The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2015, 10:58
Juz spiesze z odpowiedzia. Mam wlasny rozum i sam potrafie zinterpretowac dane wypowiedzi politykow, ich dzialania badz ich brak dzialan. Nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat.
Czytam ksiazki. Nie wspieram zadnej partii choc nie ukrywam, ze swiatopoglodowo sklanialbym sie ku Ruchowi Narodowemu ( choc nie wszystko mi sie podoba ) a gospodarczo ku Korwinowi ale zebym je wspieral to musialyby wyeliminowac to co mi sie w nich nie podoba a raczej nikle na to szanse.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 16.04.2015, 11:00
emj10 napisał(a):Wyświetl post
W końcu wPolityce jako spółka córka centrali SKOK nie może zbytnio wychylać się poza główną linię partii
śmieszna ta dyskusja o Korwinie , jaki koń każdy widzi i ma swoje zdanie , ale wołominiak nie daruje sobie , jest okazja trzeba dopieprzyć Pisowi , takie fobie się leczy , ale jak sam pisał został wydymany przez PIS w Wołominie ( startował na radnego czy tam innego?) i trauma pozostaje , wyrazy współczucia cokolwiek nieszczere składam
wiesniak842 "nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat"

jasne że nie potrzebujesz , widziałem Twoją dyskusję na shoucie kilka dni temu , ładnie spijaliście sobie z dzióbków jak to w drugiej turze zagłosujecie na bula oddając pusty głos albo nie idąc wcale na drugą turę , bardzo odkrywcze i przyszłościowe, kolejne 5 lat bula pod żyrandolem , więcej takich i będzie git
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.04.2015 o godz. 11:04.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.04.2015, 11:20
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Juz spiesze z odpowiedzia. Mam wlasny rozum i sam potrafie zinterpretowac dane wypowiedzi politykow, ich dzialania badz ich brak dzialan. Nie potrzebuje zadnego szmatlawca do pomocy w wyrabianiu wlasnej opinii na jakis temat.
Czytam ksiazki. Nie wspieram zadnej partii choc nie ukrywam, ze swiatopoglodowo sklanialbym sie ku Ruchowi Narodowemu ( choc nie wszystko mi sie podoba ) a gospodarczo ku Korwinowi ale zebym je wspieral to musialyby wyeliminowac to co mi sie w nich nie podoba a raczej nikle na to szanse.
No bardzo fajnie, tylko w ten sposób nie da się nic w Polsce zmienić. Jest takie powiedzenie "Nieobecni nie mają racji". Nie głosujesz to tak naprawdę nie bierzesz czynnego udziału w życiu kraju. Bo niestety nikt za nas tego nie zrobi. Ja też mam swoje przemyślenia, są rzeczy które mi sie podobają i są które nie. Mało jest takich wyborców, którym sie wszystko podoba w 100 %. I tak jest na całym świecie. Ale dokonuje się wyboru, zliczając wszystkie "za" i "przeciw" i głosuje się, czasem nawet krzywiąc się.

A, ze kandydaci nie przebierają w środkach to możemy mieć niezły ubaw:

