|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
hubert.fan on prowokuje ,doskonale o tym wie , zwykła żałosna prowokacja |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A kim będą Korwin albo Kowalski? Prezydentem RP, czy .....ą Putina i razwiedki?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Natomiast myślę, że w wielu sprawach podejmowałby decyzje bliższe społeczeństwu niż obecny Prezydent. (Podwyższenie wieku emerytalnego do 67 lat, kradzież OFE itd. )
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.03.2015 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cały czas obrażacie (PiSowcy) wszystkich wokoło. Nie bronię lemingów pokroju AS82 ale ciągłe pisanie na emj per sołtys, czy ubliżanie palikotowi i innym KORWINowcom jest tutaj na porządku dziennym. Jak tylko ktoś Wam coś odpowie, a odpowiedział palikot, coś tam o chamach to od razu jest szkalowanie go, że jak się odzywa i jakieś frajerskie posty wiślak68 o bana dla palikota. Żałosne to jest. Szkalujecie każdego kto tylko by nie wylizał rowa PiSowi. Padają poważne pytania i zarzuty o prożydowskość PiSu to odwracacie kota ogonem. Podawane są dowody to ucinacie temat żeby za chwilę napisać "palikotowiec As idzie ręka w rekę z narodowcami i kucami". No i co to ma do rzeczy? Czy to jest na cokolwiek dowód? Jak PiS idzie za rękę z Żydami to to nie jest na nic dowód ale jak jakiś palikotowiec napisze to co ja czy inny :kuc" to już macie dowód na coś tam. I zrozumcie, że nie po to się tu źle pisze o Dudzie i PiSie żeby Wam zrobić na złość tylko po to że nikt tu nie ma zamiaru się oszukiwac i mamić wizją, że jak Duda wygra to się stanie coś pieknego. Nikt tu nie jest naiwny i nie wierzy tym układowiczom z PiSu. I nikt nie ma zamiaru czekać 5 lat żeby stwierdzić iż była to niewiele lepsza prezydentura. Skoro widać prożydowskośc PiSu to trzeba o tym mówić a nie udawać, że tego nie ma, zagłosować na PiS i za 4 lata sie obudzić z ręką w nocniku, że się żydów wybrało do polskiego Sejmu. Wielu Polaków tak właśnie głosuje i dzięki temu mamy Paliktoa w rządzie i zmarnowane kolejne 4 lata. Cytat:
SMUGA, napisąłes po raz enty o prorosyjskości Mikkego i Kowalskiego. Daj jakies przykłady na to. Nie różnisz się niczym od zwykłego leminga. Powtarzasz jak mantre te swoje kocopoły a jak Ci napisałem ja i kilka osób o prożydowskości PiSu i dostałeś na to dowody to zamiatasz sprawę pod dywan. Żalosne to jest ale doskonale pasuje do modemu tego systemu.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2015 o godz. 20:30.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie będą Prezydentem , to jest jasne , a do Ciebie prośba, ja rozumiem chęć odporu żałosnym wpisom ale trzymaj poziom , oni tego nie robią , nie równajmy do nich
Jaroo1"I zrozumcie, że nie po to się tu źle pisze o Dudzie i PiSie żeby Wam zrobić na złość tylko po to że nikt tu nie ma zamiaru się oszukiwac i mamić wizją, że jak Duda wygra to się stanie coś pięknego" dalej chcesz komorowskiego na stolcu ? odpowiedz , tak czy nie ? nikt inny nie ma żadnych szans
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.03.2015 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||||
palikot napisał(a):
palikot napisał(a):
emj10 napisał(a):
