The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2015, 08:54
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Sołtysie lepiej wyłożyć przysłowiową ?kawę na ławę? niż prowadzić ?wysublimowaną grę? (o, której kiedyś sam pisałeś) pod płaszczykiem niezależności. A co do Jarubasa, to trudno żebyś go nigdy nie widział, skoro jest bliskim współpracownikiem Twojego dobrego znajomego - wicepremiera Piechocińskiego.
Powtarzam jeszcze raz, że jak coś sobie uzbdurałeś to nie jest zupełnie mój problem, gdyż to się leczy, więc trzeba iść do odpowiedniego specjalisty. Typowe dla pisowców zarówno w skali lokalnej, jak też państwowej są te "wysublimowane urojenia"

Co do Janusza to jest on przyjacielem rodziny od czasów studiów, a nie na gruncie politycznym, więc trudno, abym miał okazję poznać lokalnego barona Jarubasa. Znam z widzenia z imprez Sawickiego, czy Kalinowskiego, ktorego ładna córka tańczy w zespole SGGW oraz Struzika, który właśnie przyklepał koalicję PiS-PSL w Wołominie, do której moje ugrupowanie jest w opozycji. Chcesz więcej to musisz porozmawiać z krewnym baronem z SLD, do którego tak ochoczo się przyznałeś

PS. Jaką wysublimowaną grę?

Takiej, ani podobnej swojej wypowiedzi nie znalazłem także masz czas dzisiaj do 24, albo sam poproś o bana za pisanie farmazonów i mitomaństwo.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.03.2015 o godz. 09:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów