|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Nie ma problemu tylko czy znajdę o północy jakiś kurs na Radom nie wiecie? I jak lepiej jechać pociągiem czy autobusem i co wyjdzie taniej?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pociąg powinien być:
http://rozklad-pkp.pl/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
o 1:30 jest PolskiBus
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Ps: Co do dojazdów to biorę pod uwagę tylko Grójec-Radom-Kraków chyba, że nie byłoby niczego innego, bo jazda przez Wawę to nakładanie 90km. Ten PolskiBus odjeżdza normalnie z dworca głównego? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Co do busa, to nie wiem, bo nimi nie jeżdżę. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Polski bus odjeżdża z dworca autobusowego tuż obok dworca głównego. Najlepiej będzie Ci dotrzeć na dworzec główny wschód, bo to tuż obok niego jest ten dworzec. Tam idziesz do budyneczku w którym jest rozpiska wszystkich busów, szukasz godziny o której ma odjeżdżać Twój autobus i patrzysz z jakiego stanowiska jedzie. G7 na przykład to górna płyta stanowisko 7, D7 to płyta dolna stanowisko 7.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Każdy by chciał, aby na mecze jeździć spod własnego mieszkania, ale mnie wystarczyła by właśnie większa informacja na temat imprez które są organizowane przez klub i nie tylko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koszmarnie się bilety sprzedają. Co z wami ....a mać?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niestety wygląda to tragicznie i nie widać zadnych oznak żeby cokolwiek w tej kwestii moglo się zmienić...
Mamy realne szanse na walke o 3 miejsce a i to ludu nie jest w stanie przyciagnac... Cos się skonczylo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
A jak wiadomo, Legia dla naszych kibiców to woda na młyn |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Tylko, ze z Legia mecz jest w Warszawie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
To nie licz za dużo, bo ja np. odpadam z powodu pracy a chodzę na każdy mecz kiedy mogę. Środek tygodnia ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tyle ze wg. mnie na chwile obecna sprzedanych jest ze 4 tys biletow... Wiele rozumiem ale bez przesady, zresztą zobaczymy jak się będzie miała ta środa do kibicow na innych stadionach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja się martwię czy dycha pęknie bo z Pogoni na pewno nie przyjedzie tyle osób co z Zabrza ostatnio żeby nam wspomóc frekwencje.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Pogoń w ogóle nie przyjedzie... bo ma zakaz ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Artur jak tam sprzedaż?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
postawie bilet na mecz Wisły z Pogonią, żeby nikt potem nie pirdo.ił że nie miał kasy albo za drogie bilety. pisać śmiało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
4 punkty straty do lidera, walka o utrzymanie miejsca pucharowego, MEGA WAŻNY MECZ!! Wspomóż Wisłę na stadionie, weź ze sobą kumpla! Kiedy jak nie teraz, nakręcamy się, żeby chociaż 10k było. Co z tego że środek tygodnia, raz się można nie wyspać
Każdy chce wielkiej Wisły a na mecze przychodzi garstka. Pokażmy, że to się może udać, że jest dla kogo robić piłkę w Krakowie !![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wg moich obliczeń jak dotąd sprzedano 5347 miejsc zarówno w formie karnetów jak i biletów.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Chcecie Wielkiej Wisły? to ruszcie się w końcu z domu i wszyscy na stadion. Nie szukajcie wymówek bo aż się niedobrze robi. Połowie jakoś melanże w środku tygodnia nie przeszkadzają i na kacu do szkoły czy pracy - ba wręcz się tym chwalą na prawo i lewo. Ale jak trzeba poświęcić 90 minut w tygodniu na mecz swojej drużyny to już ciężko. P.S i nie mówię to do gości, którzy mają naprawdę daleko do Krakowa, tylko tych co mieszkają w Krakowie i okolicach. WSZYSCY NA MECZ! A jak już naprawdę ktoś nie może być na meczu to niech kupi ten bilet, nawet najtańszy i wesprze swój ukochany klub! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Daj spokój przecież to tylko Pogoń a jest środek tygodnia i trzeba się wyspać/pójść na piwo/do klubu potańczyć/ z kolesiami siąść przy telewizorze. Jak wreszcie Cupiał sypnie groszem i jak zaczną łamagi jedne wreszcie grać to przyjdę. Dawniej to była Wisła a teraz nie ma na co patrzeć. No i późno się kończy jak ja wrócę do domu. I zimno jest jeszcze wieczorem. Zresztą mama mi nie pozwoliła.
A biletu nie kupię bo jak Cupiał taki bogaty to niech sam sobie kupuje. Zresztą internet mi się wiesza . Ciekawe jaką wymówkę dziś sobie wymyślisz
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.05.2015 o godz. 12:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja najbardziej lubie wymowke..."Jestem w pracy"
No niesamowitym zbiegiem okoliczności kilka tysięcy ludzi z chodzących przedtem na mecze Wisły nagle pracuje na noce... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie, po prostu sytuacja wygląda tak. Kilkaset osób idzie do pracy, kilkaset wybiera impreze, swój jakiś mecz, kolacje z rodziną czy posiedzenie z dziewczyną. Tak się uzbiera kilka tysięcy, dla których PRIORYTETEM nie jest Wisła, tylko inne rzeczy. I to jest przykre, że z roku na rok ta Wisła nie jest pierwsza dla coraz większej liczby ludzi.
Wiadomo, że są osoby którę faktycznie mają pracę czy raz na sezon wypadnie im coś że nie mogą iść. Ale prawdziwy kibic czy fanatyk zna terminarz miesiąć wcześniej. Kiedy może - weźmie sobie wolne albo zakreśli w kalendarzu żeby nic nie planować. Są też oczywiście osoby które mają daleko do KRakowa i stać ich na 2-3 wyjazdy na mecz na rok to nei ma się co dziwić że wybiorą derby i Legie, tutaj nie ma nic dziwnego. I szkoda, że takie teksty jak ten ostatni na stronei SKWK nie pojawił się na oficjalnej, na wislakrakow.com itd. I że nie trafił przedewszystkim to tych tysięcy ludzi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Z tym chodzeniem na mecze Wisły teraz, to jest jak z chodzeniem do kościoła, każdy niby wierzący ale niepraktykujący, i przy okazji meczu to samo, każdy niby wielki fanatyk ale na stadion mu nie po drodze.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|