The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2015, 18:41
Jakiś Ty groźny
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.05.2015, 18:55
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja napisałem, że nie będę glosował ani na wielkie ani na małe gówno, ponieważ Polska zasługuje na coś więcej.

U jakich tuzów polskie prawicy? Co ty .......isz manipulancie?

I mam prośbę. Skoro się nie chcesz spotkać, tylko w głowie ci trolling internetowy to się od....... od mojej osoby i nie odpowiadaj na moje posty. Jesteś jebanym bytem internetowym, który ma za zadanie siać zamęt tak samo jak Andrzejek.
Tak tak, ty nie będziesz, bo Polska zasługuje, a w efekcie pod żyrandolem wielkie g.... . Taki właśnie jesteś.

Napisał ci Smuga jakich, tych którym PiS przeszkadza bardziej niż PO.

Trzeba było nie bluzgać na mnie w co drugim zdaniu to bym w życiu na ciebie uwagi nie zwrócił, a teraz już za późno. Jak będziesz bredził w stylu "wasz Andrzejek" to się spodziewaj reprymendy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.05.2015, 18:57
Bardzo zaluje ze nie może dojść do sytuacji w której Kowalski,Braun,Wilk czy JKM przekazują swoje glosy na Kukiza...
Oni zrobić nic nie mogą...On dzięki temu moglby...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 03.05.2015 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.05.2015, 19:00
Smuga, a po co mam szukać? Przecież wiadomo, że jak wódz powiedział, że Hadacz spoko to każdy leming przytakiwał. Czuby popierały czuba a teraz myślą, że normalni ludzie będą popierali czubów bo ręce podali Winnickiemu, Mikke czy uj wie co. Nie osądzajcie wszystkich swoją miarą.
Jakoś nie pamiętam żeby PiS lub jego wyborcy sie odcinali od największych czubów z pod krzyża, od tych krzykaczy pokroju Hadacza.

PS A co Ty mi tu wkleiłeś o tym RN i Kobylańskim? Kolejny jakiś super ekstra dowód na coś? Tylko przeczytałem i nie rozumiem co tam takiego tajemniczego.

Drogi drozdzie, reprymendy możesz udzielać swojemu chłopakowi a nie mi
Nie chcę mi się już z podejrzanym, śmierdzącym trollem dyskutować więc ignoruję cię agencie po-wski / pożyteczny idioto pisowski, jednym słowem, debilu. Żegnaj.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.05.2015 o godz. 19:02.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.05.2015, 19:16
Dla prawicowca Jaroo1 największe czuby spod krzyża to nie ci którzy sikali do zniczy, nie ci którzy przepychali siedemdziesięcioletnie babcie. Dla niego czuby to ci którzy nie chcieli żeby krzyż z tego miejsca zniknął. Czy jest sens cokolwiek komentować?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 03.05.2015, 19:29
Prezydentem będzie albo Bronisław Komorowski albo Andrzej Duda. Proste?
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 03.05.2015, 19:59
Ten tekst przekonał mnie aby zagłosować już w pierwszej turze na Dude.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 03.05.2015, 20:09
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Ten tekst przekonał mnie aby zagłosować już w pierwszej turze na Dude.
nie widzę w Twoim stwierdzeniu ironii , jeżeli to bez ironii to z ciekawości napisz dlaczego ?
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:13
To był własnie pokaz poziomu ironii prezentowanego tu już nie raz.
Kerim zostaje przy swoim o czym już rozmawialiśmy kilkukrotnie.
Do czasu aż nie przyszedł tu smuga i drozd mimo nerwów i ogromnej różnicy zdań dało się wymienić uwagi. Niestety, do czasu...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 20:19
To był własnie pokaz poziomu ironii prezentowanego tu już nie raz.
Kerim zostaje przy swoim o czym już rozmawialiśmy kilkukrotnie.
Do czasu aż nie przyszedł tu smuga i drozd mimo nerwów i ogromnej różnicy zdań dało się wymienić uwagi. Niestety, do czasu...

no to mnie wkręciłeś , nie jestem adwokatem Smugi czy Drozda ale przyznasz że ich poziom dyskusji nie odbiega od normy w przeciwieństwie do ostatnich "występów" użytkownika Jaroo1 , napisz merytorycznie co Ci przeszkadza bo nie rozumiem do końca Twojego stanowiska
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 03.05.2015, 20:31
Przejrzałem na oczy!

MÓJ GŁOS ZAWĘDRUJE DO:

PAWŁA KUKIZA!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:31
PS A co Ty mi tu wkleiłeś o tym RN i Kobylańskim? Kolejny jakiś super ekstra dowód na coś? Tylko przeczytałem i nie rozumiem co tam takiego tajemniczego.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:49
Może rzeczywiście coś ze mną nie tak, ponieważ dalej nie rozumiem Smuga o co ci chodzi. Co na tym filmiku masz takiego kontrowersyjnego?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 20:53
ciekawy sondaż , wygląda na bardziej wiarygodny niż te podawane pzez reżimowe sondażownie

http://pressmix.eu/2015/05/02/pilne-...nowszy-sondaz/
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 20:55
Sendecki jest stałym bywalcem bankietów organizowanych przez Kobylańskiego, który po cichu wspiera finansowo Ruch Narodowy. Teraz już rozumiesz? Jeżeli nie, to nie mam w zanadrzu żadnego pomysłu jak Ci, to wytłumaczyć.

Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 21:09
No i co w związku z tym? To, że jakiś dziadek (Kobylański) ma kolegę chorego psychicznie (Sendecki), który ma kolege chorego psychicznie (Hadacz) i ten dziadek ma jakies powiązania z RN a oni siłą rzeczy gdzieś tam, kiedyś tam spotkali się z tym całym Sendeckim to? Gdzie tu jest ten problem?
To mnie najbardziej rozbraja. Szukanie chuja do dupy wszędzie a u siebie wybielanie tego, że się pieniądze oddaje Żydom, że się jeździ na obrady Knesetu, lata w żydowskich jarmułkach, ze sie z Millerami bije pionę a Oleksego nazywa "lewicowym politykiem starszego pokolenia". Żałosne. Idź teraz kolejna aferę wysmaż bo jakiś no name Sendecki chodzil do szkoły z matką Tumanowicza czy .... wie co. PiSowska patologia.
drozd:
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 21:18
No i co w związku z tym? To, że jakiś dziadek (Kobylański) ma kolegę chorego psychicznie (Sendecki), który ma kolege chorego psychicznie (Hadacz) i ten dziadek ma jakies powiązania z RN a oni siłą rzeczy gdzieś tam, kiedyś tam spotkali się z tym całym Sendeckim to? Gdzie tu jest ten problem?
To mnie najbardziej rozbraja. Szukanie chuja do dupy wszędzie a u siebie wybielanie tego, że się pieniądze oddaje Żydom, że się jeździ na obrady Knesetu, lata w żydowskich jarmułkach, ze sie z Millerami bije pionę a Oleksego nazywa "lewicowym politykiem starszego pokolenia". Żałosne. Idź teraz kolejna aferę wysmaż bo jakiś no name Sendecki chodzil do szkoły z matką Tumanowicza czy .... wie co. PiSowska patologia.

