|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
no przecież to skazanie PISowca dzisiaj to zwykła gra wyborcza tak samo jak próba zrucenia odpowiedzialności za SKOK wołomin również na PISowca... (jak to mówią wszystkie chwyty dozwolone)
po prostu czekam na kontratak, jakiś kelnerów czy cóś ![]() Przecież pamiętamy co stało się 3 czy 4 dni po ujawnieniu Machlojków Kwaśniewskiego ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
ABGwislakABG "WY macie poczucie humoru to mogę chyba pożartować?
i teraz jest prawdziwy ABGwislakABG ![]() palikot "no przecież to skazanie PISowca dzisiaj to zwykła gra wyborcza tak samo jak próba zrucenia odpowiedzialności za SKOK wołomin również na PISowca... (jak to mówią wszystkie chwyty dozwolone)" według urbanoplatfusów jest 2 : 0 , według mnie jest 0:2 ,ze skoków ludek zapamięta zdjątko bula z ekipą wsi , a z dzisjaj zapamięta kogo "skazuje" urbanoplatfusiarnia, nic nie pomogą zaklęcia o niezawisłym sądzie , ludek ma zdanie na temat sądów , PIS nie musi nic wymyślać tylko czekać na "pomysły" urbanoplatfusiarni i odpowiednio z nich "korzystać" obecnie Duda nokautuje bula prostym przekazem o euro , prosty obraz 30 sekund , bez zbędnych słow
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 30.03.2015 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Bo, to PiS stoi za akcją kelnerów... Żenada. Pisze, to były wyborca PO, więc nie dziwią teksty rodem z „Gówna Wyborczego”.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No nie wiem czy ten wyrok to plus dla PiSu. Dla mnie to zwykłe kurewskie metody stosowane przez PełOwców. Ziomek został skazany za to, że niedługo wybory i to pięknie pasuje do obrazu "zgody i bezpieczeństwa". Chcecie zgody i bezpieczeństwa? To głosujcie na PO i Bula bo jak nie to znowu będą afery i jacyś dziwni ludzie u władzy.
Do tego mamy sprawę Grzegorza Brauna. Dziwnym trafem też dopiero w tym roku rozstrzygniętą. Bezpodstawnie ukarany grzywną za rzekome znieważenie policjanta. I na koniec Marian Kowalski i jego sprawa o pobicie kogoś tam. Nie wydaje Wam się to dziwne? To taka frajerska metoda, że żeby zdyskredytować kogoś lub jakieś środowisko to wystarczy mu doczepić łatkę skazanego przez sąd czy osoby przeciwko, której prowadzone jest postępowanie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
... bo jest on na miarę tego idiotycznego systemu ![]() Smuga - no z logiki by się wydawało, że za tym stoi SLD - po akcji parę dni wcześniej na "Kwaśniewskiego"... nie wiem czemu uważasz, że o PIS mi chodziło? ![]()
Platforma naprawdę gorzej jak Urban za komuny... p.s Jak prezydentem zostanie Duda - to go ułaskawią Uwalili tego Kamińskiego jak Stonogę I teraz mi ktoś powie, że Polską nie rządzą służby, agenci itd
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 20:53.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przydałoby się co poniektórym pożyć za komuny, bo wam się w głowach .......i zupełnie. Abstrahując już od tematu wyborów, skazania kamińskiego i wszystkiego innego o czym tu mowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ciekawe co na to Jaroo1 z forum TWSD, który może na nim wypowiadać się w sposób, w jaki tylko mu się podoba, może mówić co mu się podoba i w sposób wolny wyrażać poglądy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Dukaczewski to stary komuch bardziej mi pasuje do PO czy SLD... a część agentury którą reprezentuje Stonoga to raczej ta co się zwie "prawicą" ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 21:19.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Do czego istniała podstawa prawna - wymiar kary to już zupełnie inna sprawa. Podstawa, którą zresztą jest Regulamin Dyscypliny PZPN, jednostki niezależnej od państwa. Organ, który kare nałożył, też nie podlega strukturom sądownictwa, tylko jest niezależnym organem Ekstraklasy. Państwo na to nie ma żadnego wpływu prawnego, więc nie wiem, co ty w tym momencie porównujesz.
Ostatnio edytowane przez wislak2119 : 30.03.2015 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podstawa prawna, która w założeniach naśladuje prawodawstwo komunistyczne czy tam faszystowskie...
czyli zasadniczo, odpowiedzialność zbiorową oraz prawo "kozła ofiarnego", nie zachowując zasady domniemania niewinności na dodatek: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...110e5d1ae419af UWAGA DRASTYCZNE tak wygląda osoba po zatrzymaniu i wyjściu z dołka... praktyka którą każdy zna i słyszał z opowieści... katowanie zatrzymanych... totalne bezprawie, jak za komuny i real-socjalizmu. Jedyne co się zmieniło, to że możesz sobie wyjechać do Irlandii i grabią nie 100% a 80% wytworów pracy człowieka... dlatego, no jest troche lepiej... ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 21:30.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Offline |
|
I skończ już proszę cię używać doktrynalnych pojęć, których nie rozumiesz, bo od jakiegoś czasu udajesz prawnika, a ci to nie wychodzi. Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez wislak2119 : 30.03.2015 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
Proszę państwa o to mamy tutaj speca od teorii politycznych, który potrafi znaleźć różnicę w stosowaniu odpowiedzialności zbiorowej za komuny i stosowaniu odpowiedzialności zbiorowej za demokracji zaraz doszukamy się różnicy w efekcie siniaków spowodowanych laniem pałką po dupsku za demokracji lepsze siniaki, bo nie komunistyczne ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 21:49.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Member
Offline |
|
Zapytam na UJ, czy jest jakiś wolny etat - jak nie ma, to czekaj do maja, wtedy może Duda wreszcie zwolni. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
w tej dyskusji powyżej racje są rozłożone, wislak2119 ma poniekąd rację twierdząc że za komuny był większy zamordyzm i represje , jest to niepodważalne,obecnie represje wyglądają inaczej ale są bardzo dokuczliwe, wislak2119 powołuje się na obowiązujące prawo, głupie prawo trzeba zmieniać a nie opierać się na nim ,przykłady człowieka z krzesłem czy odpowiedzialność zbiorowa to oblicze dzisjejszego zamordyzmu , to także pseudowyrok na Mariusza Kamińskiego , to presja w pracy , na uczelni czy w życiu na "zgodę" z rządzącymi urbanoplatfusami , nie jesteś z nami jesteś przeciwko nam , jest to taki aksamitny zamordyzm , ale on postępuje i narasta,i będzie sie zwiększał im bliżej będzie oddania władzy przez bula i urbanoplatfusiarnię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
akurat 3 z 4 przez ciebie wymienionych dziedzin mam przerobione ![]() ale nie o to chodzi, żeby się napinać i ciąć kozaka. Istota leży w jednej rzeczy: Jak chcesz zacząć dyskusję na forum jak na poważnych ludzi przystało (a za takich się chyba uważamy), radzę używać argumentów, wiedzy, liczb, faktów, teorii, a nie zaczynać od pouczeń i pisania komuś że czegoś nie rozumi(ę), nawet nie zamieniając więcej niż 2 posty, nie mając kompletnie pojęcia kto siedzi po drugiej stronie monitora, kto ma jakie doświadczenia itd. Jak chcesz się dowartościować to szukaj sobie innych co ci tą satysfakcję dadzą. ![]() a jak ci się czyjeś posty nie podobają masz 2 możliwości a. forum jest duże b. opcja -> ignoruj dziękuje i nie pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez palikot : 31.03.2015 o godz. 19:42.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Właśnie dostałem na maila i chciałem wrzucić.
Całość z wikileaks. https://wikileaks.org/gifiles/docs/1...-military.html Zdecydowanie najciekawszy fragment. Cytat:
Oj ciekawie się robi jeśli już zewnętrzne służby (wikileaks, niemieckie służby specjalne) włączają się w naszą kampanię wyborczą ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 31.03.2015 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tym szafowaniem "służbami" byłbym ostrożny. Poczekajmy. Napewno w nadchodzącym czasie będzie bardzo ciekawie. Niedawno oglądałem występ Michałkiewicza, który wspominał właśnie o walkach służb zagranicznych o nasze Polskie poletko.
Z tego co widzę, w mediach wydźwięk w mediach (aczkolwiek oglądałem jedynie Olejnik dzisia, ale z kolei ta stacja ostatnio zmieniła właściciela) po zatrzymaniu Kamińskiego jest zupełnie inny od spodziewanego. Musze jeszcze przejrzeć materiały z innych programów. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasze poletko jest priorytetowe jako przedpole w przypadku konfliktu z NATO - Rosja, więc nic dziwnego, że niemieckie, czy amerykańskie służby próbują wstawić tutaj swojego pachołka (amerykańskie raczej Dudę, a niemieckie Komorowskiego, albo będą pompować kogoś innego np. Kukiza).
Nie od dziś wiadomo, że pierwsze cele nuklearne w rosyjskiej doktrynie wojskowej to polskie miasta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
USA prą do wojny to chcą nas sobie mieć pod kontrolą to jest nawet logiczne...
to będzie rok wysypu największych afer w historii Polski a nawet świata aż się o naszego poczciwego JKM boje, żeby go nie pokiereszowali gdzieś ![]() a tarcze nam zbudują te amerykańskie impreliasty? czy nas ruscy wybombardują do ostatniego człeka?
pytanie jeszcze czy samo tvn czy tvn24 też kupili? Bo z tego co wiem Wolter miał tvn24 dochodowe. Jak nie kupili to dla PISowców lipa ![]() chociaż w sumie tak dzisiaj oglądałem JKMa w tvp i nikt go tam nie próbował ośmieszać, laska zadawała pytania, dyskutowała, traktowała poważnie... sam już nie wiem... a może te ostatnie aferki i wycieki to była jedna wielka wojna służb która została już zakończona zwycięstwem jakiejś opcji i druga się po prostu zwija?
Ostatnio edytowane przez palikot : 31.03.2015 o godz. 20:11.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyciągną haki i pokażą skąd ma te 10 baniek w nieruchomościach
![]() Tak źle i tak niedobrze.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 31.03.2015 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Emj - Kukiza? Cytując klasyka- a kim on kurva jest? Zaplecze marne, brudy łatwe do wyciagnięcia, nawróceń 1000-500-100-900, elektorat kilkuprocentowy. Za dużo pompowania.
Priorytetowe? Priorytetem jest w miarę spokojny tyłek germańca. Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Oczywiście, że atom to straszak i ostatni element bezpieczeństwa międzynarodowego, ale za tym, żeby zrobić z Polski przedpole wojenne idą już ruchy tj. "szpica" w Szczecinie. Także powoli to wszystko się już dzieje.
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 31.03.2015 o godz. 20:31.
|
||
|