http://wpolityce.pl/polityka/241088-...-partii-korwin

Ciekawe dlaczego papieża JP II nie wkleił. Czyzby przez te swoje nieslubne dzieci ? No, ale skoro moskiewski dupowłaz wkjleił Reagana i Piłsudskiego, którzy tą hołotę gonili ostro, to wszystko jest możliwe. Ale Jan III Sobieski też jest , chyba dlatego że nie miał skanu Chrobrego albo Mieszka
Na bilbordzie zabrakło zdecydowanie Bieruta i jesli już jakiegoś króla to tylko Stanisława Augusta Poniatowskiego
Myślę, ze internauci zrobią mu taki bilboard z tymi postaciami
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 16.04.2015 o godz. 11:30.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2015, 11:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No bardzo fajnie, tylko w ten sposób nie da się nic w Polsce zmienić. Jest takie powiedzenie "Nieobecni nie mają racji". Nie głosujesz to tak naprawdę nie bierzesz czynnego udziału w życiu kraju. Bo niestety nikt za nas tego nie zrobi. Ja też mam swoje przemyślenia, są rzeczy które mi sie podobają i są które nie. Mało jest takich wyborców, którym sie wszystko podoba w 100 %. I tak jest na całym świecie. Ale dokonuje się wyboru, zliczając wszystkie "za" i "przeciw" i głosuje się, czasem nawet krzywiąc się.
To wlasnie przez takie "pseudowybory" i partyjniactwo nic nie dalo, nie da, i nie bedzie sie dalo zmienic. Co ci po wyborach? Nawet niech Pis wygra to i tak nie bedzie mial wiekszosci. O ile wygra bo przeciez wybory falszuja Wyborami z obecna ordynacja to gowno bedzie mozna zmienic za przeproszeniem.
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.04.2015, 11:52
Cytat:
ładnie spijaliście sobie z dzióbków jak to w drugiej turze zagłosujecie na bula oddając pusty głos albo nie idąc wcale na drugą turę , bardzo odkrywcze i przyszłościowe, kolejne 5 lat bula pod żyrandolem , więcej takich i będzie git
Widzę że Ty dalej nie jesteś w stanie dopuścić do siebie myśli że istnieje ktoś kto nie popiera żadnego z kandydatów, a wybieranie mniejszego zła go nie obchodzi.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 12:02
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Widzę że Ty dalej nie jesteś w stanie dopuścić do siebie myśli że istnieje ktoś kto nie popiera żadnego z kandydatów, a wybieranie mniejszego zła go nie obchodzi.
ok , żyj dalej z większym złem czyli bulem i urbanoplatfusami z zeteselem w sojuszu, konserwuj obecną rzeczywistość a jak się ożenisz i skończysz 30 lat to nie płacz że żyjesz w takim a nie innym kraju i trzeba wyjeżdżać jak to zrobił wieśniak842
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2015, 12:05
Ale ja wyjechalem w 2006 za PiSu
Padre1906
Senior Member

Stary 16.04.2015, 12:07
No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju.
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 12:10
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ale ja wyjechalem w 2006 za PiSu
ha, ha , dobre , jesteś z tego rzutu ciekawego świata ,pisałem już że zrobiłeś dobry ruch , jak masz czas to "wesprzyj" kolegów w kraju w drugiej turze

Padre1906 "No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju."

a może warto sprawdzić i się przekonać ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.04.2015 o godz. 12:13.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.04.2015, 12:57
No tak, bo PiS i Duda to gwaranty diametralnej zmiany rzeczywistości i polepszenia sytuacji w kraju.
Nie, gwarantem jest Korwin we współpracy z Putinem i Łukaszenką.
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 13:20
http://wpolityce.pl/polityka/241107-...ia-a-nie-usaaś

Korwin , Kowalski z tekstami powyżej , Braun z popierającym go komandorem rajdu Katyńskiego węgrzynem , co to jest ? jakaś plaga "prawicowych" kandydatów ?
Padre1906
Senior Member

Stary 16.04.2015, 13:54
Cytat:
a może warto sprawdzić i się przekonać ?
Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy.

Cytat:
Nie, gwarantem jest Korwin we współpracy z Putinem i Łukaszenką.
Dalej wałkujesz tekst o tym że jest przyjacielem Rosjan dlatego że powiedział że Polsce przydałby się taki prezydent jak Putin?
W sumie, nie przydałby się?
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.04.2015, 13:56
Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy.

Dalej wałkujesz tekst o tym że jest przyjacielem Rosjan dlatego że powiedział że Polsce przydałby się taki prezydent jak Putin?
W sumie, nie przydałby się?
Tylko nie pisz ze taki gość jak JKM Ci odpowiada
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 13:58
Padre1906 "Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy"

wątpliwości jakieś ? konkrety? będę zobowiązany jak podsumujesz krótko te 15 miesięcy , odniosę się
Padre1906
Senior Member

Stary 16.04.2015, 13:59
Nie, dlatego nie głosuje na niego. Chodziło mi o wypowiedź na której Gwiaździsty opiera swoja teorie o miłości Korwina do Putina.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.04.2015, 14:18
Nie, dlatego nie głosuje na niego. Chodziło mi o wypowiedź na której Gwiaździsty opiera swoja teorie o miłości Korwina do Putina.
Mało było w wypowiedziach tych jego bzdur ? łącznie z bronieniem Kremla przy zestrzeleniu samolotu malezyjskiego. Nie mam czasu szukać teraz tych jego dyrdymałów kiedy wchodzi Moskwie do dupy bez wazeliny na każdym kroku. Jego bzdety o dążeniu Amerykanów do wojny podczas gdy ruska hołota napadła na sąsiedni kraj i straszy innych naokoło.
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 14:33
dobra Padre1906 nie daje rady merytorycznie tylko tak" Sprawdzaliśmy już jak wyglądają ich rządy."

podsumujmy

1.PKB rosło ponad 6% rocznie

2.w latach 2005-2007 powstało 1,2 mln miejsc pracy

3.spadło bezrobocie

4.niska inflacja,złoty stabilnie poniżej 3,5 euro, tania benzyna

5.zlikwidowano podatek spadkowy

5.obniżono składke rentową , wzrosły pensje

6.obniżono podatek dochodowy od osób fizycznych

7.pozyskano prawie 70mld z europy na lata 2007-13

8.becikowe, dłuższe urlopy, dożywianie dzieci 500 mln

9.powołał CBA

10.zlikwidował wsi

tak na szybko
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 16.04.2015 o godz. 14:37.
Padre1906
Senior Member

Stary 16.04.2015, 14:51
Nie nie daje rady merytorycznie, tylko siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie. Będę miał chwilę to napisze Ci co i jak.
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 14:58
Padre1906 "siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie"

lekceważysz rozmówców , jak się odrobisz skrobnij coś w odpowiedzi , dodam że coś takiego o PIS napisałem pierwszy raz na tym forum , na Twoje"wyrażne życzenie" tak gwoli ścisłości , nie przepracuj się
63.5 Kg
Senior Member

Stary 16.04.2015, 15:29
Nie nie daje rady merytorycznie, tylko siedzi w pracy i zajmuje się ważniejszymi rzeczami niż rozmowy z zakochanymi w PiSie. Będę miał chwilę to napisze Ci co i jak.
Widzisz ja mysle tak samo jak Gwiazdzisty a mam PIS w dupie...
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 16.04.2015, 16:38
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Widzisz ja mysle tak samo jak Gwiazdzisty a mam PIS w dupie...
Chyba jednak nie, bo wierzysz ciągle w raport tow. Anodiny ws. Smoleńska. Jesteś o ile się nie mylę wyznawcą teorii "pancernej brzozy" i innych teoriom przeczącym prawom fizyki z tego raportu, takich jak np. że znalezione na wraku próbki TNT pochodzą od pasty do butów itp. laskowych stwierdzeń. No chyba, ze zmieniłeś zdanie i nie dałeś się nabrać na kolejną wrzutkęze zmanipulowanymi stenogramami taśm.
63.5 Kg
Senior Member

Stary 16.04.2015, 18:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Chyba jednak nie, bo wierzysz ciągle w raport tow. Anodiny ws. Smoleńska. Jesteś o ile się nie mylę wyznawcą teorii "pancernej brzozy" i innych teoriom przeczącym prawom fizyki z tego raportu, takich jak np. że znalezione na wraku próbki TNT pochodzą od pasty do butów itp. laskowych stwierdzeń. No chyba, ze zmieniłeś zdanie i nie dałeś się nabrać na kolejną wrzutkęze zmanipulowanymi stenogramami taśm.
Odpowiem krotko...
Nie wierze w zamach a wierze w ogromna chec i potrzebe wyladowanania za wszelka cene...
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.04.2015, 19:24
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Odpowiem krotko...
Nie wierze w zamach a wierze w ogromna chec i potrzebe wyladowanania za wszelka cene...
Sekta Antka Macierewicza jedzie na Smoleńsku już 5 lat ,także się nie przejmuj
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 16.04.2015, 19:42
z tego ostatnie lata dziwne "przecieki" czy to do GW czy RMF wychodzą ze strony rządowej
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.04.2015, 20:58
Kerim, pisałes coś o merytoryce, a to cytat z Ciebie:
Cytat:
ładnie spijaliście sobie z dzióbków jak to w drugiej turze zagłosujecie na bula oddając pusty głos albo nie idąc wcale na drugą turę
I powiedz mi, jak można z Toba merytorycznie rozmawiać na jakikolwiek temat skoro dla Ciebie nie pójdzie na wybory/pusty głos to jest głos na Bula?
Do wszystkiego sobie dopowiesz swoje i tyle z tej merytorycznej gadki.
Tak jak z tym wywiadem z Kowalskim. Nie wiem w jaki sposób zostało wypowiedziane to, że byłby takim prezydentem jak Putin = ok, to jest chujowa wypowiedź ale dalej? Wszystko normalnie uargumentowane i powiedziane. Dlaczego niby Polska miałaby jakims tam ruskim motocyklistom nie dać wjechać do Kraju? Co Wy odpierdalacie? Jak Putin nie wpuszcza kogoś z Polski na pogrzeb tego opozycjonisty to wielki raban a teraz to samo chcecie robić, nie? Poza tym co to kogo obchodzi, że jakieś ruski tu pojezdża motorami? Jak tacy mocni są niektórzy to niech załatwią sprawę embarga, które nam Putin nakłada a nie się wyżywają na jakichś zjebanych motocyklistach.
Po drugie USA czy Białoruś? Przecież to jest naturalne, że Polska powinna się trzymać z mniejszymi Państwami, po to żeby mieć siłę argumentu w rozmowach. A tak to pucujemy się do wszystkich (USA, Niemcy, wcześniej Rosja) i wszyscy na nas leją bo dla nich jesteśmy takim samym mocarstwem i pożytkiem jak dla nas Luksemburg czy San Marino.
No ale to jest ta sama logika jak Twoja odnośnie głosowania, nie głosujesz na Bronka = głosujesz na Bronka - przecież dziecko by wiedziało, że to są dwie sprzeczne informacje. I to samo z tym wywiadem, "napiszę jedno zdanie o tym, że chciałby być prezydentem takim jak Putin a później se do.......ę o Białorusi czy motocyklistach" - i później się taki tuman co to napisał cieszy, że przyłapał Kowalskiego na opowiadaniu bzdur, a sam napisał bzdurny artykuł.
Przykre to jest, że nie używacie mózgów bo do czego to doprowadzi? Zmienią się elyty z PO na PiS i Polska jak była w dupie tak będzie. Propaganda pełną gębą.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
kerim1906
Banita

Stary 16.04.2015, 21:13
Jaroo1", że byłby takim prezydentem jak Putin = ok, to jest chujowa wypowiedź"

fajnie że się zgadzasz, celnie to określiłeś
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.04.2015, 21:39
Zgadzam się pół na pół. Putin to dobry prezydent dla Rosji więc jeśli ktoś by był takim prezydentem dla Polski jak Władek dla tamtych to by był dobrym prezydentem. Jednak nie uważa, żeby Polak musiał sobie szukać porównań do jakichś zagranicznych cieci a tym bardziej nie powinien szukać analogii do Rusków, bo to wrogowie.
Pozostaje jeszcze kwestia tego w jakiej sytuacji zostało to wypowiedziane. Bo np jeśli dziennikarz go zapytał o to wprost, lub podpuszczał no to zgodnie z sumieniem odpowiedział.
Tylko jest jeden problem. Ktoś tu wspominał o "prawicowcach" czy jakichś "ruskich agentach". I widzisz, tak jak podałem ten Twój przykład odnośnie nie głosowania, które dla Ciebie jest jednoznaczne z głosowaniem na Bula, tak i w tej sytuacji znowu dajesz plamę i się błaźnisz. I przykre jest to dla mnie, że widzisz wszędzie "prawicowców" czyli rozumiem jakiś gorszy rodzaj polityka i wyborcy (RN, KORWIN itd), widzisz ruskich agentów a nie widzisz w PiSie żydowskich agentów jak dają kasę Żydom. Przykre jest to, że dla Ciebie powiedzenie jakiegoś zdania, że chciałby gościu być takim prezydentem jak Putin jest gorsze, bardziej haniebne i dyskredytujące niż dawanie przez PiS kasy Żydom.
To się w głowie nie mieści jak zmanipulowani są tacy ludzie jak Ty lub ci z przeciwnej strony barykady od PO i reszty.
Pozdrawiam i obyś kiedyś się nawrócił na drogę, która się nazywa Polska a nie "mam wodza i swoją partię więc .......ę wszystko co inne bo na pewno jest gorsze od moich guru". Jebać partyjniactwo.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 16.04.2015, 23:37
TVN w formie
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 17.04.2015, 00:35
Bylo?

http://prostozmostu.net/kraj/uchodzc...owy-projekt-ue
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 17.04.2015, 01:12
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
TVN w formie
Myślę że tytuł pod zaprezentowanym przez Ciebie filmikiem z 'YouTube' jest nieadekwatny - dziennikarz TVN-u zadawał dobre pytania, zupełnie na miejscu, po prostu zdeklasował mówiących w kółko to samo prymitywnych korwinowców, którzy za wypowiedź ich szefa na temat polskich górników powinni być zwyczajnie zbojkotowani przez wszystkie media.

Jeżeli czyjeś zachowanie jest naganne, to polityków i wyborców, którzy po obrażeniu robotników nadal popierają Korwin-Mikkego. Najwyraźniej są to ludzie pozbawieni jakiegokolwiek krytycyzmu, łykajacy każdą propagandowe papkę swego guru i rosyjskiego towarzysza.

Jedynym rabusiem jest, żebrający o pieniądze na swa działalność, Korwin-Mikke i jego klika, przynosząca wstyd Polakom i okłamujaca ich.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Bronowianin : 17.04.2015 o godz. 01:14.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów