|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dziwna sytuacja z tym Kuba -> http://weszlo.com/2015/03/10/blaszcz...h-wolne-zarty/
Troche jestem zdziwiony, taki glupi powod i co ? nie pojedzie na euro 2016 jakby sie udalo awansowac. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Swoją drogą nawet ten artykuł może się niewiele mijać z prawdą. Kubie na kadrze zależy jak cholera, jak już pisałem - przez lata dawał jej najwięcej, a tu nagle selekcjoner odbiera mu opaskę na rzecz gościa co wiecznie zawodzi, tylko dlatego że jest klubową gwiazdą. Ma prawo się w....ić, ale dla mnie inny trochę wydźwięk by to mogło mieć - honor i ambicja. A nie jak to weszlo przedstawia - płaczek i obrażalskie dziecko. Ale mimo wszystko Kuba zagrał... ile? Z 60 minut po rocznej kontuzji? Selekcjoner miał pełne prawo go nie powoływać, natomiast na weszło jakiś anonim, bez podania żadnego źródła czy czegokolwiek uwiarygadniającego te doniesienia, wymyślił sobie jakąś teorię i opisał jakby to była prawda objawiona. Mnie się wydaje że prawda leży pośrodku, z jednej strony Kuba jest wkur.iony, ale z drugiej Nawałka zwyczajnie stwierdził że na dzień dzisiejszy to on mu wiele nie da. Idę o zakład że na następne zgrupowanie (o ile zacznie grać w klubie) już pojedzie.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 11.03.2015 o godz. 18:29.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-dlugow/h1xx6x |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To Genkow wniósł sprawę przeciwko klubowi, a nie żaden Bednarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jasne. Tutaj wina Bednarza polegała na tym, że nie potrafił podpisać z nim odpowiedniej ugody.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A jaką miał z nim ugodę podpisać, o wypłacie mu pensji z własnej kieszeni? To inne osoby doprowadziły do sytuacji, w której nie było z czego wypłacać wynagrodzenia zawodnikom. A jak piłkarz pensji przez 3 miesiące nie dostanie, to sobie jednostronnie umowę wypowiada i FIFA zawsze przyzna mu rację.
Ostatnio edytowane przez kkk : 12.03.2015 o godz. 15:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genkov nie posiada honoru #pdk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To Valckx i młodszy nieudacznik z klanu Basałajów sprowadzili tą miernotę do klubu. Bednarz na pewno miał szansę dogadać się polubownie z Bułgarem, ale wszyscy wiemy jakie miał kompetencje i ile dziadostwa narobił w klubie. Genkov jako najemnik wiedząc, że sprawę w sądzie bez problemu wygra, rozwiązał kontrakt i jesteśmy 2,5 miliona w plecy.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
2,5 mln zł podawane dzisiaj w mediach to bzdura. Ja widziałem uzasadnienie wyroku i FIFA zasądziła wyrównanie ok. 150 tys. euro do jego kontraktu z Lewskiego oraz spłatę zaległych pensji w wysokości kolejnych 150 tys. euro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Co do kwoty za Genkova, to jakiś stary artykuł na stronie SKWK mówi o 350 000 €. |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
http://www.2x45.info/aktualnosci/337...dziejach-2x45/ coś dotyczące Michała Nalepy
![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Taki mały kamyczek do naszego "ogródka"
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#BoxSportLink ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że mamy mocne papiery od lekarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tomasz Zając strzelił bramkę dla Chobrego
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ale to chyba nie były, a wypożyczony piłkarz, jo? Co nie zmienia faktu, że podobno zagrał dziś świetny mecz.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|