The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2015, 20:45
ladek1989 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to Duda wypadł słabo. Dużo gadania o niczym, nie odpowiadał na pytania tylko umiejętnie uciekał od odpowiedzi, szczególnie przy pytaniach o środki, które miałby zrównoważyć koszty obniżenia wieku emerytalnego. Prezencję i tzw. gadane ma dobre, ale jeśli chodzi o merytorykę to mnie nie przekonał.
Przecież na to pytanie umiejętnie odpowiedział (na ile oczywiście może), że ma zamiar dobrać się do wielkich korporacji, które nie płacą podatku albo do banków, które umiejętnie odprowadzają pieniądze. Poza tym nie jest do końca powiedziane, czy wiek zostanie obniżony wszystkim a np będzie liczył się staż pracy, To nie Duda będzie wymyślał jak ma się to stać a właśnie eksperci, których ma powołać i będzie to ich zdanie (chyba, że uważasz słowa Balcerowicza za prawdę objawioną ). Dodatkowo fajnie odpowiedział, że od 8 lat mówi się tylko, że nic się nie da zrobić, że trza ludziom tylko zabierać i podnosić podatki! tak robił i będzie robił ten rząd. tzw. NIEDASIZM!

Każdy Prezydent musi mieć gadane, obecny bez kartki nawet tego nie potrafi a później ludzie śmieją się jak słyszą brednie o ofiarach Żołnierzy Wyklętych, albo jak w kwestii wyprawy japońskiej, gdzie całemu światu przedstawia wykrzykując słowa o Szogunie mówiąc o Generale tj. doradcy w sprawach wojskowych.

Ja uważam, że odpowiadał na wszystkie zadanie pytania zarówno w sprawie In vitro oraz w sprawie SKOK-ów, niestety Olejnikowa czy Pochanke próbowały go zdyskredytować wypowiedziami J. Kaczyńskiego czy też innych polityków PISu zapominając, że to on a nie oni startują na Urząd Prezydenta. Ciekaw jestem czy jutro na tej ich pseudodebacie znajdą się pytania o WSI czy o rozmowach przy ośmiorniczkach nagrane przez kelnerów tudzież co sądzi o słowach Pana byłego Ministra MSW Sienkiewicza Juniora(jak go określa Kukiz) o Państwie Polskim czyli, że istnieje tylko teoretycznie.
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 07.05.2015 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów