The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2015, 10:14
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Witam serdecznie

Pozdrawiam wszystkich, którzy zostali posądzeni o Drozdowość przez co mniej rozgarniętych.

Proponuję pójść za namową gajowego i załatwić sprawę w pierwszej turze.

Andrzej Duda prezydent na, którego Polska zasługuje.

A tym którzy dziwią się, że programu nie ma proponuję oprzytomnieć. Jedyny program na dzisiaj to pogonić złodziei takich jak ze skoku w Wołominie. Którzy najpierw nakradną a potem szukają kogo by za swoje przekręty oskarżyć.

witam! ten najmniej rozgarniety czyli wołominiak emj10 podkręcał temat , nie miałem problemu z posądzaniem o "drozdowość" , "problem" miała administracja po donosach wołominiaka emj10 , ale cóż taki charakterek małego donosiciela , a może o czymś nie wiem ? i to duży ....?
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.04.2015, 10:16
Przeciez to oczywiste, ze KAZDY kandydat na prezydenta, poza Duda, to wynalazek Komorowskiego aby Dudzie odebrac glosy...To jest grubymi nicmi szyte a Komorowski urasta do rangi wielkiego stratega o umysle Underwooda i rownie jak on bezlitosny...zastanawiam sie tylko ktory byl czyim pierwowzorem
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 30.04.2015, 10:23
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to oczywiste, ze KAZDY kandydat na prezydenta, poza Duda, to wynalazek Komorowskiego aby Dudzie odebrac glosy...To jest grubymi nicmi szyte a Komorowski urasta do rangi wielkiego stratega o umysle Underwooda i rownie jak on bezlitosny...zastanawiam sie tylko ktory byl czyim pierwowzorem
To nie POmysł szczynukowicza, a raczej starych bezpieczników kręcących sie koło żyrandola.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2015 o godz. 10:28.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.04.2015, 10:31
dalej nie rozumiesz ? w 1 turze głosuj nawet na Tanajno , nie ma to znaczenia , w 2 turze masz wybór , konserwujesz układ bula i nie idziesz na wybory , albo dajesz szanse na możliwość zmian czyli głosujesz na Dudę , proste i czytelne , wybór należy do Ciebie , to że wspierasz antysystemowców czy jak ich nazwać nie zmieni tego kraju
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.04.2015, 10:40
"to że wspierasz antysystemowców czy jak ich nazwać nie zmieni tego kraju"
Zmieni go obecny system?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.04.2015, 10:48
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
"to że wspierasz antysystemowców czy jak ich nazwać nie zmieni tego kraju"
Zmieni go obecny system?
nie wiem , ale antysystemowcy tego nie zrobią , nie licząc pompowanego kukiza nie maja łącznie 10 % , jedyną realną siła która może coś zmienić jest PIS oczywiście ze wsparciem szeroko rozumianej prawicy , czy to się uda ? śmiem wątpić , pompowany pewny siebie kukiz temu przeczy , uwierzył we własną wielkość i rośnie mu ego jak na drożdżach , pytanie czy uczestniczy w tym spektaklu służb świadomie czy nieświadomie ? ja uważam że świadomie , wywiady kukiza sprzed kilku tygodni a teraz to nieba a ziemia , zobaczymy , ja mam nawet obawy czy w tym kraju cokolwiek uda się zmienić łącząc siły ?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.04.2015, 11:24
Trzeba by przez miesiąc puszczać w eter wyłącznie Trwam. Mogą być tylko informacje. To tak jak z jaskiniowcami, siedzącymi tyłem do wyjścia z jaskini, święcie przekonanymi że ich cienie na ścianie to cała rzeczywistość.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 30.04.2015, 11:49
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
dalej nie rozumiesz ? w 1 turze głosuj nawet na Tanajno , nie ma to znaczenia , w 2 turze masz wybór , konserwujesz układ bula i nie idziesz na wybory , albo dajesz szanse na możliwość zmian czyli głosujesz na Dudę , proste i czytelne , wybór należy do Ciebie , to że wspierasz antysystemowców czy jak ich nazwać nie zmieni tego kraju
I tak wlasnie masz myslec...a poniewaz mysli tak wiekszosc to nic sie nie zmieni bo Tobie sie wydaje, ze wybor Dudy jest szansa na zmiany a ja wiem, ze ani z Duda ani z Komorowskim zadnych szans na zmiany nie ma...Lacznie na obu chce glosowac ok 70% spoleczenstwa...rece opadaja. Sami sobie ten uklad polityczny konserwujemy a potem zdziwieni, ze w kraju nic sie na lepsze nie zmienia.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.04.2015, 12:05
kuba.j.g. "ani z Komorowskim zadnych szans na zmiany nie ma"

to zdanie wymiata , przeczytaj co napisałeś , czy nie przerabiamy tego od co najmniej ośmiu lat ? a Ty piszesz coś takiego ? proszę ......
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.04.2015, 12:41
Cytat:
Więc jeszcze raz. Dla nie największym kurestwem, bandziorami, s....ysynami którzy okradają ten kraj i którego jestem naocznym świadkiem, jest ta mafia z Pomorza. Chodź sam mam w dupie PIS zagłosuje na niego z zamkniętymi oczami- bo mam ogromną nadzieję, że te jebane szmaty z PO zostaną rozliczone w ten sposób, że ludzie ich na widłach wyniosą. A jeśli ktoś porównuje PiS do PO to dla mnie z calym szacunkiem jest agitatorem na rzecz aktualnego systemu, bo ....a od Stonogi, Brauna po Sumińskiego przyznają, że z Kaczorami chociaż dało się rozmawiać i przynajmniej nie wkładali łba do koryta.
Zrozum, jeśli porównujesz PIS do PO to obrażasz inteligencję obecnych tu ludzi- żadna partia- oprócz SLD i tego czegoś od palikota nie zasługuję na tego typu porównania.
Myślimy podobnie z tymże ja stawiam kolejny krok w tym myśleniu i uważam, że PiS nikogo nie osądzi, że nie rozwali układu. I nie głosuję na prożydowskich polityków bo tu jest Polska a nie Izrael czy inne Niemcy.
Ale mam podejście takie jak Ty, na zasadzie "a niech wygrywają, może coś zmienią", tylko ja swojej łapy do tego dokładał nie będę z powyższych względów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.04.2015, 12:52

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 30.04.2015, 12:59
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ale mam podejście takie jak Ty, na zasadzie "a niech wygrywają, może coś zmienią", tylko ja swojej łapy do tego dokładał nie będę z powyższych względów.
Tylko potem nie biadol i nie kreuj się na „jedynego sprawiedliwego”. Pal licho 10 maja, bo tego dnia każdy powinien głosować zgodnie ze swoim sumieniem. Tak naprawdę prawdziwy bój rozegra się 24 maja, gdy do wyboru będziemy mieć dwie opcje: popełniającego różne błędy (jak każdy człowiek) Dudę, który, jednak ma potencjał do bycia lepszym politykiem niż jest w chwili obecnej i doszczętnie skompromitowanego Bula, który będzie „tarczą obronną” dla wszelkiego rodzaju sitw i mafii. Naprawdę chcesz tego drugiego?
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.04.2015, 13:00
Myślimy podobnie z tymże ja stawiam kolejny krok w tym myśleniu i uważam, że PiS nikogo nie osądzi, że nie rozwali układu. I nie głosuję na prożydowskich polityków bo tu jest Polska a nie Izrael czy inne Niemcy.
Oczywiście i nie zamierzam Cię przekonywać do niczego- sam będe głosował w II turze z niechęcią.
Nalezy sobie tez jednak czasami zadać pytanie, kto jest bardziej pro-żydowsk:i
PO, które chciało już 2 razy sprzedać lasy państwowe- ale by to zrobić musieliby wprowadzić poprawki do konstytucji , a nad tą zmianą głosowali o 0:45 w nocy.....
http://niewygodne.info.pl/artykul4/0...onstytucji.htm
http://niezalezna.pl/uploads/zdjecie...1421565955.jpg
https://wikileaks.org/gifiles/docs/1...-military.html
Czy mityczny PiS, który jest atakowany, gdzie głosował za ustawą o kombatantachi i wysiedleńcach wojennych- gdzie żydzi też na niej skorzystają. Jeśli masz trochę wyobraźni, wyobraz sobie w jaki sposób ta partia była by atakowana, gdyby głosowali przeciwko.

Jeśli to wg Ciebie świadczy, że PO to to sam co PIS, to ja ....a nie mam pytań.(piszę to w kontekscie II tury)
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.04.2015 o godz. 13:13.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.04.2015, 13:10
Cytat:
Naprawdę chcesz tego drugiego?
Po raz ostatni, logika. Jakbym chciał Bula to bym szedł głosować na Bula. Nie głosuję = nie wybieram ani tego ani tego.
A za teksty typu "nie głosując wybierasz Bula" dziękuję, bo takie coś to możecie wciskać debilom, którzy się dają manipulować a nie mi.

Cytat:
Jeśli masz trochę wyobraźni, wyobraz sobie w jaki sposób ta partia była by atakowana, gdyby głosowali przeciwko.
I o to chodzi. PiS nic nie może bo przecież by ich zjadły media hehe. Czyli idąc dalej, PiS musi być w układzie i tańczyć tak jak im zagrają w każdej ważnej sprawie bo inaczej by miał zły pijar. Za takie miękkie faje to ja dziękuję. Głosuję i pokładam nadzieję w ludziach, którzy nie będą marionetkami tylko ludźmi z charakterem i będą mówili prawdę, będą chcieli zmian radykalnych a nie popudrowania Polski to tu, to tam i siedzenia przy korycie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 30.04.2015, 13:14
Schetyna o przyjaźni z Kukizem: Może wejść do Sejmu kosztem PiS
http://wiadomosci.dziennik.pl/wybory...sztem-pis.html
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 30.04.2015, 13:20
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
kuba.j.g. "ani z Komorowskim zadnych szans na zmiany nie ma"

to zdanie wymiata , przeczytaj co napisałeś , czy nie przerabiamy tego od co najmniej ośmiu lat ? a Ty piszesz coś takiego ? proszę ......

To nie zdanie ale raptem czesc zdania...czego nie zrozumiales? Bo ja napisalem ze mnie wlasnie nie interesuje obecny uklad rzadzacy...Co to oznacza? Ze zaden z dwoch czolowych kandydatow, wbrew temu czego od nich oczekuja i na co licza ich zwolennicy, nie jest w stanie dokonac niczego ciekawego a juz na pewno nie tego czego od nich oczekujemy
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.04.2015, 14:09
zrozumiano, kuba.j.g. do spółki z Jaroo1 i resztą młodych gniewnych konserwują urbanoplatfusiarnie z bulem na czele , widzieliście spot komora dla młodych z logo ryanaira i wizzaira i hasłem "START DLA MŁODYCH" polecam
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 30.04.2015, 14:45
A za teksty typu "nie głosując wybierasz Bula" dziękuję, bo takie coś to możecie wciskać debilom, którzy się dają manipulować a nie mi.
No niestety dałeś się zmanipulować, a teraz odwracasz kota ogonem próbując temu zaprzeczyć. Fakty są takie, że armia probulowych urzędasów, lemingów i różnej maści „kolesi” nie będzie czekać z założonymi rękami i stać w rozkroku tylko pójdzie do urn i zagłosuje. Niska frekwencja w drugiej turze działa na korzyść Bula, czy tego chcesz, czy nie. Tym bardziej, że w sferze medialnej przewaga Bula nad Dudą jest ogromna i tylko zmobilizowanie się elektoratu pozostałych kandydatów może odwrócić tą niekorzystną dla Andrzeja kartę.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 30.04.2015, 15:00
Prawicowcy nie pójdą głosować, a jak wygra gajowy to winny będzie PiS . Bo nie przekonał do Dudy. Stara śpiewka pożytecznych.

Zresztą ważniejsze jest pilnowanie liczenia głosów. Zwłaszcza w pierwszej turze.

To nie zdanie ale raptem czesc zdania...czego nie zrozumiales? Bo ja napisalem ze mnie wlasnie nie interesuje obecny uklad rzadzacy...Co to oznacza? Ze zaden z dwoch czolowych kandydatow, wbrew temu czego od nich oczekuja i na co licza ich zwolennicy, nie jest w stanie dokonac niczego ciekawego a juz na pewno nie tego czego od nich oczekujemy

Że gajowy nie jest w stanie to wiadomo, ale skąd pomysł, że Duda również? Czyżby już był prezydentem?
Bo sobie nie przypominam.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 30.04.2015 o godz. 15:04.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 30.04.2015, 17:01
GwPrawda nadal w formie.
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...57280176_o.jpg
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.04.2015, 17:29
yarow napisał(a):Wyświetl post
GwPrawda nadal w formie.
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...57280176_o.jpg

ha, ha , a na marszu 11 listopada z bulem szło 60 tys by gówn....a
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.04.2015, 20:37
Myślę też, że część osób do pójścia na II turę i zagłosowania z bUlem na Dudę zniechęcili wyborcy PiSu a patrz.ac przez pryzmat tego forum zniechęcili nasi forumowicze PiSowscy.
Jak ktoś tu czyta na swój temat, że jest "prawicowcem", popiera ruskich agentów czy też sam jest ruskim agentem, jest pożytecznym idiotą, zwolennikiem PO, Komorowskiego generalnie urbanopolatfusów, i w ogóle, wiadomo jest niedojebany bo nie jest za PiSem, to walić takie coś.
Najpierw się Wam nie podoba wszystko co inne od PiSu, walczycie z tym a później w łaskę i jakieś szantaże emocjonalne stosujecie. Już to pisałem kiedyś, że jesteście takimi samymi lemingami jak te PeOwskie, tylko z drugiej strony barykady. Nawet jeśli Duda i PiS wygrają wybory to niewiele się w Polsce zmieni, wymienią się jedne świnie na drugie i jedne lemingi na drugich.
Taka właśnie Polskę chcecie budować. Nie Wielką Polskę, tylko swoją.
drozd:
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 30.04.2015, 20:46
gajowy w wysokiej formie https://www.youtube.com/watch?v=mtlQFNSt3W4
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2015 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.04.2015, 20:48
Jedno zasadnicze pytanie jesteśmy poważni, czy nie? Czy wybierając nomen omen jedną z najważniejszych osób w państwie kierujemy się forum? Z jednym, który podobnie szufladkuje ludzi (z grona PiSowców) nie jest mi po drodze. Nie mniej jednak sam mam własny, na szczęście sprawny rozum. Drugiej kadencji Gajowego Maruchy nie zdzierże, prędzej ocipieje jak Pelagia z pamiętnego skeczu kabaretu Tey.
Powód: urzadzenie_mobilne
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 30.04.2015 o godz. 20:54.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 30.04.2015, 21:10
Myślę też, że część osób do pójścia na II turę i zagłosowania z bUlem na Dudę zniechęcili wyborcy PiSu a patrz.ac przez pryzmat tego forum zniechęcili nasi forumowicze PiSowscy.
Jak ktoś tu czyta na swój temat, że jest "prawicowcem", popiera ruskich agentów czy też sam jest ruskim agentem, jest pożytecznym idiotą, zwolennikiem PO, Komorowskiego generalnie urbanopolatfusów, i w ogóle, wiadomo jest niedojebany bo nie jest za PiSem, to walić takie coś.
Najpierw się Wam nie podoba wszystko co inne od PiSu, walczycie z tym a później w łaskę i jakieś szantaże emocjonalne stosujecie. Już to pisałem kiedyś, że jesteście takimi samymi lemingami jak te PeOwskie, tylko z drugiej strony barykady. Nawet jeśli Duda i PiS wygrają wybory to niewiele się w Polsce zmieni, wymienią się jedne świnie na drugie i jedne lemingi na drugich.
Taka właśnie Polskę chcecie budować. Nie Wielką Polskę, tylko swoją.
Co się tak gotujesz? Nieprawdopodobne.

Albo zrobisz coś żeby gajowy nie wygrał czyli zagłosujesz na Dudę albo nie. I będziesz sobie dalej wmawiał, że Duda byłby jeszcze gorszy. Smutne.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 30.04.2015, 21:20
Jaroo zmień płytę, bo ta, którą grasz naprawdę już wszystkim się znudziła. Nikt Cię nie zmusza do poparcia kandydatury Dudy. To tylko i wyłącznie Twoja wola. Pisałem i podtrzymuję swoje zdanie ażebyś potem nie miał do nikogo pretensji i nie podnosił wielkiego larum z tego powodu, iż dalszym ciągu tkwimy w tym bagnie, co teraz sam uciekając od odpowiedzialności i mając w tej sprawie nie do końca czyste sumienie.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 30.04.2015, 21:25
Jaroo1 "wiadomo jest niedojebany"

a który to Pisowiec tak Cie potraktował , może pomyliłeś z kolesiami od palikota czy biedronia
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.04.2015, 21:28
ABGwislak, nie kieruję się forum, swoje wątpliwości co do PiSu i Dudy podawałem niejednokrotnie.

Drodz widzę po banicji w wysokiej formie:
Cytat:
I będziesz sobie dalej wmawiał, że Duda byłby jeszcze gorszy
Napisz mi kłamco gdzie ja twierdzę, że Duda będzie gorszy od Komorowskiego.

Cytat:
Pisałem i podtrzymuję swoje zdanie ażebyś potem nie miał do nikogo pretensji i nie podnosił wielkiego larum z tego powodu, iż dalszym ciągu tkwimy w tym bagnie, co teraz sam uciekając od odpowiedzialności i mając w tej sprawie nie do końca czyste sumienie.
Koleżko drogi, nie będziesz mi pisał co mogę czego nie mogę i kiedy mam czyste sumienie a kiedy nie.
Miałbyś do wyboru PO i SLD, co wybierasz? No właśnie. I teraz sobie wbij do głowy, że dla mnie Żyd Duda jest "tak samo" kompetentny i polski jak SLD.
Po prostu nie wybieram między wielkim gównem Bulem a małą kupką Dudą. Potrafisz zrozumieć takie podejście?
drozd:
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 30.04.2015, 21:30
gdyby w 2011 r. obowiązywały JOW (główny postulat Kukiza), to PO miałaby dziś 306 posłów (66,5 proc. miejsc), a PiS – 151 (32,9 proc.), czyli o ośmiu mniej.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 30.04.2015, 21:35
Wiadomo, że JOWy to poletko dla kupowania głosów nie koniecznie za obietnice wyborcze. Kombinacji z okręgami itd.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów