|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pomysł z Zubem naprawdę bardzo ciekawy.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Hajto w Białymstoku płakał, że nie ma takiej kadry jak kluby w Niemczech to ciekawe co by u Nas powiedział
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda, że piłkarze grali przeciw Smudzie to kogokolwiek, kto będzie miał u nach szacunek i autorytet. Gorzej niż u Smudy grać nie będą, a na pewno taki Urban czy Michniewicz jakieś pojęcie o taktyce mają, na pewno nie mniejsze niż Franc(a)...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To skoro nie Hajto to moze Engel?
To on był najbliżej awansu do Ligi Mistrzów z Wisłą, nie Maskant. https://www.youtube.com/watch?v=NcgPtrly17k |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No podejście piłkarzy (nie chce im się trenować), podejście zarządu (piłkarze mogą zwolnić trenera albo brak kasy na transfery).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
E: poniżej; Serio Drago wolny ? Kojarzyłem ze cos z chinczykami miał wspolnego
Ostatnio edytowane przez szprotson : 09.03.2015 o godz. 19:42.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Racja, jak Smudę nawet to spotkało, a on raczej miał poparcie Cupiała to spotka to już każdego. Smutna prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak z zagranicy to by pasowało dobrego trenera na którego nas nie stac, młody głodny sukcesów nie koniecznie musi sie sprawdzic, ale moze warto podjac ryzyko, tym bardziej ze u nas ciezko o solidnego trenera, urban, tarasiewicz? moze to najlepsze nazwiska w tym momencie natomiast mi osobiscie szkoda ze kiedys rozstano sie z e skorza, ja osobiscie go cenie i chciałbym Zeby kiedys znowu trenował piłkarzy Wisły
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorża to szczyt marzeń, niestety.
Dawać Ojrzyńskiego. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tylko jeśli to prawda, to trzeba coś z tym zrobić, bo jak oni grają przeciwko trenerom, to i przeciwko nam.. zero szacunku dla koszulki, herbu, barw, nas. po .... na mecz iść i śpiewać "Wisełko wygraj mecz", jeśli oni jak będą chcieli zwolnić trenera to będą robić wszystko, żeby przegrać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wątpię, aby dało się z tym coś zrobić. Jest tu kilku takich, co w buntach przeciwko trenerom się specjalizują.
![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wypowiedź Dana z 2009r.:
Kilkukrotnie powtarzał pan, że z chęcią wróci do Krakowa. Mając oferty klubów z Anglii warto wracać do drużyny, gdzie większość piłkarzy mówi o panu wyłącznie źle? - Oferta z Anglii była, ale ze słabego zespołu. Na razie chcę jednak pracować w Unirei. Ale do Krakowa wracam choćby za chwilę. Mam Wisłę w sercu. Śledzę jej wyniki w Internecie, oglądam bramki, dopinguje im. Wisła ma wspaniałych kibiców i to mnie urzekło. Moim marzeniem jest prowadzenie Steauy, później Chelsea a na trzecim miejscu Wisły. Jeżeli odbiorę telefon od Bogusława Cupiała z ofertą pracy będę naprawdę szczęśliwy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Po Smudzie bedzie nowy trener. Koniec, kropka.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mysle, ze Hajto poszedl po rozum do glowy i zrozumial, ze trenerka w Polsce momentami przypomina rzezbienie w gownie. Podejrzewam, ze w tychach robi za czapke gruszek wiec wyciagniecie go z tej prowincji to nie sztuka. Wiekowym i korupcyjnym trzeba odrazu podziekowac. Osobiscie w roli trenera widzialbym bylego pilkarza w okolicach 40-stki ogranego na zachodzie. Szkoda, ze poukladani zawodnicy typu Dudek albo Waldoch nie poszli w trenerke.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a, co wy z tym Hajto?! Zub czy Urban to chyba jedyne polskie nazwiska do zaakceptowania i wyciagniecia.. Jak słyszę o Michniewiczu to mnie trzepie. Ojrzynskiego bym tez widzial ale on chyba jeszcze woli posiedziec w Bielsku...tam nie ma na co narzekac, presja mniejsza a wyniki przy tym bardzo dobre, jest tam szanowany i tyle.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
@Tommy91 Co do wypowiedzi Petresu z 2009 - troszkę się od tamtego czasu pozmieniało ^_^ To już nie ten pułap finansowy.
Warto nadmienić, że za czasów Petrescu piłkarze narzekali na zbyt ciężkie treningi, a sam Dan wypominał im brak profesjonalizmu. Wątpię, że przy ponownym objęciu stanowiska treningi byłyby lżejsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A co myślicie o Ricardo Monizie? W Lechii dawał radę, dość dobry motywator. Chyba teraz bez pracy jest...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do Zuba to nie ma sie czym podniecac, pracuje w najlepszym klubie litewskim w bardzo slabiutkiej lidze. Nie oszukujmy sie w tej sytuacji o sukces naprawde nietrudno. Potrzeba kogos z jajem kto wejdzie z buciorka do szatni i pie****lnie piescia w stol. Zadnych dobrych wujkow i dziadkow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja nie wiem ale wyście się opili dzisiaj czy co?
Klub nie ma hajsu. Stilić zapewne podpisał dawno kontrakt na Bałkanach tylko dogadał się z klubem aby nie ogłaszać (dlatego był hajs na 2 transfery zimą). Maksimum możliwości to jest Urban i to jeszcze jak się zgodzi. Nie byłem jego fanem i nie będę. Co do Wdowczyka i Michniewicza -> nie ma szans afery korupcyjne Ojrzyński się nie ruszy. Kasperczak? To wolę Leńczyka i piłki lekarskie. Moskal do wzięcia - opcją najłatwiejsza do ogarnięcia ale pytanie jest inne - patrząc na terminarz - jaki ma być profil trenera który uratuję nam pierwszą 8? Chyba że to ja się czegoś najadłem i jutro zwariuje jak włączę internet... oby tak było. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie ma się co łudzić, wiadomo, że Broniszewski będzie na pewno na najbliższe 2 mecze, a może i do końca sezonu trenerem, tak więc Zarząd nawet innej osoby nie miał dogadanej jak usuwał Franza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A juz niech bedzie ten Urban - innego polskiego kandydata nie widze na ten moment a nie powinien to byc trener, ktory pracował wczesniej z tymi słabszymi zespołami nie majac na koncie prowadzenia tego lepszego zespołu. W zagranicznego trenera jak Jovanovic nie chce mi sie wierzyc. Baweł Prozek na FB powiedział, ze jutro poznamy nowego trenera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A tymczasem przy niekorzystnym układzie za tydzień możemy być poza pierwszą ósemką.
Mogą nas wyprzedzić Podbeskidzie i Łęczna, a dogonić Piast i Bełchatów. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szkoda, że przegapiono moment, kiedy Skorża był wolny.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szkoda Jurka Brzeczka, ze sie juz zaczepil w Lechii. Wiedzialem, ze sobie poradzi w ekstraklasie juz w rakowie sobie bardzo dobrze radzil. Tylko byly pilkarz z charakterem !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
pierwsze koty za płoty ....jak sobie poradził....?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pieprzenie. Niczego tam jeszcze nie osiągnął i jeśli w ogóle uda im się doczłapać do górnej ósemki to będzie duuuży sukces.
|
|
|