|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nie_trenerowi/
Niech ktoś zada pytanie: "Czy Pan trener stosuje zasadę że zagraniczny zawodnik musi być 2x lepszy od polskiego aby wejść do składu?" oraz "Dlaczego wpuszcza Guereira od początku i to na obronę, skoro na ławce ma Stępińskiego czy Żemłe który nie oddaje 5 punktów przeciwnikom w ciagu 2 meczów." ...bo nie mam fb i nie mam jak zapytać |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Smuda nie zrozumie... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ponieważ dyskusja o zasileniu kasą pasuje do tematu Nibylandii a nie tu więc też tam poleciała ta dyskusja
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Sylwetka nowego prezesa Wisły Kraków SA:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() nowe logo |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tą końcówkę mogli by odpuścić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a co się zmieniło, bo nie zauważyłem?
EDIT: Łoooo
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.02.2015 o godz. 22:03.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Taka ciekawostka.. dzisiaj pierwszy raz zauważyłem reklamę meczów Wisły na tych telewizorkach w tramwajach i autobusach . Reklamują mecz Zawiszy oraz karnety. Wcześniej tego nie było w komunikacji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja dostałem maila o szalikach cegiełkach, wcześniej o tym że wygasła rezerwacja na moje miejsce z poprzedniego sezonu. Szokują mnie bo to pierwsze maile od nie wiem kiedy
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja dziś widziałem reklamę meczu na telebimie na Czyzyńskim. Szkoda, że tego z pogonią
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś wie o co chodzi ? http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...3444389164.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W tym tygodniu mija 100 dni pracy Gaszyńskiego u nas jako prezesa. Jest normalniej niż za Bednarza, ale spektakularnych sukcesów nie ma. Dla mnie z ważniejszych spraw "na plus" wywalił Smudę i ściągnął jeszcze w lutym Jovicia i Barrientosa. Na minus - dziwne akcje z Akademią. Neutralnie (przy założeniu, że mogą wyjść zarówno "na minus", jak i "na plus" w ciagu najbliższych np. 2-3 miesięcy): kontrakt Stilicia, sponsor strategiczny.
Generalnie liczyłem na więcej, ale rozumiem też, że niektórych rzeczy nie da się zmienić z dnia na dzień, tak jak nie ma co radykalnie oceniać nowego piłkarza/trenera po 5 meczach. ![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
I raczej jesteśmy spokojni o licencję, co w zeszłym roku nie było faktem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To na starcie nowego sezonu mamy -1 pkt czy 0?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jakie fatnazje? Jedna kluczowa rzecz zadecyduje czy bedziemy w pucharach - czy będziemy po zaspadzniczym na 4 miejscu aby mieć 4 mecze u siebie, w tym prawdpodpobnie z Legią.
Bez oglądania się na innych, wystarczy remis na PBB, wygrana z Koroną i na Śląsku, który ostatnio jest w bardzo słabej formie. W meczu z Górnikiem widoczny był brak Stilica, teraz wróci i można liczyć na postęp. Trzeba też pamiętać, że po tym jak Legia i Lech znalazły się w finale PP, to już na 100% 4 drużyna z ligi na w el. Ligi Europejskiej. W realistycznym scenariuszu mamy po zasadniczej 4 miejsce, mecze z 6,7,8 i Legią u siebie, na wyjezdzie 2,3,5 czyli wtedy pewnie Lech Jaga i Śląsk/Lechia |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
czlowieku , narazie wygralismy jeden mecz w tym roku - 1 !!! - i to nieznacznie z parchatymi , a wy mowicie o pucharach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i w uzupełnieniu - nie dość że wygraliśmy tylko z garbatymi i to nieznacznie to jeszcze w perspektywie nowego sezonu i ewentualnego naszego udziału w pucharach trzeba zakładać brak Stilicia - jak mamy tak grać i dostać w........ od jakiś rybaków czy studentów i się skompromitować to wg jedyny puchar w jakim powinniśmy zagrać to puchar Polski.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Prezes Wisły w tym momencie zaczyna chyba pokazywać że zna się na swojej robocie. Może to jest gość a ni jakaś popierdułka. Mamy problemy a on daje sobie radę.... Mam nadzieję że to nie jest chwilowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Uważam podobnie. Choć urzęduje dopiero, a może aż pół roku nie bał się podejmować trudnych decyzji i wziąć za nie odpowiedzialność.
![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bez wątpienia mamy bardzo kumatego Prezesa. Pozostaje mieć nadzieje że da to impuls zawodnikom i za rok o tej porze będziemy grać w eliminacjach europejskich pucharów oraz mieć dobrą i stabilną kadrę z kilkoma młodymi perspektywicznymi zawodnikami. Czego życzę wszystkim osobom związanym z Wisłą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
też mam taką nadzieję, ale jak przychodzili Holendrzy też byliśmy pod wrażeniem jakie nazwiska przychodzą, a jak to się skończyło wiemy wszyscy. Mam nadzieję, że obecny zarząd wie co robi i ma kompetencje jak znaleźć środki na wypłaty dla tych wszystkich chłopaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W sensie, że mistrzostwem? Czy chodzi ci o ten czas jak już Holendrzy byli nieco dłużej? Ale jednak jak przychodzili to nie spodziewał się nikt niczego. A potem było co było :] Na początku było nawet bardzo miło.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiadomo, że nie chodziło mi o mistrzostwo. Wole przebiedować jeszcze sezon dwa w pierwszej 6 niż zdobyć teraz mistrza i w lipcu 2016 okaże się, że brakuje na wodę w kranie bo zarząd przeszarżował. Miejmy nadzieję, że RG ma Wisłę w sercu jak my kibice i nie pozwoli aby jego rządy doprowadziły do bankructwa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż, patrząc na to jak klub świetnie sobie radzi w obecnej sytuacji finansowej wypadałoby chyba SKWK przeprosić za pierwotne oskarżenia wobec prezesa...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|