|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Poszukuję spinek do mankietów Wisełki. Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć? W Wiślackim nie ma:/ Może ktoś gdzieś widział? Proszę o pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Może Lechii cie zainteresują
http://lechia.pl/28275 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
właśnie takich szukam! Tylko Wisełki
To dziwne, że różne gadżety robią, a o spinkach nikt nic nie wie:/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
tak tak dzięki
chodziło mi o to że trzeba sobie zrobić, bo kupić się nie da oryginalnych![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ktoś może słyszał o spinkach do mankietów Wisły?
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Słyszałem o spinkach, co więcej, moi rodzice mają w pamiątkach po dziadku komplet takich spinek ( a przynajmniej mieli ). Na chwilę obecną te spinki będą miały przynajmniej ze 40 lat, bo dziadek ze względów zdrowotnych przestał uczęszczać na mecze kilka lat przed moim nastaniem...
Jak będę odwiedzał rodziców w przyszłym tygodniu, to pstryknę zdjęcie i tu wrzucę... Uprzedzając pytania - nie planujemy się ich pozbyć ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|