Cytat:
09 kwietnia 2015 - to dzisiaj, a nie jutro jest dokładnie rocznica kiedy prezydenta zamordowali w pałacu prezydenckim - taka teza, o tym że to nie był zamach ani katastrofa, lecz wyrok stawiana jest przez środowisko portalu www.zamach.eu. Funkcjonariusze Służb Polskich mieli działać rozwścieczeni tym, że budżet WSI zamiast być rozdysponowanym między Polaków - został przez Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego przelany do Izraela. Ostrożne szacunki tego budżetu to około 300 mld dolarów.
Bystry obserwator polityki polskiej, obrońca Krzyża i celebryta Andrzej Hadacz był świadkiem jak dyplomatyczne służby niemieckie kilkadziesiąt minut po oficjalnym ogłoszeniu przez media rzekomej godziny katastrofy inicjują stawianie zniczy i kwiatów pod pałacem prezydenckim przy Krakowskim Przedmieściu w Warszawie. Ten wątek nie został podniesiony do tej pory - poza TELEWIZJĄ NARODOWĄ.
Obecnie trwa kampania prezydencka i się epatuje Polaków Jürgenem Rothem,niemieckim lewackim dziennikarzem, który po pięciu latach porusza pewne wątki zabójstwa Lecha Kaczyńskiego. Posiłkuje się materiałami Służb Niemieckich na temat zamachu smoleńskiego. Ciekawe, że żaden z dziennikarzy nie zadał pytania - co robiły te Służby pod pałacem prezydenckim? Dlaczego nie powiedziały, nie ostrzegły, chociaż o wszystkim wiedziały?
Masakra.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 03.05.2015, 21:22
się pieniądze oddaje Żydom, że się jeździ na obrady Knesetu, lata w żydowskich jarmułkach
Jaroo1 ksenofobie zrozum, że te pieniądze się po prostu Żydom należą. Podobnie jak należało zbudować Muzeum Historii Żydów Polskich, gdyż historia Polski to w dużej mierze historia Żydów - Polska jest ich ojczyzną. Nie można być polskim patriotą nie kochając Żydów.

Choroba psychiczna Korwin-Mikkego drastycznie się nasila. Tym razem prorosyjski zwolennik totalitaryzmu chce odebrać znacznej części obywateli prawo wyborcze, m. in. chce pozbawić głosu urzędników i osoby pobierające zasiłki!!! Wariat w akcji: http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...la,nId,1727331
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.05.2015, 21:42
Panowie, temat polityczny na forum Wisły Kraków zasługuje na coś więcej niż zajmowanie się jakimś chorym psychicznie Andrzejkiem który wspierał już wszystkie partie od bronienia krzyża na Krakowskim Przedmieściu przez występowanie na paradzie równości z Palikotem, proteście rolników (stał przy Izdebskim) czy teraz wsparciem Komorowskiego, dajcie sobie z nim spokój bo tego nie da się czytać ... Gość widać ma nierówno pod sufitem albo jest jakimś prowokatorem i tyle, szkoda czasu na zajmowanie się jego osobą, są ważniejsze tematy

http://natemat.pl/64987,andrzej-hada...ch-manipulacji

http://natemat.pl/133209,andrzej-spo...-znajoma-twarz
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.05.2015 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 03.05.2015, 22:06
To jest mocne.Hadacz o spotkaniu z szefem BOR https://www.youtube.com/watch?v=TH57hLb-tcs
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.05.2015 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 22:35
AYALA napisał(a):Wyświetl post
To jest mocne.Hadacz o spotkaniu z szefem BOR https://www.youtube.com/watch?v=TH57hLb-tcs
Coś jeszcze mocniejszego.

Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 03.05.2015, 22:35
Kerim chętnie odpowiem jutro.

Bronowianin ty głupia ..... wbij sobie do tego pustego łba że od tego kraju żyd nie powinien dostać złamanego grosza.
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 03.05.2015 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Stary 03.05.2015, 22:48
ty głupia ..... wbij sobie do tego pustego łba że od tego kraju żyd nie powinien dostać złamanego grosza
Możesz uzasadnić dlaczego? Oczywiście wszelkiego rodzaju odpowiedzi podszyte ksenofobią i prymitywnym nacjonalizmem, jak być może się domyślasz, nic nie wnoszą do dyskusji. Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 03.05.2015, 23:02
Dlatego, ze twym ojcem byl Hermann Goring.
Odpowiedz cytując
Arsenal
Member

