The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2015, 13:35
po co to wkleiłeś ? o co chodzi ? kto to jest ? spam ?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 12.05.2015, 14:05
Kerim kumaczu specjalnie dla Ciebie wytlumaczenie:
Tymczasem sztabowcy pewnego kandydata zorientowawszy się, że w II turze nie mają co liczyć na głosy wyborców Pawła Kukiza, postanowili "oddolnie" działać BYŁEM ZA PAWŁEM KUKIZEM, W II TURZE NIE DAM SWOJEGO GŁOSU NIKOMU!
Co za goście. Czego się nie tkną to spieprzą. W zawodach na największego pierdołę - niekwestionowane drugie miejsce
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 14:08
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Kerim kumaczu specjalnie dla Ciebie wytlumaczenie:
Tymczasem sztabowcy pewnego kandydata zorientowawszy się, że w II turze nie mają co liczyć na głosy wyborców Pawła Kukiza, postanowili "oddolnie" działać BYŁEM ZA PAWŁEM KUKIZEM, W II TURZE NIE DAM SWOJEGO GŁOSU NIKOMU!
Co za goście. Czego się nie tkną to spieprzą. W zawodach na największego pierdołę - niekwestionowane drugie miejsce
czyli spam , dzięki za wyjaśnienie , nie wklejaj tego tutaj , na shoutboxie gdzie trwa "burza mózgow" jak najbardziej
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 12.05.2015, 14:24
OK panie Miroslawie, nie bede jak pan nie bedzie spamowal tutaj. Deal?
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 14:30
daj przykład spamu ? zresztą o czym gadać ? wklejka żenada

a tutaj bronek "dobra rada" , to dzieje się naprawdę ?

Podczas swojego wiosennego spaceru, Bronisław Komorowski trafił na młodego człowieka, który zapytał go o przyszłość dla młodych obywateli.
Jak mam przeżyć za dwa tysiące?
— zapytał młody człowiek.
Weź kredyt, znajdź pracę
— odpowiedział urzędujący prezydent. Komorowskiego uratowała urzędniczka:
Musimy już iść
— zakrzyknęła odpychając chłopaka.
Zirytowany chłopak zakrzyknął za Komorowskim:
Pro Civili!

myślę że dobry tekst przemawiający do wyborców Kukiza , ja uważam że i tak bez problemu większość poprze Andrzeja Dudę ale wkleić nie zaszkodzi

http://blogrb.salon24.pl/646862,list...wyborcy-kukiza
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.05.2015 o godz. 14:50.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.05.2015, 14:53
Mirek- proste pytanie, zero-jedynkowe- jak zagłosuję na Dudę głosujesz na Kukiza na jesień?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 14:58
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Mirek- proste pytanie, zero-jedynkowe- jak zagłosuję na Dudę głosujesz na Kukiza na jesień?
wiesz że ja Pisowiec , i będzie potrzebne ogranie urbanoplatfusiarni , ale zapewniam że znajdę co najmniej trzech "leniwców kukizowców" których "zapędzę" do głosowania
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 12.05.2015, 14:59
Skoro nie masz zamiaru sam być gotowy na taki układ (jak to zostało nazwane, ja bym zapisał ugodę) po kiego grzyba wklejasz taki list? Faktycznie spam? Sztuka dla sztuki, będąca profanem?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2015, 14:59
Cytat:
Z PO bardziej chodzilo mi o to, ze w UK jakby istaniala tak "rzadzaca" partia to nie dotrwalaby do nastepnych wyborow. Stad to moje podkreslenie o biernosci spolecznestwa w Polsce. Dlatego tez napisalem, ze powatpiewam w sukces i przydatnosc JOWow w Polsce z jednego prostego powodu, o ktorym sam wspomniales - mentalnosci ludzi.
Ale zauważ, że każdy ma swoje problemy i mentalność Brytyjczyków - jak dla mnie - też jest zjebana. Ja wiem, że na zachodzie się żyje lepiej, mają tam socjal, jak chcą pracować to pracują i mogą godnie żyć, infrastruktura lepsza ale... no właśnie ale jak oni mogą głosować na partie, które są za pedałami, aborcją, wpuszczaniem brudasów do siebie. Nawet jak coś się dzieje - murzyn zarzyna ich żołnierza na ulicy - to dalej brną w tą swoją zjebaną tolerancję.
I my jako Polska mamy problemy i oni jako bogaty zachód mają swoje problemy, swoją propagandę medialną i upośledzenie umysłowe większości obywateli.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 15:02
Skoro nie masz zamiaru sam być gotowy na taki układ (jak to zostało nazwane, ja bym zapisał ugodę) po kiego grzyba wklejasz taki list? Faktycznie spam? Sztuka dla sztuki, będąca profanem?
nie pieprz głodnych kawałków , autor nie jest Pisowcem , nie porównuj sytuacji nieporównywalnych , czytaj ze zrozumieniem

"I nie jestem Dudą bezkrytycznie zachwycony, co dopiero wspominać o PiS. Tak jak Ty chcę zmiany."

kluczowe zdanie autora , ma to coś wspólnego ze mną ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.05.2015 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 12.05.2015, 15:05
Jak nazwałem Cię kiedyś Pisowcem strasznie zaprzeczałeś. Parę minut temu sam siebie tak określiłeś. Fakt, wyszedłem przed szereg. Myślałem, że dostatecznie sam siebie zdefiniowałeś. Myliłem się
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 15:07
Jak nazwałem Cię kiedyś Pisowcem strasznie zaprzeczałeś. Parę minut temu sam siebie tak określiłeś. Fakt, wyszedłem przed szereg. Myślałem, że dostatecznie sam siebie zdefiniowałeś. Myliłem się
powtórzę , nie pieprz głodnych kawałków , każdy na tym forum wie że jestem Pisowcem ( żeby nie było , nie mam i nie miałem nigdy nic wspólnego z partią , jakąkolwiek zresztą) , a Ty łaskawco nie wiesz i się wysilasz z "profanem"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.05.2015 o godz. 15:10.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 12.05.2015, 15:09
Ale będąc Pisowcem jesteś też wyborcą Pisu, jakim jest autor tego odezwu, listu czyż nie?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.05.2015, 15:13
W języku polskim zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery, przecinkow nie stawiamy w losowych miejscach, zdania budujemy z użyciem podmiotu i orzeczenia w ten sposób, by jasno przekazać swoją myśl. Przydatne tez jest używanie kropek, gdyż budowanie zdań wielokrotnie złożonych to nie jest Twoja mocna strona. Popracuj zarowno nad fleksją jak i stylem wypowiedzi, bo trochę robisz siarę wyborcom Andrzeja Dudy. Serdecznie pozdrawiam, język polski nie gryzie !
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 15:14
Ale będąc Pisowcem jesteś też wyborcą Pisu, jakim jest autor tego odezwu, listu czyż nie?
co by nie powiedzieć o autorze jest bardzo umiarkowanym wyborcą Pis-u , ja głosuję na Pis od 2005 roku ,chociaż w wielu sprawach byłem i jestem krytyczny, jednak porównywanie mnie z autorem to nieporozumienie

fialo do spania i do roboty , w przerwie do szkoły , żegnam
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 12.05.2015, 15:21
Jesteś tzw. Pisowcem-light. Drozd czy Gwiaździsty by się nie kompromitowali takim listo-apelem, z początkiem przypominającym do złudzenia poniedziałkowy spot gajowego maruchy. Wyborca PiSu czy PiSowiec- jaka różnica? I ten, i ten wrzucając kartę z krzyżykiem go popiera. Wrzucasz coś, czego sam nie jesteś w stanie dotrzymać- jak i cała partia. Złapałeś się na bardzo prowizorycznie zastawioną wnykę.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.05.2015, 15:32
Demokracja nie robi się lepsza od systemu głosowania.
Demokracja robi się lepsza od analizowania, myślenia i zaangażowania.

Gdyby ludzie, a szczególnie ówcześni młodzi ludzie więcej analizowali i myśleli w 2007 roku słoneczko Peru nigdy nie doszłoby do władzy.
A tak zabrali babci dowód (taki ówczesny fetysz antysystemowy) i przy okazji mocno nadwyrężyli gałąź na której siedzieli.
Co było wówczas do przewidzenia, tylko wystarczyło trochę pomyśleć.

Demokracja jest sztuką ugrywania możliwie dużej puli.
Jeżeli moje nie wygra w 100 % warto dać głoś na to co da 50 % (oczywiście oceniając na podstawie szerszej perspektywy niż poniedzielnowyborcze przebudzenie i obietnice). Zawsze jest to krok w dobrym kierunku.
Nie pójście na wybory, bo nie będzie moje w 100 % na wierzchu to jak oddanie 100 zł nieznajomemu by Ci kupił piwo w sklepie. W dziewięciu na dziesięć przypadków nie będzie ani piwa ani stówki.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 12.05.2015 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 15:38
Jesteś tzw. Pisowcem-light. Drozd czy Gwiaździsty by się nie kompromitowali takim listo-apelem, z początkiem przypominającym do złudzenia poniedziałkowy spot gajowego maruchy. Wyborca PiSu czy PiSowiec- jaka różnica? I ten, i ten wrzucając kartę z krzyżykiem go popiera. Wrzucasz coś, czego sam nie jesteś w stanie dotrzymać- jak i cała partia. Złapałeś się na bardzo prowizorycznie zastawioną wnykę.

zapamiętaj , nie jestem Drozdem czy Gwiazdzistym , jestem sobą i nie potrzebuję niczyjej klaki ,jak zrównujesz wpis autora z "poniedziałkowym bulem" to współczuję wyczucia , ja uważam że to dobry pomysł aby dotrzeć do wyborców Kukiza i zmieść ze sceny politycznej komora , a Ty i pozostali "antysystemowi" dalej wymyślajcie jak zrobić co by komor został na kolejne lata i urbanoplatfusiarnia z nim ,najlepszego
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 12.05.2015, 15:41
Rzecz w tym, że ja nie wyświadczam jako "antysystemowiec", bo nie jestem wyborcą Kukiza niedźwiedziej przysługi swoimi wpisami Bronkowi. Najlepszego
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.05.2015, 15:49
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
ja uważam że to dobry pomysł aby dotrzeć do wyborców Kukiza i zmieść ze sceny politycznej komora , a Ty i pozostali "antysystemowi" dalej wymyślajcie jak zrobić co by komor został na kolejne lata i urbanoplatfusiarnia z nim ,najlepszego
Kerim wrzucasz jakiś śmieszny apel w wiadomym celu. Chcesz nabić wynik dla Dudy. Po czym na zadane wprost pytanie czy oddasz głos na Kukiza w następnych wyborach zasłaniasz się, że jesteś pisowcem.
Gdzie tu sens i logika?
Ewidentnie Twojemu kandydatowi lepiej się wiedzie na tym forum, kiedy Ty się na nim nie wypowiadasz.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.05.2015, 16:15
Tu już nie chodzi o sam PiS, tu chodzi by pokazać miłośiwie panującym, że naród nie jest głupi i ślepy. Komorowski robi wszystko by się teraz przypodobać. Stal się jow-ialny Za chwilę jak sondaże będą niekorzystne, stwierdzi iż w Smoleńsku był zamach...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 16:41
Jagul a właściwie o co Ci chodzi ? kolejny "antysystemowiec" zatroskany o Dudę? , paradne

ABGwislakABG "Rzecz w tym, że ja nie wyświadczam jako "antysystemowiec", bo nie jestem wyborcą Kukiza niedźwiedziej przysługi swoimi wpisami Bronkowi. Najlepszego"

przełożysz na nasze ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.05.2015 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 12.05.2015, 16:55
On dalej nie rozumie umie.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 16:57
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
On dalej nie rozumie umie.
kolejny przydupas i klakier ? , co z wami ? a Ty miałeś nie spamować
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 12.05.2015, 17:02
Wiesz, nie wiem jak, jest, po , pisowsku.

Masz wyborców, Kukiza, rozumiesz , ? Za idiotów, którzy się nabiorą na sztuczny miód, jako stary miś. A tak, nie jest. Sam , ten apel , to abstrakcja , w którego , nie wierzysz, sam, Tym wyzywaniem, od "antysystemowców", i kombinowaniu, by, bul, wygrał, wybory ze spoconym, wąsem, jak zapuści , sam dobrze wiesz. To jest, ta niedźwiedzia , przysługa.

Sorry , szybko pisze , myśli chce , uchwycić.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 12.05.2015 o godz. 17:04.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 12.05.2015, 17:08
no to uchwyciłeś, po całości , myśli oczywiście
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.05.2015, 17:42
Jak głosowali więźniowie?

Areszt Śledczy Warszawa Mokotów Warszawa ul. Rakowiecka 37

1 Komorowski Bronisław Maria 57.43%
2 Kukiz Paweł Piotr 17.82%
3 Ogórek Magdalena Agnieszka 6.68%
4 Duda Andrzej Sebastian 6.44%
5 Palikot Janusz Marian 5.45%
6 Korwin-Mikke Janusz Ryszard 3.71%
7 Jarubas Adam Sebastian 1.24%
8 Kowalski Marian Janusz 0.50%
9 Wilk Jacek 0.50%
10 Tanajno Paweł Jan 0.25%
11 Braun Grzegorz Michał 0.00%

Areszt Śledczy Warszawa Ciupagi 1

1 Komorowski Bronisław Maria 53.24%
2 Kukiz Paweł Piotr 18.66%
3 Ogórek Magdalena Agnieszka 12.77%
4 Duda Andrzej Sebastian 6.29%
5 Palikot Janusz Marian 4.52%
6 Korwin-Mikke Janusz Ryszard 3.34%
7 Braun Grzegorz Michał 0.39%
8 Kowalski Marian Janusz 0.39%
9 Wilk Jacek 0.20%
10 Tanajno Paweł Jan 0.20%
11 Jarubas Adam Sebastian 0.00%

por. http://www.fronda.pl/a/najwieksze-po...iow,51295.html

Komorowski wygrał też w Korei Północnej, Białorusi i w Rosji
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.05.2015, 20:11
Świetny artykuł

Cytat:
Czego to dowodzi? Może więźniowie myślą, że jak Bronisław Komorowski zostanie prezydentem Polski, to na wzór Władimira Putina wypuści na wolność kilka tysięcy skazanych?
Jest prezydentem od 5 lat i co, wypuścił?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.05.2015, 20:19
https://twitter.com/Komorowski/statu...12734476115969

Polecam, oczywiście nie sam wpis Bula, ale komentarze
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2015, 20:52
Kukiz napisał(a):
Szanowni Kandydaci,
skoro zabiegacie o głosy mojego elektoratu to spotkajcie się z nim! Przyjmijcie zaproszenie do Hali Widowiskowo-Sportowej w Lubinie. To ta sama, w której odbywał się nasz wieczór wyborczy. Termin do ustalenia.
Spotkajcie się z ludźmi, którzy zapytają Was o naszą przyszłość. O Polskę. Zróbcie debatę, którą z przyjemnością poprowadzę. Odpowiedzcie na nasze pytania a wówczas każdy z nas będzię wiedział czy iść na wybory a jeśli tak to na kogo oddać swój głos.
Na tym własnie polega demokracja.
Co Wy na to? Emotikon smile
Duda:

U Bronka zapanowała cisza

p.s. https://www.youtube.com/watch?v=MuH2yhr8yTU
Ostatnio edytowane przez Coglin : 12.05.2015 o godz. 20:57.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów