|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.03.2015 o godz. 22:38.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Fakt Pulaski komunista, Kosciuszko komunista, Malinowski komunista, Chopin komunista. Duda ostatnio byl w Londynie zabiegac o glosy tych komunistow. Wszystko sie zgadza, masz racje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() Trzeba się było jeszcze do Andersa porównać ![]()
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.03.2015 o godz. 08:52.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odnosze wrazenie ze ciebie boli glowa i bez moich smutow. To jak to z tym Duda w Londynie zabiegajacym o glosy takich komunistow jak ja?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ubliżaj więc ludziom nazywając ich zwierzętami tylko dlatego, ze nie podzielają Twoich chorych pogladów. Co do zabiegania o głosy. Prawda jest taka, ze aby cos zmienić w Polsce trzeba wygrać wybory. Dlatego potrzeba głosów nawet tych co się wypieli na Polskę. Chociaz tyle mogą zrobić dla dawnego kraju ? Nieprawdaż ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakbym sie wypial na Polske to tak jak ty bym agitowal na rzecz czlonkow bandy, ktora Polske doprowadzila do stanu w jakim sie znajduje. Poiwedz szefowi PISu zeby sie wzial do roboty a nie zyl na koszt innych obywateli przyczyniajac sie do ich zubozenia. Tyle w tej kwestii.
Gdzie ja komus ublizylem. Przeciez to twoj kolezka partyjny pierwszy uzyl tego okreslenia ze zwierzetami. Ja tylko odpowiedzialem na jego pytanie. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 26.03.2015 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Aha czyli lepiej zmieniac Polske na koszt podatnikow bezefektywnie od 25 lat i oglaszac sie wielkim opozycjonista? Moze lepiej zejsc ze scany i dac szanse sie wykazac komus innemu, madrzejszemu, energiczniejszemu?
Widzisz roznica miedzy mna a Kaczynskim taka, ze on nie musial bryknac zagranice tylko bezczelnie czerpie z efektow czyjejs pracy, w dodatku "ponoc" swoich krajan Polakow, ktorych wiele pokolen budowalo Polske. Jesli Polska oczysci sie z takich wlasnie cwaniakow wtedy bede mogl spokojnie wracac. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnie zdanie to juz kabaret "jak Polska (czyli k...a kto ? ci jelenie wg. takich jak ty co zostali w kraju i tu na miejscu chcą coś zmienić) wtedy takie cwaniaki jak ty na gotowca łaskawie wrócą" Śmiechu warte. Z takim podejściem, to siedź sobie tam jak najdłużej. Polska z takich nic nie ma. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to ja tez ci napisze jeszcze raz jak nie rozumiesz. Tak w Izbie Gmin tez siedza deputowani na koszt podatnika ( i moj ) jak w Polsce. Teraz tylko sie zastanow co dostaje ten podatnik w zamian w UK i Polsce, czyli notabene jak jest reprezentowany.
Biore czynny udzial w wyborach wiec nie wmawiaj mi, ze nie probuje niczego zmieniac w Polsce pomimo bycia emigrantem. I nie Polska nic ze mnie nie ma tylko twoj zydokomuszy wytwor, ktorego jestes elemntem, ba jeszcze go usilnie wspierasz i namawiasz innych do tego samego. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
jak już mowa o zwierzętach równych i równiejszych tutaj mamy swinię dosłownie i w przenośni , fuj , kto je nie oglądać
http://niezalezna.pl/65456-minister-...muzyna-na-piwo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Ciekawe jak Jego Ekscelencja będzie chciał zaglądnąć do Polski to czy stawisz sie do poboru czy wzamian będziesz żłopał piwko w londyńskich pubach ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja nikogo nie reklamuje. Kogo ja niby reklamuje? Gdzie ja mam jakiegos polityka w awatarze
? Jakim wam mam nie przeszkadzac, zydokouchom?Jak jego ekscelencja bedzie chcial zagladnac do Polski jade od razu bronic granic kraju ramie w ramie w pierwszym szeregu z Kaczynskim!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ty lepiej oglądaj się za siebie , miej oczy i uszy otwarte , ciapatego trzymaj przed sobą , ogarniaj go wzrokiem , jak już wszystko to zrobisz jesteś bezpieczny , i wtedy wracaj i pisz o zakamuflowanych żydkach w Pisie , ale radzę , więcej czasu poświęcaj ciapatym