wiesniak842 napisał(a):
Jak chce na poziomie dyskutować, to niech od siebie zacznie. Zresztą z chamami (co pokazał wczoraj) takimi jak on dyskutować nie warto. Nie rusz gówna, bo śmierdzi. Ot co.PS Sołtysowi jak mniemam po jego wpisach nie przeszkadza łatka jaka do niego przylgnęła. Zawsze w swoim pokrętnym stylu próbuje obrócić sprawę w żart. ![]() Powód: Dopisek
Ostatnio edytowane przez Smuga : 12.03.2015 o godz. 20:42.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|||||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2015 o godz. 20:38.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No wiec po co ruszacie i dyskutujecie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To wiem ale np za odszkodowaniami dla Zydow to juz glosowal. Idac dalej takim tokiem myslenia to jak bedzie prezydentem to moze sprzeda Polske Zydom. Ja sie tylko pytalem co go sklania do tego by sadzic, ze bedzie prezydentem, jakiego kazdy by sobie zyczyl.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 12.03.2015 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hubert.fan wyraził tezę bez podparcia, ja ją tylko podparłem merytorycznie głosowaniem. Bawiąc się trochę w emja- moje poglądy są jasne i klarowne, x stron temu o tym pisałem
EDIT: "Rzeczpospolita" źródłem? Naprawdę? Z cudownym dzieckiem platformy Grzesiem Hajdarowiczem?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 12.03.2015 o godz. 20:51.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
http://kontrowersje.net/dlaczego_ruc..._marzy_michnik http://kontrowersje.net/putin_opie_s..._w_w_warszawie http://kontrowersje.net/rosja_radzie..._w_jak_mr_wk_w ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozumiem ale ja przeciez tez merytorycznie podparlem swoja teze na NIE tylko, ze na podstawie innego glosowania. Mi swoich pogladow nie musisz przedstawiac bo zapewne sie z nimi zgadzam. Od siebie dodam nawet wiecej. Jak dojdzie do drugiej tury Duda vs Komorowski to sam zaglosuje na Dude ale tylko i wylacznie na zasadzie mniejszego zla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kaczyński chce referendum w sprawie reprywatyzacji żydowskich majątków?
Zróbmy referendum. Niech Polacy powiedzą, czy godzą się na oddanie majątku spadkobiercom żydowskich właścicieli. - tak Jarosław Kaczyński widzi rozwiązanie sprawy zwrotu majątku potomkom polskich Żydów. Przypomnijmy - premier Donald Tusk w czasie wizyty w USA obiecał środowiskom żydowskim, że jeszcze w tym roku załatwi tę kwestię. Były premier sceptycznie ocenia te plany. "Jeśli chodziłoby o odszkodowania, to byłoby to tak: biedni Polacy, a dokładnie potomkowie biednych Polaków, mają zapłacić potomkom bogatych Polaków" - tłumaczy prezes PiS. I podkreśla, że w takim wypadku najlepiej rozpisać referendum. Czy prezes Kaczyński nie podważa czasem konstytucyjnej zasady równości wszystkich obywateli? A co w takim razie z reprywatyzacją mienia obywateli pochodzenia polskiego, rosyjskiego, czy niemieckiego? - pyta Piotr Kadlcik, przewodniczący Związku Gmin Wyznaniowych Żydowskich. Jarosław Kaczyński przekonywał, że po 1939 roku runęła w Polsce cała struktura społeczna, a jej odtworzenie jest prawie niemożliwe. To samo dotyczy skomplikowanych spraw własności pożydowskiego mienia na terenie Polski. "To jest tak: ktoś miał bogatych dziadków i dzisiaj się czegoś od podatnika polskiego domaga. Do tego to się w istocie sprowadza. Ja też miałem bogatych dziadków i niczego się nie domagam" - podkreśla prezes Prawa i Sprawiedliwości. Jarosław Kaczyński odniósł się w ten sposób do obietnicy złożonej przez premiera Donalda Tuska w Stanach Zjednoczonych. Szef rządu zadeklarował, że do końca tego roku jego gabinet rozwiąże problem zwrotu majątków pożydowskich lub wypłaty odszkodowań. Niestety, premier tworzy wrażenie, że mamy do czynienia z problemem żydowskiej restytucji. Tymczasem żydowski mienie stanowi tylko niewielki procent mienia, którego dotyczyć będzie ustawa reprywatyzacyjna. Jestem ciekaw, czy premier Tusk podczas pobytu w USA spotkał się też z przedstawicielami organizacji polskich byłych właścicieli nieruchomości. - twierdzi Piotr Kadlcik, przewodniczący Związku Gmin Wyznaniowych Żydowskich w RP w wywiadzie udzielonym "Rzeczypospolitej". Ilość roszczeń obywateli polskich pochodzenia żydowskiego i ich spadkobierców nie przekroczy 10 proc. wszystkich roszczeń. Szacunek ten oparty jest nie na szczegółowych wyliczeniach, bo takich nikt nie robił, ale na historii. Ze społeczności polskich Żydów przetrwały bowiem jednostki. Większość właścicieli została eksterminowana i nie zgłosi się po utracone mienie. Po wojnie w Polsce z 3,5 miliona Żydów zostało 250 tyś. Mówimy o sytuacji, w której rekompensaty dostaną bardzo nieliczni spadkobiercy właścicieli. - dodaje Kadlcik. Wszelkie podawane liczby są wyssane z palca, bo tego nie da się policzyć. (...) Część żydowskich spadkobierców pewnie się znajdzie, ale po większość mienia po prostu nikt się nie zgłosi. Żydowscy właściciele - czy była to biedota, czy bankierzy - poszli do gazu. Dlatego przytłaczająca ilość roszczeń o restytucję mienia będzie pochodziła od Polaków. Jak słyszę o żydowskiej restytucji, to zbiera mi się na mdłości. Wszyscy, którzy teraz straszą Żydami, którzy przyjadą odbierać nam domy, będą bardzo zaskoczeni - cytuje dalej "Rzeczpospolita". A pomysł, by ogłosić w tej sprawie referendum uważam za niedorzeczny - mówi Kadlcik . http://www.jewish.org.pl/index.php/w...ch-majptk.html I to Kaczyński ma być pro-żydowski ? Co Wy na to ? ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
hubert.fan szkoda starań dla nich jest to niewytłumaczalne, my tu wszyscy prożydowscy , taki synonim stworzyli pisowiec -żyd , nawet spokojny Jaroo1 jakiś nabuzowany
a wołominiak emj10 potwierdził swoim wpisem powyżej że c...wie kim jest i jakie ma poglądy , taki w rozkroku całe życie, jak wiatr zawieje, to ja już wolę nie zgadzając się nawet z kimś sprecyzowane, konkretne poglądy
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 12.03.2015 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sołtysie w końcu jak na PSL przystało nie należy się zbytnio narażać. Przecież trzeba od czasu do czasu być w opozycji, by potem, jednak oprzytomnieć i zorientować się, iż jest się w koalicji.
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() https://youtu.be/g2lAfro1PS4?t=1h25m58s - dla zainteresowanych ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Naprawdę wy się jeszcze dajecie nabierać na to kto co mówi?
![]() Mówi tak a głosuje inaczej... Tusk był konserwatywnym liberałem w opowieściach a w działaniach socjal-demokratą. Kaczyński miał walczyć z układem. Lustracji nie zrobili. Miał bronić suwerenności - podpisał traktat lizboński. Kaczyński mówi żeby nie oddawać majątków żydom a potem głosuje za dofinansowaniem Izraelskich kombatantów... Jak ktoś jest dalej naiwny i wierzy w słowa polityków, którzy raz mówią to, raz tamto a głosują jeszcze inaczej to niech na nich głosuje Oni za pieniądze gotowi są zrobić wszystko. Teraz PIS liże tyłki w parlamencie europejskim i opowieści Dudy o silnej armii europejskiej. Ciekawe czy już mu stanowisko zaproponowali, że chce tak "bronić suwerenności Polski"?Ja mam zasadę. Daje kredyt zaufania raz. I kropka. PIS był fajny w 2005, ale już nie jest. Inna sprawa, że łatwo mu było rzucić populistycznym hasłem, bo chyba idiota mógłby uwierzyć, że w Polsce ktoś Żydom odda jakiś majątek. Natomiast wiadomo co miał Tusk mówić żydom w konwencji polityki miłości? Że sorry ale nie? ![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...?ticaid=1147ee - Tutaj jakby ktoś jeszcze nie czytał o pomyśle waszego kandydata Smuga - ty faktycznie idź zaruchaj gdzieś na roxie, bo widzę, że ty naprawdę nie masz nic do roboty bo potrafisz odnaleźć wpis sprzed 3 miesiecy, gdzie częstotliwość pisania na dobę to 3 strony hubert.fan - jeszcze jedna rzecz. Nie nazywaj chadeckich socjalistów prawicą, bo to trochę uwłacza pojęciu tego słowa ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.03.2015 o godz. 21:16.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuga, nie podałeś żadnego dowodu. Wkleiłeś w pierwszej części tekst o powiązaniach z jakimiś ludźmi ze zlą przeszłością i owszem, to jest haniebne i trzeba sie temu przyglądać ale to jeszcze nie jest dowód na prorosyjskość. W drugiej części wkleiłeś teksty MatkiKurka, które są z dupy wzięte. Tam to już w ogóle odlot i zero merytoryki np bo jak gościu pisze cos w stylu, że narodowcy zapomnieli o Katyniu a pamiętają o Wołyniu to ja się pytam, co on .......i za głupoty? Chyba najlepszym przykładem tego jaki RN i jego zwolennicy jest prorosyjski jest spalenie budki przy ambasadzie rosyjskiej (i chociaż uważam, że to akurat była robota kogoś z zewnątrz) to pięknie się wśród tych prorosyjskich narodowców niosło "ruska ....a aeaeaooo".
Ciągle Cię proszę, daj mi jakis dowód na to, że RN działa prorosyjsko, że mówi coś pod Rosję czy Putina albo przestań bezczelnie kłamać bo na dzień dzisiejszy masz tylko dowody na prożydowskośc PiSu, których udajesz, że nie widzisz. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2015 o godz. 21:18.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Filmik z 22 lipca 2014. Oto jeden tekst wychwalający PiS: Cytat:
Co ma biedny Wielgucki zrobić byś go uznał za kamrata? 3x jakąś PiSowską szahade wypowiedzieć? Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Ja nie widzę w tej chwili siły politycznej poza PiSem, która by mogła zmienić cokolwiek"
to jest wychwalanie ? poczytaj jego teksty o urbanoplatfusiarni to przekonasz się co to jest wychwalanie , napisałem że kilka lat temu zszedł "ze złej drogi"i za to mu chwała |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wasz problem jest taki, że macie tak mózgi przeżarte amerykańsko-żydowsko-niemiecką propagandą, że Wam się w glowie nie mieści, że ktoś mieszkający w Europie może chcieć samodzielnie myśleć, że może się zastanawiac nad tym kiedy Putin jest dobry a kiedy zły, że może się zastanawiac nad tym kiedy USA-Izrael i Niemcy są dla nas dobzi a kiedy źli. Dla Was jest jasne, UE dobra, USA i Izrael ok a ruscy samo zło. Człowiek niezmanipulowany zaś każda sprawę rozpatruje oddzielnie i nie tylko na podstawie propagandy jednego mocarstwa. I tu znowu hipokryzja. Podałeś mi przykład wielkiej prorosyjskości jakiegoś podrzędnego działacza RN a jak Jarek krzyczął na Majdanie "sława Ukrainie" czy jak PiS pochwala angażowanie się Polskiw ten konflikt, dzięki któremu mamy tylko embarga od Rosji i Ukrainy + uczczenie ostatnio minutą ciszy nazistowskiego kata Polaków w parlamencie banderowskim, to to już nie jest przykład na probanderowskość PiSu. Znowu widzisz zaderke w czyimś oku a w swoim belki nie chcesz dostrzec.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2015 o godz. 21:34.
![]()
drozd:
||||
|