The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2015, 21:11
Co jest kerim, z czym się pogorszyło? Aaaa, że niby myślałem, że z trollem można się spotkać w świecie rzeczywistym? No to racja, może mi się pogorszyło skoro myślałem, że leming i agent PO robiący siarę PiSowi się ujawni w realu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 02.05.2015, 23:17
Hahaha k.o.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 02.05.2015, 23:35
kerim1906 i Jaroo1 ustawcie się przed którymś meczem Wisły i po problemie ... Wszystko sobie wyjaśnicie w cztery oczy na żywo

Data 9 maja (sobota) przed meczem z Górnikiem Zabrze pasuje Wam obu ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 02.05.2015 o godz. 23:42.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2015, 08:42
Hadacz oficjalnie POpiera gajowego https://www.youtube.com/watch?v=CBk9uvxJP-A
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.05.2015, 10:03
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Co jest kerim, z czym się pogorszyło? Aaaa, że niby myślałem, że z trollem można się spotkać w świecie rzeczywistym? No to racja, może mi się pogorszyło skoro myślałem, że leming i agent PO robiący siarę PiSowi się ujawni w realu.
Pewnie, że się podejrzanym zamulaczom ujawniał nie będzie. Ja przynajmniej nawet bym się nie zastanawiał. Jeżeli ktoś siedząc przed kompem nie potrafi na sobą panować to szans na eskalację fobii dawać mu nie można. Proste jak drut.

Kerim skoro naczelny prawicowiec chce się "spotykać" to widomy znak, że mu brakuje argumentów, a prowokacja do bluzgania nie wyszła. Kiedy po 10 IV zacząłem częściej się tutaj wypowiadać takich "propozycji" od tych najprawdziwszych dostawałem całe wory. Najpierw kulturalnie, oczywiście stosunkowo, aż do poziomu który trudno nazwać inaczej niż jaskiniowym.

Znowu argumenty z chuja od PiSowców. A co ma wykształcenie do polityki?

Z tego co wiem to mamy aktualnie prezydenta z wykształceniem wyższym w kierunku HISTORII! I co? Ćwok z wyższym wykształceniem nie umie pisać po Polsku, nie umie się wysłowić, ćwok po historii nie zna historii Polski, a może i zna ale ma w dupie Patriotów i liże rowa Jaruzelskiemu czy innym komuchom.
Właśnie ! A co ma wykształcenie do czegokolwiek. Szkoda, że Zenek spod blaszaka, który zawsze łota tylko polskie mózgotrzepy zaspał na rejestrację list z podpisami, bo wtedy zniknęły by wszystkie twoje dylematy.

Mamy takiego bo takiego wybrałeś, mało tego planujesz go wybrać na kolejną kadencję, bo lepsze wielkie g... niż małe g...
Więc bądź tak dobry i oszczędź już wszystkim swoich mądrości, choćby dla zdrowotności.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.05.2015 o godz. 10:23.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 03.05.2015, 10:21
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Hahaha k.o.
błysnąłeś ? jak rozumiem nie pierwszy raz ? naprawdę błysnąłeś

Jaroo1""Co jest kerim, z czym się pogorszyło? Aaaa, że niby myślałem, że z trollem można się spotkać w świecie rzeczywistym? No to racja, może mi się pogorszyło skoro myślałem, że leming i agent PO robiący siarę PiSowi się ujawni w realu."

he, he piszesz koleś , agent po robiący siarę Pisowi ? no to naczelny "prawicowcu" jak cie celnie określił Drozd powinieneś być szczęśliwy , kolejny który robi" żydom pisowskim" pod górkę , koleś się nie cieszy ? czyli brak kontaktu z rzeczywistością , pomieszały się priorytety , przypominam , twierdzisz że PIS jest żydowski i do niczego się nie nadaje , przypomnij sobie , to nietrudne

Drozd "Jeżeli ktoś siedząc przed kompem nie potrafi na sobą panować to szans na eskalację fobii dawać mu nie można. Proste jak drut. "

sprawa o tyle dziwna że zawsze jak pamiętam dyskutował poprawnie, to fakt zarzucał jakieś mityczne "szufladkowanie jego osoby" narzucanie poglądów , ale to szczegół , generalnie "wyglądał dobrze" co się stało w ostatnich dniach ? jak pisałem wcześniej nie poznaje go , ewidentnie szczytuje w zachowaniu

hubert.fan "Data 9 maja (sobota) przed meczem z Górnikiem Zabrze pasuje Wam obu ? "
he, he , trzeba wymyślić jakieś sygnały kontaktowe , ja będę miał w ręce Gazetę Polską a Jaroo1 Najwyższy Czas ,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 10:57
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
No ale Korwin przecież mówi prawdę- polityka antyrosyjska nie jest polską racją stanu- nie ta liga. Każdy kto chce nas wciągnąć w konflikt Polsko-Rosyjski zasługuje na natychmiastowe wydalenie poza granice kraju, ponieważ otwarcie chcę unicestwienia.

