|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ja nie rozumiem. Jak można głosować na ludzi, którzy jawnie zdecydowali o zrzeczeniu się suwerenności kraju? To jest niebywałe... jak syjoniści ogłupili polski lud... wystarczyło sobie zwerbować kilkunastu agentów, którzy opowiadają o patriotyźmie, i silnym państwie, narodzie a głosują za traktatem lizbońskim, domagają się armii europejskiej a przy okazji wyprowadzają pieniądze polskich emerytów na rozkaz Izraela ![]() Już nie mówiąc jak wprowadzili policyjne państwo, które potem rozszerzyli ich funfle z plarformy, z którymi razem rządzą i dzielą
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 22:39.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak czy owak , o wszystkim zadecyduja leśne dziadki z pkw.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a to inna sprawa, ale sport też ważny
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
ps. U mnie Palikot w ankiecie jest zaznaczony kursywą, a u Ciebie oszuście? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W I turze oddam głos na panią Magdalenę Ogórek. Jednakże uważam, że lewica mogła postarać się o lepszego/lepszą kandydata/kandydatkę. Szkoda, że bariery 100 tys. podpisów nie udało się przekroczyć dwóm innym paniom: Annie Grodzkiej i Wandzie Nowickiej. W szczególności program tej pierwszej był interesujący.
Dopuszczenie do startu w wyborach prezydenckich panów Kowalskiego i Korwin-Mikkego uważam za nieporozumienie, hańbę i wielkie zagrożenie dla polskiej demokracji. Jak wiadomo pierwszy ma zarzuty pobicia (poza tym jest kandydatem nacjonalistycznego ugrupowania), a drugi uderzył innego polityka oraz w większości swoich publicznych wypowiedzi szerzy nienawiść i nietolerancję wobec innych ludzi. Przestrzegam również przed oddawaniem głosu na pana Grzegorza Brauna. Jest to kandydat o poglądach skrajnie prawicowych, ponadto zatwardziały katolik który najchętniej przekształciłby Polskę w państwo teokratyczne. Jeśli ktoś nie wie, to dodam jeszcze że jest on zwolennikiem przekształcenia naszego kraju w monarchię... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 22:47.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
ŚMIECH NA SALI DO KWADRATU. Nie wiem kogo chcesz oszukać i wprowadzać w błąd, ale głos na Palikota oddałem ja! Mam na do dowody. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a na avatarze masz Antka i głosowałeś na palikota ![]() kogo chcesz nabrać, królu banicji? Ide o zakład, że z Gwiaździstym wymieniacie się privkami o zamachach itp. ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jeszcze raz powtarzam. Mikke jako działacz partyjny wspierał komunizm w Polsce przez 20 lat czym ma swój udział w obrabowaniu milionów Polaków. Członkostwa w komunistycznym ZMS-ie już mu nie będę wypominał, chciał być radzieckim pionierem to był ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bronowianin, może jestem już pijany, ale napiszę w stylu gimbazy.
Bro, you made my day |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 27.03.2015 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
na dowód przyklejam! jak lustrować to na całego ![]() Gwiaździsty... posłuchaj Czy to Jarek uściskał serdecznie rękę na wspólnej konferencji z PRL-owskim aparatczykiem Leszkiem Millerem? ![]() Czy to Jarek Kaczyński mówił o Gierku per: "patriota"? ![]() Czy to Jarek Kaczyński stał u boku banderowców na Majdanie wsparty przez rząd urbanoplatfusów, którzy mu przyklasnęli? ![]() A ty nie chiałbyś, żeby taka Dupeczka tobą sobie porządziła?
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 23:00.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mocno plastykowa, więc to już nie towar pierwszego gatunku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ściskanie ręki bueehehehe , wisz jakie łapy Mike ściska/ł w ambasadzie Rosji ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jarosław Kaczyński nie żył w PRL-u, a w świecie alternatywnym, więc po co ta gadka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielu ludzi żyło wtedy w alternatywnym świecie, żeby nie zwariowac w czasach komunistycznego syfu , w którym najlepiej czuły się wtedy komuchy i ich przydupasy, więc po co ta gadka.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 27.03.2015 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ze ten Bronowianin istnieje naprawdę bo na forum SKWK tez się udziela ze swoimi madrosciami. Pysio się chowa przy tych .......ach.
Mój głos albo Kukiz albo Korwin w drugiej turze przeciwnik Bronisława (nno chyba ze dojdzie do pojedynku z ogórkiem). Ameryki nie odkrywam ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Prośba do Gwiaździstego i palikota, nie rozwalajcie chociaż tego tematu. Idźcie sobie robić syf w politycznym a tutaj niech panuje w miarę normalna wymiana zdań. Oczywiście mówiąc normalna nie mam na myśli gościa, który popiera babę z jajami a oburza się na chłopa z jajami.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korwin tak ich wspierał, że wylatywał kilka razy z UW i nie pozwolili mu dokończyć uczelni
![]() Za Korwinem nie przepadam, wielokrotnie go punktowałem w wielu kwestiach, ale trzeba przyznać uczciwie, że jego życie w PRL-u to nie była idylla. Trochę przypominało to Kisiela, który był równie "pokorny". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Nie mniej jednak to jest jedyny rozpoznawalny człowiek w Polsce, który naprawdę wierzy co po nim widać w rozwiązania wolnorynkowe, kapitalistyczneInni kandydaci może i są antysystemowi(Oprócz Dudy i Ogórek), ale nie wiadomo, czy socjaliści, czy nie socjaliści... Solidarność też była antysystemowa... tylko nie w tym co trzeba ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.03.2015 o godz. 23:49.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Jeśli robimy prywatę to ja zrobię trochę swojej.
Wrzucam kilka tekstów o Jacku Wilku - kandydacie KNP na Prezydenta RP. http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...rp,nId,1705421 http://thepolandtimes.com/wywiad-pol...m-wilkiem-knp/ http://www.prawica.net/40563 http://www.wykop.pl/ludzie/Jacek_Wilk/ Jacek Wilk uczęszczał do I Liceum Ogólnokształcące im. Bartłomieja Nowodworskiego w Krakowie (klasa o profilu matematyczno-fizycznym). Ukończył studia na UJ, UW i SGH, gdzie doktoryzował się, a także kształcił się na międzynarodowych uczelniach m.in. w Holandii. Zawodowo prowadzi własną kancelarią adwokacką. Jeśli chodzi o poglądy to prezentuje on zbieżną linię z partiami KoLiber, czyli generalnie duża wolność osobista i liberalna gospodarka przyjazna obywatelowi. Poza tym popiera on: + państwo minimum (ograniczenie jego roli) + deregulację prawa ograniczającą ilość aktów prawnych + powrót do ustawy Wilczka (dziki kapitalizm z początku lat 90-tych) + likwidację PIT oraz utrzymanie trzech prostych podatków m.in. VAT i podatku od nieruchomości + pełną prywatyzację służby zdrowia + likwidację ZUS + dokończenie lustracji i dekomunizacji Kilka cytatów: Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ano zapomniałem, że akurat Wilk jest jeszcze antysocjalistyczny i wolnorynkowy. Ja chciałbym jeszcze poznać poglądy Kukiza i Brauna i Kowalskiego na gospodarkę.
Problem z Wilkiem jest taki, że jest on mało przebojowy... ale mimo tego to dobry kandydat ![]() *na pewno lepszy niż syjonista Duda huehehe
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.03.2015 o godz. 02:13.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja podobnie jak kilku panow wyzej. W pierwszej turze - Korwin/Kukiz/Kowalski/Braun/Wilk, w drugiej oponent WSIoka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1 tura Braun, 2 oponent tańczącego z szogunami.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Wilk jest mało przebojowy? Miałem z nim kilka jego wykładów doktorankich na SGH i powiedziałbym, że potrafi być nieźle zakręcony i do tego jest znakomitym mówcą. Problem z nim jest taki, że ma małe doświadczenie polityczne i nie potrafi załapać się na setkę barwną wypowiedzią. Teraz dostanie czas antentowy i powalczy o pulę antypopis, która łącznie będzie mieć ok. 20%. Wynik na poziomie 3-4% byłby znakomity, ale wiadomo, że mało realny na tą chwilę.
Odnośnie podatku pogłównego to nie zgadzam się tj. z karą śmierci dosyć szeroko stosowaną oraz legalizacją prostytucji i pełną legalizacją narkotyków wraz z ich opodatkowaniem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
O Wilku usłyszałem po raz pierwszy, gdy był adwokatem JKM w procesach wyborczych przed wyborami w 2010 roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
I tura - Andrzej Duda
![]() II tura - patrz wyżej ![]()
Ostatnio edytowane przez Smuga : 28.03.2015 o godz. 10:53.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|