|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
shaggy napisał(a):
Z pozostałych trenerów polskiej myśli kosmiczno-szkoleniowej zaakceptowałbym Cześka Michniewicza. Ale to ledwo ledwo. Jeśli nie Moskal to zagraniczny trener. PS. Jak dobrze że już wiecej nie zobaczymy Gargamela na ławce Wisły ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cupiał nerwowo zareagował więc i sensowngo zastępcy nie ma. Będę bardzo głęboko zaskoczony jeśli nowy trener będzie mieć w papierach wększą 'jakość' niż Smuda.
Ja bym się zadowolił LE więc moj typ to Marta Ostrowska. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeżeli to ode mnie by zależało przychyliłbym się do takiej propozycji. A tak na serio, obawiam się, że po raz kolejny wygra wariant minimalistyczny. Nie wiem, może Marek Motyka z osławioną szarańczą? Dla mnie to będzie zwyczajny samobój. Ale widać ludzie u sterów mają do tego inne podejście. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dałbym szansę młodemu Janasowi (Rafałowi) - pracował tu ze Skorżą, Skorża go mega chwali i chciał za wszelką cenę wziąć do kuchenkorza, na dorobku, z młodym spojrzeniem na futbol
![]() Powód: literówka :/
Ostatnio edytowane przez kangurekm : 09.03.2015 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Jedynym logicznym wyborem na ten moment wydaje się Urban.Jeżeli prezes dalej myśli o LE to na pewno nie zastąpi Smudy np Musiałem czy Motyką lub kimś podobnym,Chyba że już spisaliśmy ten sezon na straty i dopiero od lipca będzie trener na stałe.Mój typ Urban na chwile obecną.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oby nie Urban, Oby nie Lenczyk, Oby nie Kasperczak. Mam nadzieje, ze zarzad wybierze odpowiedniego kandydata. Ja rowniez bym obstawiał Ivana Jovanovicia ale nie wiem czy jest Nas na niego stac. Z polskich trenerow ciezko na ten moment znalezc odpowiednia osobe z nazwiskiema przeciez nie przyjmiemy byle jakiego trenera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Arka na grającego trenera ^_^ Przynajmniej nie byłoby problemu z kwestiami motywacyjnymi
To musi być ktoś z nowego rozdania, żadne wynalazki typu PMS czy trenerzy przegrani typu Urban, którzy ew. co tutaj zrobią to zapewnią utrzymanie status quo.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 09.03.2015 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Podobno największe szanse na pracę w Wiśle w czerwcu ma Ryszard Tarasiewicz, któremu kończy się kontrakt z Koroną w czerwcu. Teraz rozpatrywany są kandydatury bezrobotnego Michniewicza i i Jacka Zielińskiego - pisze Przegląd Sportowy. Hahahaha. Zajebista zmiana, jeśli tak będzie
![]()
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 09.03.2015 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Opcja nierealna z tego względu, ze Czesio zbyt czesto rozmawiał z Fryzjerem o pogodzie (coś koło 700 razy naliczyła mu prokuratura) - Cupiał chyba takich ludzi nie trawi?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Jacuś też przekręty robił więc też odpada
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...rzy-mali/qe8rh
I wszystko w temacie... ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gaszyński nie będzie chciał eksperymentu smudopodobnego czyli nic dwa (trzy) razy się nie zdarza. Zgodnie z tym Kasperczak to mit Moskal raczej też nie będzie miał drugiej szansy - choć będzie to trener młodszego pokolenia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gaszyński to se może chcieć
czyli lista życzeń jest jasna i klarowna: Petrescu, Kasperczak, Jovanić, i Moskal ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.03.2015 o godz. 15:24.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Lenczyk.
Wójtowicz o którym ktoś pisał zajęty - wziął Sandecję jako strażak. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
100 akcji Wisła należy do Bogusława bądźmy poważni Prezes tylko prowadzi ten biznes, podejmuje decyzje operacyjne, wykonuje plan strategiczny ![]() W kwestiach długofalowych nawet nie ma nic do gadania, może jedynie służyć jako ciało doradcze ![]() Ja mam jeszcze jedną cichą kandydaturę o której nikt nie mówi... Jose Marija Bakero! ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Wójcik trenerem, Kręcina na dyrektora sportowego.
Lenczyk też przyjdzie, ale w roli psychologa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jak myślisz Vlaxa i Maaskanta wynalzał Cupiał czy na tacy podał ich bossowi Basałaj? Badźmy poważni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Teraz sobie przypomniałem o Ricardo Monizie, tym, którego uwalili w Lechii jak nie dał sobie wejść na łeb. Co jak co, ale u nas trener ma całkiem dużo swobody, więc akurat na ten aspekt narzekać nie powinien. Jeśli wiki się nie myli, to jest aktualnie bezrobotny, a trenowana przez niego Lechia grała całkiem przyjemną piłką (zwłaszcza biorąc pod uwagę ich ówczesny skład).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Arek Głowacki na trenera !
PS. Piłkarze chcieli się pozbyć Smudy i wystarczyło tylko 4 mecze pograć i mają go już z głowy. Aa.. ostatnio czytałem wywiad z Burligą i podobno robi sobie jakieś papiery na trenera |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nawiąże do tematu kto po Smudzie ..........................po nim będzie Smuta w pierwszej lidze ale z kochającym BOGUSŁAWEM CUPIAŁEM za pol ceny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja juz wiem kto po Smudzie - Piotrus "mam znajomosci" Swierczewski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Działania operacyjne. Natomiast decyzja należy do Bossa! ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Najbardziej debilna decyzja Zarządu jaką mogli podjąć. Zamieni stryjek siekierke na kijek, bo na kijek będzie nas stać
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To że nie podali od razu że Broniszewski znaczy że dogrywają innego trenera czy dograją to inna sprawa
![]()
|
|
|