A to, że Korwin czasami powie coś takiego, że ręce automatycznie opadają, to już inna inszość. Jednak też czasami nie wiadomo jaki jest kontekst wypowiedzi.

Mi osobiście rzygać się chce, przez to, co przez ostatnie dni wyprawia niezalezna i tym podobne media. Przyznaję się, wole je czytać niż Newsweeka czy Politykę, ale nie mniej jednak to jak traktują innych kandydatów na urząd prezydenta jest conajmniej nieeleganckie. To mają być niby "niezależne" media? Tzn ja się nigdy nie łudziłem, że to tuby jednej partii- ale mogliby chociaż zachować jakiekolwiek pozory...

Pierwszy akapit dziwnie mi przypomina plany ugłaskiwania Putina po smoleńsku. Poważnie myślisz, że skala naszego konfliktu z Moskwą zależy od czegokolwiek innego niż widzi mi się Putina? Myślisz, że jak go będziesz hołubił to on odwdzięczy się tym samym? Z jego punktu widzenia tak. Zrobi Cię namiestnikiem wykonującym jego polecenia. Taki masz cel? I o jakim unicestwieniu piszesz bo to już kabaret.

Korwin gada co gada i właśnie za takiego namiestnika robi. Patrz fotka z Syrii.

Żeby móc zrozumieć Niezależną musiałbyś być na ich miejscu. Jak by ci raz w tygodniu przebijali opony nieznani sprawcy to mógłbyś lekko ze świrować.

Natomiast co do tratowania kandydatów. A kto ich wszystkich nazwał czeladnikami? To jest eleganckie? I to koleś który ma w haśle zgodę.

Republika i Niezależna to media prywatne utrzymywane z wpłat dobrowolnych, bez dotacji budżetowych bezpośrednich czy pośrednich. Więc są niezależne od establishmentu. Jak przestaną się podobać ludziom to padną. A kiedy się podobają? Kiedy dostrzegasz w nich alternatywę dla mentstreamu. A skoro w mentstreamie owa jedna partia jest czarna i śmierdzi to w niezależnych mediach jest lśniąca i pachnie. Czy to nie dziecinnie proste?

I nie oczekuj przesadnego obiektywizmu. Dziś już takie media nie istnieją, bo kasa rządzi. Obiektywne powinny być media publiczne za które płacą wszyscy. Jak są traktowani kandydaci w TVP? Nie masz obiekcji?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 11:51
Cytat:
Pewnie, że się podejrzanym zamulaczom ujawniał nie będzie.
Drozd, ja podejrzany? Ja jestem kibicem Wisły Kraków. To ty może jesteś podejrzany i kibicujesz jakimś judaszom albo PO skoro na meczu Wisły masz problem się spotkać.
Co do 9 maja to odpada. Mam trochę km do Krakowa i raczej rzadko teraz go odwiedzam. Częściej jestem na wyjazdach także jak kerim i drozd chcecie swoje mordy kłamliwe ujawnić to zapraszam na pw żeby się dogadać
Drozd i kerim, kibice Wisły Kraków, którzy mają problem spotkać się z bratem po szalu - a tak na prawdę internetowe ciule, które mają za zadanie siać zamęt w tym temacie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.05.2015, 11:56
Kampania nawet na TWSD forum wkracza w decydującą fazę

Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 12:27
Trzeba dojechać agentów żeby na jesieni było lżej
drozd:
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.05.2015, 12:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy akapit dziwnie mi przypomina plany ugłaskiwania Putina po smoleńsku. Poważnie myślisz, że skala naszego konfliktu z Moskwą zależy od czegokolwiek innego niż widzi mi się Putina? Myślisz, że jak go będziesz hołubił to on odwdzięczy się tym samym? Z jego punktu widzenia tak. Zrobi Cię namiestnikiem wykonującym jego polecenia. Taki masz cel? I o jakim unicestwieniu piszesz bo to już kabaret.
To nie tak. Smoleńsk to całkowicie inna historia. Śledztwo międzynarodowe pod egidą NATO powinno być, ale z tym rządem nie będzie to możliwe.
Uważam, że Putin- mimo propagandy amerykańskiej o rzekomym Aspargerze-jest bardzo inteligentnym i świadomym politykiem, a sam Kreml rozgrywa nas jak chce, bo ma przygotowane różne warianty w swoich działaniach na parę kroków do przodu. Dlatego działania partii władzy, która opiera się jedynie na populizmie i PR`rze w stronę ciemnego ludu, już na starcie skazana jest na porażkę - bo nie ma koncepcji długofalowej jak i sprecyzowanego poglądu na politykę propolską (bardziej dba o interesy Berlina niż Warszawy) . Jeśli taki Schetyna staje na czele MSZ`u, to co można zrobić, jak nie załamać rąk? To co powiedział o tych wojskach wyzwalających niemiecki obóz zagłady... było dyplomatycznym strzałem w głowę.
Ale nie tylko w tej stronie były kwiatki- Nie wiem po co Kaczyński, że swoją świtą mieszał się w wewnętrzne spawy obcego kraju. Ja sam popierałem Ukrainców, dopóki sami walczyli o swoje sprawy, gdy zaczeła się już w to mieszać Polska a szczególnie USA, zapaliła mi się ogromna lampka bezpieczeństwa. My jesteśmy za słabi na jakąkolwiek realizację zadań geopolitycznych- szczególnie powinniśmy być na to wrażliwy w kontekście naszej burzliwej historii. My jako kraj w momencie wkroczenia wojsk rosyjskich na Ukrainę powinniśmy ogłosić całkowitą neutralność a pomagać im powinniśmy wysyłając pomoc humanitarną, medyczną itp A nie , że Kowal lub Kaczyński występują na jakiś wiecach....

Żeby móc zrozumieć Niezależną musiałbyś być na ich miejscu. Jak by ci raz w tygodniu przebijali opony nieznani sprawcy to mógłbyś lekko ze świrować.

Natomiast co do tratowania kandydatów. A kto ich wszystkich nazwał czeladnikami? To jest eleganckie? I to koleś który ma w haśle zgodę.
Ale ja nie chcę rozumieć czy usprawiedliwiać pobudek "dlaczego,co i jak"- ja wymagam od gazety obiektywizmu- nawet opartego na własnych przekonaniach czy sprawach światopoglądowych. W innym wypadku jest to zwyczajna tuba propagandowa. A jaki w miarę myślący człowiek lubi, gdy mu się robi papkę z mózgu- czy to z jednej, drugiej, czy trzeciej strony?

Dla mnie "Bul" to po prostu debil sterowany z tylniego siedzenia, któremu gdy da się trochę samodzielności, robi sobie ogromną krzywdę i zwyczajnie się kompromituje. Jego słówa przepuszczam przez palce.

Republika i Niezależna to media prywatne utrzymywane z wpłat dobrowolnych, bez dotacji budżetowych bezpośrednich czy pośrednich. Więc są niezależne od establishmentu. Jak przestaną się podobać ludziom to padną. A kiedy się podobają? Kiedy dostrzegasz w nich alternatywę dla mentstreamu. A skoro w mentstreamie owa jedna partia jest czarna i śmierdzi to w niezależnych mediach jest lśniąca i pachnie. Czy to nie dziecinnie proste?
Ale ja chcę, by te niezależne media nie były tylko łaskawe dla swojego kandydata, ale też dla innych anty-mainstream'owych kandydatów.
I nie oczekuj przesadnego obiektywizmu. Dziś już takie media nie istnieją, bo kasa rządzi. Obiektywne powinny być media publiczne za które płacą wszyscy. Jak są traktowani kandydaci w TVP? Nie masz obiekcji?
No tu pełna zgoda. Ja żeby nie było. Ja głosuję na Brauna, aczkolwiek nie w pełni podzielam trochę ortodoksyjnej postawy. Sam jestem katolikiem, nie wstydzę się tego a wręcz jestem z tego dumny, nie mniej jednak wydaje mi się, że trochę spycha na boczny tor osoby, spoza kościoła- ale być może mój pogląd jest mylny, ze względu na niewystarczające zapoznanie się z treściami programowymi.
Jednak jestem tez realistą . W II turze zagłosuję na Dudę. Dla mnie największym złem i partią antypolską jest PO i Komorowski, więc tak czy siak nie trzeba mnie motywować by pójść w II turzekł. ALE skłamałbym, gdybym napisał, że w II turze oddam swój głos na kandydata, którego w pełni popieram- mimo, że jestem przede wszystkim lokalnym patriotą
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 03.05.2015 o godz. 12:50.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 12:50
Faktycznie

Nieistotne wybory usuwają się w cień, a tematem wiodącym staje się spotkanie z Jaroo1. Niech żyje "sympatia"

Ale poważnie.

Jeden z podstawowych problemów dalej nierozwiązany, powoduje on, że wszelkie dyskusje stają się jałową stratą czasu.

Jak kontrolować proces liczenia głosów, żeby tak jak w poprzednich wyborach nie dochodziło do "korekt" w protokołach zmieniających ich treść o 150 000 głosów. Jedna z członkiń którejś okręgowej komisji zrobiła takiemu protokołowi dwa zdjęcia . Różnica tyle właśnie wynosiła. Czy ktoś się na ten temat zająknął?

Czy macie jakieś pomysły oddolnej kontroli?

ps. Jaroo1 tylko nie wyskakuj z mężami zaufania z PiS bo pewnie chodzi ci to po głowie. Takie argumenty znamy z tvn i gw. a to przecież nie twoje środowisko .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.05.2015 o godz. 12:56.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 03.05.2015, 13:25
Ja czytając komentarze na profilu Komorowskiego nie boje się o kontrolę liczenia głosów, tylko liczbę ludzi.....zmanipulowanych przez media i nieświadomych na jakieko człowieka chcą głosować. To są na ogół starsi ludzie- po 50/60-tce mający kwiaty w zdjęciach profilowych i bawiący wnuki. Do nich przemawia tzw "Zgoda i bezpieczeństwo" bo sami pamiętają niespokojne czasy. PR`owcy Komorowskiego bezwzględnie to wykorzystują.
Do tych ludzi nie trafiają najprostrze argumenty o aktualnych wyskokach Komorowskiego- czy to chodzi o VAT, wiek szkolny, czy nawet emerytury. Dla takich ludzi wazniejsza jest walka "swiatopoglądowa"- bo wymaga ona jedynie zaangażowania emocjonalnego. Sprawy podatków, historii lub prawa, są zwyczajnie zbyt skomplikowane.

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.05.2015, 13:53
https://www.youtube.com/watch?v=Gv-Zg-a9jzM

Ogórek vs. Kajdanowicz hmmm w sumie to jestem w szoku.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 13:57
Pablo84 "Do nich przemawia tzw "Zgoda i bezpieczeństwo" bo sami pamiętają niespokojne czasy. PR`owcy Komorowskiego bezwzględnie to wykorzystują."

masz na myśli lata osiemdziesiąte ? no to cała ferajna resortowa i dekownicy z pzpr , nie dziwię się że są za

'zgodą i bezpieczeństwem" w wydaniu bula

Pablo84 "Jednak jestem tez realistą . W II turze zagłosuję na Dudę. Dla mnie największym złem i partią antypolską jest PO i Komorowski, więc tak czy siak nie trzeba mnie motywować by pójść w II turzekł. ALE skłamałbym, gdybym napisał, że w II turze oddam swój głos na kandydata, którego w pełni popieram- mimo, że jestem przede wszystkim lokalnym patriotą"

myślę że dla myślących to oczywiste

ABGwislakABG " Kampania nawet na TWSD forum wkracza w decydującą fazę"

zmieniłem kolejność dając ikonkę na początek , zgadzam się z Twoim postrzeganiem "tematu" czego wyrazem jest ikonka , mówi więcej niż długi wpis
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 14:01.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 14:14
To nie tak. Smoleńsk to całkowicie inna historia. Śledztwo międzynarodowe pod egidą NATO powinno być, ale z tym rządem nie będzie to możliwe.
Uważam, że Putin- mimo propagandy amerykańskiej o rzekomym Aspargerze-jest bardzo inteligentnym i świadomym politykiem, a sam Kreml rozgrywa nas jak chce, bo ma przygotowane różne warianty w swoich działaniach na parę kroków do przodu. Dlatego działania partii władzy, która opiera się jedynie na populizmie i PR`rze w stronę ciemnego ludu, już na starcie skazana jest na porażkę - bo nie ma koncepcji długofalowej jak i sprecyzowanego poglądu na politykę propolską (bardziej dba o interesy Berlina niż Warszawy) . Jeśli taki Schetyna staje na czele MSZ`u, to co można zrobić, jak nie załamać rąk? To co powiedział o tych wojskach wyzwalających niemiecki obóz zagłady... było dyplomatycznym strzałem w głowę.
Ale nie tylko w tej stronie były kwiatki- Nie wiem po co Kaczyński, że swoją świtą mieszał się w wewnętrzne spawy obcego kraju. Ja sam popierałem Ukrainców, dopóki sami walczyli o swoje sprawy, gdy zaczeła się już w to mieszać Polska a szczególnie USA, zapaliła mi się ogromna lampka bezpieczeństwa. My jesteśmy za słabi na jakąkolwiek realizację zadań geopolitycznych- szczególnie powinniśmy być na to wrażliwy w kontekście naszej burzliwej historii. My jako kraj w momencie wkroczenia wojsk rosyjskich na Ukrainę powinniśmy ogłosić całkowitą neutralność a pomagać im powinniśmy wysyłając pomoc humanitarną, medyczną itp A nie , że Kowal lub Kaczyński występują na jakiś wiecach....

Ale ja nie chcę rozumieć czy usprawiedliwiać pobudek "dlaczego,co i jak"- ja wymagam od gazety obiektywizmu- nawet opartego na własnych przekonaniach czy sprawach światopoglądowych. W innym wypadku jest to zwyczajna tuba propagandowa. A jaki w miarę myślący człowiek lubi, gdy mu się robi papkę z mózgu- czy to z jednej, drugiej, czy trzeciej strony?

Dla mnie "Bul" to po prostu debil sterowany z tylniego siedzenia, któremu gdy da się trochę samodzielności, robi sobie ogromną krzywdę i zwyczajnie się kompromituje. Jego słówa przepuszczam przez palce.

Ale ja chcę, by te niezależne media nie były tylko łaskawe dla swojego kandydata, ale też dla innych anty-mainstream'owych kandydatów.

No tu pełna zgoda. Ja żeby nie było. Ja głosuję na Brauna, aczkolwiek nie w pełni podzielam trochę ortodoksyjnej postawy. Sam jestem katolikiem, nie wstydzę się tego a wręcz jestem z tego dumny, nie mniej jednak wydaje mi się, że trochę spycha na boczny tor osoby, spoza kościoła- ale być może mój pogląd jest mylny, ze względu na niewystarczające zapoznanie się z treściami programowymi.
Jednak jestem tez realistą . W II turze zagłosuję na Dudę. Dla mnie największym złem i partią antypolską jest PO i Komorowski, więc tak czy siak nie trzeba mnie motywować by pójść w II turzekł. ALE skłamałbym, gdybym napisał, że w II turze oddam swój głos na kandydata, którego w pełni popieram- mimo, że jestem przede wszystkim lokalnym patriotą
Jak zwykle cały problem żeby znaleźć złoty środek. Niewtrącania się w czyjeś sprawy, a pilnowania własnych interesów. Jasne jest, że jesteśmy słabi, zwłaszcza osamotnieni. Jednak historia wiele może nauczyć. Teraz Putin wysłał ludziki do Donbasu, zajął Krym łamiąc międzynarodowe umowy od prawie roku trwa tam wojna wszyscy się głowią jak ją zatrzymać czy będzie eskalacja, w ogóle co dalej będzie. Niemcy, Francja, prezydent Europy wszyscy drapią się po czołach i efektu nie ma. A wystarczy przypomnieć rok 2008 i sytuację bliźniaczą, ba, nawet gorszą bo jak porównać możliwości Ukrainy i Gruzji. Gruzję Putin mógł zająć w dwa dni, kolumny czołgów były 20 km od stolicy. CIA miała plan ewakuacji Prezydenta wszystko to w dniu otwarcia IO w Pekinie. Sytuacja wydaje się beznadziejna, na pewno gorsza od tej z początku majdanu. Dlaczego Gruzja dalej istnieje? Przeprowadza wybory, nie ma zielonych ludzików? Okazuje się, że da się i Polska może działając w kooperacji z sąsiadami skutecznie zabiegać o wspólne interesy. Tylko trzeba przede wszystkim wiedzieć, że tak można, a w konsekwencji chcieć coś robić, a nie zasłaniać buźkę oczki i uszki jak to postuluje Mikke. No, bo nas unicestwią. Kaczyński pojechał na majdan nie na wycieczkę. Myślisz, że dlaczego Jaceniuk i Kliczko wzięli go do środka? Kim on dla nich był, żadnego stanowiska nie piastował dlaczego tak go uhonorowali? Bo on wtedy był symbolem. Symbolem tego co w 2008 zatrzymało wojnę w Gruji.

Niestety to już nie te czasy. Kasa zamordowała obiektywizm, ale jak to się mówi nie ma tego złego... dzisiaj nie wystarczy przeczytać jedną gazetę żeby mieć wiedzę. Musisz przeczytać dwie z przeciwnych rogów ringu i , tu pojawia się to dobre , samemu ocenić jaka jest prawda. To sprawia, że człowiek staje się bardziej krytyczny, analityczny, zastanawia się. A w konsekwencji trudniej nim manipulować. Wszystko to po warunkiem, że nie obetnie sobie jednej nogi twierdząc że którejś tam "tuby propagandowej" nie czyta. Najlepszy przykład z gajowym i krzesłem. Odpowiedz mi. Czy "wlazł na krzesło" czy "na specjalny podest do robienia zdjęć" ?

Też mi ciężko mając takiego reprezentanta ...

Tutaj pojawia się kłopot nierozwiązywalny czy przyjaciel mojego wroga może być moim przyjacielem i czyim jest większym moim czy mojego wroga. Jeżeli w mentstreamie kogoś pochwalą to po drugiej stronie włącza się czerwona lampka. I zaczyna się taniec . Pan Braun gdzie się dorobił bardziej chamskich epitetów bo przypuszczam ze i tu i tu odebrał porcję.

Kościół w Polsce jest spolegliwy, żeby nie powiedzieć pod butem poprawności politycznej. Dlaczego? To temat na inną dyskusję. A co myślisz o intronizacji? Co jak co ale Król by się przydał. Wcale nie zartuję.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 03.05.2015, 14:22
silver03 napisał(a):Wyświetl post
https://www.youtube.com/watch?v=Gv-Zg-a9jzM

Ogórek vs. Kajdanowicz hmmm w sumie to jestem w szoku.

