.com/marcipeusz/statu...41009532063744 Proszono mnie o rozwinięcie tematu, więc go rozwinąłem. Tyle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
IMO jest to następny mocny argument za tym żeby zachować reformę ligi. Dzięki podziałowi punktów oraz podziałowi na grupy ciągnięcie za uszy w meczach w grupie mistrzowskiej widać jak na dłoni. Co więcej, nie da się procederu rozłożyć na raty (jest podział punktów) jak i nie da się zrobić pewnych rzeczy dyskretnie wtedy gry trzeba 'przyznać' bonus (zbyt mało meczy).
Wtedy wszystkim powiedzą że liga jest słaba. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dlaczego? Cytat:
SŁABIZNA W ..... Pedałom z Poznania zycze tego mistrzostwa. Życze by Wam gul skakał przez cały sezon w tej wielkiej Legii która miała mistrza przyznanego juz na starcie sezonu, a tu wielki ....! Za Dude 7 baniek, chyba za Andrzeja. Kpina. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ad 1 - ale możesz to ocenić racjonalnie i chociaż próbować być obiektywnym - ręką ewidentnie odchodzi od piłki, próbuje ją odrzucić, ale nie jest w stanie bo zawodnik z piłką jest za blisko. Przypominam Ci, że czasy, że ręką w polu karnym = karny to odległa historia. Ad 2 - co to ma do rzeczy ? Gdzie pisałem, że Jadze należy się karny ? Też uważam, że nie było, Frankowski mógłby jeszcze żółta zarobić ewentualnie za symulkę. Pisałem o sytuacji Dudy z Drągowskim, gdzie ewidetnie specjalnie się zamachnął i uderzył kolanem bramkarza. Tak btw to chyba za bardzo napompowali tego całego Dudę, bo po przebojowej części sezonu teraz jest cieniem samego siebie. A i chyba pod kopułką niezbyt, bo to kolejne jego kretyńskie zachowanie ostatnimi czasy. Ad 3. - no i właśnie o to chodzi. Ja nie mam "ale", że przedłużyli mecz o 8 czy 9 min, bo mogli. Chodzi mi o to, że w ostatniej akcji dostajecie karnego z dupy i to jest clue całej sytuacji. Z trojga złego, bez kitu życzę mistrzostwa Jagielloni, są w stanie na luzaku to zrobić(Lechia jeszcze pogubi pkt wg mnie). Mecze z Lechem i Legią za sobą, na 4 mecze 3 u siebie, Lech teraz może stracić pkt z Lechią a Legią z Pogonią (chyba, że będzie jak zwykle )
Ostatnio edytowane przez Krav : 21.05.2015 o godz. 10:16.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ad 2 - wydaje mi się, że ktoś pisał o karnym dla Jagi, więc napisałem, że wg. mnie nie powinno go być, a nie stałem daleko od tego miejsca i poza leżącym Frankowskim nikt jakoś bardzo nie protestował. Co do Dudy to zgoda, gdyż jest cieniem samego siebie i frustracje wyładowuje na rywalach zbierając, a to żółtko, a to czerwo, albo perfidnie faulując. Sodówka niestety... Ad 3 - czy karny z dupy to tak jak napisałem wcześniej decyduje o tym sędzia, ja mogę napisać, że kontrowersyjny, bo tak naprawdę dopiero po kilku minutach było wiadomo za co został on przyznany
Ja nie twierdzę, że karny jest słuszny, ale że była ręka w polu karnym, a decyzja należy zawsze do sędziego czy to nam się podoba, czy nie. Jeszcze nie mam takiej mocy sprawczej, aby to ode mnie zależała taka decyzja.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.05.2015 o godz. 10:25.
|
||
|