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikogo nie obrażam. Piszę jak jest. Łatwiej wziąć tyłek w troki, wyjechać za granicę tłumacząc się brakiem perspektyw niż zrobić porządek we własnym kraju. Były czasy, ze ludzie naprawdę "musieli" a nie obecne głupie tłumaczenie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kuerwa co za brednie wypisujesz to już się w palę nie mieści. To lepiej co żeby prawie 20 milionów Polaków teraz wróciło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gwiaździsty, jak tak Ci zależy na polskim majątku narodowym i na tym, żeby przykładowy wieśniak nie czerpał korzyści z bogactwa budowanego przez Brytyjczyków to może upomnij się o nasze bogactwo, które PiS i reszta bandy rozdaje Żydom?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ci co wyjechali byliby dla rządzących zagrożeniem, bo wyszliby na ulice tak jak kiedyś zrobiła to młodzież w latach 80 - tych a teraz to tej POstkomunistycznej bandzie tata sytuacja jest na rękę. Wyjeżdżasz, problem im znika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
|
Na śmieciówkę mają wrócić? Ich byłe stanowiska zapewne obsadzone przez banderowców.
Cytat:
Cytat:
Ustawa 1066. Mówi to Panu coś? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
ABGwislakABG "Jarosław ma ich poprowadzić?
Jarosław ?, a kto za nim pójdzie moherowe berety i oszołomy ? dawać na ulicę narodowców i kanapowców, niech się wykażą a nie nadają z Anglii , w sumie na forum jest trochę krzykaczy antysystemowych , skrzyknąć się , dołączy gimbaza i będzie rewolucja , jak co to wiesniak 842 wróci i pomoże |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A PiS co w tej sytuacji zrobi?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
PS Już się PiS przyłączył jak były protesty pod PKW. Jak były strajki rolników czy górników to też jakoś PiS nie wiódł głównej roli. To jest właśnie partia krzykaczy, którzy dużo mówią a jak cokolwiek trzeba zrobić to cichosza i się trzymają koryta zamiast dążyć do zmian i "podkopania" PO.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.03.2015 o godz. 16:10.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.03.2015 o godz. 16:50.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
A co do ostatniego zdania to to jest właśnie to co nas dzieli. Ty uważasz, że PiS gwarantuje realne zmiany a ja uważam, że PiS jest gwarantem utrzymania obecnego statusu z kosmetycznymi zmianami. I dlatego mnie i jak mniemam kilku osób z tego tematu, nigdy nie przekonasz do tego aby głosować na PiS z powodu takiego, że przyniesie on lepsze czasy dla Polski. Z tym PKW to mi nawet nie chodzi aż tak o sama partię. Chodzi o ludzi. Gdzie jest ten potężny elektorat? Jak Was jest kilka milionów to dlaczego jak trzeba wyjść na ulicę to się kilka procent z Was nie chce ruszyć? Ja uważam, że przyczyny są dwie. Po pierwsze PiS to właśnie partia takich krzykaczy, którzy mówią, że wszystko zmienią ale zapomnieli, że aby nastąpiły zmiany to trzeba ruszyć dupkę z przed telewizora częściej niż na same wybory a po drugie PiS to głównie starsi ludzie. A wiadomo, że generalnie człowiek starszy to ma już swoje na karku i nie ma siły i ochoty hasać po ulicach.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.03.2015 o godz. 17:04.
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaroo1 bądż mężczyzną , nie marudz z tym obrażaniem bo robisz się groteskowy,mam Ci pisać o florystyce jak żartował Gwiazdzisty
![]() 'a co drugi post to jakieś przyjebane przytyki do wszystkich kto nie jest za narodowcami i kanapami" cytat z Ciebie kapitalnie pasuje do postu powyżej , trafiłeś w sedno
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 26.03.2015 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Natomiast o gazie pisałem dlatego, ze jego horrendalna cena, którą płacimy kilkadziesiąt razy przewyższa temat wypłat dla tych Żydów. I o to mi chodzióo. Będziemy patrzeć na wypłaty dla Żydów a tu nam kasa o wile większa ucieka. Cytat:
![]() |
||
|