Szczerze mówiąc to ja też Bardzo korzystnie pokazała się w tym wywiadzie, mimo paru prób wpakowania na minę. Widać, że jest elokwentną, inteligentną babką

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 14:36
Ja czytając komentarze na profilu Komorowskiego nie boje się o kontrolę liczenia głosów, tylko liczbę ludzi.....zmanipulowanych przez media i nieświadomych na jakieko człowieka chcą głosować. To są na ogół starsi ludzie- po 50/60-tce mający kwiaty w zdjęciach profilowych i bawiący wnuki. Do nich przemawia tzw "Zgoda i bezpieczeństwo" bo sami pamiętają niespokojne czasy. PR`owcy Komorowskiego bezwzględnie to wykorzystują.
Do tych ludzi nie trafiają najprostrze argumenty o aktualnych wyskokach Komorowskiego- czy to chodzi o VAT, wiek szkolny, czy nawet emerytury. Dla takich ludzi wazniejsza jest walka "swiatopoglądowa"- bo wymaga ona jedynie zaangażowania emocjonalnego. Sprawy podatków, historii lub prawa, są zwyczajnie zbyt skomplikowane.
Wiadomo, przecież określenie leming nie wzięło się z sufitu. Tacy potrafią argumentować tylko zbitkami wyrazów podanymi im przez propagandę na tacy. Tyle, że jest pytanie o skalę. Ile było tych wpisów 100? 1000? Bo różnica w wynikach głosowania na oficjalnych protokołach to 150 000 w jednej okręgowej komisji. Uważam że to poważniejszy problem.

Z tego co pamiętam to jesteś techniczny , dało by się policzyć wyniki na własną rękę szybciej niż dziadki z PKW? Oni sobie dają kilka dni...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 03.05.2015, 15:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Hadacz oficjalnie POpiera gajowego https://www.youtube.com/watch?v=CBk9uvxJP-A

Eugeniusz Sendecki napisał(a):
Pan się myli. Szkoda, że publicznie mówi nieprawdę. Sprawa Hadacza to jest wiwisekcja manipulacji medialnej przeciwko narodowi polskiemu robionej przez polityków. To jest autentyczny i uczciwy człowiek, który po prostu znalazł się w wielu sytuacjach, był świadkiem historii. Ujawnia prawdę o Polsce, Warszawie, pieniądzach WSI...
No, to koledzy „prawicowcy” także z tego forum mają teraz nie lada problem.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 16:07
kto to jest sendecki ?
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 16:20
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
kto to jest sendecki ?
Sendecki z wykształcenia jest lekarzem. Był dobrym znajomym nieżyjącego już Bohdana Poręby - reżysera i działacza Zjednoczenia Patriotycznego „Grunwald”. Obecnie związany ze środowiskiem Neon24.pl (dawny Nowyekran.pl). Prowadzi również od kilku lat Telewizję Narodową. Utrzymuje bliskie stosunki z Janem Kobylańskim - jednym z „donatorów” Ruchu Narodowego. Wielokrotnie z niejakim Janem Grudniewskim (kandydował w 2014 roku w wyborach samorządowych z list KNP) bywał na Teneryfie uczestnicząc w bankietach organizowanych przez wspomnianego Kobylańskiego.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 16:25.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2015, 16:21
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
kto to jest sendecki ?
To lekarz z warszawskiej izby wytrzeźwień.Ma swój kanał na YT https://www.youtube.com/watch?v=aJBcK-5tjGw
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.05.2015, 16:33
Polacy czczą Maja, ale nie wiedzą dlaczego.
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/powr...-wywiad/lykyzc
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 17:59
Smuga:
Cytat:
No, to koledzy „prawicowcy” także z tego forum mają teraz nie lada problem.
Kolejny "PiSowski" pies, który coś sobie ubzdurał. Wrzuca film z jakimiś dwiema osobami chorymi psychicznie po czym mówi, że "prawicowcy" (w cudzysłowie bo jakby inaczej, trzeba podkreślić pogardę do wszystkiego co nie prawdziwie prawicowe).
Żeby było śmieszniej na filmiku jest Andrzej Hadacz czyli największa ....a z pod krzyża, która była twarzą tamtego wydarzenia, twarzą bronioną przez PiS. Wtedy Andrzej był spoko. Teraz układ się zmienił, Andrzej gra swoją rolę i PiS gra swoją rolę, to i wyborcy PiSu / agenci PO tez odgrywają jakąś rolę. Różnica między pisowcami a normalnymi ludźmi jest taka, że tu - na normalnej prawicy - się myśli a nie akceptuje wszystko jak leming. W przeciwieństwie do was, pajaców, którzy kilka lat panu Andrzejowi by obciągnęli bo był "wasz", każdy normalny człowiek leje ciepłym moczem na tego pomyleńca.
No ale Smuga pisze, że ktoś tu ma problem ;/
Macie mózgi przemielone i gówno między uszami.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:03
Czyli do kogo był przekaz w tym filmiku z Andrzejkiem? Bo to jest lepsze niż Monthy Pyton

Andrzejek krewki obrońca krzyża teraz przejrzał na oczy i popiera tego przed, którym bronił krzyża. A najlepsze, że to ma świadczyć o jego wiarygodności.

A cecha wspólna? Wszyscy w co drugim zdaniu muszą wspomnieć jaki to PiS jest straszny i krwiożerczy. Oj trzęsą portkami, aż chyba za bardzo. No ale skoro mają taki poziom argumentacji to trudno im się dziwić. Zaraz zaraz przecież to nie był żaden POwiec, co klakier gajowego robi u "tuzów polskiej prawicy"? Czyżby dmuchali w ten sam gwizdek?

Zaczyna się wyjaśniać dlaczego dla takiego Jaroo1, wielkie g... kolejne pięć lat pod żyrandolem to żaden problem i dlaczego nagle dostał takiego amoku... Chłopaki zwyczajnie grają do jednej bramki z gajowym i resztą bandy nocnej zmiany. Dlaczego prawicowcu uważasz, że Andrzejek był "nasz"? I nasz to znaczy czyj? Kto postawił krzyż na Krakowskim Przedmieściu? Dlaczego stał tam trzy miesiące i nie było problemu, aż nagle problem się pojawił wraz z zaprzysiężeniem gajowego. Zawadzał, bo krzyż złu zawsze zawadza i wtedy zło się manifestuje, ale kto by pomyślał ze ktoś może sikać do płonących zniczy, a tak przecież było. Żeby to zakrzyczeć potrzebny był drący japę Andrzejek ze swoim milutkim spojrzeniem i kamera tvn. Więc skończ bredzić kolego Jaroo1 bo zaczynasz być tak przekonujący jak Andrzejek na wrzuconym filmiku
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.05.2015 o godz. 18:31.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 03.05.2015, 18:06
Jaroo1 ,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.05.2015 o godz. 18:09.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:09
Cytat:
Zaczyna się wyjaśniać dlaczego dla takiego Jaroo1 wielkie g... kolejne pięć lat pod żyrandolem to żaden problem i dlaczego nagle dostał takiego amoku...
Ja napisałem, że nie będę glosował ani na wielkie ani na małe gówno, ponieważ Polska zasługuje na coś więcej.

Cytat:
co klakier gajowego robi u "tuzów polskiej prawicy"?
U jakich tuzów polskie prawicy? Co ty .......isz manipulancie?

I mam prośbę. Skoro się nie chcesz spotkać, tylko w głowie ci trolling internetowy to się od....... od mojej osoby i nie odpowiadaj na moje posty. Jesteś jebanym bytem internetowym, który ma za zadanie siać zamęt tak samo jak Andrzejek.
drozd:
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:25
Smuga:

Kolejny "PiSowski" pies, który coś sobie ubzdurał. Wrzuca film z jakimiś dwiema osobami chorymi psychicznie po czym mówi, że "prawicowcy" (w cudzysłowie bo jakby inaczej, trzeba podkreślić pogardę do wszystkiego co nie prawdziwie prawicowe).
Żeby było śmieszniej na filmiku jest Andrzej Hadacz czyli największa ....a z pod krzyża, która była twarzą tamtego wydarzenia, twarzą bronioną przez PiS. Wtedy Andrzej był spoko. Teraz układ się zmienił, Andrzej gra swoją rolę i PiS gra swoją rolę, to i wyborcy PiSu / agenci PO tez odgrywają jakąś rolę. Różnica między pisowcami a normalnymi ludźmi jest taka, że tu - na normalnej prawicy - się myśli a nie akceptuje wszystko jak leming. W przeciwieństwie do was, pajaców, którzy kilka lat panu Andrzejowi by obciągnęli bo był "wasz", każdy normalny człowiek leje ciepłym moczem na tego pomyleńca.
No ale Smuga pisze, że ktoś tu ma problem ;/
Macie mózgi przemielone i gówno między uszami.
Człowieku Ty naprawdę straciłeś kontakt z rzeczywistością. Jeden z tych jak ich raczyłeś określić „chorych psychicznie” w promieniach hiszpańskiego słoneczka ściskał się i wymieniał uścisk dłoni z takimi osobnikami jak Winnicki, czy Zawisza. Mało tego, jak już pisałem Korwin-Mikke wpuścił przyjaciela Sendeckiego na swoje listy wyborcze w wyborach samorządowych. Zamiast w jakiś sposób odnieść się do tych faktów Ty wolisz rozmyć temat i niczym Niesiołowski wyskakujesz z hasłem „PiS”. Żeby, to jeszcze było w miarę kulturalnie, ale nie wolisz wyzywać ludzi od „psów”, „pajaców”, itp. A z tym myśleniem pojechałeś po bandzie. Czyżby jakaś zazdrość? Obserwując ostatnie Twoje posty dochodzę do wniosku, że chyba tak. Zestawienie słów „Jaroo” i „myślenie” w ostatnim czasie tworzy piękny oksymoron.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 18:27.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:29
O khurwa ściskał sobie ręce z Winnickim I Mikke, o ho ho - tak samo jak Kaczyński z Millerem sobie ściskali te ręce? Albo PiS z Żydami dając im polskie pieniądze?
Mogą sobie ściskać ręce z samym Św Janem Pawłem II ale dla tych "prawiców" z forum, jak to określiłeś, dalej będą jebanymi parówami. W przeciwieństwie do Andrzeja, który swego czasu był dla ciebie bożkiem, lub do Millera, który się zrobił spoko jak było trzeba. Pieprzeni hipokryci i kłamcy.
drozd:
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 03.05.2015, 18:37
W przeciwieństwie do Andrzeja, który swego czasu był dla ciebie bożkiem, lub do Millera, który się zrobił spoko jak było trzeba.
Albo sprostujesz, to kłamstwo albo poproś moderatorów o bana. Znajdź moją wypowiedź, w której kiedykolwiek napisałem, chociaż jedno słowo o Hadaczu.

Cytat:
Delegacja Ruchu Narodowego uczestniczyła w dniach 26 - 27 lipca w XVIII walnym zgromadzeniu Unii Stowarzyszeń i Organizacji Polskich Ameryki Łacińskiej. W skład delegacji weszły następujące osoby - kierująca Sekcją Kobiet Ruchu Narodowego Anna Holocher oraz członkowie Rady Decyzyjnej Ruchu Narodowego: Przemysław Holocher (honorowy prezes Obozu Narodowo-Radykalnego), Witold Tumanowicz (prezes Stowarzyszenia "Marsz Niepodległości"), Robert Winnicki (honorowy prezes Młodzieży Wszechpolskiej) i Artur Zawisza (wiceprezes Zarządu Głównego Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych). Podczas tej poprzedzającej części na wniosek prezesa Jana Kobylańskiego przyjęto rezolucję końcową, w ramach której znalazł się bardzo ważny punkt w brzmieniu: "USOPAŁ uważa za celowe utworzenie reprezentacji politycznej narodowej młodzieży polskiej, która powinna wziąć sprawy Ojczyzny w swoje ręce, by zapewnić Jej pomyślny rozwój na miarę tysiącletnich wartości narodowych i katolickich. Zebrani wyrażają sprzeciw zapowiedzią tłumienia młodzieżowego ruchu narodowego, pod pretekstem wojny z faszyzmem." Delegacja Ruchu Narodowego była więc oczekiwanym i mile widzianym gościem, z którym wiązane są duże nadzieje. Zawdzięczać to można zarówno własnym wysiłkom organizacyjnym z Marszem Niepodległości na czele, jak i wysokiej osobistej pozycji dwóch członków grupy doradców Ruchu Narodowego, którzy uprzednio uczestniczyli w pracach USOPAŁ, czyli prof. Ryszardowi Benderowi i red. Stanisławowi Michalkiewiczowi, i obecnie wnioskowali o udział delegacji Ruchu Narodowego w walnym zgromadzeniu. Wizualnym przejawem znaczenia delegacji Ruchu Narodowego był fakt zasiadania Roberta Winnickiego przy stole prezydialnym wraz z prezesem Janem Kobylańskim oraz reprezentantami kluczowych środowisk zaproszonych na walne zgromadzenie. Prowadzący obrady prezes Jan Kobylański zachęcał Ruch Narodowy do wzmożonej aktywności społecznej oraz rozważenia uczestnictwa w kolejnych zbliżających się wyborach (europejskich, parlamentarnych, samorządowych). W odpowiedzi na te zachęty Przemysław Holocher mówił: "następuje przebudzenie. Powolne, mozolne, ale napawa nadzieją. Marsz Niepodległości rozpalił dziesiątki tysięcy polskich serc. Wdarł się, trochę przemocą, do polskich domów i głosił: Polacy, jesteście u siebie, nie dajcie się manipulować. Ale dziesiątki tysięcy polskich serc to jeszcze za mało, to wielki krok milowy, ale musimy iść dalej. Dlatego Ruch Narodowy przystąpił do rozbudowy tego, co na zawsze miało być stracone i obiecuję, że dołożymy wszelkich starań, aby zrealizować nasz cel, który jest również celem wielu Polaków". Podczas osobistego spotkania z prezesem Kobylańskim delegacja Ruchu Narodowego dokładniej omówiła perspektywy rozwoju sytuacji w Polsce oraz możliwości współpracy pomiędzy krajem a emigracją. Delegacja Ruchu Narodowego zapewniła prezesa Jana Kobylańskiego o szacunku żywionym wobec niego oraz stałej intencji obrony jego dobrego imienia przed atakami kosmopolitycznego estabilishmentu usytuowanego w warszawskim Ministerstwie Spraw Zagranicznych.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 03.05.2015 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów