|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jaki interes SKWK i reszta by miała, aby Wisła skończyła w niższych ligach ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Można by odpalać racę, robić rozróby i całą tą otoczkę na którą bardziej cywilizowana część społeczeństwa się nie godzi?.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dobra a teraz się zastanówmy co daje większe profity - większa frekwencja co za tym idzie liczniejsze wyjazdy, zbiórki itp, czy garstka osób i całkowite przeciwieństwo ? Przepraszam, macie racje będąc wtedy w klubie i obracając ogromną kasą (3 liga) można skubnąć pierwsze miliony
Prawda jest taka, że upadek klubu równa się z upadkiem finansowym owej grupy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przepraszam Wy tak na poważnie toczycie te rozmowe
|
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez arti : 12.05.2015 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przy czyżyńskim
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Fajne rozkminy że SKWK działa na szkodę klubu, gdzie Was hodują?
Ostatnio edytowane przez Kocur : 13.05.2015 o godz. 17:12.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Przestań uskuteczniać takie durne kocopoły tutaj. Może spodziewałeś się cudu? Myślałeś, że zmieni się Prezes i nagle Wisła ściągnie za darmo 6 Lewandowskich i zacznie wygrywać jak za najlepszych czasów Cupiała? Kłopoty finansowe są cały czas, ale tak się składa, że mamy w miarę szeroką kadrę i naprawdę niezłych piłkarzy jak na obecne warunki, które możemy zaoferować. Jedyne co widać gołym okiem na tą chwilę, to fakt, że nadal musimy ściągać graczy z kartą na ręku, bo nie ma kasy. Gaszyński pozbył się graczy bez perspektyw, w zimie nikogo kluczowego nie straciliśmy, a wzmocniliśmy się dwoma zawodnikami, z których jeden ma pewny plac gry, a drugi gra w każdym meczu (raz w 1 składzie, raz wchodząc z ławki). To jest to co widzimy i w jakimś stopniu można to oceniać, ale czy aby nie jest trochę za wcześnie? Przecież ci piłkarze dopiero przyszli, rozegrali niecałe pół rundy, nawet nie zdążyli się dobrze zaaklimatyzować. Wyniku na koniec sezonu też nie znamy, więc generalnie wróżenie z fusów typu baju baju pierdu pierdu. Od strony finansowej - tej dla nas ważniejszej w tym momencie - nie masz prawa nawet próbować podsumowywać pracy Gaszyńskiego, który ledwo zaczął, a której efektów NIE WIDZISZ, bo nie masz ZIELONEGO POJĘCIA jak wyglądają finanse Wisły na tą chwilę, a jak wyglądały jeszcze pół roku temu czy rok temu. Próbujesz wróżyć z fusów, a nie masz pojęcia (ja z resztą też) na ile facet rzetelnie wykonuje swoje obowiązki. Po prostu puszczasz pierda na forum nie popartego żadnymi racjonalnymi przesłankami. Facet referencje ma bardzo wysokie, wszak potrafił większy od Wisły (pod względem ekonomicznym) biznes postawić na nogi. Serce ma tam gdzie trzeba. To może dasz mu trochę czasu ....a, zamiast opluwać na forum bez żadnego powodu? Bez pozdrowień.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.05.2015 o godz. 23:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Również bez pozdrowień, ADIOS |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pobawię się w górnika:
Świadomie MAM NADZIEJĘ że nie. Ale nieraz swoim idiotycznym zachowaniem nieświadomie działało na szkodę ![]()
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy nasi dostali zielone ? pewne tak do 15 mieli czas, a jak nie to pewnie grali by na pół gwizdka
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Ja nie zarzucam braku sponsorów, bo wiem że znalezienie ich nie jest łatwe. Ja zarzucam mu to, że przychodząc TWIERDZIŁ, że sponsorów ma już znalezionych i w niedługim czasie będą podpisane umowy. Mamy połowe maja i.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A ze z kilkoma firmami sa prowadzone zaawansowane rozmowy.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
200 tys. za mecz...
Frekwencja, jak z ostatniego meczu (8445) ledwo to pokrywa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dramat. Sprzedanych było ponad 10 tys, ale i tak chała
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hm! Za Bednarza było więcej kibiców niż sprzedanych biletów, teraz jest widać odwrotnie. Co lepsze?
![]() ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisałem z telefonu. Miało być "Framat", wyszło jak wyszło, ale chyba nawet moja Nokia orientuje się w sytuacji Klubu.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez piotek : 21.05.2015 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Finanse. „Biała Gwiazda” planuje wyemitować obligacje i pozyskać w ten sposób około 4 mln zł. Klub sonduje potencjalnych nabywców.
Cytat:
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Nie wiem czy w naszej sytuacji, spłacanie zadłużenia nowym zadłużeniem jest dobrym pomysłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Widać nie mogą wziąc kredytu.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Akurat obligacje to na pewno tańsza forma finansowania niż kredyt. Więc jak już to konieczne, lepiej w ten sposób niż kolejna chwilówka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyli bierzemy nowe zobowiazania zeby miec czym splacac odsetki Telefonice (miedzy innymi).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Problemem przede wszystkim sa niesplacone zaleglosci, ktorych ekstraklasa nie pozwolila przedluzyc. Teraz podstawowym problemem jest wyzerowanie zaleglosci i zbalansowanie budzetu i wtedy mozna myslec o rozwoju. Oczywiscie obligacje pozwola rozlozyc te zaleglosci w czasie, co wydaje sie logiczne i potrzebne, jesli Wisla ma zaczac budowac liczaca sie w lidze druzyne.
Niestety takie postaci jak Smuda ciagna caly czas Wisle finansowo w dol. Nalezy tez podkreslic ze brak sponsora koszulkowego, gdy innze zespoly maja dwoch czy trzech, jest karygodnym zaniedbaniem. A niestety Cupial liczy na sponsora ktory od razu wylozy 1mln jurkow za sezon, co jest kosmiczna kwota biorac pod uwage obecna pozycje druzyny.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 26.05.2015 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
Aż trzyletni kontrakt dla Smudy był kolejnym "świetnym" pomysłem BC więc teraz niech sprzeda maybacha czy co tam ma i spłaci Franza.
Ostatnio edytowane przez arti : 26.05.2015 o godz. 19:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|