Od: 03.2012

Stary 04.05.2015, 00:42
@Bronowianin
Nie wiem skąd taka miłość do Judaizmu ale przepraszam bardzo za co im mamy dawać pieniądze,stawiać muzea i pomniki?My?
Broniliśmy ich w czasie II wojny światowej.Kiedy Polskie królestwo było największe w Europie dawaliśmy im schronienie przed zachodnią europom.
Kiedy oni mają już swój kawałek świata i w dużej mierze zamieszkują też Stany Zjednoczone żyją pewnie w bardzo dobrych warunkach.
Więc czemu powiedz mi mamy im dawać to wszystko?
Nigdy nie stanowili oni dużej wartości etnicznej i raczej nie utożsamiali się z naszym narodem tak jak i teraz o nas zapominają więc skończ proszę tak miłować tych żydów.
Bo co oni zrobili takiego dla nas?
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Stary 04.05.2015, 01:01
Arsenal napisał(a):Wyświetl post
@Bronowianin
Nie wiem skąd taka miłość do Judaizmu ale przepraszam bardzo za co im mamy dawać pieniądze,stawiać muzea i pomniki?My?
Broniliśmy ich w czasie II wojny światowej.Kiedy Polskie królestwo było największe w Europie dawaliśmy im schronienie przed zachodnią europom.
Kiedy oni mają już swój kawałek świata i w dużej mierze zamieszkują też Stany Zjednoczone żyją pewnie w bardzo dobrych warunkach.
Więc czemu powiedz mi mamy im dawać to wszystko?
Nigdy nie stanowili oni dużej wartości etnicznej i raczej nie utożsamiali się z naszym narodem tak jak i teraz o nas zapominają więc skończ proszę tak miłować tych żydów.
Bo co oni zrobili takiego dla nas?
Oprócz tego, że wielu Polaków bohatersko pomagało Żydom, było również niestety wielu zdrajców i kolaborantów którzy ich zabijali lub zdradzali nazistom. Przez wieki nie obyło się bez pogromów żydowskich i tumultów. Wcale więc nie było tutaj raju dla Żydów - przypadki nietolerancji i zbrodniczości wobec ich społeczności są oczywiste.

To, że ktoś się nie utożsamiał z jakimś narodem nie ma żadnego znaczenia w tej sprawie. Jednak Twoja teza że byli rzekomo niewartościowi jest błędna - przedstawiciele Żydów byli członkami polskich elit. Dzięki ich wyższemu poziomowi wykształcenia czy kultury przez wieki przyczyniali się do rozwoju państwa polskiego. Zresztą polskie kompleksy względem Żydów, niechęć do nich, brały się właśnie z zazdrości, bowiem stanowili elitę, dzięki swej pracowitości, braku nałogów, wysokiej inteligencji, osiągali duże sukcesy, w tym także ekonomiczne. Dlatego część Polaków żywiła wobec nich resentyment - modelowym przykładem są kompleksy endecji, które cichutkim echem odbijają się w pewnych, wymierających już na szczęście kręgach, do dziś.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.05.2015, 07:23
YYy. Co to ma być?

Komorowski ma fanów w Norwegii?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.05.2015, 07:51
Raczej obserwatorów sytuacji. Tyle naszych tam zjeżdża, że nawet oni się interesują Gajowym Maruchą.

Co do wczorajszych wpisów jest mi naprawdę żal. Ludzie (poza ciężkim przypadkiem Bronowianina) określający się jako prawicowcy zamiast spędzić aktywnie dzień 3 maja bądź zważając na obecne czasy porozmawiać odnośnie aktualności Konstytucji obecnie, propozycjami zmian, przestrzeganiem zapisów czy pojawieniu się naruszeń i przedyskutować zdanie poszczególnych polityków ubiegających się bądź nie na urząd Prezydenta RP zrobiliście wczoraj wielkie gówno, które jakbym był moderatorem z chęcią bym posprzątał. Udało Wam się przebić zarówno Dudę (małe gówno) jak i Bronka (duże gówno). Tak jebnęliście nim, że od razu pojawiło się szambo.

Gratulacje "prawicowcy". Dobór daty znakomity. Winszuję.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 04.05.2015, 08:24
3/4 powyższej dyskusji świetnie obrazuje polskie społeczeństwo. Dać im igrzyska -Kukiz, Korwin Mikke ( mający zerowe szanse na ostateczny sukces) i skupią się na pierdołach a w ostatecznej rozgrywce wygra głos rozsądku czyli.... Komorowski. Gratuluję Panowie ( i być może Panie). Cała nieudolna kampania Bula ukierunkowana jest na dyskredytację Dudy, który być może nie jest idealnym kandydatem ale mimo wszystko x razy lepszym od obecnie urzędującego. Wszyscy zgodnym chórem twierdzą, że "każdy tylko nie Komorowski" po czym połowa ( podobno prawicowego elektoratu bo teoretycznie głównie takowy na tym forum jest) realizuje punkt po punkcie plan wyznaczony na tą kampanię przez stronników rządzącej partii. A oni ilu by ich nie było ( 25%?) na dzień dzisiejszy nie dyskutują nad tym komu oddać głos tylko niecierpliwie i być może w popłochu czekają na wybory.
Przecież Kukiz to Tymiński naszych czasów. Obiektywnie gość z dupy wzięty w polityce, na którym teraz nagle skupia się cała uwaga "ludu". Każde wybory prezydenckie mają zawsze dwóch potencjalnych zwycięzców. Polskie społeczeństwo od dawna jest podzielone. Wyborcy Komorowskiego nie zagłosują na Dudę i odwrotnie. Podczas kampanii nigdy nie pracuje się nad poparciem dla swojego a nad odebraniem głosów konkurentowi. Odebraniem głosów niezdecydowanych. Nie poprzez pokazanie swojego kandydata jako najlepszego ( bo w to już nawet byli pegieerowcy i lemingi nie wierzą) a nad pokazaniem, że mimo wszystko jest mniej zły niż konkurent. Wystawia się noname, który zawsze coś tam w I turze zgarnie a potem czeka jak w drugiej turze jego wyborcy nie mając "swojego" kandydata w II turze wybiorą przydomowego grilla. Zdecydowani i tak pójdą i drugi raz zakreślą to samo nazwisko.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 04.05.2015 o godz. 08:37.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.05.2015, 08:58
Cytat:
3/4 powyższej dyskusji świetnie obrazuje polskie społeczeństwo. Dać im igrzyska -Kukiz, Korwin Mikke ( mający zerowe szanse na ostateczny sukces) i skupią się na pierdołach a w ostatecznej rozgrywce wygra głos rozsądku
Jakbym czytał manifest z 89.
To może zagłosuj zamiast na dudę to na Kukiza lub Korwina. Przecież wiadomo, że żyd w drugiej turze polegnie z jak to ująłeś "głosem rozsądku". Czyli również realizujesz nieudolną politykę Bredzisława.
Cytat:
Przecież Kukiz to Tymiński naszych czasów. Obiektywnie gość z dupy wzięty w polityce, na którym teraz nagle skupia się cała uwaga "ludu".
A może elektrykiem naszych czasów. Przypuszczam, że ten gość z dupy wzięty żyje w tym chorym kraju 2 razy dłużej niż ty, a dawno temu spokojnie mógł s.......ić gdzie tylko chciał, stać go było. Tym samym jest bardziej wiarygodny niż bula i z dupy wzięty żyd.
W 2010 kandydował bez powodzenia z ramienia PiS na prezydenta Krakowa, uzyskał mandat radnego miasta. Nawet w Krakowie woleli czerwonego Jacka, od pacynki Prezesa. I takie coś miałoby być prezydentem kraju?
Ostatnio edytowane przez mtk : 04.05.2015 o godz. 09:14.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów