|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A jak się do tego ma domniemanie niewinności? W sumie to nie wina Garguły, że sądy tyle lat nie mogą domknąć tej sprawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Chciałem wam przypomnieć że sąd w Polsce (przynajmniej w teorii, bo różnie to bywa) działa na zasadzie "To sąd ma udowodnić mi winę, a nie ja mam udowadniać swoją niewinność". Więc dopóki nie zostanie ogłoszony wyrok to i Garguła będzie się cieszyć pełnym nazwiskiem. A i może dla nas to lepiej, wszak aktualnie gra nieźle
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Rozprawa przełożona na 5 maja, czyli sezon zasadnicz Guła może dokończyć, ale za tydzień w jego sprawie zbiera się WD pzpn, więc oni mogą go zawiesić.
http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...w-gks.html?m=1
Ostatnio edytowane przez fansorina : 01.04.2015 o godz. 11:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przykład: Na dzisiejszym posiedzeniu Wydział Dyscypliny na podstaie dok. z prokuratury podjął decyzję o zawieszeniu na rok Hermesa, pomocnika lidera ekstraklasy Jagiellonii Białystok. Oznacza to, że po uprawomocnieniu się wyroku Brazylijczyk nie będzie mógł grać w oficjalnych spotkaniach. Jagiellonia zapowiedziała odwołanie. 3-01-2011
A dopiero 9 grudnia 2013 roku Hermes został skazany za udział w aferze korupcyjnej w sprawie Korony Kielce.
Ostatnio edytowane przez fansorina : 01.04.2015 o godz. 12:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=...te:gazzetta.gr http://www.gazzetta.gr/search/article/Aziz%2520Tetteh Gdzie ta informacja na portalu gazzetta.gr? Dziennikarze palec ssali na polecenie 'reprezentantów' albo ja szukać nie umiem.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 07.04.2015 o godz. 22:04.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rehabilitacje/
Dzisiejsza informacja jaką uraczył nas klub, zainspirowała mnie do napisania takiego oto wiersza: Murzynek Bangura w Afryce mieszkał Złamał se nogę tam nasz koleżka Szybko mu do niej pręta wsadzili I z powrotem na Cypr zawrócili Miała go czekać tam gra też ładna Ale dwa razy zerwał więzadła Wtedy na Cyprze go już nie chcieli I do Arabów go też wysłali Którzy go raz, dwa, trzy przebadali I grać mu w piłkę nie pozwolili Murzynek jednak się nie poddawał Wnet go do Wisły ktoś tam polecił Jednak by uniknąć kompromitacji Poddano go długiej rehabilitacji Kto wie może zdarzą się cuda I murzynowi zagrać się uda Ale gdy w nodze znów mu coś strzeli Nie będzie gadania – My nie wiedzieli I choć Wisełce ostatnio źle idzie Trzeba będzie płacić kontrakt kolejnemu inwalidzie. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Popracuj trochę na powtórzeniami,
za często ''go'' ląduje między wyrazami. Rośnie nam wyżej wielki poeta, lepszy niż z Rafała atleta. Jak o całej jedenastce wiersz nam tu przedstawisz, całe forum za pewne rozbawisz. Nie zniechęcaj się więc błędami, zaskakuj nas kolejnym rymowanymi zdaniami. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Za pewne można uznać, że zapewne pisze się razem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Widzę, że powstał jakiś program wsparcia merytorycznego młodych talentów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...17520215068673
Zapomniałem jak facet wygląda, tyle lat w tej Anglii siedział. Według mnie fajny pomysł. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Daj Boże by potrafił kopnąć i przyjąć to mozę wygryzie Urygę
![]() Ogólne Tomek juz był kiedyś u Nas na testach ![]() Odejdzie Guła, Semir, i środka pola nie mamy w ogóle. DEF POMOCNIK : BRAK POMOCNIK SRODKOWY : Boguski Chyba najwyższy czas kompletować linię pomocy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja to średnio widzę. Prześledźcie jego ostatnie 4 sezony. Grał wybiórczo.
Stajemy się miejscem do powrotu dla ludzi, którzy się wypalili za granicą. Ale to nie nowość i każdy to wie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A Bangura lepszy?
Niestety. Lepsze to niż wychodzić co mecz z Rafałem Boguskim na "10" ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak sie nie ma miedzi to sie tak robi
Mi sie to podoba gosc dosc mlody i moze akurat w Wisle odpali. Klub dosc szybko mysli o wzmocnieniach Bangura(jesli sie nie rozkraczy) a teraz Cywka.![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Bangura, Cywka.. Szybko Gaszynski zaczyna transfery. Zawsze były tuż przed pierwszym meczem po wszystkich zgrupowaniach.. Teraz być może na starcie będzie dwóch.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
26 lat dosc mlody. Ludzie, miejcie litosc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A moze nie dosc mlody? Jeszcze mozna z niego cos wycisnac.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie no młody to on nie jest , raczej jest w najlepszym wieku dla pilkarza i będzie chciał wrócić do świata żywych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze i z tym mlodym przesadzilem ale zastepstwo za Lukasz G. bedzie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
113 meczy w CL piechotą nie chodzi, pokażcie mi drugiego takiego zawodnika z obecnej kadry Wisły który potencjalnie mogłby tyle pograć w angli. bez podpalania ale przydać się raczej przyda.
Ostatnio edytowane przez wiertar : 21.04.2015 o godz. 09:47.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Bardzo dobre 2 sezony w Barnsley-60 meczow... i dla kolegi Siemiona który pisze o 4 latach gry wybiorczej: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7144 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jaka jest jego pozycja? DP, ofensywny czy po prostu środkowy?
Ostatnio edytowane przez silver03 : 21.04.2015 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Niemniej - potrzebujemy grajków w miarę solidnych, a Cywka kilka lat temu takim wydawał się być. Pamiętam, że ocierał się o Premier League... Mam nadzieję, że wykaże się na testach i jednak go zakontraktujemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Franciszek Smuda:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cywka może tylko zyskać na powrocie do Polski. W Anglii na nikim jego gra wrażenia nie robi. U nas parę razy prosto kopnie piłkę i zostanie obwołany gwiazdą ekstraklasy i będzie żądał 100tys zł miesięcznie.
Właśnie tak by wyglądały losy polskich piłkarzy, gdyby u nas płacono grosze. WYjeżdżali za lepszą pensją za granice i tułaliby się gdzieś po niższych ligach. Nawet ci zdolni patrz Wolski, Chrapek, Cywka. ![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|