|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Są po słowie z Jackiem Zielińskim, ale ten ma za kołnierzem aferę korupcyjną, do jutra czas na odpowiedź ma Jan Urban, ale jest droższą opcją i może być problem z kasą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||
Cytat:
![]() RÓBMY ANKIETE KTO: Michniewicz Wdkowczyk Moniz Kasperczak, Petrescu, Jovanovic Zieliński, Urban Okuka i kto tam jeszcze? Zwycięzcy otrzymają 4pak Tyskiego ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.03.2015 o godz. 16:41.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niektórzy to się chyba zarazili od Smudy tym pierd******m
Jak czytam wpisy typu Michniewicz czy Wdowczyk to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać Kasperczak na pewno nie będzie trenerem, bo ma oferty z z reprezentacji Tunezji i ZEA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wygląda na to, że od lat nic się nie zmienia - najpierw zwalniamy, a później panikujemy, bo nie mamy żadnego planu kogo zatrudnić i bierzemy kogoś, kto jest pod ręką. Patrząc na aktualnie dostępne krajowe nazwiska, to strach się bać kogo dostaniemy tym razem. Urban wydaje się być najsensowniejszą opcją.
Chyba niezbyt się orientujesz o czym piszesz. Nawet gdy Urban był trenerem Legii podkreślał swój związek z Górnikiem Zabrze. Wiadomo, że po tylu latach pracy w Warszawie czuje do L-ki jakiś sentyment, ale to nie jest żaden Legionista. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stanislav Levy ,w pięknym stylu wyeliminował FC Brugge. W kraju nikt ciekawy nie jest wolny.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.03.2015 o godz. 16:56.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale czy Broniszewski posiada odpowiednie papiery?
Mogą dogrywać, ale zgodę dla Broniszewskiego. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Zgodnie z przepisami dotychczasowy asystent może zastąpić pierwszego trenera na okres 10 dni.
Ostatnio edytowane przez fansorina : 09.03.2015 o godz. 16:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
América Campeón @UrbusCA 3 godz.3 godziny temu
Polish coach Henryk Kasperczak, who was released by the Malian Federation yesterday, has offers from Tunisia and United Arab Emirates NTs. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wielu z Was pewnie zacznie po mnie jechać, ale ja bym sobie życzył Ojrzyńskiego. W Koronie i Podbeskidziu dał radę. Chciałbym zobaczyć, jak sobie poradzi w lepszym klubie. Jednego mu odmówić nie można - wie jak sobie radzić z szatnią, a wydaje mi się, że Wisełka właśnie kogoś takiego teraz potrzebuje.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Dzisiaj, to jakiś dzień zwalniania trenerów. Zola we Włoszech, Smyła w Sosnowcu no i nasz Franio.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeśli Smuda został zwolniony po to, by przyszedł za niego Zieliński albo inny Michniewicz, to jesteśmy świadkami pogrzebu.
Wkrótce poznamy odpowiedź na dręczace nas pytania i dowiemy się, dokąd zmierza Wisła. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że Stokowiec jest w bogatym Zagłębiu, bo to gościu który robil dobry wynik w Polonii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Jedno to próba przypodobania się aktualnemu klubowi, a drugie to podkreślanie związku z dawnym klubem, nawet gdy wie się, że może się to odbić na relacjach z obecnym pracodawcą.
Ostatnio edytowane przez jova : 09.03.2015 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kaziu Moskal!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jacek Zieliński który?
legionista czy ten co trenował Lech? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Aż strach się bać próbując odpowiedzieć na przedmiotowe pytanie. Kto normalny zgodzi się do nas dzisiaj przyjść? Teoretycznie może i ktoś się znajdzie jeżeli dostanie warunek "puchary za rok" ale tak obiektywnie patrząc to na dobrych nas nie stać a złych już mieliśmy. Nazwiska przewijające się w poprzednich postach budzą moje przerażenie ( Jovanovica i Petrescu nie traktuję poważnie - nie ta kasa) a obstawiam, że faktycznie ktoś z tej listy zostanie zatrudniony. Tak czy inaczej strach się bać. Dobrze by było znać prawdę czy to Smuda faktycznie tak zjebał przygotowania czy też zwolnili go piłkarze. Jeżeli to drugie to i Mourinho w dłuższej perspektywie nie pomoże - też wcześniej czy później im podpadnie.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 09.03.2015 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dan Petrescu!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w sumie się zdziwiłem, że w tych waszych "pomysłach" nie pojawiło się jedno nazwisko.
Zub Marek. z Żalgirisem mu szło świetnie, Lecha pyknął na spokoju, do Polski by chętnie wrócił, żeby pokazać na co go stać i pewnie nie chciałby wielkich pieniędzy. jest też inne nazwisko, którego nikt nie wymienia w porównaniu z pomysłami typu Kasperczak czy Bakero jest ciekawsze - Brosz Marcin. z Piastem przez większość czasu robił dobrą robotę, ciekawy trener. jak dla mnie albo Kaziu, albo Zub, albo Brosz. reszty komentować szkoda.. Urban może i niezły, ale różne względy na nie, Wdowiec wiadomo, trener może i dobry, ale przyszłość jest jaka jest, CM 711 to samo. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Petr Rada ponoć w kręgu kandydatów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Dan Petrescu jest wolny. W grudniu został zwolniony z Al-Arabi. Kilka lat temu Rumun mówił, że chętnie by wrócił do Wisły. Mam nadzieję, że na jakiś czas zgodziłby się mniej zarabiać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mogło się dużo pozmieniać za drogi na teraz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No w sumie to całkiem logiczne.
Pokarzmy solidarność z Petrescu i niech każdy z Nas idzie jutro do szefa i poprosi o obniżke wynagrodzenia do wysokości pensji minimalnej. Franek należysz? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dawać Wójcika. Przecież "tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić".
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.01.2016 o godz. 02:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A co z tym Czechem, o którym dwa lata temu wróbelki ćwierkały, iż konkuruje o posadę z właśnie zwolnionym Smudą? Pracuje gdzieś teraz?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Urban blisko podobno ! Jutro ma dać znać czy się decyduje ! http://www.futbol.pl/news/bedzie-wie...a-na-odpowiedz
|
|
|