|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co z podziękowaniami dla piłkarzy po zdobyciu MŚ w siatkówce? Wpadka czy kompromitacja?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
||
|
Dobra dzisiaj poniedziałek czas powbijać PISowcom szpileczki
![]() Tak nawiązując do lektury wczorajszych obchodów natrafiłem przyznam przypadkiem na takie o to wieści: http://pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe Cytat:
![]() Działalność synalka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kry%C5%BCe Działalność w wymiarze sprawiedliwości: Cytat:
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Który to już raz w tym temacie pada nazwisko Kryże?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aa jak już było wcześniej to podajcie numer strony, bo nie zauważyłem dyskusji a nie chce trollować
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dyskusja na temat sędziego Kryże, czy innych Kuźmiuków, czy Wojciechowskich była już prowadzona wielokrotnie.
Nazwisko Kryże padło 45 razy w tym temacie ![]() http://www.wislakrakow.com/forum/sea...=1383047&pp=25 Swoją drogą miałkość i infantylność dyskusji w tym temacie powoli zaczyna przerażać. PS. No i chciałoby się powiedzieć, że co rok to prorok, ale ostatnio średnio co miesiąc przybywa w tym temacie jeden pokemon, który nawet nie wyjdzie poza temat polityczny http://www.wislakrakow.com/forum/sho...79#post1392079
Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.03.2015 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
palikot , słabe , wielokrotnie krytykowałem zatrudnienie przez Ziobrę Kryże , dawaj coś lepszego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Kogo masz na myśli?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Gdzie Korwin cos wspomnial o islamskich terrorystach? O CIA jak juz i co emj10 podkreslil nie byloby wcale glupie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Korwin-Mikke negatywnie o uroczystości w Parku Jordana
Dziadydze odwala na stare lata. Wszędzie widzi tych wrednych PiS-owców. O Bronku i jego kompromitującej wpadce ani słowa. Nie dziwne. Trzeba wchodzić w cztery litery przyszłemu koalicjantowi. ![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hipotez można tworzyć i tworzyć. Ja na przykład myślę, że sam Putin albo osoby z jego otoczenia mogli to zlecić by potem zwalić na "prowokację" obcych służb i np jeszcze bardziej zjednać sobie Rosjan
Tego się nie dowiemy nigdy.
![]() Nie to, że ja Kaczyńskiemu odbieram jakieś dobre intencje na rzecz Polski. Może chłopina ma dobre, ale kompletnie nie nadaje się na czoło państwa właśnie przez te jego emocjonalne kierowanie się w decyzjach politycznych mimo, że cechy przywódcy on ma! Gdyby nie to i gdyby nie ten jego socjalny program wszędzie powtarzany to byłby to dobry przywódca. Niestety polityka jego i śp. prezydenta to było nieszczęście tylko w inną stronę niż nieszczęście które dzisiaj nam sprawiają miłościwie nam panujący. Dzisiaj jest szczególny czas kiedy nam potrzeba kogoś kto myśli racjonalnie i stara się widzieć świat oczami innych. W polityce nie ma przyjaciół, sympatii antypatii są tylko interesy. Nie ma więc miejsca na kochanie się ze Stanami Niemcami i UE i nienawidzenie się z Rosją. Trzeba najpierw zdefiniować swój interes narodowy żeby jak to mówi S. Michalkiewicz stać się państwem poważnym nie wchodzącym ciągle komuś w dupe, czy to Niemcom, czy Amerykanom a niestety PIS i PO taką politykę robią. Nie można jak to mówi z kolei Korwin ciągle "świętować" klęsk narodowych, bo nam się taka mentalność robi uciemiężnionych. My jesteśmy wielkim dumnym narodem, który ma tyle sukcesów, żeby je świętować a klęski się upamiętnia. ps. akurat Korwin wolałby koalicję z Pisem, bo bardziej ceni sobie Kaczyńskiego, wiele razy mówił że to dobry przywódca na ciężkie czasy kerim - dywagacje mają to do siebie, że nie mają żadnego znaczenia, bo nie mamy szans, żeby dowiedzieć się jaka jest prawda. W tych chodzi o to, żeby nie dać się po prostu zrobić w balona, bo każdy chce swoją "wersje" wszczepić w świadomość ludzi by realizować swoje interesy a naiwność ludzi do tego wykorzystać. Z tym Niemcowem mogą być różne historie. NIe mamy pojęcia która jest prawdzwa ![]() EDIT: Ale ja mam w dupie reżim w Rosji. Nie ma sensu o tym gadać wcale. Ja chce mieć silny kraj tutaj (militarnie i ekonomicznie), żebym nie musiał tam spoglądać co trochu na wschód i denerwować się, jak jakaś Anodina śmieje nam się w twarz na konferencji i pokazuje jakie to polaczki są słabe...
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.03.2015 o godz. 14:48.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kerim - teraz mam na was haka hehe
![]() palikot proszę o coś poważnego bo o dywagacjach dziadka o demontażu "kremla" to sobie daruj , nuda , ziew jak to mówią o tym dyskutuj z warszawiaczkiem , zejdzie wam ze 3 strony , jeden klakier bronka i Ty ze swoim guru Korwinem , tandem doskonały , jak to mówił Korwin , z modelką o 23 , spacer , CIA ......, poczytam wasze dywagacje "ps. akurat Korwin wolałby koalicję z Pisem, bo bardziej ceni sobie Kaczyńskiego, wiele razy mówił że to dobry przywódca na ciężkie czasy" rzekł palikot palikot błagam , pogadaj z Korwinem , wytłumacz co i jak , nie rób mi tego błagam , please palikot pamietasz Politkowską ,Litinienkę , Teatr na Łubiance, bloki w Moskwie itd ,chcesz mieć silne Państwo to zadbaj o to a nie popieraj Korwina , co zrobiłeś z tym jak anodina pluła nam w twarz ? co mówił o tym korwin? dobre , silne Państwo z wentylem na każdy temat Korwinem
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.03.2015 o godz. 14:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Żyrinowski już wie kto to zrobił :
http://wpolityce.pl/swiat/235726-zyr...asne-zabojstwo P.S. Ciekawe czy Mikke w koncu już wie kto zestrzelił samolot malezyjski bo długo miał z tym ogromne problermy. Teraz całkim możliwe, że myśli podobnie jak Żyrinowski. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ha,ha im bliżej wyborów reżimowe sondażownie coraz bardziej się uwiarygadniają ,przecież nie może nagle spaść bulowi o 20 %, ciekawe że wszyscy partyjni kandydaci mają poparcie na poziomie swoich partii a tu zonk , bulu "wystrzelony" Andrzej Duda "obniżony" , radzę obserwować dalsze uwiarygadnianie sondażowni
http://niezalezna.pl/64728-fakty-tvn...tow-proc-strat a tutaj "produkty"3 RP w akcji ,https://www.youtube.com/watch?v=CPSVY-ayeS4 , i tu https://www.youtube.com/watch?v=SBCfWL8CinQ i jeszcze tu https://www.youtube.com/watch?v=l4z2SXEcuYs , gratulacje , wyborcy bula jak mniemam , do tego dziennikarze ![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.03.2015 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Musze przyznac,ze po przeczytaniu kilku stron tego tematu to wspolczuje moim rodakom. Wiele lat temu smialem sie z ludzi,kiedy wierzyli Tuskowi,a teraz smieje sie,bo znowu chca zawierzyc Polske Kaczynskiemu,pardon,Dudzie...
Juz trudno nawet nazwac skrajna glupota chec powierzenia kraju kolejnym politykom,ktorzy nie maja zadnych innych rozwiazan,jak tylko zycie swoje i czesci innych obywateli na koszt reszty... Pozniej znowu bedzie SLD,pozniej PSL i tak w kolo Macieju... I dziwnym trafem kazdy z nich obiecuje Polske odkolesiowac,po czym kazdy w te pedy zaraz po wyborach wsadza swoich,i nuze obiecywac,ze juz zaraz bedzie lepiej. No,wicie rozumicie,bedzie dobrze ze sluzba zdrowia,z emerytami,z edukacja... Jakby panstwo do tego mialo byc kiedykolwiek powolane... Oto nasze czasy - kasty zawodowych politykow,nigdy nie "zhanbione" praca,decyduja o losie ludzi... Szczesliwego Nowego Wyboru,chlopcy ! ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Bardzo dobry wpis. Ja osobiscie zmienilbym tylko jedna rzecz - kasty zawodowych partyjniakow, gdyz z polityka te mendy to za duzo wspolnego nie maja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
||
Takze gdybym mogl glosowac na nieobecnych ,to pewnie zachwalalbym np. Prof. Gwiazdowskiego,a tak glosuje na Korwina,liczac,ze wprowadzi on chocby 20% tego,co glosi (oczywiscie zrobi to bardziej jako parlamentarzysta,niz prezydent).Prezydenckie wybory traktuje dlatego jako pewien symbol,a nie mozliwosc realnej zmiany Natomiast nie zaglosuje na Kaczynskiego,Tuska czy innych "liderow" - bo nie glosuje na ludzi,ktorych pomysl na kraj jest sprzeczny ze zdrowym rozsadkiem. Mam nadzieje,ze nie czujesz sie moja odpowiedzia rozczarowany,ale nie che mi sie pisac epistoł. Sprawy te sa dla mnie oczywiste od wielu,wielu lat. To zalezy,co przez kaste rozumiesz. Chociaz,kiedy widze zdjecie z Twojego avataru,zaczynam rozumiec,ze jestes wybitnym znawca kast,sekciarskich zwlaszcza...
Ostatnio edytowane przez wyar : 03.03.2015 o godz. 11:39.
![]()
You'll never know...
|
||
|