|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
To co zrobiła TVP gębą Kraśki to kolejny pokaz kompromitacji tej ponoć publicznej TV. Przy okazji przeprosin za wczorajszy haniebny atak szczerbatego Karolaka i wyleniałego Lisa na córkę Andrzeja Dudy - Kingę, przeprosili Komorowskiego za program Pośpieszalskiego i zawarte w nim wątki o jego wspólnych interesach z WSI poparte książką red. Sumlińskiego. Przy okazji, jak wynika z artykułu portalu wpolityce najbliższy program Pośpieszalskiego (w którym gościem miał być Paweł Kukiz) został zawieszony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak powiedział Błaszczak: Lis zawinił, Pośpieszalskiego zawiesili parafrazując powiedzenie Kowal zawinił, cygana powiesili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niech już te Komoruskie wypierdalają, Kraśki Olejniki, głupie Tadle, Karolaki, Pszoniaki, Wajdy srajdy, Idy, Pochanke ruchanke i "polski" prezes żydo-czerwonej TVPrezydent Braun.
I ich naczelny czerski i czerstwy Mentor wiecznie jąkająca się żydowska pierdoła. WSZYSCY WYPIERDALAĆ!!!! WSZYSCY NA WYBORY i WY.......IĆ TYCH S....YSYNÓW POD SĄD!!!! To się w pale nie mieści. Ja już tego ....a nie mogę wytrzymać!!!!! Jak ten ciul pozostanie to ja stąd spierdalam na nowy rok jak na parlamentarnych te gnidy też pozostaną. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzeci!
(10 znaków) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wczoraj Komorowski u WOjewodzkiego, a na gazeta.pl relacja na zywo z tego epokowego spotkania.
A jak zeznawal w prokuraturze w sprawie WSI to oczywiscie w mediach cisza. To juz nawet nie jest smieszne qrwa. Rzygac sie chce. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
I chociaż PiS socjalny, prożydowski, to chociaż by tego jebanego cyrku obwoźnego za sobą nie ciągnęli. Warto zagłosować na Dudę nawet jeśli tylko to by się miało zmienić. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
przepraszam za wklejenie tych haniebnych gęb , ale jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości , jak napisał Jaroo1 krew się gotuje
http://wpolityce.pl/polityka/245132-...-komorowskiego nie wiem czy było ale Cejrowski wymiata ![]() https://www.facebook.com/Wojciech.Ce...1774005867492/
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.05.2015 o godz. 09:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 10:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak trzeba wycierac morde tym krajem by głosowac na Komora?
Za nowe przepisy drogowe tj policyjne, nigdy ....a nigdy na po! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Piąty. Dycha znaków
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po szumie medialnym w ciągu ostatnich kilku dni dochodzę do wniosku, że faktycznie trzeba w końcu ten PiS odsunąć od władzy! A nie czekaj... Mamy 2015 a nie 2007 rok? Jak to?!
Tak się zastanawiam czy to co można wyczytać/zobaczyć w reżimowych środkach przekazu to po prostu zwykła manipulacja mająca wyborców przysporzyć czy już objaw zmanipulowania w ciągu kilku dni opinii publicznej? Tak na dobrą sprawę, nie wiem dlaczego w PiSie i podobnych środowiskach nikt nie rozwinie straszenia przed Kaczyńskim/Macierewiczem: 1. Państwo policyjne - wiadomo Blida, podsłuchy itd. Podczas gdy wedle statystyk, oficjalna liczba posłuchów jest zbliżona (2007-2014) a ilość danych udostępnianych przez operatorów GSM znacznie wyższa. Prowokacje typu Andrzejek czy budka pod ruską ambasadą są normą a ilość podejrzanych samobójstw tryliard wyższa. Za kartolfa nikt siedzieć nie szedł a teraz za AntyKomora ludzie byli nachodzeni jak najwięksi przestępcy a Marecki siedzi za krzesło... 2. Machanie szabelką do Putina. (W 2015 roku, gdy car zmodernizował i zreorganizował armię) Wypowiedzi i działania Sikorskiego, Komorowskiego, Schetyny w kwestii Ukrainy to co? 3. Mieszanie się w kwestie światopoglądowe - in vitro, geje to tematy nie schodzące z sejmowych debat/ustaw? To ma być neutralność światopoglądowa?! 4. Faszyzacja państwa, zamordyzm, zapędy autorytarne - choćby 6-latki? (Edit: oczywiście z ostatnich dni wymowne - książka Sumlińskiego czy Pospieszalski) 5. Dzielenie społeczeństwa. Bul, zgoda i wszystko jasne. 6. Socjalizm PiSu... obniżki podatków, odchudzenie etatów urzędniczych i wszystko jasne... Generalnie z PiSem rozmijam się w bardzo wielu kwestiach ale jakim trzeba być ignorantem aby nie widzieć, że PO dawno prześcignęło JarKarcza i świtę w tym co było u nich krytykowane? O tym co "swojego" patologicznego POwcy wnieśli już pisał nie będę... Jest tego na kilka stron. Qrwa mać!
Ostatnio edytowane przez darksun : 20.05.2015 o godz. 10:43.
![]()
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2015
Offline |
|
|
http://sport.se.pl/pilka-nozna/pilka...na_589552.html
To powinien przeczytać każdy kibic Wisły, jestem z Wielkopolski i kibicuje Wiśle od lat, mam nadzieję, że wszyscy kibice Wisły poprą Komorowskiego, a nie Dudę, który mówi o Wiśle Kraków złe rzeczy, poprosiłbym o przypiecie tego linku czy postu, dlatego Duda przegrał w Krakowie a jest z Krakowa, mam nadzieję że i tym razem tam dostanie baty Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez pajak2707 : 20.05.2015 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pajak2707- super, założyłeś dzisiaj konto tylko po to żeby to napisać, prowokatorze ? Temat już był dawno temu omawiany i wałkowany.
Od kiedy to kibicowanie jakiemuś zespołowi jest wyznacznikiem do wyboru Prezydenta Polski- to komu kibicuje Komorowski ? W ogóle co ma wspólnego jedno z drugim ? Mam odpowiedź na twój apel: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 11:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Cytat:
http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...al,nId,1736599 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
a jak ci mało amikorzu to przeczytaj co wkleił hubert.fan , to jest skierowane do ciebie
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.05.2015 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ziemkiewicz odlicza.
http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...al,nId,1736599 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czemu nie ma nowego sondażu forumowego przed 2 turą?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Edit: powtórzenie posta.
Ostatnio edytowane przez yarow : 20.05.2015 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Od kiedy to kibicowanie jakiemuś zespołowi jest wyznacznikiem do wyboru Prezydenta Polski- to komu kibicuje Komorowski ? W ogóle co ma wspólnego jedno z drugim ?"
Od momentu, kiedy kandydat napluje Ci w twarz, ale to pewnie tylko deszcz spadł...Rozumiem różne sympatie polityczne, lecz jak można się dać tak poniżać i to na forum kibiców Wisły?
Ostatnio edytowane przez zig : 20.05.2015 o godz. 11:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślisz, że Duda wie dlaczego Wisłę nazwano klubem milicyjnym a sąsiadkę żydowskim ?
Tak samo jak dla większości starszych ludzi jak Wisłę przejęła milicja uznali go za milicyjny i tyle. Mam znajomych starszej daty i też tak na Wisłę mówią bo propaganda zrobiła swoje, pewnie Duda nie był na żadnym meczu pieprzną głupotę bo tak się w jego rodzinie mówiło, zrobił głupio, ale niewiedza kosztuje. Sam mam babcie która mówi, że Wisła to klub milicyjny i jej nie przekonasz, ona wie swoje lepiej ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 11:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Te, Zig a śliny Mr Komorowskiego ile przyjął na twarz?
Sprawa Dudy i jego niewiedzy i ewidentnego powtórzenia pewnej propagandy była wyjaśniona. Kajał się, póki co można mieć nadzieję, że trwale zrozumiał swój błąd. Bronek już tyle nakłamał, że w jego przypadku nadziei na poprawę nie ma. Ba, z każdą kolejną obietnicą pokazuje jak bardzo jeszcze kłamać może... ![]()
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ten pajac co się tu zalogował i zarzucił tematem to młodzieżówka urbanoplatfusiana , na ten tydzień mieli zadanie "atakować" media społecznościowe bo od kilku miesięcy zgodnie z oczekiwaniami Polaków odbywa się tam regularne grilowanie platfusów i komora , prośba , nie odpowiadajcie na tego typu prowokacje , każdy kto śledzi nasze forum polityczne wie że temat był "przerobiony" wiele razy , im chodzi o zamulenie rozmowy , rozmycie , zwłaszcza że większość opinii w mediach społecznościowych maksymalnie się radykalizuje, mają" władzę " w reżimowych mediach , nie dajmy narzucić sobie narracji w internecie
popatrzyć na te gęby i wszystko jasne https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.05.2015 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie chodzi o stwierdzenie o klubie milicyjnym, bo to był niestety fakt. Ważne jak wobec tego przymusu zachowywali się kibice Wisły. Dlatego stwierdzenie: "Dla mnie jako człowieka, który dążył do wolnej Polski, kibicowanie takiemu klubowi było nie do przyjęcia, pozostawała tylko Cracovia, miejski klub - mówił Duda." jest dla nas obelgą nie do zaakceptowania.
I za to stwierdzenie ch mu w d. I tyle z mojej strony. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wciągajcie się w dyskusje , temat przewałkowany 100 razy , prowokują i rozmywają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zig, z drugiej strony polecam książkę Wojciecha Sumlińskiego "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego". Nie można dopuścić żeby taka ....a była prezydentem Polski. Ten układ trzeba wyjebać w kosmos. Pozwolenie teraz i na jesieni podtrzymania układu to kolejne stracone 4-5 lat życia naszej Ojczyzny.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chcę tu nikogo bronić, ale gdyby koledzy czy rodzina za młodu wmawiała Ci, że Wisła to klub milicyjny to jasne, że dzisiaj nie pisałbyś na tym forum tylko na forum sąsiadki, podobnie było w jego przypadku, propaganda zrobiła swoje, trafił na inne środowisko jak dorastał i co innego mu przekazano jak był dzieciakiem
A jego słowa wynikały z niewiedzy w tym temacie bo nikt go nie uświadomił jak było naprawdę ![]() Z mojej strony koniec bo temat już był wałkowany ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 12:32.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|