The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2015, 08:43
88tajfun napisał(a):Wyświetl post
Nie za wesoło...

Wisła się pali! Starszyzna złoży wypowiedzenia?
http://futbolplus.pl/kraj/item/649-w...-wypowiedzenie
Przeczytales caly artykul
Można by było chociaż trocje w to uwierzyć gdyby nie ostatnie słowa..."Bednarz wroc"- większej ....a głupoty daawno nie czytałem...
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.05.2015, 08:50
Jak chcą niech odchodzą. Na siłe nikogo nie trzymają. Mowa o Głowackim, Brożku i kto jeszcze?
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.05.2015, 09:54
no , zwlaszcza po Brozku to bede plakal najbardziej
Odpowiedz cytując
88tajfun
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 09.05.2015, 11:14
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Przeczytales caly artykul
Można by było chociaż trocje w to uwierzyć gdyby nie ostatnie słowa..."Bednarz wroc"- większej ....a głupoty daawno nie czytałem...
Wrzucam jako ciekawostkę bo to portal naczelnego, twitterowego hejtera... właściwie wszystkiego co nie po jego myśli

To on wypuścił nieprawdziwą wiadomość o Smudzie u szejków, rozjechaną później przez wszystkich poważniejszych pismaków. Słowem - no stress
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.05.2015, 11:20
Zarządzanie Wisłą i opowieści nowych prezesów mi się kojarzą z polityką. Taki sam burdel, dużo obietnic bez pokrycia i wieczne problemy.
..
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.05.2015, 11:55
88tajfun napisał(a):Wyświetl post
Wrzucam jako ciekawostkę bo to portal naczelnego, twitterowego hejtera... właściwie wszystkiego co nie po jego myśli

To on wypuścił nieprawdziwą wiadomość o Smudzie u szejków, rozjechaną później przez wszystkich poważniejszych pismaków. Słowem - no stress
czyli kogo bo żadnych twiterów, fejsbuków i innych tam takich nie posiadam i nie zamierzam?
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 09.05.2015, 16:19
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Jak chcą niech odchodzą. Na siłe nikogo nie trzymają. Mowa o Głowackim, Brożku i kto jeszcze?
Oczywiście, na szpice puśmimy..... no właśnie NIE MAMY DRUGIEGO NAPASTNIKA. W obronie za Arka zagra.... no właśnie nie mamy drugiego takiego zawodnika, który pokieruje obroną.

Niestety, miał być prezes, a jest kolejny bajkopisarz, który mydli oczy słowami: będzie dobrze, sponsorzy są, niedługo podpisujemy umowę. Gaszyński nie różni się od łysego. Potwierdziło się moje zdanie o nim z początków jego "prezesowania".
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 09.05.2015, 18:39
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, na szpice puśmimy..... no właśnie NIE MAMY DRUGIEGO NAPASTNIKA. W obronie za Arka zagra.... no właśnie nie mamy drugiego takiego zawodnika, który pokieruje obroną.

Niestety, miał być prezes, a jest kolejny bajkopisarz, który mydli oczy słowami: będzie dobrze, sponsorzy są, niedługo podpisujemy umowę. Gaszyński nie różni się od łysego. Potwierdziło się moje zdanie o nim z początków jego "prezesowania".
a co On może
Jest tylko kolejna marionetka w rekach grubego z Myslenic...
A to ze mydli oczy po prostu probuje nadac trochę optymizmu w tym całym gownie...
Odpowiedz cytując
88tajfun
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 09.05.2015, 20:47
emjot napisał(a):Wyświetl post
czyli kogo bo żadnych twiterów, fejsbuków i innych tam takich nie posiadam i nie zamierzam?
Jacek Kmiecik

Ciekawie wygląda inna perspektywa. Mianowicie - dzisiejszy mecz to walka o lepsze kontrakty... w innych klubach
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Stary 09.05.2015, 23:44
Ciekawe informacje
https://twitter.com/KrystianKRK/stat...36704835825665
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 10.05.2015, 00:23
muerte napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe informacje
https://twitter.com/KrystianKRK/stat...36704835825665
Może BC zamienił marchewkę na kij. Przez 13 lat pompował w Wisłę kasę i nie było awansu do LM, więc wyszedł z założenia, że teraz zapłaci piłkarzom dopiero wtedy kiedy awansują. Taki drastyczny system motywacyjny a tak na poważnie, przerażające to jest... obyśmy nie skończyli jak widzew
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 10.05.2015, 00:37
Ten facet chyba był prezesem SKWK awansował na Viceprezidenta TS-u:/ Goście z SKWK dostają darmowe wejściówki na stadion to może powinni zacząć płacić aby finanse klubu się polepszyły? Dramat! ehhhh
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 10.05.2015, 00:43
widze ze pelikany łykaja ....czyli internet sie sprawdza
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 10.05.2015, 00:44
oki wstrzymuje się z osądem, czekam na oświadczenie TS Wisły.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 10.05.2015, 09:00
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
widze ze pelikany łykaja ....czyli internet sie sprawdza
Tylko ze to info praktycznie jest pewne w 100%...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 10.05.2015, 09:31
Robert Szymański v-ce prezes TSWisła w ostatnich dniach podburzał piłkarzy przeciw klubowi.Głowackiemu nakazał bojkot treningów bo nie płacą

Naprawdę wy wierzycie że Szymański coś nakazuje Głowie. Może piłkarze się postawili bo kasy nie ma ale wierzycie że Brożek Głowa Dudka dają się wkręcać Szymańskiemu

Macie pretensje do prezesa a mnie przeraża ilość ludzi na wczorajszym meczu. Gdzie ta ABG, gdzie od zawsze na zawsze. Dla mnie to jest przerażające i pokazuje w jak wielkim kryzysie jest Wisła. Brak pieniędzy od Cupiała sponsorów to jedno ale to co mnie naprawdę niepokoi to sytuacja w wśród kibiców. Jesteśmy skłóceni podzieleni jedni nie ufają drugim.

Piknik podejrzliwie patrzy na ultrasa , ultras lekceważy piknika. Każdy uważa że Wisła to My. Porobiły się grupy interesów i każdy chce coś ugrać.

Sytuacja jest chora i to My kibice jesteśmy w dużej mierze za to odpowiedzialni.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.05.2015 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 10.05.2015, 09:51
Oczywiście ze slowo" nakazal" jest pewnie mocno przesadzone ale...
Może bardziej chodzi o jakies dziwne powiazanie pomiędzy nim a pomysłem bojkotu treningu...
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.05.2015, 10:54
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę wy wierzycie że Szymański coś nakazuje Głowie. Może piłkarze się postawili bo kasy nie ma ale wierzycie że Brożek Głowa Dudka dają się wkręcać Szymańskiemu
Ktoś zawsze może piłkarzom dawać dobre rady, ale... Zawodnicy Wisły nie muszą wywierać nacisków w ten sposób. Bez ich dobrej woli, kolejnych ugód, klub nie dostanie licencji na kolejny sezon.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.05.2015, 11:37
SKWK woli Wisle w 3. lidze bo chce sie zrewanzowac za akademie pilkarska. Nie zalezy im na Wisle w pucharach tylko na rzadzeniu ich "ukochanym" klubem. I nie wciskajcie ludziom kitu o lykajacych pelikanach. Od starozytnosci wiadomo ze zasada dziel i rzadz dziala doskonale.
Myslicie ze frekwencja 8000 jest spowodowana tylko slaba gra pilkarzy? Mielismy juz gorsze sezony a frekwencja byla wyzsza. Jest to poklosie bojkotu i podniesienia cen biletow a do tego gra pilkarzy w tej rundzie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.05.2015, 11:41
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
SKWK woli Wisle w 3. lidze bo chce sie zrewanzowac za akademie pilkarska...
.......nij się w ten swój pusty łeb.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.05.2015, 12:47
http://allegro.pl/wisla-krakow-dudu-...323624500.html

wiem ze allegro, ale aukcja dotyczy polityki sporotwe-finansowej
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TRZEBINIAnin
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 11.05.2015, 15:35
Gaszyńskiemu można dopisać plusik, jest licencja na nowy sezon, także na puchary.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.05.2015, 15:37
TRZEBINIAnin napisał(a):Wyświetl post
Gaszyńskiemu można dopisać plusik, jest licencja na nowy sezon, także na puchary.
Dorzucam jeszcze:

Cytat:
Na Wisłę Kraków w zakresie realizacji ugód zawartych z pracownikami. Klub został jednocześnie zobowiązany do spłaty wszystkich ugód w uzgodnionych terminach bez prawa ich dalszego odraczania.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 11.05.2015, 17:32
Bardzo dobra wiadomość...
Natomiast trzeba teraz się zabrać bo nie ma mozliowsci przedluzania splaty ugod...
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.05.2015, 17:50
szprotson napisał(a):Wyświetl post
http://allegro.pl/wisla-krakow-dudu-...323624500.html

wiem ze allegro, ale aukcja dotyczy polityki sporotwe-finansowej
Co to za bełkot w opisie? Jaka umowa z "TS Wisła Kraków"? Sekcja piłkarska to Wisła Kraków SA i tylko z nią mogły być jakieś umowy.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 11.05.2015, 20:22
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Co to za bełkot w opisie? Jaka umowa z "TS Wisła Kraków"? Sekcja piłkarska to Wisła Kraków SA i tylko z nią mogły być jakieś umowy.
Dokładnie! Ciekawe co za jeleń to kupi
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 12.05.2015, 07:55
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
SKWK woli Wisle w 3. lidze bo chce sie zrewanzowac za akademie pilkarska. Nie zalezy im na Wisle w pucharach tylko na rzadzeniu ich "ukochanym" klubem. I nie wciskajcie ludziom kitu o lykajacych pelikanach. Od starozytnosci wiadomo ze zasada dziel i rzadz dziala doskonale.
Myslicie ze frekwencja 8000 jest spowodowana tylko slaba gra pilkarzy? Mielismy juz gorsze sezony a frekwencja byla wyzsza. Jest to poklosie bojkotu i podniesienia cen biletow a do tego gra pilkarzy w tej rundzie.
Dobrze ci kolega napisał …….nij się w łeb. Widzisz kto w ogóle prowadzi akcje marketingowe przed meczami, kto rozlepia plakaty na mieście ? Byłeś na stronie SKWK czytałeś ich tekst przed Górnikiem ?. Pewnie nie bo jesteś zapatrzony tylko w jeden punkt widzenia. A bojkot bardzo dobrze, że był bo z kibicami trzeba się liczyć a łysy buc miał nas gdzieś. Gdyby on tu dalej był to pewnie nie mielibyśmy nawet licencji na ligę. Nie mówiąc już o pucharach. Piszesz o frekwencji. Mogę cię zapewnić, że gdybyśmy walczyli teraz o mistrza i kupili w zimie ze trzy gwiazdy na każdym meczu byłoby po 22-23 tysiące. Niestety mamy takich kibiców jakich mamy.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 12.05.2015, 09:07
^^ Dziwne że od wielu miesięcy nie widziałem na mieście żadnego plakatu.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 12.05.2015, 16:21
PAC napisał(a):Wyświetl post
Dobrze ci kolega napisał …….nij się w łeb. Widzisz kto w ogóle prowadzi akcje marketingowe przed meczami, kto rozlepia plakaty na mieście ? Byłeś na stronie SKWK czytałeś ich tekst przed Górnikiem ?. Pewnie nie bo jesteś zapatrzony tylko w jeden punkt widzenia. A bojkot bardzo dobrze, że był bo z kibicami trzeba się liczyć a łysy buc miał nas gdzieś. Gdyby on tu dalej był to pewnie nie mielibyśmy nawet licencji na ligę. Nie mówiąc już o pucharach. Piszesz o frekwencji. Mogę cię zapewnić, że gdybyśmy walczyli teraz o mistrza i kupili w zimie ze trzy gwiazdy na każdym meczu byłoby po 22-23 tysiące. Niestety mamy takich kibiców jakich mamy.
No właśnie, powiedz mi tylko gdzie. Bo jak chodze po Krakowie tak plakatów naszych spotkać nie mogę.

A co do licencji - to nie przypadkiem SKWK najpierw chciało wy.......enia Gaszyńskiego na zbity pysk po kilku dniach urzędowania? Bo kółeczko wzajemnej adoracji się poczuło urażone, że prezes w zębach zaproszenia na spotkanie nie przyniósł? A przyznało się toto do błędu? Nigdzie nie widziałem ani słowa.

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 12.05.2015, 16:23
A czy koleczko wzajemnych adoracji ma sie przyznac do bledu i spowiadac tobie czy Gaszynskiemu?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów